2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dalinin sabununu kullandim ikisindede

Kızlar benim hastanemin tam karşısında starbucks ve uzay pastanesi var şey dermişim sırf kahve için o hastaneyi seçtim doğumu yapar yapmaz odada kim varsa kahve aldırmaya göndercem adıma layık olmam lazım siz ketıl falan koymuşsunuz yanınıza geçen okudum da yazamadım kız ben kendimi zor taşıyorum onu nasıl taşıyonuz

Benimde kac gundur gidip starbucksa white chocolate mocha icesim var korkuma cok kalabalik diye gitmek istemedim

Kızımda sebamed ve mustela kullandım. Bunda şampuanı sebamed aldım bebe yağını kokusunu sevdiğimden sakin aldım. Sabunu da sebamed aldım. Deniz süngeri mi bişey diyorlar birde onu aldım çok güzel köpürtüyor bebişi şampuanın köpük olmuş normal olmuş fark etmez sana kalmış kuzum o çok da irdelemeye gerek yok her iki türlüsü de işimizi görür.

İçim çekildi bi garip oldum ben ya neden doğuma hazır değilim mental olarak acaba ben
Kiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzbende nedense bi rahatim nasil olsa ordan bi sekilde cikacak diyorum dusunsemde cikacsk stres yapsamda yapmasamda

Kiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzbende nedense bi rahatim nasil olsa ordan bi sekilde cikacak diyorum dusunsemde cikacsk stres yapsamda yapmasamda
Kız ilkinde kendimde çocuktum öyle olmak daha iyiymiş kendimle bir büyüdü çok rahattım ve çok rahat büyüttüm kendim yıkadım kendim giydirdim oyuncak bebek gibi uğraştım hep onunla ama şimdi başıma ne geleceğini biliyorum o zaman pembe düşler kuruyorsun sadece e şimdi abla faktörü ve kıskançlığı ayrı ben hangi birine bölüneceğim ayrı nasıl başa çıkacağım korkusu ayrı ondan bu korkularım

Sonraki sayfaya geciyorum 10sayfa geri gidiyor. Birine yorum yapayim diyorum yaparken baska bi foruma giriyor yazamiyorum ne bicim sey anlamadim okuyup geciyorum artik yorum yapamadan sinirim bozuluyor. Bunu yazmak icin siteye on kere falan girip çıktım heralde.

Bu arada yarin gidecem hastaneye. Gerci gitmesemde arayip soran yok. Saglik ocagindan birkere bile aramadilar bende gitmedim tetanoz asisi disinda ki onada ben gittim yaptirmak icin. Hastaneye gitcem ama icimde gram heyecan yok doktordan sogudum. Baska secenegimde yok iki tane hastane var biri özel biri devlet. Devlete zaten Allah dusurmesin gelen durmuyor kaciyor. Yarin nasil gececek bakalim adam her gittigimizde yuregimizi agzimiza goturuyor doktora kalsa iki hafta once dogurmustum. Yarin ola hayrola bakalim yine ne cikaracak ...

Kizlar öğlenden beri bebek hareket etmiyor sanki pek uzanamadim da karnim aşırı sertlesti uzandim yumusadi ama hala hareket hissetmedim napsam kadin doğum acile mi gitsem ? Uyuyormudur ?
Uyuyordur canım benimkide yeni yemeği yedim tepki verdi bu aralar benimki az hareket ediyor özellikle 2 gu dur

Benim bildiğim bir süre bebe yağı kullanmayın diyorlar gözenek tıkamasın diye

Dogru suan 25 yasindaydin dimi canim valla iyi cesaret erken evlenip 2.ciyi yapmak ben senin yaşında evlilik dusunmuyordum hic ama bir yonden iyi yani erken yasta anne olunca arkadas gibi olursun

Aşı yalancı pozitif çıkarmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…