Qhahahha sunumlu foto da isteriz amaKızlar benim hastanemin tam karşısında starbucks ve uzay pastanesi var şey dermişim sırf kahve için o hastaneyi seçtimdoğumu yapar yapmaz odada kim varsa kahve aldırmaya göndercem adıma layık olmam lazım siz ketıl falan koymuşsunuz yanınıza geçen okudum da yazamadım kız ben kendimi zor taşıyorum onu nasıl taşıyonuz
Aa ben çocuğa öyle bisey almadım sünger veya yıkamak için sabun bezi nasıl aklima gelmedi saka gibiKızımda sebamed ve mustela kullandım. Bunda şampuanı sebamed aldım bebe yağını kokusunu sevdiğimden sakin aldım. Sabunu da sebamed aldım. Deniz süngeri mi bişey diyorlar birde onu aldım çok güzel köpürtüyor bebişişampuanın köpük olmuş normal olmuş fark etmez sana kalmış kuzum o çok da irdelemeye gerek yok her iki türlüsü de işimizi görür.
Amin canımHep boyle dedikten sonra başıma bisey geliyor dicem demiyorum evrene olumlu mesajlar yolluyorum ben Allah hepimizin yardimcisi olsun ins canim saglikla bebislerimize kavusalim inssen nasil oldun kuzum?
Iyi aman canım bi sıkıntın olmasında bosver gitmemen daha iyi hastalık zamanniAynen canim vala diyorumya bu grupta sonu ben cekicem galibabiri vardiya ocak grubunda onun hesap olmaz ins ay valla bende doktorda rahatiz nedense iyimisin dedi vallla ben gayet iyiym bi tek midem cok yanıyor bazen artik o normal bebis yukarda olunca yapar sana surup yazalim dedi yani baska da bir sıkıntı yok yani cok şükür
Iyi canim sevindim ise gitmeyip dinlensen daha iyi bence vakalarda cok artti calisamaz al bence birazda rapor alırsin olmadi ne olur ne olmaz sıkıntı bu ara vaka cok artmışAmin canımvalla ben bugün daha iyiyim alerji ilacı iyi geldi uyudum baya o da iyi geldi yarına inşallah daha da iyi olurum
Adıyla gelsin canım çok güzelBizde emir fatihte karar kıldık gibi benim esim kararsızdir inşallah degistirmezde alışmaya çalışıyorum
Aynen canım Allah hepimizi korusun ins bu illettenIyi aman canım bi sıkıntın olmasında bosver gitmemen daha iyi hastalık zamanni
Aşılı mıymış hastası acaba. Şimdi panik oldum ben de covidli covidli okuyunca :/Aynen canim benim doktor pozitif ya valla cok şükür bir sıkıntı da gormedi.midem yaniodu renie yazdi ic bisey olmaz dedi.tek duydugum olumsuzluk bugundu iste hastasini kaybetmiş 32 haftada covidden.yoksa cok pozitif biri şükürvalla bende şaşırdım ama hic nstye girmedim mesela ben bi 28.haftada dogumhane bakmislardi o kadar. Sıkıntı olmayinca demekki diyorum her hafta cagirmiyorlar anneme diyodum ne o oyle her hafta diodu bana
İnşallah canım bugün biraz ev süpürdüm sildim belki o da tetiklemiştir zaten dinlenemiyorum işim hiç bitmediği içinCanım benim de sürekli gergin sert. Genelde gazım olduğunda o da etkiliyor. Ben doktoruma sorduğumda senin dışardan sert hissetmen önemli değil önemli olan kasılmalar demişti. Bi sorun olmaz Allahın izniyle
Canım doktorum bana 34.haftadan sonra progestanı bıraktırıyoruz çünkü o haftadan sonra baskılamak istemiyoruz demişti. O sebepten bıraktırmış seninki de
Canım bunları kafaya takıp kendini strese sokma yüzde 98 iyileşme gösteren bir hastalık onun eceli gelmiş ölmüşAşılı mıymış hastası acaba. Şimdi panik oldum ben de covidli covidli okuyunca :/
Şefim idare ediyor sağolsun önümüzdeki haftadan itibaren de bana bıraktı yeni personel başlıcak o gelince bana pek gerek kalmıyor ona göre bakcam duruma. Vaka konusunda ben evde olsamda kızım okulda 2. Sınıf eşimde yoğun yerde Allah gelmeden esirgesin dua dan başka yolumuz kalmıyor 3. Dozu da olduk ailece inşallah hiç birimiz yakalanmayızIyi canim sevindim ise gitmeyip dinlensen daha iyi bence vakalarda cok artti calisamaz al bence birazda rapor alırsin olmadi ne olur ne olmaz sıkıntı bu ara vaka cok artmış
Sen de çok ayakta kalıyor musun canım gün içinde acaba yoruluyoruz ondan mı oluyorDünden beri daha sık canım
Bence degildir o zaman aşı ol demezdi canim bence.normalde bana sordugumda bakanlik öneriyorAşılı mıymış hastası acaba. Şimdi panik oldum ben de covidli covidli okuyunca :/
Iyi o zaman canim sevindim idare ediyorlarsa. Dikkat edin Allah im herkesi esirgesin insŞefim idare ediyor sağolsun önümüzdeki haftadan itibaren de bana bıraktı yeni personel başlıcak o gelince bana pek gerek kalmıyor ona göre bakcam duruma. Vaka konusunda ben evde olsamda kızım okulda 2. Sınıf eşimde yoğun yerde Allah gelmeden esirgesin dua dan başka yolumuz kalmıyor 3. Dozu da olduk ailece inşallah hiç birimiz yakalanmayız
Canim sen sakin ol oncelikle kendini nasil hissediyorsun aşıların da var grip gibi olacsksin merak etme pozitif düşün sıkıntı yapma lütfen herkese bisey olacak die bi kaide yok.tedbirini aldin icini ferah tut bol bol dinlen vitamin alKızlar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü? 66.500, çok ama çok korkuyorum daha doğumuma 4 hafta var, oooooffffff
Haha ilk olanlar çok şanslı ne olacağını bilmediği için ben neler yaşıcamı bildiğim için daha bi stresliyimKiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzbende nedense bi rahatim nasil olsa ordan bi sekilde cikacak diyorum dusunsemde cikacsk stres yapsamda yapmasamda
Ödüm kopuyor kapacağım diye aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Her gün meyvemi yiyorum vitaminlerimi alıyorum bol su içiyorum kendime dikkat ediyorum ama ödüm kopuyor. Bari kapacaksam doğumdan sonra kapayım yaCanim sen sakin ol oncelikle kendini nasil hissediyorsun aşıların da var grip gibi olacsksin merak etme pozitif düşün sıkıntı yapma lütfen herkese bisey olacak die bi kaide yok.tedbirini aldin icini ferah tut bol bol dinlen vitamin al
Ins aci bi tecrübeyle olmaz o zaman canimHaha ilk olanlar çok şanslı ne olacağını bilmediği için ben neler yaşıcamı bildiğim için daha bi stresliyim
Kız koca kettle değil küçük kahve makinesiKızlar benim hastanemin tam karşısında starbucks ve uzay pastanesi var şey dermişim sırf kahve için o hastaneyi seçtimdoğumu yapar yapmaz odada kim varsa kahve aldırmaya göndercem adıma layık olmam lazım siz ketıl falan koymuşsunuz yanınıza geçen okudum da yazamadım kız ben kendimi zor taşıyorum onu nasıl taşıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?