- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Dalinin sabununu kullandim ikisindedeKızlar bir şey sorcam,daha önce konuşmuştuk sanırım ama unuttum hamileliğime verin kalakaldım şuan kafam karıştı, biz bu bebeciklere şampuanı köpük mü normal mi alcaz farkedermi, daha önce çocuğu olan anneler mustela dan memnun kaldınız mı ,oda çeşit çeşit hangisini almalıyız? İncia da aklımda kullanan var mı? Dalinin kokusuna bayılırım ama yüzde 98 doğal olduğuna nedense inanamıyorum,bi akıl verin bana da gidip bugün yarın alayım..bide vücudunu neyle yıkıycaz, losyon sabun vb.?son olarak her banyodan sonra yağ krem losyon bi şey sürülecek mi, ne aldınız
Tamam canım teşekkür ederimCanim bu videoyu izle doktor tek tek anlatiyor epidural falan
Rica ederim canim yapilirken gösteriyor görmüş olursunTamam canım teşekkür ederim
İçim çekildiRica ederim canim yapilirken gösteriyor görmüş olursun
Benimde kac gundur gidip starbucksa white chocolate mocha icesim var korkuma cok kalabalik diye gitmek istemedimKızlar benim hastanemin tam karşısında starbucks ve uzay pastanesi var şey dermişim sırf kahve için o hastaneyi seçtimdoğumu yapar yapmaz odada kim varsa kahve aldırmaya göndercem adıma layık olmam lazım siz ketıl falan koymuşsunuz yanınıza geçen okudum da yazamadım kız ben kendimi zor taşıyorum onu nasıl taşıyonuz
Kızımda sebamed ve mustela kullandım. Bunda şampuanı sebamed aldım bebe yağını kokusunu sevdiğimden sakin aldım. Sabunu da sebamed aldım. Deniz süngeri mi bişey diyorlar birde onu aldım çok güzel köpürtüyor bebişiKızlar bir şey sorcam,daha önce konuşmuştuk sanırım ama unuttum hamileliğime verin kalakaldım şuan kafam karıştı, biz bu bebeciklere şampuanı köpük mü normal mi alcaz farkedermi, daha önce çocuğu olan anneler mustela dan memnun kaldınız mı ,oda çeşit çeşit hangisini almalıyız? İncia da aklımda kullanan var mı? Dalinin kokusuna bayılırım ama yüzde 98 doğal olduğuna nedense inanamıyorum,bi akıl verin bana da gidip bugün yarın alayım..bide vücudunu neyle yıkıycaz, losyon sabun vb.?son olarak her banyodan sonra yağ krem losyon bi şey sürülecek mi, ne aldınız
Kiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzİçim çekildibi garip oldum ben ya neden doğuma hazır değilim mental olarak acaba ben
Doğumdan çıkıp bana bi wayyt çaklıt mokaaaa diyim senin içinBenimde kac gundur gidip starbucksa white chocolate mocha icesim var korkuma cok kalabalik diye gitmek istemedim
Haha tamam canimDoğumdan çıkıp bana bi wayyt çaklıt mokaaaa diyim senin için
Kız ilkinde kendimde çocuktum öyle olmak daha iyiymiş kendimle bir büyüdüKiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzbende nedense bi rahatim nasil olsa ordan bi sekilde cikacak diyorum dusunsemde cikacsk stres yapsamda yapmasamda
Uyuyordur canım benimkide yeni yemeği yedim tepki verdi bu aralar benimki az hareket ediyor özellikle 2 gu durKizlar öğlenden beri bebek hareket etmiyor sanki pek uzanamadim da karnim aşırı sertlesti uzandim yumusadi ama hala hareket hissetmedim napsam kadin doğum acile mi gitsem ? Uyuyormudur ?
Ay ay sorma kuzum. Kara kara düşünüyorum deli gibi korkuyorum nasıl olacak son zamanda yakalanmayın umarım.Kızlar vaka sayılarını gördünüz mü
Benim bildiğim bir süre bebe yağı kullanmayın diyorlar gözenek tıkamasın diyeBebe yağının içeriğinin nasıl olması gerekiyor acaba?
Bende de var onu mu kullansam diyorum ama hızlı mi emilmesi lazım. Sürünce çok yağlı kalıyor bir süre. O şekilde üstünü giydirebilir miyim ya da çok minik bir damla mi sürmem lazım komple vücuduna.
Dogru suan 25 yasindaydin dimi canim valla iyi cesaret erken evlenip 2.ciyi yapmak ben senin yaşında evlilik dusunmuyordum hic ama bir yonden iyi yani erken yasta anne olunca arkadas gibi olursunKız ilkinde kendimde çocuktum öyle olmak daha iyiymiş kendimle bir büyüdüçok rahattım ve çok rahat büyüttüm kendim yıkadım kendim giydirdim oyuncak bebek gibi uğraştım hep onunla ama şimdi başıma ne geleceğini biliyorum o zaman pembe düşler kuruyorsun sadece e şimdi abla faktörü ve kıskançlığı ayrı ben hangi birine bölüneceğim ayrı nasıl başa çıkacağım korkusu ayrı ondan bu korkularım
Daha dun 12yasinda bi kizimizi kaybettik bu illetten. Allah kimseye yasatmasin. Rabbim ana babasina sabirlar versin. Melek olduKızlar vaka sayılarını gördünüz mü
Aşı yalancı pozitif çıkarmış olabilir mi?Kızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayımtavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?