20. Haftadan beri düzenli kullanıyorum canım bir ara iyiydiCanım havuc suyu iciyormusun
Kaç cm suyun şuanda? Ultrasonsa AFI olarak yazıyor.Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı iki kez nst ye girdim. Bebeğin suyu yine sınırda çıktı ve ciğer geliştirici vuralım dedi aranızda ciğer geliştirici vurulan var mı acaba su azalırsa anı doğuma alabilirmis
Cnm kac kg olmuski ya bizim bebelere kilolu dediler dediler sanirim zayif bile.dogacaklar.Kizlar kontrolden çıktım benim ogluşta bu ay diyet yapmışT Toprakliyagmur 250 gram almış sadece bende korkularjmi söyledim ya kilolu olur ya kendi sancim baslamazsa falan dedim doktor sagolsun iyi gazladi rahatlattı bu hafta haftasiyla uyumlu bu kilolu bi bebek değil ondan korkma dedi basta ilkinin kilosunu sordu ancak onun kadar olur belki düşük bile olabilir ultrason fazla çıkarabilir dedi sunni sanciya tepki vermiş ilkinde o bile olmayabilirdi korkma sancim başlamaz diye 7 şubata kadar bekleriz dedi bakalim nstde çok az çıktı 2 3 defa sancim o ağrıya normal dedi bu arada kızlar birde akintim vardi benim baya yoğun kıvamlı onada çok iyi bi sıkıntı yok haftaya alttan bakalım bu hafta daha küçük gerek yok şimdi dedi enfeksiyon testi gibi yapacak sanirim haftaya tekrar çağırdı
Canim suyun kac çıkıyor, benimde sınırda haftalik takip yapti bebisin kg fazla idi bebis ici diyet yaptirdi derken 35 hafta olunca iğneye gerek duymadi. Nst de sancin varmiydi?Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı iki kez nst ye girdim. Bebeğin suyu yine sınırda çıktı ve ciğer geliştirici vuralım dedi aranızda ciğer geliştirici vurulan var mı acaba su azalırsa anı doğuma alabilirmis
Sende acelecisin galibaDoktor ne tatlıymış yaa
İnşallah canım,hepimiz gönlümüzce sağlıklı kolay doğum geçirelimBende ağırlaştım ama yinede 38 i geçsin istiyorum tabi Allah bilir ne kadar kalsa o kadar iyi 2. çocuğum kızım 38+2 de doğdu ben aceleci davrandım dayanamadım normal bir tarihti ama şimdi diyorum az daha toparlansaydı keşke. İnşallah gönlümüzden geçen gibi olur dr um bunu 38+5 de alırım diyor kendiliğinden gelmezse
Canım benimki 35+0 da hala donmemisti enfeksiyon için tekrar gittiğimde yine bakilmıştı, 38 de döner en geç demişti dr , 35+4 te gittiğimde donmüştü,seninde suyun iyi hareketli bebişin , döner daha Allah in izniyle.ben inşikak suresini okuduydum o arada , denildiği gibi onun etkisi oldu galiba, sende dene bi.daha minik seninki ben önümüzdeki zamanlarda döneceğini düşünüyorum, sen stres yapma, dönmezsede sağlıklı olsun gerisi hallolurD Denizyildizi21 Gittim geldim. Bizimki dönmemiş. Böyle devam ederse sezaryen olur dedi ama şimdilik bir şeye bakmadı. Haftaya kontrole çağırdı bakalım döner mi o zamana. 33+3 bugün. Hala biraz zamanı var gibi
Çantam hazır ben hazırmıyım bilmiyorumYa araba baya kalabalık eşim puseti bile koydurmuyorbenden daha hazırsın bide bana kızarsın benimde hastane uzak canım 40 dk eve bakalim neler bekliyor beni bilemem
hayırlısı tabii canım.benim zaten sezeryan dönüp dönmemesi fatketmiyo kendince spor yapıyo en fazlaAy maşallah ne de güzel dönmüş öyle. Kafa hep yukarıda sadece bir sağ kaburgamın altına giriyor bir sol. Bakalım yolunu bulup döner inşallah. Dönmezse de kısmet ne diyelim
Canıım ben sana takılıyordum dur az diye, 7 subatı duyunca vazgeçtimKizlar kontrolden çıktım benim ogluşta bu ay diyet yapmışT Toprakliyagmur 250 gram almış sadece bende korkularjmi söyledim ya kilolu olur ya kendi sancim baslamazsa falan dedim doktor sagolsun iyi gazladi rahatlattı bu hafta haftasiyla uyumlu bu kilolu bi bebek değil ondan korkma dedi basta ilkinin kilosunu sordu ancak onun kadar olur belki düşük bile olabilir ultrason fazla çıkarabilir dedi sunni sanciya tepki vermiş ilkinde o bile olmayabilirdi korkma sancim başlamaz diye 7 şubata kadar bekleriz dedi bakalim nstde çok az çıktı 2 3 defa sancim o ağrıya normal dedi bu arada kızlar birde akintim vardi benim baya yoğun kıvamlı onada çok iyi bi sıkıntı yok haftaya alttan bakalım bu hafta daha küçük gerek yok şimdi dedi enfeksiyon testi gibi yapacak sanirim haftaya tekrar çağırdı
Gelmiş geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah görmemişe döneceksin , normal bir gripmiş gibi düşünmeye çalış psikolojik olarak bazı şeylerin adı bile bizi çok üzüyor gereksiz endişeye kapılma hiç, olmuştu yazalı baya inşallah daha iyisindir canımMerhaba,
Dün iki doktor ile konuştum. Covid olduğum için yüm muayeneler telefon görüşmesi şeklinde. İşe yarar hiç bir şey söylemediler, ilaç yazmadılar
Hele konuştuğum aile hekimi resmen inşallah daha kötü olmaz gibi şeyler söyledi! Dedim ki ben daha iyiydim, 2 gündür daha kötüyüm, ciğerlerimde mukus hissediyorum, ya daha kötü olursa, bi mukolitik mi yazsanız. Hamilelikte mukolitik önermiyoruz, umalım ki daha kötü olmasın falan dedi.
