- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Ayyyni ben,iki gün sonra inş 37 ye gireceğim halde hala isim yokBebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-02-2022
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 36 gün kaldı.
Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?
Hayır canım isimsiz bu bebek, anlaşamıyoruz kocayla
ne hediyelik alabiliyorum ne kapı süsü
ne zaman düşünüyorsunuz mesela ilkokula başlamadan buluverin
Ayyyni ben,iki gün sonra inş 37 ye gireceğim halde hala isim yok
Sadece terligim eksik, hazır arabada gezdiriyoruz yanımızdaHadii sende ne durursun hazırlan artik cantan daha bitmedi değil mi
Kilolu diye oyle diyor dimi normal mi düşünüyorsun. Benimkini diyey yaptirdi bana doktor zayiflatti 2 haftada 100 gram aldirdi kuzuma.Sadece terligim eksik, hazır arabada gezdiriyoruz yanımızdadr iki haftaya doğsun diyipduruyor, sende burda doğuracam diyosun bi sakin olun yaaae
Bende mi koysam arabaya benimki evde halaSadece terligim eksik, hazır arabada gezdiriyoruz yanımızdadr iki haftaya doğsun diyipduruyor, sende burda doğuracam diyosun bi sakin olun yaaae
Bende doğum sonrasına kalacak diye endişe ediyorum bu hafta çözülür inş .. Senin haklı olduğunu düşünüyorum canım,inş seni daha fazla yormazlarilk cocukta doğumdan 3 saat sonra isim vermiştik
bunda da öyle olacak gibi, ama işte karar veremedik,
ben abimin isminde ısrarcıyım kocam kabul etmiyor.
cok saçma insan abisinin ismini neden koyar
ölmüş mü ki diyor, iyi de illa ölmesi mi lazım abimin
annemle babamla ben 8 yaşındayken ayrıldı
28 yaşında evlendim o güne kadar o bakıp büyüttü okuttu ceyizimizi yaptı
değer verdiğimi göstermek istiyorum.
o Aziz zana istiyor
ben Aziz ercan
Sağol canım okuyayaım inşallahDöner canım Allahın izniyle, 38 e kadar dönüyorlarmış . Aidin Salih in gerçek tip diye bi kitabi var, ordada inşikak suresini okuyun diyor
Vicdan yapma kuzucum zorlaştı ya hepimiz istiyoruz ama bize bağlı değil istediğinde gelecekKizlar biliyorum bebek ne kadae anne karninda kalsa o kadae iyi ama ben 37+larda gelsin istiyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu his sadece bende mi var :?
3 haftadır hızlı kilo alıyor diye diyor aynen canım, ama bu haftadan sonra kg alimi az az olur dedi..normal istiyorum mümkünse..aceleci annelerKilolu diye oyle diyor dimi normal mi düşünüyorsun. Benimkini diyey yaptirdi bana doktor zayiflatti 2 haftada 100 gram aldirdi kuzuma.
Ama bu haftadan sonra yiyecem biraz 37 +larda dogsun diye
Allah biliyor ya bende 37+ larda gelsin diyorum . Gerçi iri bi bebek değil küçük mü olur o haftada bilemiyorum kiKizlar biliyorum bebek ne kadae anne karninda kalsa o kadae iyi ama ben 37+larda gelsin istiyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu his sadece bende mi var :?
AslaKizlar biliyorum bebek ne kadae anne karninda kalsa o kadae iyi ama ben 37+larda gelsin istiyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu his sadece bende mi var :?
Aaaa nasıl evde beni şaşırtıyorsunBende mi koysam arabaya benimki evde halaay sancı falan yok gibi nst de boşuna heveslendiriyor bu cocuk beni zaten
Günaydın kuzum. Bende kızımda bir uyurdum bir uyurdum sorma yemek ye uyu iş yap uyuKızlar günaydın. Gece iki kere tuvalete kalksamda bu gece burnum tikansada ben uyuyorum ya nedense siz uyuyamayinca kendimi garip hissediyorum bende mi sıkıntı var diyekan degerim hafif düşük cıkmış ondan mi bilmem ama ben çok şükür uyuyorum. Bugun kontrole gidecekler guzel haberlerle gelin ins bugun grup şenlikli olacak
Doktor ne tatlıymış yaaSadece terligim eksik, hazır arabada gezdiriyoruz yanımızdadr iki haftaya doğsun diyipduruyor, sende burda doğuracam diyosun bi sakin olun yaaae
Ben de cok uyuyorum hamileligin basindan beri tuvalete kalksam da dalabiliorum cok sukurKızlar günaydın. Gece iki kere tuvalete kalksamda bu gece burnum tikansada ben uyuyorum ya nedense siz uyuyamayinca kendimi garip hissediyorum bende mi sıkıntı var diyekan degerim hafif düşük cıkmış ondan mi bilmem ama ben çok şükür uyuyorum. Bugun kontrole gidecekler guzel haberlerle gelin ins bugun grup şenlikli olacak
Bende ağırlaştım ama yinede 38 i geçsin istiyorum tabi Allah bilir ne kadar kalsa o kadar iyi 2. çocuğum kızım 38+2 de doğdu ben aceleci davrandım dayanamadım normal bir tarihti ama şimdi diyorum az daha toparlansaydı keşke. İnşallah gönlümüzden geçen gibi olur dr um bunu 38+5 de alırım diyor kendiliğinden gelmezse3 haftadır hızlı kilo alıyor diye diyor aynen canım, ama bu haftadan sonra kg alimi az az olur dedi..normal istiyorum mümkünse..aceleci annelerbende niyeyse dursun durabildiği kadar istiyorum, ilk diye mi acaba
Günaydın kuzum. Bende kızımda bir uyurdum bir uyurdum sorma yemek ye uyu iş yap uyubu bebekte çok sık uyanıyorum ama tekrar dalma zorluğum yok şimdilik bakalım ileri ki haftalarda neler olacak
Yalniz değilmişim cok şükürBen de cok uyuyorum hamileligin basindan beri tuvalete kalksam da dalabiliorum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?