Canım 36+1 deyiz. Sancım 50 lerde düzenli şekilde çıktı. Ki daha nst de hissettiğim sancım bile yoktu. Normalde daha da fazla sancılarım var.Cnm kac cıktı sancilarin nstni atabilir misin ? Devlette doktor sans işi iyisinin denk gelmesi. Suan kac haftadasin tam.
Banada gecen ay aynisini demisti sezeryan yaparim kafasi soluk borusuna dayamis diye. Dünki kontrolumde 35.hafta dönmüs kendi sancinla rahat dogurursun sen bunu dedi@Denizyildizi21 Gittim geldim. Bizimki dönmemiş. Böyle devam ederse sezaryen olur dedi ama şimdilik bir şeye bakmadı. Haftaya kontrole çağırdı bakalım döner mi o zamana. 33+3 bugün. Hala biraz zamanı var gibi
Oh süpersin güle güle kullansın İnş. Göğüs kalkanı ne marka nasıl bişey aldın ? Kendini hazırlamak en güzeli zatenZor kismi bitti canim dun de en son utuledim kargo var battaniye ve corap onlari da yikayip utuledim mi tamam.biberondu emzikti gogus kalkaniydi vs onlari da strilize ettim zor kısmı bitti valize koyulcak iste bakalim ins bebisin biter hemen hazirda kendimi de hazirlamam lazim
Rica ederim csnımcımCanımm bilgiler için çok sağollevet sarılık olmasın diye de 2 saatte bir emzirmek gerekiyormus . Süt sağma pompası aldım elektrkli kiwi marka. Ne olur ne olmaz işime yarar diye almıstım
Göğüs kalkanı olarakta avent tarzı aldım ama markası mycey marka. Çok kaliteliymiş valla hemde pahalı değil baya uygun. Öneririrm hava alma yeri de var slikonuda varkremlemeye basladım daha iyi gibi şimdi. Kalkanı şimdiden kullanan varmıs eğer devam ederse onları kullanmaya baslıcam .
Canim benimde ayni sekilde. Peki bebegin hareketleri aynimi. Yani asiri hareketlimi yoksa hareketleri azaldimi? Ben hareketli oldugu icin dogum baslangici olamaz diye avutuyorum kendimi ondan. Digerlerinde dogum zamani hic hareket hissetmemistim son haftalari. Gerci bu bambaska asiri hareketliKızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam
Aynen hep öyle oluyor bazen anlaşamıyoruz bazen kuzu şiş sarma ama o gidince oturduğu yerlere dokunduğu eşyalara bakıp yattaıpınyere bakıp ağlıyorum gurbetçi olduğumuz için çok da özlüyorumAyyy huysuz ağlak bebiş olursa kaçmasınlar da hahahAllah basımızdan eksik etmesin annem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Çok şükür. Bazen anlasamasakta idare etmeye çalışıyorum
Azcık daha dayansın miniğimiz inşallah cnm ya, bana da muayaede doktorum demişti karnın sert olması sancidir, ara ara olması normal ama sürekli olursa sıkıntı olabilir dedi, benim de su sıra artmaya başladı sertlesmelerKızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam
Bizim devletteki cins doktorlar sade burda var saniyordum heryerde ayni demekki. Senin kendi doktorundan memnunsun bildigim kadariyla. Niye devlettekiyle kafani yorup kendini strese koyuyosun. Bizim burda bakmazlar bile kendi doktoruna git madem diyeKızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Peki serumu ne kadar fiyata aldın? Ben özel muayeneye gidiyorum... Reçetesi geçmiyor aile hekimi de reçete etmesiBana ferinject serumu aldıktan sonra hap içmene gerek kalmayacak dedi. Ama senin doktorun yöntemi belki farklıdır, muhakkak sor kendininkine
Ay inşallah kuzum gelmezmi o rahatlık gibisi yok ya keşke yakın yerlerde olsak da birbirimize az azda olsa yardıma gidip gelip muhabbetler edebilseydik1 paket koydum 40 lı. Abartmış olabilirim ama
Amin inşallah darısı başına, sonra bi rahatlama geliyor insana
kısır döngü işte. pis hormonlarEvet yazdım, hatta kendi yazdığı mesajı da ekledim ama geç görmüşüm onun mesajını, o yüzden daha cevabımı görmedi, aslında beğendim kötü olmamış ama içimde kaldı ya öbür türlü daha güzel olacaktıysa diye, annem de kızıyo, güzel olmuş işte büyütme bebeğin de üzülüyo diye, o zaman da böyle basit şeyler için bebişi üzüyorum diye üzülüyorum, amaan saçma sapan işler, şu ruh halleri bi geçse rahatlıycam valla, lohusa depresyonu falan gelmesin valla kafa göz dalarım ona da
Amin ins canimOh süpersin güle güle kullansın İnş. Göğüs kalkanı ne marka nasıl bişey aldın ? Kendini hazırlamak en güzeli zaten
Ay canım sorma insallah ya. Sen de dikkat et sertleşme arttıysa nst çektir bi. Dayansalar 37 ye kadar keskeAzcık daha dayansın miniğimiz inşallah cnm ya, bana da muayaede doktorum demişti karnın sert olması sancidir, ara ara olması normal ama sürekli olursa sıkıntı olabilir dedi, benim de su sıra artmaya başladı sertlesmeler
