2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kaç cm suyun şuanda? Ultrasonsa AFI olarak yazıyor.

Cnm kac kg olmuski ya bizim bebelere kilolu dediler dediler sanirim zayif bile.dogacaklar.
Senin normal olunca bekliceksin gibi görünüyor cnm.

Gecen çarşamba gitmiştim doktora , 2 hafta sonra gel dedi 36+4 de gitmis olucam diyorum bu hafta bi bahane ile gitsem mi sonra diyorum yurt dışında olsaydin sabrederdin mecbur sabret

Canim suyun kac çıkıyor, benimde sınırda haftalik takip yapti bebisin kg fazla idi bebis ici diyet yaptirdi derken 35 hafta olunca iğneye gerek duymadi. Nst de sancin varmiydi?

Doktor ne tatlıymış yaa
Sende acelecisin galiba
İnşallah canım,hepimiz gönlümüzce sağlıklı kolay doğum geçirelim
Canım benimki 35+0 da hala donmemisti enfeksiyon için tekrar gittiğimde yine bakilmıştı, 38 de döner en geç demişti dr , 35+4 te gittiğimde donmüştü,seninde suyun iyi hareketli bebişin , döner daha Allah in izniyle.ben inşikak suresini okuduydum o arada , denildiği gibi onun etkisi oldu galiba, sende dene bi.daha minik seninki ben önümüzdeki zamanlarda döneceğini düşünüyorum, sen stres yapma, dönmezsede sağlıklı olsun gerisi hallolur

Canıım ben sana takılıyordum dur az diye, 7 subatı duyunca vazgeçtim olmaz o kadar bekleyemeyiz bu kezde onun farklı stresi olur diye düşünüyorum.şaka bir yana,kontrollerimiz haftada 1 e düştü artık,Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Gelmiş geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah görmemişe döneceksin , normal bir gripmiş gibi düşünmeye çalış psikolojik olarak bazı şeylerin adı bile bizi çok üzüyor gereksiz endişeye kapılma hiç, olmuştu yazalı baya inşallah daha iyisindir canım

Bende çok uyuyorum , gebeliğin ilk ayları gibi . Alarm kurup kendimi kalkmaya zorlamasam hep uyurum sanırım . Burada uyuyamayanları okuyunca ben de diyorum hep niye farklıyım diye
Yalniz degiliz canim demekki her anne adayi farkli bu konuda ben de kalktigimdan beri uyukluyorum aldigim bebek bakim kitabini okuyordum fena uyku bastirdi yine uyucam sanırım gozlerim kapaniyor hic de gunduz boyle olmazdım

adzeynep

Annem yanımda canım 2 aydır nerdeyse. Daha da duracak Allah'ın izniyle
Çok şanslısın gerçekten maşallah annene, benimki okadar kalmaz sıkılır eve gideyim babanın eşyaları kardeşinin işi der dururdu kesin 15-20 gün geçince gözü kapıya bakıyor hissettirmemeye çalışsada ama Allah razı olsun varkende fırtına gibi iş bırakmaz yemeğinden temizliğine ikramından bebek bakımına canavar gibi çalışıyor

Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Bende hamileyken soğuyanlardan oldum çok itici geliyor , üç kez içtim o günler hep bulantı ve kusma yaşadım korktum sonra da , ama sana doktor demişse muhakkak faydası vardır ondan tavsiye etmiştir canım , ishalin için verdiği ilaçları kullan kendinde bebekte susuz kalmasın

Kızlar hastanede cekimi olacaklara ve kapali olanlara sorum cunku bende kapaliyim ne giyineceksiniz ay ben bi tunik alayim diyorum üstüne şal takarim yeni olsun dedim ama ne alsam nasıl alsam hic fikrim yok ay yardimci olun
Valla ben kısa dantelli gecelik sabahlık takımı aldım zaten fotoğraflarımı internette paylaşmam eşim gecelikle resim paylaştırmaz tacımı falan da yaptırdım doktorum kadın zaten babamlar dışında erkekse gelmeyeceği için çok rahat bi hazırlık içindeyim

Oh maşallah işleri bitirmişsiniz , valizi de hazırladın mı zaten kafada herşey bitiyor yine ara ara açar bakarsın şu bu var mj diye , darısı başıma . Allah hepsini mutlulukla kullandırmayı nasip etsin

Cekimi bayan mi yapacak canım ben kapali yaptiririm ya açık yaptıramam kim cekecek ne olcak belli olmaz

Oh maşallah işleri bitirmişsiniz , valizi de hazırladın mı zaten kafada herşey bitiyor yine ara ara açar bakarsın şu bu var mj diye , darısı başıma . Allah hepsini mutlulukla kullandırmayı nasip etsin
Zor kismi bitti canim dun de en son utuledim kargo var battaniye ve corap onlari da yikayip utuledim mi tamam.biberondu emzikti gogus kalkaniydi vs onlari da strilize ettim zor kısmı bitti valize koyulcak iste bakalim ins bebisin biter hemen hazirda kendimi de hazirlamam lazim

Onlar için de zor gerçekten ya anlayabiliyorum.
Annem de evini özledi ama napsin mecburen bekliyor. Uzak şehirde yaşıyorum o gitse bakacak kimse yok.
Mesafe uzun olunca gidip gelemiyor da.

Hepsinden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…