- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ay seni karistirdim kuzum beynim yandiÖdüm kopuyor kapacağım diye aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Her gün meyvemi yiyorum vitaminlerimi alıyorum bol su içiyorum kendime dikkat ediyorum ama ödüm kopuyor. Bari kapacaksam doğumdan sonra kapayım ya
Hayırlı haberlerle gel insallah canım. Benmde hastanem uzak oldugu icin devlete gidicem cuma günü. Nst tahlil orada yaptırırm hemde rahim ağzı uzunluğuna bakar kötü bşey olursa kendi hastaneme giderim dedim. Ama ona bile güvenemiyorum yani. Doktorlar adam gibi bilgi bile vermiyor. Kilosunu söylemez bile tahminimceSonraki sayfaya geciyorum 10sayfa geri gidiyor. Birine yorum yapayim diyorum yaparken baska bi foruma giriyor yazamiyorum ne bicim sey anlamadim okuyup geciyorum artik yorum yapamadan sinirim bozuluyor. Bunu yazmak icin siteye on kere falan girip çıktım heralde.
Bu arada yarin gidecem hastaneye. Gerci gitmesemde arayip soran yok. Saglik ocagindan birkere bile aramadilar bende gitmedim tetanoz asisi disinda ki onada ben gittim yaptirmak icin. Hastaneye gitcem ama icimde gram heyecan yok doktordan sogudum. Baska secenegimde yok iki tane hastane var biri özel biri devlet. Devlete zaten Allah dusurmesin gelen durmuyor kaciyor. Yarin nasil gececek bakalim adam her gittigimizde yuregimizi agzimiza goturuyor doktora kalsa iki hafta once dogurmustum. Yarin ola hayrola bakalim yine ne cikaracak ...
Çok geçmiş olsun canım yaa nasıl oldu bu böyle allah allah insallah hafif atlatırsınKızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayımtavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
Aynen öyle yapayım.Minicik sursen yeter çok yağlı olunca kıyafete geçer kuzum.
Tabi kiMerhaba
Ben de serklajlı bir Nisan annesi adayıyım inşallahsize bir kaç sorum olacaktı ama sanırım profil gizliliğinizden dolayı özel mesaj yollayamadım. Eğer sorun olmayacaksa siz bana bir mesaj atabilir misiniz
Ne kadar süre sonra kullanılabilir acaba.Benim bildiğim bir süre bebe yağı kullanmayın diyorlar gözenek tıkamasın diye
Ben de korkuyorum canımKızlar bugünkü vaka sayısını gördünüz mü? 66.500, çok ama çok korkuyorum daha doğumuma 4 hafta var, oooooffffff
Bende aşırı rahatım, ilk doğum olacak. Hiç doğum hikayesi okumadım, nasıl olacak bilemiyorum tamamen sürpriz, sıfır bilgiyle gireceğim doğumaKiz senin ikinci ne olcak ne bitcek bilirsin az cok biz ilkciler napalim kurbanlik koyun gibi hicbir sey bilmioruzbende nedense bi rahatim nasil olsa ordan bi sekilde cikacak diyorum dusunsemde cikacsk stres yapsamda yapmasamda
Benim de hep öyle. Özellikle sağ üst karın sol alt karın, çapraz mı uzanıyor oğlum anlamadım aynı anda sertleşiyor, sürekli baskı yapıyorKızlar karnım hep sert taş gibi doktora dün sordum okadar sertleşmesi normal değil devam ederse acile git dedi ama anlamadım sabit bir kasılma var düzenli aralıklı birşey değil sizlerde de oluyor mu
Testin mi positif çıktı? Aşıdan sonrada Corona belirtileri olabiliyor.Kızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayımtavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
Amiiiiiiiin... en azından doğurana kadar kapmayalımAy seni karistirdim kuzum beynim yandiAllah hic basimiza getirmesin kuzum uzak olsun ins
Ben de evdeyim kuzum ama eşim öğretmen... okul yangın yeri... rabbim yardımcımız olsun...Ben de korkuyorum canımdoğumu atlatsak bi hayırlısıyla. Ben aşılı da değilim rabbim korusun çok dikkat ediyorum ama eşim çalışıyor insallah öyle bi bulaş olmaz
Ay bende odadan çıkmayalım kimseyle bulasmayalim ta aşağı inip gitmeyelim diye istiyorum odaya da servis var sanırım ama adamda gelmesin odaya annem inse aşağı ben tek kalsam bi lazım olsa o an hepsini düşündüm de ondan alacağımKız koca kettle değil küçük kahve makinesibenm hastanenin etrafında öyle şeyler olsa bile boşa para verdirtmem
Evet testim pozitif çıktı şaka gibi görüştüğüm hiç kimse de bişey yok bakalım görcezTestin mi positif çıktı? Aşıdan sonrada Corona belirtileri olabiliyor.
