2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gevşiyor tabi canım ama sıklıkla kasılma halinde dik yürüyemiyorum gidince alttan bakacaklar diye ödüm kopuyor ya
Anladım Bende alttan bakmalarından çok korkuyorum kendi doktorun olsa kesin bakar ama acilde belki bakmazlar yine sürerse ihmal etme

Kuzum acile git bari bi nst çekilsin
Eşim gelsin de sürerse gideyim canım 2 3 gündür çok rahatsız ediyor bu durum çünkü kafasının olduğu yer topak gibi ayakları zaten ağzımdan çıkacak nerdeyse bu kız çok nazlı huylu çıktı hayırlısı ile doğursaydık

A

Ah cnm simdi hareket etti şükür nefes aldim rabbim kimseyi evlat ile.imtihan etmesin insallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalim insallah.
Korkma canım oğlum okadar hareketsizdi ki nst ölçülemiyordu düşün korkutuyordu bu durum beni ama suyum çok fazlaydı benim alanı da çok daralmıştı hareket edememesi normaldi endişe etme inşallah herşey yolundadır

şubat bebeleri nazlı olcak galiba . Ay hakikaten artik su haftalar bir an önce geçse gitse.
A

Ah cnm simdi hareket etti şükür nefes aldim rabbim kimseyi evlat ile.imtihan etmesin insallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalim insallah.
Ay çok sevindim cnm. Uyuyordu demekki yaa kıyamam ben onaa

Aksamlar 200 mg bir tane kullaniyorum canim. Eger kendiliginden sancim gelirse ilk dogumum normal düşünüyorum sansimi denerim. Ama en ufak biseyde doktor sezeryan dersede onuda hemen kabul ederim bende birakirim ya şu valizi hazirlayip evi bir temizleteyimde cok korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan

Hyr kalktim yürüdüm biraz geri uzandim biraz daha bekliycem karnimda hala sert
Geçen akşam banada oldu bu resmen 18:00 ile 23:00 arası hiç hissetmedim. Tam giyindim hastaneye gidiyordum pıt etti çok derin uyumuş megersem. Bol bol su içersen hareketlenir belki canım

Oğlum diyor uyuyodur anne kardesim yorulmustur elimi karnima atınca yine mi hareket etmedi filan diyo yavrum merak ediyor kardesinii
Benimde dünden önceki gün öyle oldu,gece boyu hiç hareket etmedi. Sabah oldu hala tık yok agzima iki lokma bisey attım kıpırdanmaya başladı. Sanırım uyku süreleri uzuyor artık.
8 yasinda dimi senin oğlun da , büyük oldukları için merak ediyorlar kardeşlerini o bilincteler. Rabbim ayırmasın onları hiç

Canım ben epidural sezaryan oldum belden uyuşturuyorlar omuzda bir katater takılıyor hastaneden çıkana kadar bir kaç defa oradan ağrı kesici veriliyor en azından hastanede ağrı yaşamıyorsun. Spinalde belden ıylturma ama onda katater yok uyuşukluk geçince normal ağrı kesici veriyorlar kalçadan. Konfor durumu senin bünyene bağlı bana iyi gelmişti arkadaşımın biri çok ağrı çekti sonrasında da Kardeşimde iyiydi mesela

Kizlar öğlenden beri bebek hareket etmiyor sanki pek uzanamadim da karnim aşırı sertlesti uzandim yumusadi ama hala hareket hissetmedim napsam kadin doğum acile mi gitsem ? Uyuyormudur ?
Canım kağan kocatepe tatlı yiyip sessiz odada sola yatın diyor, karnınada parmağınla az oyna uyuyorsa sana haber versin geri uykusuna devam etsin

Canım kağan kocatepe tatlı yiyip sessiz odada sola yatın diyor, karnınada parmağınla az oyna uyuyorsa sana haber versin geri uykusuna devam etsin
Aynen ben sesli ortamdayken arabadayken veya baska bir mekana gittiğimde sessizce belirti vermeden duruyor yavrum. Ne hareket ne bişey anlıyor adeta. Evime geliyorum sessiz sakin yatınca baslıyor. Annemin evinde bile kalsam değişiyo hareketleri

Yani o belimize yakacağım hortum hep duracak mı belimizde. E rahatsız etmeyecek mi bizi o? Ben kolumda serumla bile afakanlar basıyor rahat edemiyorum ya hortum diyorsunuz. Peki şey sonda takma olayı varmış herkes ondan muzdarip o nasıl acıtan bişey mi çok ve ne kadar takılı duracak o

Bide profesör benim doktor He ama gel gör ki anca olumsuzlukları sıralıyor ne önlem ne bişey.. neden böyle yapıyor anlamıyorum da. 29 haftadan beri erken doğum riskim var günde 1 progestan fitil dışında hiçbir ek önlem alınmadı. Çok şükür bu günlere geldim ama Allah’ın sayesinde yani.. birde beni doktorum artık her hafta kontrole çağırdı sizde durumlar nasıl

Neeeee kız beni doktor her hafta çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…