2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bol bol c vitamini tuket ve dinlen canim.bende bugun aşımı oldum bana da oyle olur falan diye bende acikcasi bol bol mandalina yicem simdiden cok fena salgin var vaka sayilari olmus 66 bin kusur cok gecmis olsun

Oğlum diyor uyuyodur anne kardesim yorulmustur elimi karnima atınca yine mi hareket etmedi filan diyo yavrum merak ediyor kardesinii
Ya yerim onu ya bizim ogluşlar çok benziyor sen yazınca sanki benim oğlum demiş gibi geliyor yaşları yakın olunca herhalde

Daha dun 12yasinda bi kizimizi kaybettik bu illetten. Allah kimseye yasatmasin. Rabbim ana babasina sabirlar versin. Melek oldu
Ya cok etkileniyorum ben ya cok üzüldüm suan bende doktor bana kaybettim hastami deyince nasil kosa kosa gittim yaptirdim aşımı Allah hepimizi korusun

Gercekten güçlü bi ilac bisey olmaz insallah korkma canım ama gerçekten illet ya cok rahatsız ediyordu beni 9 ay kullandım senin gibi

Çok çok geçmiş olsun cnm

Nst de mi yapmadi vay canına benide haftada bir çağırdı artık böyle yapacağız dedi ikinci dogumum olmasına rağmen haftaya alttan bakacak senin daha vaktin var gibi görüyor doktorun sanki vardır bi bildigide

Ya cok etkileniyorum ben ya cok üzüldüm suan bende doktor bana kaybettim hastami deyince nasil kosa kosa gittim yaptirdim aşımı Allah hepimizi korusun
Benim kardeşim de 37+0 haftalik hamile hiç aşı olmadı. Öyle korkuyorum ki ona buluşacak diye hiç görüşmüyoruz ama eşi çok kalabalık yerde çalışıyor. Ay hepimiz Allaha emanet olalim sag sal bi kavussaydik

Nst de mi yapmadi vay canına benide haftada bir çağırdı artık böyle yapacağız dedi ikinci dogumum olmasına rağmen haftaya alttan bakacak senin daha vaktin var gibi görüyor doktorun sanki vardır bi bildigide
Aynen canim vala diyorumya bu grupta sonu ben cekicem galiba biri vardiya ocak grubunda onun hesap olmaz ins ay valla bende doktorda rahatiz nedense iyimisin dedi vallla ben gayet iyiym bi tek midem cok yanıyor bazen artik o normal bebis yukarda olunca yapar sana surup yazalim dedi yani baska da bir sıkıntı yok yani cok şükür

Maşallah canım kendine nazar edeceksin

Neden olmadi ki? Benim ablamda 2 doz biontech oldu hamile kaldi simdi 3.dozu ol diyorum ben cocugumu riske atamam diyo dedim ben riske mi atiyorum sacmalama virus kaparsan daha kotu Allah korusun diyorum ama yok. Sanki virus kapsa cocugu sag kalabilecek mi belirsiz bence büyük risk aşı olmamak iste herkes kendine göre ya oluyor ya olmuyor valla ben öldükten sonra bebişim annesiz kalsin daha kotu diye düşünüyorum bilmiyorum belkide bencilce.Allah herkesi korusun valla kotu zamanlar

Kardeşim sağlık çalışanı, aşılar ilk çıktığında onlar oldu ya ,yok ikna edemedim kardeşimi hamile kalmak istiyorum kısırlık yapar dedi sonra hamile oldu bebeğime zarar gelir dedi. Simdide emziriyorum der doğum sonrası.
Bende 3 doz oldum hamileyken. Ben iyiysem bebeğim de iyi olur önce ben iyi olmalıyım ama. Su anda ben önemliyim, salgın ortasındayız tek care aşı maalesef.

Geçmiş olsun cnm zencefil,bal ,limonlu sicak cay yap ic canm tavuk çorbası yapip icebilirsin
Doktorun d vitamini ve kan sulandirici başlatır belki cnm
Her yemegin yanina kuru soğan ve sarimsak dorayip uzerine limon sıkıp ye

Aynen oyle canım bi de saglik calisani mi garip yani benim ablamla ayni kafadan demekki ne diim ins virus falan kapmasinlar ins.bende senin gibi dusunuyorum canim hamileyken 3 doz biontech oldum yani bebisim de cok sukur iyi.annem de olma bebegin sakat kalir bilmem ne bilip bilmeden konusuyorlar ya valla

Dogru suan 25 yasindaydin dimi canim valla iyi cesaret erken evlenip 2.ciyi yapmak ben senin yaşında evlilik dusunmuyordum hic ama bir yonden iyi yani erken yasta anne olunca arkadas gibi olursun
Öyle öyle birde hayallerim var şu çocuğu bi doğurup 6 aylık yapayım kendime iş yeri açacağım tabi param olursa ondan ikisinin aradan çıkması benim için çok artı olcak

Peki gecelik falan üstüne gelmeyecek mi onun? O nasıl olcak neremizden uzatcaklar anlayamadım hayal edemedim yani giyinikken nerde duracak o
Ben dogumhaneden çıkarken onu cikardilar sandım o kadar haberim yoktu tel gibi bisey incecik canim kadın geldi noldu dedim katateri alacagiz diye açayım mı derken dur dedi elini boynuma soktu çekti gitti bitti hiç bisey hissetmedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…