Evet yazdım, hatta kendi yazdığı mesajı da ekledim ama geç görmüşüm onun mesajını, o yüzden daha cevabımı görmedi, aslında beğendim kötü olmamış ama içimde kaldı ya öbür türlü daha güzel olacaktıysa diye, annem de kızıyo, güzel olmuş işte büyütme bebeğin de üzülüyo diye, o zaman da böyle basit şeyler için bebişi üzüyorum diye üzülüyorum, amaan saçma sapan işler, şu ruh halleri bi geçse rahatlıycam valla, lohusa depresyonu falan gelmesin valla kafa göz dalarım ona dae balık hafızalı mı bu. söylediği şeyi hatırlattın mı. beğenmiyorsan alma canım onun hatası sonyçta. kendini zorunda hissetme
Tamam canim cok sagol ben bakayim ikisinede artik hangisi denk gelirseAvent de çok güzel lansinoh ta çok iyi ccanım sadece başlık olarak da satılıyor yani emzik kısmı . Kaç aylıksa ona göre alıp değiştiriliyor zaten 6 ayda bir değiştirilmesi gerekiyor yenidoğan için olanlar az akıtan oluyor anne memesi gibi
Ben buna da bakayim canim sagol.benim sıkıntım goguslerim buyuk suwenden baska marka kullanamiyorum bunda kendi bedenimi bulmam meseleEmzirme sütyeni candır, deli misin ? Gereksiz gibi görünüp, kullanınca iyi ki almışım dediklerinden olacak. Ben 2 aydır neredeyse kullanıyorum, Kom’un şu modelini öneririm canım, kızımda da tepe tepe 2 sene kullandım. Şimdi yeniden aldım, aynı renk ve modelden121 tl ye almıştım ağustosta, şimdi 179 tl olmuş hepsiburada’da. Başka yerleri de araştır istersen daha ucuz bulursan. Bence 1 tane yeterli . Kaliteli pratik olsun 1tane olsun
Cam istemiyorum canim ne olur ne olmaz ama plastiklerinede bakayim bu markanin sagol canimAvent’in ürünleri her zaman iyidir. Ama fiyatı buna yakınsa eğer Dr.Browns almanı tavsiye ederim canım. İçinde mavi bir boru oluyor, bebekte gaz yapmasını engelliyor, benim kızım kolikti, çok işe yaradı. Ben kızımdan kalanı kullanıcam, cam olan büyük modellerinden almıştım 5 sene önce 50 tl falandı. Şimdi biberon ucu aldım sadece, hala yepyeni, cam olduğu için sararma olmadı2.yi düşünürsen ilerde benim gibi biberon ucu değişikliği yaparsın sadece, 30 tl ye aldım ucu da hepsiburada’da. Biz pek mama kullanmadık, 3 ya da 5 kere belki. 2 sene emzirme şansına sahip oldum, 4 kere mastit olmama rağmen ( süt fazla olup sağmayınca memede kızarıklık, iltihap oluyor ve annede ateş, umarım yaşamazsın) , sütümü sağıp bu biberona koyup eşime ya da anneme verip, uyuduğum zamanlarda kurtarıcı oldu Benimkinin modeli buydu içinden 2 tane de biberon fırçası çıkıyor , bunun küçüğünü bulabilirsen de süper olur, hem daha ucuz olur muhtemelen. Cam almanı tavsiye ederim ama , daha hijyenik ve sararma olmaz
Cok iyiymis bu canim tamam cok sagol kötü olan parçalardan alırım burdanCanım lansinoh ana sayfada pompa yedek parçalar var ve dışarıdan daha uyguna oluyo. Ben mail attım hemen dönüş yaptılar iban verdiler ve nasıl ödeme yapacağım şeklinde açıklama da yaptılar 2 3 gün içinde de kargoya verildi.