Çook teşekkür ederim dikkat edin sizler de kendinize lütfenÇok çok geçmiş olsun cnm
Çok teşekkür ederim siz de dikkat edin eşinizie bile güvenmeyinBol bol c vitamini tuket ve dinlen canim.bende bugun aşımı oldum bana da oyle olur falan diye bende acikcasi bol bol mandalina yicem simdiden cok fena salgin var vaka sayilari olmus 66 bin kusurcok gecmis olsun
İşte bunu çok duydum etraftan ama semptomlarım başladı aşı sonrası bilemiyorum kiiAşı yalancı pozitif çıkarmış olabilir mi?
Canım geçmiş olsun öncelikle. Doktor bana her gün redoxon iç ,D vitamini ampül kır iç 1 adet dedi( d vitamini her gün değil ayda 1 kez). Bi de kan sulandırıcı verdi. Onun dışında günde 1 bardak ıhlamur iç dedi. Ben ekstra olarak işte her şeye limon sıkmaya çalışıyorum hem tansiyon da düşürüyor yararlı oluyo bence. Tavuk suyu çorbası vs bir de parol alıyorum günde 3 kez. Bu arada karbonhidrat bağışıklığı düşürüyor aklında bulunsun. Rabbim korusun hepimizi bu salgın hastalıklardan inşaallahEvet testim pozitif çıktı şaka gibi görüştüğüm hiç kimse de bişey yok bakalım görcez
Saol canım hafifim şu an grip gibiyim parol da alıyorum bebeğimide sabah gördüm çok şükür yolunda herşeyÇok geçmiş olsun canım yaa nasıl oldu bu böyle allah allah insallah hafif atlatırsınBol vitamin ve bol sıvı almaktan baska çaren yok. Ateş ağrı oldugunda da parol yas zencefil çayı 1 bardak içebilirsin. Ballı ıhlamur. Allahtan doğumdan önce oldun
Canım teşekkür ederim corasprin kullanıorum , d vit alıorum zaten bi de c vit al dedi doktorum şu anlıkCanım geçmiş olsun öncelikle. Doktor bana her gün redoxon iç ,D vitamini ampül kır iç 1 adet dedi. Bi de kan sulandırıcı verdi. Onun dışında günde 1 bardak ıhlamur iç dedi. Ben ekstra olarak işte her şeye limon sıkmaya çalışıyorum hem tansiyon da düşürüyor yararlı oluyo bence. Tavuk suyu çorbası vs bir de parol alıyorum günde 3 kez. Bu arada karbonhidrat bağışıklığı düşürüyor aklında bulunsun. Rabbim korusun hepimizi bu salgın hastalıklardan inşaallah
Progestanı kullanmaktan o kadar sıkıldım ki kızlar. 36 ya kadar devam dedi. 36+0 da birakiriz degilmi? Birde iliski bize hep yasaktı son zamanlarda normal doğum düşünenler hızlansın diye iliski olmasi daha iyi olurmu doktor soylermi acaba. Yatmaktan sıkıldım. 37 den sonra bol harekete baslamak istiyorum inşaallah
Bana da geçen hafta gittiğimde progrogestanı bıraktırdı dr. Ama magnezyum devamEe bana doktor dün progestanı bırak dedi. Magnezyumu bırak dedi. Serviks kısalmış çocuk iri kasılmalarım sancılarım var. E bu canını yediğimin doktoru beni hemen doğurtmaya mı çalışıyor?
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatacaksın geçip gidecek. Bol vitamin al dinlenEvet testim pozitif çıktı şaka gibi görüştüğüm hiç kimse de bişey yok bakalım görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?