Canim gecen benimde oyle sertleşiyordu. Gittik hemen doktora tam ulturasonla bakarken yine oldu dediki o poposu sag taraf sertken sol tarafa bastirdi bak bu taraf yumuşak sorun yok dedi. Yeni huylari pop kaldirmak simdiKızlar karnım hep sert taş gibi doktora dün sordum okadar sertleşmesi normal değil devam ederse acile git dedi ama anlamadım sabit bir kasılma var düzenli aralıklı birşey değil sizlerde de oluyor mu
Becerirsin cnm.birkaç kez deneme yap ki elin alışsınlivelong az önce bundan aldım mıknatıslı takma kirpik, doğumda ve günlük kullanımda arada takmayı düşünüyorum , bakalım becerebilecek miyim
SimdiiiKızlar şimdi Engin bilgilerinize dayanarak soruyorum;
Epidural mi? Spinal mi?
Hiçbir fikrim yok kızımı normal doğurmuştum müdahalesiz.. şimdi sizden öğrenmem gerek hangisinin ne artısı ve eksisi olduğunu.
Dün doktora da sordum ama doğumdan bir hafta önce anestezi uzmanımız seni hastaneye çağırıp hepsini tek tek anlatacak dedi. Ben heyecanlı olunca dinleyemiyorum He He der geçerim ondan size soruyorum hangisi tercih edilmeli?
Biraz uyarıp rahatsız et uyuyordur muhtemelenKizlar öğlenden beri bebek hareket etmiyor sanki pek uzanamadim da karnim aşırı sertlesti uzandim yumusadi ama hala hareket hissetmedim napsam kadin doğum acile mi gitsem ? Uyuyormudur ?
Ben ta önceden aldim onlemimi şubata inşallah doğum dedim şimdi tek yakınlarıma dedim şubatın ilk haftası doğsun dua edin bana diye daha da kimseye ses etmembizde de öyle ya. annem her arayana ocak başı ortası gibi diyo anne benim ocak sonu diyorum neden insanlara erken söylüyorsun. ben bunu gecen doğumda da yaşadım 1 hafta içinde daha doğurmadın mı aramaları başlar. şubat ortası de sorana neden erkene çekiyosun ki ben strese giriyorum
Valla canim bir sıkıntı gormedi bende iyiyim deyince gerek duymadi demekki 3 haftayi gecirme 38 37 gibi gel dedi.demekki uzunluk falan normal bilmiyorumki canım bende. Cati muayenesi olcamya ondan galiba valla oyle deyince isime geldi surekli para vermektense dedimMinicik sursen yeter çok yağlı olunca kıyafete geçer kuzum.
Bende cok sıkıldım gece yatarken 1 adet 200 mg fitil olarak kullanıyorum.
Doktoruna sorarsın yasaklar hala devam mı değil mi..
Oo maşallah ama 3 hafta geç değil mi? Artık 10 gün 1 hafta gibi kısa sürelerde kontrol olması gerekiyor.
3. Dozu bende oldum, ilk ikisini sinovac olmuştum, bu kez net bi şekilde biontech olmalısın dedi doktorum
Kasılma mi emin misin? Poposunu dayayıp itiyor olmasin? Benim kasılma yok ama sürekli poposunu sivriltip sertlestiriyor o bölgeyi
Ayy nefret ya onlar geçici değil işte şimdi veriyorum kötü haberi et beni gibi de çıkıyor hattaKızlar bugün aynada burnumun ne kadar büyüdüğünü dikkatli bir şekilde incelerken yeni bir şey fark ettimboynumda yeni yeni benler çıkmış yani böyle büyük büyük değil açık kahve küçük küçük iğne ucu gibi birbirlerine uzak ama rahat 10-15 tane var. Böyle bir şey yaşayan var mı
Benim doktor duymazsan hemen bi cikolata ye soluna yat azicik bebisi durt hareket etmezse gel demisti kuzum bi dene istersenKizlar öğlenden beri bebek hareket etmiyor sanki pek uzanamadim da karnim aşırı sertlesti uzandim yumusadi ama hala hareket hissetmedim napsam kadin doğum acile mi gitsem ? Uyuyormudur ?
