- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Aynen canim benim doktor pozitif ya valla cok şükür bir sıkıntı da gormedi.midem yaniodu renie yazdi ic bisey olmaz dedi.tek duydugum olumsuzluk bugundu iste hastasini kaybetmiş 32 haftada covidden.yoksa cok pozitif biri şükürNeeeee kız beni doktor her hafta çağırdı
Canım benim de sürekli gergin sert. Genelde gazım olduğunda o da etkiliyor. Ben doktoruma sorduğumda senin dışardan sert hissetmen önemli değil önemli olan kasılmalar demişti. Bi sorun olmaz Allahın izniyleKızlar karnım hep sert taş gibi doktora dün sordum okadar sertleşmesi normal değil devam ederse acile git dedi ama anlamadım sabit bir kasılma var düzenli aralıklı birşey değil sizlerde de oluyor mu
Canım doktorum bana 34.haftadan sonra progestanı bıraktırıyoruz çünkü o haftadan sonra baskılamak istemiyoruz demişti. O sebepten bıraktırmış seninki deEe bana doktor dün progestanı bırak dedi. Magnezyumu bırak dedi. Serviks kısalmış çocuk iri kasılmalarım sancılarım var. E bu canını yediğimin doktoru beni hemen doğurtmaya mı çalışıyor?
Benim doktorum da 2 hafta sonra çağırdı cnm bebeğinin hareketlerinde azalma olursa gel mutlaka dedi ve nst ye girmedim bendeAynen canim benim doktor pozitif ya valla cok şükür bir sıkıntı da gormedi.midem yaniodu renie yazdi ic bisey olmaz dedi.tek duydugum olumsuzluk bugundu iste hastasini kaybetmiş 32 haftada covidden.yoksa cok pozitif biri şükürvalla bende şaşırdım ama hic nstye girmedim mesela ben bi 28.haftada dogumhane bakmislardi o kadar. Sıkıntı olmayinca demekki diyorum her hafta cagirmiyorlar anneme diyodum ne o oyle her hafta diodu bana
Ben 12. Haftamdan beri hep 2 haftada bir mutlaka kontrole gidiyordum. Gecen haftadan beri artik her hafta geleceksin dedi. Yaklasik 2 aydirda her gittigimde nts ye bagliyor mutlaka. Cokk ama cokk pimpirikli bir doktor benide bu zorluyor biraz.Bide profesör benim doktor He ama gel gör ki anca olumsuzlukları sıralıyor ne önlem ne bişey.. neden böyle yapıyor anlamıyorum da. 29 haftadan beri erken doğum riskim var günde 1 progestan fitil dışında hiçbir ek önlem alınmadı. Çok şükür bu günlere geldim ama Allah’ın sayesinde yani.. birde beni doktorum artık her hafta kontrole çağırdı sizde durumlar nasıl
Benim çok yorulursam çok yürürsem ya da bişeye sıkıntı stres yaparsam oluyo canımKızlar karnım hep sert taş gibi doktora dün sordum okadar sertleşmesi normal değil devam ederse acile git dedi ama anlamadım sabit bir kasılma var düzenli aralıklı birşey değil sizlerde de oluyor mu
Canım epidural hem normalse hem sezaryense olabiliyor. Onun amacı katater belinde takılı duracak, gerektikçe sana ordan ağrı kesici verecekler doğumdan sonraki gece falan. Normal doğumda da acı çekmeni önlüyo sadece. Spinal yine belden yapılıyor ama o belli bi sürelik uyuşturan bi teknik sadece, etkisi 2-3 saat sürüyormuş. İlacı yapıp çekiyorlar, kalmıyo sende bişey. Benim doktorum spinal önerdi, ağrı kesici gerekirse zaten damardan yaparız, katater durmasına gerek yok bence dedi.Kızlar şimdi Engin bilgilerinize dayanarak soruyorum;
Epidural mi? Spinal mi?
Hiçbir fikrim yok kızımı normal doğurmuştum müdahalesiz.. şimdi sizden öğrenmem gerek hangisinin ne artısı ve eksisi olduğunu.
Dün doktora da sordum ama doğumdan bir hafta önce anestezi uzmanımız seni hastaneye çağırıp hepsini tek tek anlatacak dedi. Ben heyecanlı olunca dinleyemiyorum He He der geçerim ondan size soruyorum hangisi tercih edilmeli?
MerhabaValla hiç bilmiyorum sancılar dursun diye veriliyordu herhalde. 2 ay önce yattığımda da ağrılarım oldugunda acilde de verilmişti ondan.
Bazen beni bu kadar ilaç öldürecek diye düşünmüyor değilim.
8 tane nidicard dedi doktor.
Nabzim yükseliyor bu aralar. Geçen bir şeye sinirlendim bir anda 143 gördü. Dün de 133 gorunce eşim de annem de 6 tane al dedi. Azalttım napim iyi gelmiyor.
