2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
11.1 kötü bir değer değil canım, bence güzel gibi dueuyor. Ben de en azından 11 küsürle girebilirsem ameliyata çok iyi olur...

Canım benim iki arkadaşım da daha yeni plasenta previa sezeryanı oldu. İkisi de sağlıklı hiçbir sorun da yaşamadılar. Merak etme su gibi geçecek her şey sorunsuz

2 subatcilar çoğalıyor masaAllah bizim de 2 şubat kismetse❤

11.1 kötü bir değer değil canım, bence güzel gibi dueuyor. Ben de en azından 11 küsürle girebilirsem ameliyata çok iyi olur...
Canim sidefer diye kan ilaci kullaniyorum. Her sabah limonlu pekmez icmeye basladim. İgneler o kdr canimi yaktiki birdaha olmak istemiyorum. Süt icmeyi biraktim kansizlik yapiyor diye. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kan serumundan sonra yükselir kesin benim arkadasim almisti o serumu kendime geldim demişti. Ona alerjik reaksiyon gosterdi vucudu kasindi kabardi sonra bir igne yaptilar düzeldi. Kaşıntin olursa hemen doktorunla irtibata gec mutlaka. Ama faydasinida cok gördü dedigim gibi.

Arkadaşın da hamile miydi canım aldığında? Üfffff hiç istemezdim vücuduma yabancı madde sokmak kalmış 3,5 haftam kuruntular geçmiyor içimden

Valla bana ek önlemde alınmadı. Sadece günde bir fitil o kadar. 29 haftadan beri yavrum Allaha emanet duruyor içeride.. sana gene önlem alınmış korkma Allah büyük vaktini bekler inşallah o

1 Şubat günü çekirdek alıp gruba giricem ertesi günü full doğum

E ben bu sancıları hep tek çekiyorum evde. Her nst de doktor oh oh gene sancılar diyor ama nerde bu önlemler yatışlar ben anlamıyorum vallahi delircem. O kadar erken doğum riskiyle karşılaştım kendimle bir burda, birtek doktorum beni Önlemsiz sap gibi eve gönderiyor. Varya ben eğer bu ara doğurursam doktora çok pis olay çıkarırım inşallah öyle şeyler yaşamam da gerek kalmaz.

Ayyy ne kadar çok 2 Şubat oldu, 1 Şubat gecesi uyuyamayız resmen burada sabahlarız
Demi ya bende diuroum zaten uyuyamıyorum bu kez heyecandan uyuyamam heraldeay inşallah durur miniklerimiz 2 şubata kadar

amin canım Ins doktoruma güvenmekten başka birşey gelmiyor elimden Ins bebeğimde kuvezde kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…