Lansinoh Yedek Parçaları - Lansinoh Pompa Yedek Parça
Anneler için üretilen Lansinoh göğüs ucu pompalarının kırılan veya kaybolan parçalarına ulaşmak için tıklayınız.lansinoh.com.tr
Bence bu kilo alımının çok beslenmeyle alakası yok çünkü bir kızım daha var 2880 Gr doğmuştu...ortalama ikisinde de aynı şeyleri yiyorum.karbonhidrattan uzak şekerden uzak sağlıklı beslenme vs...sadece bunda daha az bulantım olduğu için daha rahat et yiyebildim...ama yinede demirim vs düştü bu hafta serum verilecekMaşallah bebişe kilosu baya iyiyakın haftalardayız benim bebiş 2100 çıktı sün kontrolde beslenmen nasıl canım yanlış anlama meraktan sordum bende bebişe biraz daha kilo aldırmak istiyorum da
Günaydın cnm işin rast gitsin ,hayırlı haberlerle gel inşallah.Kızlar günaydınnnn cumacılardan güzel haberler gelir inşallah bugünben hastanenin önündeyim randevumuza az kaldı heyecanlandım valla
Ben de serum alıcam bi sonraki randebuda canım...Bence bu kilo alımının çok beslenmeyle alakası yok çünkü bir kızım daha var 2880 Gr doğmuştu...ortalama ikisinde de aynı şeyleri yiyorum.karbonhidrattan uzak şekerden uzak sağlıklı beslenme vs...sadece bunda daha az bulantım olduğu için daha rahat et yiyebildim...ama yinede demirim vs düştü bu hafta serum verilecekoysaki kızımda son aya kadar demir kan vs bütün degerlerim iyiydi
Üzüldüm canım bu dönemde bağışıklık daha çok düşüyor dilinizde yara çıkmaya başlarsa veya ağzınızda anlayın ki bağışıklığınız düştü hasta oluyorsunuz hemen önleminizi alın geçmiş olsun tekrar canımBende onu çok yaparım ama bu sefer etki etmedi
Çok sağol cnm umarım biran önce antibiyotik etki ederÜzüldüm canım bu dönemde bağışıklık daha çok düşüyor dilinizde yara çıkmaya başlarsa veya ağzınızda anlayın ki bağışıklığınız düştü hasta oluyorsunuz hemen önleminizi alın geçmiş olsun tekrar canım
Benim bi arkadaşımda öyleydi doktoru yürüyüşü yasaklamıştı çünkü ona iyi gelmiyordukızlar biliyorsunuz daha önce söylemiştim size ben gittim son haftalarda doktorumu değiştirdim. Bugün ultrasonda bebeğin plesentası aşağıda çıktı. Normalde bebişin üstünde duruyordu. Bu erken doğum olabilir, normal doğum olamaz vs dedi. Ben zaten sezaryen istiyorum dedim.
Ama doktorla aramda böyle scma sapan bir enerji uyuşmazlığı oldu ben burada doğum yapmak istemiyorum bu haftadan sonrada kimi bulacağım kafam çok karışık ya hem erken doğum riskin var dedi hem çok kilo almışsın yürüyüş yap dedi ben hangisini yapayım
Ben dün Dr a sormayı unuttum serumla rağmen hapta kullanacak miyiz acabaBen de serum alıcam bi sonraki randebuda canım...
Ya evet resmen moralimi bozdu. Birde tansiyonum 13 çıktı ve bana tansiyon ilacı verdi, bebeğin suyu azalmış dedi, plesentası aşağıda dedi resmen moralimin içine sıçtı ben yarın başka bir doktora gideceğim hiç içime sinmediBenim bi arkadaşımda öyleydi doktoru yürüyüşü yasaklamıştı çünkü ona iyi gelmiyordu
Doktorla enerjin tutmadıysa asla devam etme bence başka bir doktor bulmaya çalış ki seni sezeryan esnasında motive edebilsin
Plasenta asagida olabilir,önemli olan rahim ağzıyla arasındaki mesafe. Benimde rahim ağzına yakındı, simdi 4 cm uzaklaştı ama yine aşağıda. Yürüyüş çok onermiyor doktorum çok şükür sorun çıkmadı bugüne kadar. Sezeryanda önce plasenta cikcak dışarı diyor kendine dert etme diyor .kızlar biliyorsunuz daha önce söylemiştim size ben gittim son haftalarda doktorumu değiştirdim. Bugün ultrasonda bebeğin plesentası aşağıda çıktı. Normalde bebişin üstünde duruyordu. Bu erken doğum olabilir, normal doğum olamaz vs dedi. Ben zaten sezaryen istiyorum dedim.
Ama doktorla aramda böyle scma sapan bir enerji uyuşmazlığı oldu ben burada doğum yapmak istemiyorum bu haftadan sonrada kimi bulacağım kafam çok karışık ya hem erken doğum riskin var dedi hem çok kilo almışsın yürüyüş yap dedi ben hangisini yapayım
Mesafesini söylemedi, suyu az dedi su miktarını da söylemedi. Evet yarın mutlaka başka bir doktora gideceğim teşekkür ederimPlasenta asagida olabilir,önemli olan rahim ağzıyla arasındaki mesafe. Benimde rahim ağzına yakındı, simdi 4 cm uzaklaştı ama yine aşağıda. Yürüyüş çok onermiyor doktorum çok şükür sorun çıkmadı bugüne kadar. Sezeryanda önce plasenta cikcak dışarı diyor kendine dert etme diyor .
Bi doktora daha git bencede ve net olarak mesafesini öğren önemli olan mesafesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?