2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Diger doktordan geldim ve tahmin ettiğim gibi su değerim normal çıkti bebeğin duruş acısı ile hemen düzeldi inanılmaz rahatladım serviks uzunlugum ise 4 cm çıktı gayet iyi erken doğum riskin yok dedi

Bir öneride bulunmadı. Ne kullanıyorsunuz diye sormuştu Sebamed demiştim. Tamam demiştiDalin ve unibaby önermiyorum demişti... Diyalogumuz tam olarak bu

Wee baby'nin nefesle çekmelisini 10yedek ucuyla birlkte 40tlye almıştım şimdi 80tl olmuş
Bir de kızlar ben tek ampul kullanımlık serum fizyolojiklerden almıştım ama çantaya koymadım, ilk günlerde hastanede hemen lazım olur mu ki? lazım olursa hastanede de yaparlar zaten heralde

Yok canım ekru aama çokta değil. Beyaz duruyor yani. Maviside çok güzelmiş güle güle kullanın pembeside çok yakısır beraber poz verirsiniz

Çok güzel video olmus canım ben de çift mıktanıslıyı alayım yaa . Siparşi vereyim de gelsin her an hersey olabilir

Bir de lohusa tacı aldım kızlar maviş renkte , hastanede foto çekilirken takarım Şu modelden görmüşsünüzdür kesin erkek anası olduğum belli olsun mavi aldım pembe rengi de çok güzeldi ama
Benimkide bu peki bilin bakalım benim neyim yok? Terliğimmmmm almamışım unutmuşum

Eklentiler

• 38FF69FA-105B-4660-B666-C5C7E59F31A2.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 52
Cok güzelmiş canım. Benm ki takımdı terlik ve tacı. Buna uygun terlik bulursun satılıyordur
Benim kızımda da takımdı ama terliği bir kere giymiştim yazık oluyor onun yerine güzel bi terlik alayım evin içinde de sürekli giyerim diye takım almamıştım ama unutmuşum sonrada. Hemen terlik arayışına giriyorum

Kızlar bugün aşırı aşırı bir regl sancım var ya dün çok yürüdüm ondan mı acaba
Bende neler var bi bilsen, gece heh tamam doğuruyorum bu defa eminim dedim neyseki doğurmadım. Ama kasılmam var 28 ini beklemicek gibi geliyor. Bari bir hafta daha beklese bu eve doğsa karışıklıkta bebeği bulamam öyle diyim haftasonu temizlik var sonra bi oh derim heralde o zamana kadar aman oğlum sakın diye diye geziyorum evde umarım anasını dinler.

Evet canım bi de bi eczanedeki fiyatla diğeri tutmuyo. 2 hafta önce alayım dedim küçük tüplülerden bi eczane 45 diğeri 65 dedi ben de eşime dedim özel sağlık sigortası var işyerinde. Gitti revire yazdırdı öyle ücretsiz aldık
Ebebekin di sanırım YouTube sayfasında ilk 20 gün kullanmayın diyodu canım ama deneyimli anneler daha iyi bilir tabii

bizde de öyle ya. annem her arayana ocak başı ortası gibi diyo anne benim ocak sonu diyorum neden insanlara erken söylüyorsun. ben bunu gecen doğumda da yaşadım 1 hafta içinde daha doğurmadın mı aramaları başlar. şubat ortası de sorana neden erkene çekiyosun ki ben strese giriyorum

evet köpük canım

Kızlar bugün aynada burnumun ne kadar büyüdüğünü dikkatli bir şekilde incelerken yeni bir şey fark ettim boynumda yeni yeni benler çıkmış yani böyle büyük büyük değil açık kahve küçük küçük iğne ucu gibi birbirlerine uzak ama rahat 10-15 tane var. Böyle bir şey yaşayan var mı

Sling mi alsam kanguru mu karar veremedim ev işi yaparken takmak istiyorum arada göğsüme belki aşıya falan da öyle gideriz çok yakın asm
bende ikisi de var evde ilk aylr sling kullanışlı oluyor 3 aydan itibaren dışarda kanguru kullanırım nasipse. zaten sling 4 aya kadar kullabılabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…