2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ben de geçen farkettim baya kuru canım. sen erken başlamışsın baya. acıyo muydu
Hiç acı yk fark da yk ama ilk bebeğimde de öyle oldu ben süt gelecek mi acaba dedim sezeeyandan sonra hemşire ben uyurken süt getirmiş gayette iyi sütüm olmuştu ben erken başladım çünkü o zaman cahildim hiç hazırlık yapmadım önden çok acı çektim emzirirken yara olduktan sonra kremler de az etki ediyor o yüzden bu sefer gümüş kapak önden krem tüm hazırlıkları tam yapıyorum ağlayarak emzirdim daha önce çünkü

Kızlar benim alt taraf alev aldı bildiğiniz. Oturamıyorum yürüyemiyorum bile. Kuaföre gittim bugün aman yarabbi ya paytak paytak çıktım kuaförden kendisi arkadaşım olduğu için iyice temizle kalmasın bişey demiştim oda işin suyunu çıkarmış heralde bakmaya korkuyorum nolduğuna. Banyo yaptım bebe yağı sürdüm ama bana mısın demiyor ne yapabilirim ya

Ay kızlar ben bi de bu ay sonu taşınıcam. Belli oldu tarih. Üst üste gelicek şaka gibi. Annemde kalırım diyordum ama anneannem geldi anneme de ve alzheimer ı var yani annem ikimizle ilgilenemez. Napıcam bilmiyorum
Kızzz çok fena olmuş Taşınmayı ben hiç göze alamazdım heralde ya. Ben temizliğe kadın bulamadım da kaç gündür içime dert oldu biran önce herşey olsun bitsin istiyorum bide taşınmak ooo valla cesaretini takdir ettim canım kolay gelsin diyelim artık

anladım canım iyi etmişsin ilk bikaç hafta emzirmek acı verici gerçekten. umarım bu sefer olmaz

Bimin şekersiz çikolatalarından yiyorum bir kare arada o da kahveyle iyi oluyor
aa aydınlat beni ne ki o. ben de züber almıstım 2 haftada 1 taneyi yedim 3 günde bir ısırık şeklinde brn biraz fazla koktum eski cihaz beni çok yanıttı cok yuksek ölçtü meyveyi bile bıraktım şimdi yeni cihazla normal çıkıyor çok şükür.

sabaha bişey kalmaz umatım canım morarttı mı acaba üstüste yapıp

1 porsiyon meyve yerine 2 hurma geçiyor sanırım canim sayıyla meyve yerine yiyebiliyoruz bende alacağım doğum için ara öğünde yerim
benim listeye yazmamıs ama züber yiyorum çok nadir onda da hurma var. hep aklıma takılıyodu bunu öğrendiğim iyi oldu. mesrla şimdi acıktım ben ama uyuyacagım yarım saate. bu durumda ne yiyorsunuz. süte yulaf koyuyorum ben aklıma başka bişey gelmiyo

sabaha bişey kalmaz umatım canım morarttı mı acaba üstüste yapıp
Çok üst üste yaptı zaten haykırdım en sonunda acıdan da öyle bıraktı. Nasıl kaptırdıysa kendini valla inşallah geçer doktora gideceğim yarın çok uzak hastanem bi gittimi sabah çıkıyoruz hastanesiydi eksikleriydi derken gece dönüyoruz mahvolurum geçmezse zehir olur tüm gün

Ben meyve yiyorum eğer gündüz 1 defa yediysem meyve ve Kase yoğurt veya meyve ve süt yiyorum yulafi sabah 5 civari uyanır ve çok qcikmissam o zaman yiyorum

Kızlar sizde burayı kapatınca ocak anneleri okuyor musunuz ? çok heyecanlı ya ben okuyorum baya
Bende bağlılık var burdan başka yere girmiyorum sizi aldatıyormuşum gibi geliyor siz söyleyince meraklanıp 3-5 sayfa okuyayım diyorum bakıyorum isimler farklı konuşmalar acayip hemen yuvama buraya geri dönüyorum bide şey geliyor aklıma siz Ocak annelerini nasıl okuyorsanız Mart anneleride heyecanla bizi okuyor mu acaba

morarıp şiştiyse biraz buz kompresi yapabilirsin canım şişliği morlugu alır. ama dikkat et üşütme havluya sar buzu. 15 saniye tut çek tekrar tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…