2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Qhahahha sunumlu foto da isteriz ama

Aa ben çocuğa öyle bisey almadım sünger veya yıkamak için sabun bezi nasıl aklima gelmedi saka gibi

Hep boyle dedikten sonra başıma bisey geliyor dicem demiyorum evrene olumlu mesajlar yolluyorum ben Allah hepimizin yardimcisi olsun ins canim saglikla bebislerimize kavusalim inssen nasil oldun kuzum?
Amin canım valla ben bugün daha iyiyim alerji ilacı iyi geldi uyudum baya o da iyi geldi yarına inşallah daha da iyi olurum

Iyi aman canım bi sıkıntın olmasında bosver gitmemen daha iyi hastalık zamanni

Amin canım valla ben bugün daha iyiyim alerji ilacı iyi geldi uyudum baya o da iyi geldi yarına inşallah daha da iyi olurum
Iyi canim sevindim ise gitmeyip dinlensen daha iyi bence vakalarda cok artti calisamaz al bence birazda rapor alırsin olmadi ne olur ne olmaz sıkıntı bu ara vaka cok artmış

Aşılı mıymış hastası acaba. Şimdi panik oldum ben de covidli covidli okuyunca :/

İnşallah canım bugün biraz ev süpürdüm sildim belki o da tetiklemiştir zaten dinlenemiyorum işim hiç bitmediği için

Aşılı mıymış hastası acaba. Şimdi panik oldum ben de covidli covidli okuyunca :/
Canım bunları kafaya takıp kendini strese sokma yüzde 98 iyileşme gösteren bir hastalık onun eceli gelmiş ölmüş
Bence topikte şu ölmüş vs diye yazmayalım canımız sıkılmasın

Iyi canim sevindim ise gitmeyip dinlensen daha iyi bence vakalarda cok artti calisamaz al bence birazda rapor alırsin olmadi ne olur ne olmaz sıkıntı bu ara vaka cok artmış
Şefim idare ediyor sağolsun önümüzdeki haftadan itibaren de bana bıraktı yeni personel başlıcak o gelince bana pek gerek kalmıyor ona göre bakcam duruma. Vaka konusunda ben evde olsamda kızım okulda 2. Sınıf eşimde yoğun yerde Allah gelmeden esirgesin dua dan başka yolumuz kalmıyor 3. Dozu da olduk ailece inşallah hiç birimiz yakalanmayız

Bence degildir o zaman aşı ol demezdi canim bence.normalde bana sordugumda bakanlik öneriyor yazmisti ayni böyle bu gittigimde o kadar net ol dediki ben şok oldum.oyle olunca direk oldum.sen asilisin dikkat et bol bol dinlen ins bir sıkıntı olmayacak merak etme

Iyi o zaman canim sevindim idare ediyorlarsa. Dikkat edin Allah im herkesi esirgesin ins

Kızlar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü? 66.500, çok ama çok korkuyorum daha doğumuma 4 hafta var, oooooffffff
Canim sen sakin ol oncelikle kendini nasil hissediyorsun aşıların da var grip gibi olacsksin merak etme pozitif düşün sıkıntı yapma lütfen herkese bisey olacak die bi kaide yok.tedbirini aldin icini ferah tut bol bol dinlen vitamin al

Kiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzbende nedense bi rahatim nasil olsa ordan bi sekilde cikacak diyorum dusunsemde cikacsk stres yapsamda yapmasamda
Haha ilk olanlar çok şanslı ne olacağını bilmediği için ben neler yaşıcamı bildiğim için daha bi stresliyim

Ödüm kopuyor kapacağım diye aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Her gün meyvemi yiyorum vitaminlerimi alıyorum bol su içiyorum kendime dikkat ediyorum ama ödüm kopuyor. Bari kapacaksam doğumdan sonra kapayım ya

Kız koca kettle değil küçük kahve makinesi benm hastanenin etrafında öyle şeyler olsa bile boşa para verdirtmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…