2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım bende geçen gün yaptırdım senin gibi oldu valla benpantol pişik kremi almıştım bebiş için onu sürdüm ertesi gün geçti

Kızlar hastanede cekimi olacaklara ve kapali olanlara sorum cunku bende kapaliyim ne giyineceksiniz ay ben bi tunik alayim diyorum üstüne şal takarim yeni olsun dedim ama ne alsam nasıl alsam hic fikrim yok ay yardimci olun

Kizlar biliyorum bebek ne kadae anne karninda kalsa o kadae iyi ama ben 37+larda gelsin istiyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu his sadece bende mi var :?
normal doğumsa iri olmaması açısından 37ler iyi canım ben de ilk doğumumda öyle istemiştim sonra 40da gelmeyince irileşimce de bebek sezeryana döndü. yani bence düşüncen normal benim de 37 38de gelse ilk kızım normal olabilirdi. herşeyin hayırlısı tabii şimdi sezeryan olacagı için verilen günden önce gelmesin istiyorum. kendimi hazır hissetmek açısından

Kizlar biliyorum bebek ne kadae anne karninda kalsa o kadae iyi ama ben 37+larda gelsin istiyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu his sadece bende mi var :?
Ben şuan 32+2 deyim. İkidir sancılanıp hastanelik olunca bana da bunaltı geldi artık 2 aydır.
Kritik haftayı geçtik doğsun diyorum sonra daha erken deyip aynı şekilde vicdan yapıp üzülüyorum bir gün bile faydasına diye.

Aaaa nasıl evde beni şaşırtıyorsun bizim dr hastane annemler 1 saat uzakta canım, geçen haftada sancı falan çıkınca çanta puset ne varsa arabaya koyduk, gittiğimiz yere gelsin dedik
Ya araba baya kalabalık eşim puseti bile koydurmuyor benden daha hazırsın bide bana kızarsın benimde hastane uzak canım 40 dk eve bakalim neler bekliyor beni bilemem

dönebilir canım daha zmaanı var benim 32de döndü 34 te ters döndü 35de tekrar döndü

dönebilir canım daha zmaanı var benim 32de döndü 34 te ters döndü 35de tekrar döndü
Ay maşallah ne de güzel dönmüş öyle. Kafa hep yukarıda sadece bir sağ kaburgamın altına giriyor bir sol. Bakalım yolunu bulup döner inşallah. Dönmezse de kısmet ne diyelim

Ben 2+2 vuruldum 3 hafta sonra falan yine 2+2 vuruldum.
İlkinde mideme dokundu ama ikincisinde bir sıkıntı yaşamadım.
Bebek biraz hareketsizleşebiliyor normal.

Kizlar kontrolden çıktım benim ogluşta bu ay diyet yapmış T Toprakliyagmur 250 gram almış sadece bende korkularjmi söyledim ya kilolu olur ya kendi sancim baslamazsa falan dedim doktor sagolsun iyi gazladi rahatlattı bu hafta haftasiyla uyumlu bu kilolu bi bebek değil ondan korkma dedi basta ilkinin kilosunu sordu ancak onun kadar olur belki düşük bile olabilir ultrason fazla çıkarabilir dedi sunni sanciya tepki vermiş ilkinde o bile olmayabilirdi korkma sancim başlamaz diye 7 şubata kadar bekleriz dedi bakalim nstde çok az çıktı 2 3 defa sancim o ağrıya normal dedi bu arada kızlar birde akintim vardi benim baya yoğun kıvamlı onada çok iyi bi sıkıntı yok haftaya alttan bakalım bu hafta daha küçük gerek yok şimdi dedi enfeksiyon testi gibi yapacak sanirim haftaya tekrar çağırdı

Hadi geçmiş olsun
Sancin kaçı görüyordu canım nst'de?

Bebek dönmüş müydü peki canım ?

Canım havuc suyu iciyormusun

50 ve 70 çıktı canım güzel gayet nst çok önemli değil bunlar dedi
Benim de bir ara 50 çıkmıştı da doktorum da önemsiz demişti.
Sonuncuda da hastaneye yatırdı niye acaba düzenliydi diye herhalde

Bende çok uyuyorum , gebeliğin ilk ayları gibi . Alarm kurup kendimi kalkmaya zorlamasam hep uyurum sanırım . Burada uyuyamayanları okuyunca ben de diyorum hep niye farklıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…