Bende de var öyle bir haylaz merak etme , kafa ya sağ kaburgamda yada bazen solda geziyor , ve midem alt üst oldu inanılmaz yanıyor , bakalım ne zaman aşapı dönüp tam pozisyon alıp sabit duracaklar , baya koca insan gibi dik oturuyorbak aydaşları yarasa gibi tersten bakınıyor artık aydaşlarına uysunlar bi zahmet 2 haftaya kadar
Kızlar dün gece sancım oldu, karnım sertleşti diye bu sabah tedbiren hastaneye geldim. Yatış verildi. Erken doğum sancısıymış. Bu gece burada tutacaklar bakalım iğneler, serumlar falan bir şeyler yapıyorlar şu anBanada gecen ay aynisini demisti sezeryan yaparim kafasi soluk borusuna dayamis diye. Dünki kontrolumde 35.hafta dönmüs kendi sancinla rahat dogurursun sen bunu dedidaha döner canım. Sen hissedersin zaten döndügünü. Midem okadar kotuyduki cok acı cekiyordum doktor nefes aldigina sukret demisti. Döndüğü zaman ilk miden rahatliyor canim. Eli nerde ayagi nerde kafasi nerde bilirsin
Haklısın canım devlette çook cok nadir iyi bi doktora denk gelmek. Hele ki istanbulda.Bizim devletteki cins doktorlar sade burda var saniyordum heryerde ayni demekki. Senin kendi doktorundan memnunsun bildigim kadariyla. Niye devlettekiyle kafani yorup kendini strese koyuyosun. Bizim burda bakmazlar bile kendi doktoruna git madem diye
Ah bilinmez mü o meme yarası , dil yarasından beterKızlar bu arada doktoruma meme uçlarımdan süt geliyor normal mi dedim, normal ama çok oynama dedierken doğumu başlatırmış. Meme ucu yarası olmasından korkuyorum krem sürmeye başlamalı mıyım dedim, onu da önermedi. Doğuma 1 hafta kala yumuşak diş fırçasıyla meme uçlarına dairesel hareketlerle sürt dedi, hafif bir deri soyulması olacak sonra daha kalın bir katman olacakmış ve bu meme ucu yarasını önlüyormuş, Almanlar böyle yapıyormuş, bir ara Almanya’da çalışıyordu oradan öğrenmiş sanırım doktorum garip bir yöntem ama deneyeceğim. Meme ucu yarasını çeken bilir
Son haftalarda doktor değiştirmek çok büyük sıkıntı zaten her doktor da kabul etmiyor böyle birşeyi. 9 ay takibini yaptığı hastalarla son dakika gelen seni bir tutmuyor çoğu.. tehlikeli bi karar almışsın canım. Ne yapmayı düşünüyorsun peki enerjin uyuşmadıysa eski doktorunla devam etsen en azından tüm takibini yapmıştı az çok hakkında Bilgi sahibi bi doktor. Ne için bırakmıştın onu?kızlar biliyorsunuz daha önce söylemiştim size ben gittim son haftalarda doktorumu değiştirdim. Bugün ultrasonda bebeğin plesentası aşağıda çıktı. Normalde bebişin üstünde duruyordu. Bu erken doğum olabilir, normal doğum olamaz vs dedi. Ben zaten sezaryen istiyorum dedim.
Ama doktorla aramda böyle scma sapan bir enerji uyuşmazlığı oldu ben burada doğum yapmak istemiyorum bu haftadan sonrada kimi bulacağım kafam çok karışık ya hem erken doğum riskin var dedi hem çok kilo almışsın yürüyüş yap dedi ben hangisini yapayım
Hareketli canım bebek. Azalma olmadı hiç. Doğum zamanı hareketi azalmayanda oluyormus. Valla kafası o kadar aşağıdaki yürüyemiyorum hiç abartmıyorum canım. Tuvalette kafası çıkacak korkuyorum . O derece aşağıda . Karnımda indi gibi sankiCanim benimde ayni sekilde. Peki bebegin hareketleri aynimi. Yani asiri hareketlimi yoksa hareketleri azaldimi? Ben hareketli oldugu icin dogum baslangici olamaz diye avutuyorum kendimi ondan. Digerlerinde dogum zamani hic hareket hissetmemistim son haftalari. Gerci bu bambaska asiri hareketli
Geçmiş olsun canım , benimde allerjik edinirim var desmont kullanırdım raporlu ve düzenli olarak hamile kalır kalmaz kestirdiler bir daha hiç kullanmadım onun yerine şunu da kullan demediler açıkçası , bir farklı doktora daha danış istersen için rahat etsin .Kızlar bir şey sorcam. Allerset kullanan oldu mu hamileliğinde benim burnum gözüm fışır fışırkaç gündür zaten çekiyordum boğaz kaşıntısı baş ağrısı vücutta ağır halsizlik vardı bugün 5. Gün bu hal başladı ama öyle böyle değil de da allerset kullan sadece biraz uyku yapar dedi bende size de sorayım dedim
Kaç haftalıksın? Geçmiş olsun düzelir serumlarlaKızlar dün gece sancım oldu, karnım sertleşti diye bu sabah tedbiren hastaneye geldim. Yatış verildi. Erken doğum sancısıymış. Bu gece burada tutacaklar bakalım iğneler, serumlar falan bir şeyler yapıyorlar şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?