Ben kaynar sirkeli suda bekletip ovaladım ocakta kaynatmaya tırstım açıkçasıKızlar acil yardımınız lazım, bu aventin plastik biberonunu ve emziklerini kaynayan suda sterilize eden var mı, erime falan olur mu ki kaynatsam 5dk
Valla benimde 370 TLBen resmen şok kız sen her gittiğinde bu parayı mi veriyorsun muayene için anammmm kaç bin harcadın şimdiye kadar
Sagol canım, popoda olabilir o ,yarındı dmi kontrol,inşallah güzel haberle gel,ama dönmese bile panik yapma,o kipirlikla döner daha Allah in izniyleÇok sevindim, gözün aydınDarısı başıma. Bizim oğlan da kıpır kıpır ama kaburgamı hala itiyor. Neresiyle itiyor bilemiyorum tabii. Kontrolümüz yarın, bakalım neresi neremde çıkacak Şu an normal doğuma göre devam ediyorsun o zaman değil mi Ben de 34. haftadayım, aynı durumdayım. İsim yok :/
Ay bende yay Burcuyum kovalarla anlaşılıyor inşallah ben hiç bilmiyorumBenim esimde hic balik gibi degil koc gibi cok zittiz ama anlasiyoruz dedigin gibiyay im bu arada bende astroloji ilgim coktur bilirim
Son 2 yada 3 hafta kalasi baslayabilirsin cnm ben hindistan ceviz yagi süreceğimkızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
Yarın kontrolüm canım en son kontrole gitmeden önce olmamıştı hiç bu defa sorabilecegim yazayım onu da şimdiİnşallah bir sonrakimde çıkarmıs olur canım kordonu. kordonla doğan çok bebek okudum sanırım çok korkulu bişey değil.
hiç bilmiyorum canım olmuyo bana normal kasılma adet agrısı şeklinde oluyo. dokyprun ne diyo bu duruma sordun mu
fırça macun koymustum asla aklıma gelmedi fırçalamak. dudak patlatıcı koyucam aç susuz kalacagımız için çok kurur dudaklar. şampuana havluya gerek yok duşu evde alıyorsun sezeryanda ilk 2 gün alamıyorsun. ayakta bile çok duramıyorsun 2 gün zaten
inşallah sana geçmez canım. kötü olmus ama nerden bilsin o da. infulenza salgını var öyle bişey olabilir.
hafta ilerde olması bebegin iriliğiyle alakalı yoksa iç organların gelişimi sata göre devam ediyor canım. en fazla sezeryana döner sanırım iri oldugu için
benim ultrasonda kıpır kıpurdı nstye geçtim hareketi az diye yarım saat fazla tuttular. en son hareketlenince bıraktılar canım. stres açlık hepsi etkiliyor
Ben. Okurken ağlamaklı oldumAy kızlar ben bi de bu ay sonu taşınıcam. Belli oldu tarih. Üst üste gelicek şaka gibi. Annemde kalırım diyordum ama anneannem geldi anneme de ve alzheimer ı var yani annem ikimizle ilgilenemez. Napıcam bilmiyorum
Ben sürüyorum su an canım her gün unutuyorum ama gün aşırı sürüyorum kesin hala doğurmadı bi haftadırkızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
Ben başladım valla çok kuru ve sertkızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
Valla son haftalarda başlayın diyordu . Ben hala yağ sürüyorum . Yoğun bir karışım yapmıştım iyi geliyor şimdilik.kızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
şeker var canım bende. maalesef tatlı bişey yiyemiyorum. yanıma da bişey almamışım hastanede bana uygun hiçbişey yoktu açtım yani benBen ilk nst de güzel kahvaltı yapmıştım yanıma da hurma almıştım nst başlatınca attım bir tane ağzıma . Nst çıkarılırken bile tekme atıyordu ebeye sıpa
aynen ben de yazıyorım iki kontroldur yoksa kesin unutuyorumYarın kontrolüm canım en son kontrole gitmeden önce olmamıştı hiç bu defa sorabilecegim yazayım onu da şimdi
ahahahBen sürüyorum su an canım her gün unutuyorum ama gün aşırı sürüyorum kesin hala doğurmadı bi haftadır
Bende de şeker var o yüzden hurma ile diyet kraker aldım yanıma . Diyet kraker ile ayran da alabilirsin ara öğün aldım yanişeker var canım bende. maalesef tatlı bişey yiyemiyorum. yanıma da bişey almamışım hastanede bana uygun hiçbişey yoktu açtım yani ben
ben de geçen farkettim baya kuru canım. sen erken başlamışsın baya. acıyo muyduBen başladım valla çok kuru ve sert
sen diyet krakere hareket eder misin ben bebek olsam etmemBende de şeker var o yüzden hurma ile diyet kraker aldım yanıma . Diyet kraker ile ayran da alabilirsin ara öğün aldım yani
Benim biraz azaldı o nefes kesilmeleri ama hala sancı giriyor o yukarı kısımlara. Hayırlısıyla vaktinde dönüp sağlıkla gelirler inşallahAh benimde döner oğluşum inşallah başını sırtını falan diyaframa dayıyor nefes aldırmıyor
Amin inşallah. Evet yarın sabah gideceğim. Kolay kolay dönmez artık annesiSagol canım, popoda olabilir o ,yarındı dmi kontrol,inşallah güzel haberle gel,ama dönmese bile panik yapma,o kipirlikla döner daha Allah in izniylebende tekrar dönecek diye korkuyorum son haftalar .valla isim konusu ne zormus, bi türlü aynı isime tamam diyemedik eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?