Iyi madem yalnız degilmisim herkes bisey diyince bende acaba doktor neden böyle dedi diye sorgulamaya baslayacaktimBenim doktorum da 2 hafta sonra çağırdı cnm bebeğinin hareketlerinde azalma olursa gel mutlaka dedi ve nst ye girmedim bende
Hortum gibi değil cnm ince bir tel farkında bile olmuyorsun hareketini kısıtlamıyor serum gibi. Sonda da beni rahatsız etmemişti.Yani o belimize yakacağım hortum hep duracak mı belimizde. E rahatsız etmeyecek mi bizi o? Ben kolumda serumla bile afakanlar basıyor rahat edemiyorum ya hortum diyorsunuz. Peki şey sonda takma olayı varmış herkes ondan muzdarip o nasıl acıtan bişey mi çok ve ne kadar takılı duracak o
Gecmis olsun. Bezencefil cigniuorum bogaz agrisinda, iyi geliyor.Boğazım çok fena yanıyor
Yutkunamıyorum .
Önerisi olan?
Aman aman bi sıkıntın olmasında öyle olsun daha iyi canım çok şükürAynen canim benim doktor pozitif ya valla cok şükür bir sıkıntı da gormedi.midem yaniodu renie yazdi ic bisey olmaz dedi.tek duydugum olumsuzluk bugundu iste hastasini kaybetmiş 32 haftada covidden.yoksa cok pozitif biri şükürvalla bende şaşırdım ama hic nstye girmedim mesela ben bi 28.haftada dogumhane bakmislardi o kadar. Sıkıntı olmayinca demekki diyorum her hafta cagirmiyorlar anneme diyodum ne o oyle her hafta diodu bana
Ben 29 a kadar ayda bir gidiyordum. 29 da ağrım var diye gittim kum döküyordum falan ya bu haftaya kadar 2 haftada 1 şeklinde çağırdı. Dünde artık her hafta kontrollere geleceksin dedi. Hayır hastane de 1.5 saat uzaklıkta. Git gel 3 saat. Sabah bi çıkıyoruz hastanesi doktoru yemesi içmesi ta gece dönebiliyoruz eve ve ben yorgunluktan ağlıyorum arabada artıkBen 12. Haftamdan beri hep 2 haftada bir mutlaka kontrole gidiyordum. Gecen haftadan beri artik her hafta geleceksin dedi. Yaklasik 2 aydirda her gittigimde nts ye bagliyor mutlaka. Cokk ama cokk pimpirikli bir doktor benide bu zorluyor biraz.
Kız yarın perşembe yaKızlar ben bugün banyomu yaptım, aynada temizliğini yaptım pırıl pırıl, peki neden? Yarın cuma, kontrole gitcem diye. Söyleyeceklerim bu kadar
Sakin ol kuzum yarın perşembeKızlar ben bugün banyomu yaptım, aynada temizliğini yaptım pırıl pırıl, peki neden? Yarın cuma, kontrole gitcem diye. Söyleyeceklerim bu kadar
Kız yarın perşembe yaKızlar ben bugün banyomu yaptım, aynada temizliğini yaptım pırıl pırıl, peki neden? Yarın cuma, kontrole gitcem diye. Söyleyeceklerim bu kadar
Aman aman bi sıkıntın olmasında öyle olsun daha iyi canım çok şükür
Anladım canım hayırlısı olsun artık ya ilkini normal yapmıştım hiç öyle aman normal olsun kafalarında değilim diyorum ki yeterki 28 Ocak’ı beklesin de ben sezaryane oynaya oynaya girerim.Benim çok yorulursam çok yürürsem ya da bişeye sıkıntı stres yaparsam oluyo canım
Canım epidural hem normalse hem sezaryense olabiliyor. Onun amacı katater belinde takılı duracak, gerektikçe sana ordan ağrı kesici verecekler doğumdan sonraki gece falan. Normal doğumda da acı çekmeni önlüyo sadece. Spinal yine belden yapılıyor ama o belli bi sürelik uyuşturan bi teknik sadece, etkisi 2-3 saat sürüyormuş. İlacı yapıp çekiyorlar, kalmıyo sende bişey. Benim doktorum spinal önerdi, ağrı kesici gerekirse zaten damardan yaparız, katater durmasına gerek yok bence dedi.
Sonda olayına gelince, ben bundan kaç sene önce tüp bebek tedavisi olurken takılmıştı, çok da zor bişey değil bence kafaya takacak kadar, ben zorlanmamıştım ama sonrasında enfeksiyon olabiliyormuş çok sıklıkla ki bende de olmuştu ama yapacak bişey yok gerekiyorsa takılacak kuzucum napalım
Peki gecelik falan üstüne gelmeyecek mi onun? O nasıl olcak neremizden uzatcaklar anlayamadım hayal edemedim yani giyinikken nerde duracak oHortum gibi değil cnm ince bir tel farkında bile olmuyorsun hareketini kısıtlamıyor serum gibi. Sonda da beni rahatsız etmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?