2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay seni karistirdim kuzum beynim yandi Allah hic basimiza getirmesin kuzum uzak olsun ins

Hayırlı haberlerle gel insallah canım. Benmde hastanem uzak oldugu icin devlete gidicem cuma günü. Nst tahlil orada yaptırırm hemde rahim ağzı uzunluğuna bakar kötü bşey olursa kendi hastaneme giderim dedim. Ama ona bile güvenemiyorum yani. Doktorlar adam gibi bilgi bile vermiyor. Kilosunu söylemez bile tahminimce

Çok geçmiş olsun canım yaa nasıl oldu bu böyle allah allah insallah hafif atlatırsın Bol vitamin ve bol sıvı almaktan baska çaren yok. Ateş ağrı oldugunda da parol yas zencefil çayı 1 bardak içebilirsin. Ballı ıhlamur. Allahtan doğumdan önce oldun

Minicik sursen yeter çok yağlı olunca kıyafete geçer kuzum.
Aynen öyle yapayım.
Tabi ki
Benim bildiğim bir süre bebe yağı kullanmayın diyorlar gözenek tıkamasın diye
Ne kadar süre sonra kullanılabilir acaba.

Kızlar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü? 66.500, çok ama çok korkuyorum daha doğumuma 4 hafta var, oooooffffff
Ben de korkuyorum canım doğumu atlatsak bi hayırlısıyla. Ben aşılı da değilim rabbim korusun çok dikkat ediyorum ama eşim çalışıyor insallah öyle bi bulaş olmaz

Kiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzbende nedense bi rahatim nasil olsa ordan bi sekilde cikacak diyorum dusunsemde cikacsk stres yapsamda yapmasamda
Bende aşırı rahatım, ilk doğum olacak. Hiç doğum hikayesi okumadım, nasıl olacak bilemiyorum tamamen sürpriz, sıfır bilgiyle gireceğim doğuma diğer türlü aşırı stres olurum

Kızlar karnım hep sert taş gibi doktora dün sordum okadar sertleşmesi normal değil devam ederse acile git dedi ama anlamadım sabit bir kasılma var düzenli aralıklı birşey değil sizlerde de oluyor mu
Benim de hep öyle. Özellikle sağ üst karın sol alt karın, çapraz mı uzanıyor oğlum anlamadım aynı anda sertleşiyor, sürekli baskı yapıyor kontrolüm haftaya Perşembe ozaman soracağim doktora

Testin mi positif çıktı? Aşıdan sonrada Corona belirtileri olabiliyor.

Kız koca kettle değil küçük kahve makinesi benm hastanenin etrafında öyle şeyler olsa bile boşa para verdirtmem
Ay bende odadan çıkmayalım kimseyle bulasmayalim ta aşağı inip gitmeyelim diye istiyorum odaya da servis var sanırım ama adamda gelmesin odaya annem inse aşağı ben tek kalsam bi lazım olsa o an hepsini düşündüm de ondan alacağım

Evet testim pozitif çıktı şaka gibi görüştüğüm hiç kimse de bişey yok bakalım görcez
Canım geçmiş olsun öncelikle. Doktor bana her gün redoxon iç ,D vitamini ampül kır iç 1 adet dedi( d vitamini her gün değil ayda 1 kez). Bi de kan sulandırıcı verdi. Onun dışında günde 1 bardak ıhlamur iç dedi. Ben ekstra olarak işte her şeye limon sıkmaya çalışıyorum hem tansiyon da düşürüyor yararlı oluyo bence. Tavuk suyu çorbası vs bir de parol alıyorum günde 3 kez. Bu arada karbonhidrat bağışıklığı düşürüyor aklında bulunsun. Rabbim korusun hepimizi bu salgın hastalıklardan inşaallah

Saol canım hafifim şu an grip gibiyim parol da alıyorum bebeğimide sabah gördüm çok şükür yolunda herşey ben de ona seviniyorum herşey de bi hayır vardır Siz de dikkat edin kendinize çok

Canım teşekkür ederim corasprin kullanıorum , d vit alıorum zaten bi de c vit al dedi doktorum şu anlık Parol içiyorum ateşim çıktı çünkü iki kere limon da tamamdır ,siz de çok dikkat edin cidden ben kimseyle görüşmedim bile nasıl oldu bilmiyorum

Ee bana doktor dün progestanı bırak dedi. Magnezyumu bırak dedi. Serviks kısalmış çocuk iri kasılmalarım sancılarım var. E bu canını yediğimin doktoru beni hemen doğurtmaya mı çalışıyor?
Bana da geçen hafta gittiğimde progrogestanı bıraktırdı dr. Ama magnezyum devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…