Şimdi yeni uyandım, yine boğazımda yanma var, bakalım konuşmaya başlayınca anlayacağım ne durumdayım.
Şöyle ki nefesim yetmiyor. Sürekli, sık sık nefes alma halindeyim. Arada da ağzımdan nefes alıyorum. Gerçi covidden önce de nefesim yetmiyordu, arada iç çekme modunda derin nefes alıyordum ama şimdi nefes almam önem kazandı. Kadın doğumcum kandaki oksijen seviyesini kontrol etmemi söyledi, ona bakıyorum.
Yalniz degiliz canim demekki her anne adayi farkli bu konudaBende çok uyuyorum , gebeliğin ilk ayları gibi . Alarm kurup kendimi kalkmaya zorlamasam hep uyurum sanırım . Burada uyuyamayanları okuyunca ben de diyorum hep niye farklıyım diye
Çok şanslısın gerçekten maşallah annene, benimki okadar kalmaz sıkılır eve gideyim babanın eşyaları kardeşinin işi der dururdu kesin 15-20 gün geçince gözü kapıya bakıyor hissettirmemeye çalışsada
Bende hamileyken soğuyanlardan oldum çok itici geliyor , üç kez içtim o günler hep bulantı ve kusma yaşadım korktum sonra da , ama sana doktor demişse muhakkak faydası vardır ondan tavsiye etmiştir canım , ishalin için verdiği ilaçları kullan kendinde bebekte susuz kalmasınKızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Valla ben kısa dantelli gecelik sabahlık takımı aldım zaten fotoğraflarımı internette paylaşmam eşim gecelikle resim paylaştırmazKızlar hastanede cekimi olacaklara ve kapali olanlara sorum cunku bende kapaliyim ne giyineceksiniz ay ben bi tunik alayim diyorum üstüne şal takarim yeni olsun dedim ama ne alsam nasıl alsam hic fikrim yok ay yardimci olun
Oh maşallah işleri bitirmişsiniz , valizi de hazırladın mı zaten kafada herşey bitiyor yine ara ara açar bakarsın şu bu var mj diye , darısı başıma . Allah hepsini mutlulukla kullandırmayı nasip etsinInat ettim ve bitirdim şükür duzenleyicilere koydum hazir olanlari digerlerini besigin cekmecelerine falan yerleştirdim. Tabi daha koyulcaklar var beşiğin üstüne koydum duzenleyicileri falan temiz temiz sonra besigin üstünü de orttum carsafla tozlanmasin diye.ortaliktan kalkti valla kıyafetler şükürcumartesi de eve döncem pazarda valizi hazirladim mi bitti tamamdir tabi ben ctsi bi avmye gidip bir iki eksik var onlari alcam onlarida yika koy derken haftaya hepsi hazir olacak ins plani yaptim bu listeler vardi ne koyulacak die elinde olan ya da kendi yapan varsa bi atabilir mi kızlar ordan da faydalanayim ben simdi de bebek arabasi kutudaydi onu da cikartip kurdurcam eşime ben hızımı alamıyorum bi enerji var dogurmam hemen ins
Cekimi bayan mi yapacak canımValla ben kısa dantelli gecelik sabahlık takımı aldım zaten fotoğraflarımı internette paylaşmam eşim gecelikle resim paylaştırmaztacımı falan da yaptırdım doktorum kadın zaten babamlar dışında erkekse gelmeyeceği için çok rahat bi hazırlık içindeyim
Zor kismi bitti canim dun de en son utuledim kargo var battaniye ve corap onlari da yikayip utuledim mi tamam.biberondu emzikti gogus kalkaniydi vs onlari da strilize ettim zor kısmı bitti valize koyulcak iste bakalim ins bebisin biter hemen hazirda kendimi de hazirlamam lazimOh maşallah işleri bitirmişsiniz , valizi de hazırladın mı zaten kafada herşey bitiyor yine ara ara açar bakarsın şu bu var mj diye , darısı başıma . Allah hepsini mutlulukla kullandırmayı nasip etsin
Onlar için de zor gerçekten ya anlayabiliyorum.Çok şanslısın gerçekten maşallah annene, benimki okadar kalmaz sıkılır eve gideyim babanın eşyaları kardeşinin işi der dururdu kesin 15-20 gün geçince gözü kapıya bakıyor hissettirmemeye çalışsadaama Allah razı olsun varkende fırtına gibi iş bırakmaz yemeğinden temizliğine ikramından bebek bakımına canavar gibi çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?