Canım sen demiştin göbekte cizgi izim belli değil diye benimde hiç belli değildi bu hafta aşırı koyulasti ve göbek deliigimin üzerinde de çizgi oluştu bi anda şok oldum göbeğin üzerindeki koyu değil ama dikkatli bakınca oda belliOlmaz mı canımbenim de benlerim çoğalmış küçük küçük bazıları kahve bazıları kırmızı hatta neyseki yüzümde değiller, daha çok boynumun çevresinde göbeğimde falan. Varis yok ama bende hiç, kızımda da olmamıştı, oğlumda da şu ana kadar oluşmadı neyseki benler bence sevimli ama varis hoş durmuyor.
Tatli yedim sola uzandim bekliyorum aglicam simdi beklerken. Insallah iyidir.Benim doktor duymazsan hemen bi cikolata ye soluna yat azicik bebisi durt hareket etmezse gel demisti kuzum bi dene istersen
Kızlar bu süslü terlikleri evde giyeceksiniz değil mi ben kıyamadım hastaneye götürmeye süslü terliğimi çantaya eski bi ev terligim vardi onu koyacağım sonra kapı önüne veya balkona koyarım diye düşünüyorumOy
Oysho tüylü terlik beğendim onu alacağım sanırım
Bi yarim saat bekle hareket duymzsan hemen git suyun sınıra yakındi senin ne olur ne olmaz.Tatli yedim sola uzandim bekliyorum aglicam simdi beklerken. Insallah iyidir.
Canım normal doğumu zorluyor diye biliyorum progestan ben ilkinde 33 de bırakmıştım bu yüzden ne kadar kullaniuorsun bide normal doğum mu düşünüyorsun benim doktorumda 36 da bırak dedi önce bırakmıştım iyiki de bırakmışım çok zor başladı doğumProgestanı kullanmaktan o kadar sıkıldım ki kızlar. 36 ya kadar devam dedi. 36+0 da birakiriz degilmi? Birde iliski bize hep yasaktı son zamanlarda normal doğum düşünenler hızlansın diye iliski olmasi daha iyi olurmu doktor soylermi acaba. Yatmaktan sıkıldım. 37 den sonra bol harekete baslamak istiyorum inşaallah
Bizimkide bu hafta ismi belirledik benim kardeşimin adı Yusuf olacak diye bildiğin tutturuyorBenim kız kardeşine Bulut diyor gözüm yaşlıo bulmuştu bu ismi kardeşine. Napiyim kızım için bi çocuk daha mı doğurayım ya üzüldüm kızıma şimdi adıyla yaşasın canım kapı süsün çok güzel zaten bende aynısını yaptırmıştım püskülü ve tüyü daha fazla sadece. Sağlıkla kullansınlar
Aynen doktorumda hareketlerini takup et dedi bakalim insallah hareket eder.Bi yarim saat bekle hareket duymzsan hemen git suyun sınıra yakındi senin ne olur ne olmaz.
Canım karnımın alt kısmı semsert toplanma gibi bölgesel değilMinicik sursen yeter çok yağlı olunca kıyafete geçer kuzum.
Bende cok sıkıldım gece yatarken 1 adet 200 mg fitil olarak kullanıyorum.
Doktoruna sorarsın yasaklar hala devam mı değil mi..
Oo maşallah ama 3 hafta geç değil mi? Artık 10 gün 1 hafta gibi kısa sürelerde kontrol olması gerekiyor.
3. Dozu bende oldum, ilk ikisini sinovac olmuştum, bu kez net bi şekilde biontech olmalısın dedi doktorum
Kasılma mi emin misin? Poposunu dayayıp itiyor olmasin? Benim kasılma yok ama sürekli poposunu sivriltip sertlestiriyor o bölgeyi
Gevşiyor tabi canım ama sıklıkla kasılma halinde dik yürüyemiyorum gidince alttan bakacaklar diye ödüm kopuyor yaCanım doktorun haklı mesela arada sırada kasılıp sonra gevşer uzun sürmez o normal. Ama Uzun sürüyorsa baktırmalısın
Ne zamandır böylesin canım yani kaç gündürEvet ben öyleyim. Geceden beri doğurcam diye tetikteyim. Kaskatı o kadar sert ki. Bi ara yumuşuyor sonra gene taş gibi. Belimde ağrıyor vajene doğru giren bi sızlama da oluyor. Bıraktım ucunu ortasını artık doğurursam doğururum dinlememe kararı aldım kendimi. Ne zaman nişanım gelir suyum boşalır giderim hastaneye yetti düşün düşün akıl sağlığımla oynuyorum artık.
Var mı kıpırtıAynen doktorumda hareketlerini takup et dedi bakalim insallah hareket eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?