2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sagol canım, popoda olabilir o ,yarındı dmi kontrol,inşallah güzel haberle gel,ama dönmese bile panik yapma,o kipirlikla döner daha Allah in izniyle bende tekrar dönecek diye korkuyorum son haftalar .valla isim konusu ne zormus, bi türlü aynı isime tamam diyemedik eşimle

Yarın kontrolüm canım en son kontrole gitmeden önce olmamıştı hiç bu defa sorabilecegim yazayım onu da şimdi

kızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
Ben sürüyorum su an canım her gün unutuyorum ama gün aşırı sürüyorum kesin hala doğurmadı bi haftadır

Ben ilk nst de güzel kahvaltı yapmıştım yanıma da hurma almıştım nst başlatınca attım bir tane ağzıma . Nst çıkarılırken bile tekme atıyordu ebeye sıpa
şeker var canım bende. maalesef tatlı bişey yiyemiyorum. yanıma da bişey almamışım hastanede bana uygun hiçbişey yoktu açtım yani ben

şeker var canım bende. maalesef tatlı bişey yiyemiyorum. yanıma da bişey almamışım hastanede bana uygun hiçbişey yoktu açtım yani ben
Bende de şeker var o yüzden hurma ile diyet kraker aldım yanıma . Diyet kraker ile ayran da alabilirsin ara öğün aldım yani

Ah benimde döner oğluşum inşallah başını sırtını falan diyaframa dayıyor nefes aldırmıyor
Benim biraz azaldı o nefes kesilmeleri ama hala sancı giriyor o yukarı kısımlara. Hayırlısıyla vaktinde dönüp sağlıkla gelirler inşallah
Amin inşallah. Evet yarın sabah gideceğim. Kolay kolay dönmez artık annesi İsim zoooor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…