2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm kac cıktı sancilarin nstni atabilir misin ? Devlette doktor sans işi iyisinin denk gelmesi. Suan kac haftadasin tam.
Canım 36+1 deyiz. Sancım 50 lerde düzenli şekilde çıktı. Ki daha nst de hissettiğim sancım bile yoktu. Normalde daha da fazla sancılarım var.

@Denizyildizi21 Gittim geldim. Bizimki dönmemiş. Böyle devam ederse sezaryen olur dedi ama şimdilik bir şeye bakmadı. Haftaya kontrole çağırdı bakalım döner mi o zamana. 33+3 bugün. Hala biraz zamanı var gibi
Banada gecen ay aynisini demisti sezeryan yaparim kafasi soluk borusuna dayamis diye. Dünki kontrolumde 35.hafta dönmüs kendi sancinla rahat dogurursun sen bunu dedi daha döner canım. Sen hissedersin zaten döndügünü. Midem okadar kotuyduki cok acı cekiyordum doktor nefes aldigina sukret demisti. Döndüğü zaman ilk miden rahatliyor canim. Eli nerde ayagi nerde kafasi nerde bilirsin

Oh süpersin güle güle kullansın İnş. Göğüs kalkanı ne marka nasıl bişey aldın ? Kendini hazırlamak en güzeli zaten

Rica ederim csnımcım süt sağma makinesini iyi yapmışsın gerekli oluyor meme problemi yaşayanlarda az sütün de olsa çok sütün de olsa sağmak ve masaj çok gerekli makine o uyarıyı veriyor ve sağım gücün artıyor meme tekrar yeni süt üretimine geçiyor , verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım bende göğüs kalkanı fikirleri soruyordum kim ne alıyor diye onuda araştıracağım hemen

Canim benimde ayni sekilde. Peki bebegin hareketleri aynimi. Yani asiri hareketlimi yoksa hareketleri azaldimi? Ben hareketli oldugu icin dogum baslangici olamaz diye avutuyorum kendimi ondan. Digerlerinde dogum zamani hic hareket hissetmemistim son haftalari. Gerci bu bambaska asiri hareketli

Ayyy huysuz ağlak bebiş olursa kaçmasınlar da hahah Allah basımızdan eksik etmesin annem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Çok şükür. Bazen anlasamasakta idare etmeye çalışıyorum
Aynen hep öyle oluyor bazen anlaşamıyoruz bazen kuzu şiş sarma ama o gidince oturduğu yerlere dokunduğu eşyalara bakıp yattaıpınyere bakıp ağlıyorum gurbetçi olduğumuz için çok da özlüyorum

Azcık daha dayansın miniğimiz inşallah cnm ya, bana da muayaede doktorum demişti karnın sert olması sancidir, ara ara olması normal ama sürekli olursa sıkıntı olabilir dedi, benim de su sıra artmaya başladı sertlesmeler

Bizim devletteki cins doktorlar sade burda var saniyordum heryerde ayni demekki. Senin kendi doktorundan memnunsun bildigim kadariyla. Niye devlettekiyle kafani yorup kendini strese koyuyosun. Bizim burda bakmazlar bile kendi doktoruna git madem diye

Bana ferinject serumu aldıktan sonra hap içmene gerek kalmayacak dedi. Ama senin doktorun yöntemi belki farklıdır, muhakkak sor kendininkine
Peki serumu ne kadar fiyata aldın? Ben özel muayeneye gidiyorum... Reçetesi geçmiyor aile hekimi de reçete etmesi

1 paket koydum 40 lı. Abartmış olabilirim ama

Amin inşallah darısı başına, sonra bi rahatlama geliyor insana
Ay inşallah kuzum gelmezmi o rahatlık gibisi yok ya keşke yakın yerlerde olsak da birbirimize az azda olsa yardıma gidip gelip muhabbetler edebilseydik düşünsenize Şubat annelerinin doğumdan önce bi araya geldiğini muhabbetin güzelliğine bak

kısır döngü işte. pis hormonlar

Ay canım sorma insallah ya. Sen de dikkat et sertleşme arttıysa nst çektir bi. Dayansalar 37 ye kadar keske Aceleleri ney bu şubat bebelerinin anlamadım

Kızlar dün gece sancım oldu, karnım sertleşti diye bu sabah tedbiren hastaneye geldim. Yatış verildi. Erken doğum sancısıymış. Bu gece burada tutacaklar bakalım iğneler, serumlar falan bir şeyler yapıyorlar şu an

Bizim devletteki cins doktorlar sade burda var saniyordum heryerde ayni demekki. Senin kendi doktorundan memnunsun bildigim kadariyla. Niye devlettekiyle kafani yorup kendini strese koyuyosun. Bizim burda bakmazlar bile kendi doktoruna git madem diye
Haklısın canım devlette çook cok nadir iyi bi doktora denk gelmek. Hele ki istanbulda.
Benmm kendi doktorum 1,5 saatlik uzaklıkta. Trafiğe kalırsak 4 saat sürüyor. O yüzden devlette tahlilimi yaptırayım rahim uzunluğuna bakılsın kötü bişey çıkarsa öyle giderim demiştm. Adam gıcıklık yaptı işte.

Ah bilinmez mü o meme yarası , dil yarasından beter ne doğum sancısı üzmüştü beni ne başka bişey o memenin ucu yarısı kalktı, sallanacak gibi oldu kanaya kanaya bi haller dişlerimi sıkardım ilknbebekte oldu bunlar , ikincide bi tık daha iyiydim ama çok şükür umarım bunda iyice az olur yada olmaz İnş. Dediğini deyeyim bari korkarak da olsa

Son haftalarda doktor değiştirmek çok büyük sıkıntı zaten her doktor da kabul etmiyor böyle birşeyi. 9 ay takibini yaptığı hastalarla son dakika gelen seni bir tutmuyor çoğu.. tehlikeli bi karar almışsın canım. Ne yapmayı düşünüyorsun peki enerjin uyuşmadıysa eski doktorunla devam etsen en azından tüm takibini yapmıştı az çok hakkında Bilgi sahibi bi doktor. Ne için bırakmıştın onu?

Hareketli canım bebek. Azalma olmadı hiç. Doğum zamanı hareketi azalmayanda oluyormus. Valla kafası o kadar aşağıdaki yürüyemiyorum hiç abartmıyorum canım. Tuvalette kafası çıkacak korkuyorum . O derece aşağıda . Karnımda indi gibi sanki

Geçmiş olsun canım , benimde allerjik edinirim var desmont kullanırdım raporlu ve düzenli olarak hamile kalır kalmaz kestirdiler bir daha hiç kullanmadım onun yerine şunu da kullan demediler açıkçası , bir farklı doktora daha danış istersen için rahat etsin .

Kaç haftalıksın? Geçmiş olsun düzelir serumlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…