Cnm senin doğum normal mi olucak ne dedi doktorun bu durumaKızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz
Teşekkür ederim canım inşallah hepsi sağlıkla mutlu günler görsünlerÇok güzel olmuş canım eline sağlık, sağlıkla mutlu günler yaşasın odasında oğluşun
Ben çocuk odası olacak odayı misafir odası yapmıştım daha önceden, annemler uzak olduğu için gelince rahat etsinler diye yatak dolap falan koymuştum, şimdi nasılsa bebek bir iki yıl bizim odada olur diye hiç orayı bozmadım, gardrobuyla şifonyerini koydum o odaya sadece, o yüzden böyle çocuk odaları görünce çok hoşuma gidiyor
Tesekkur ederim onada bakayımArt de huile kullanıyorum memnunum eczanelerde satılıyor
Ben de. Defalarca düşündüm durdum bu siniri nereye gider. Ani parlayınca parlıyor işte. Al karsına anlat canım hislerini baska caremiz yok kiAynı seyleri yaşamışız.
Bende kabul edemiyorum şuanda bu tavrı, hadi ben önemli degilim, bebegimi hiç görmedi önemli değil,ya oğlum? Ya ani biseyde boynu filan kırılsaydı. Bunları düşündükçe hırs yapıyorum.
Evet canım aceleci beybi geliyorYaaaa seninki de mi geliyoray hadi sağlıkla gelsin çok heyecanlı
Anlamaz kuzum,kendini haklı çıkarır biliyorum.Ben de. Defalarca düşündüm durdum bu siniri nereye gider. Ani parlayınca parlıyor işte. Al karsına anlat canım hislerini baska caremiz yok ki
Canım iki doktorumda sezaryene olumlu bakıyorlar. Normal dediğim zaman nedense şaşırıyorlar. Tüp bebek oldugu icin.Cnm senin doğum normal mi olucak ne dedi doktorun bu duruma
2 hastane için bilgi verdi biri 6250 diğeri 7500Aman Allah im ya pes ben coook merak ettim bizde ne kadar artik 22 ocaga kadar çatlarım ben
Tamam canım bi bakayım teşekkür ederimEvet canim otribebe aldim
Benmkinin de huyu aynı canım. Haksız bile olsa kabul ettirmek çoook zor. O yüzden muhatap olmuyorum tripli geçiyor işte ama çocuktan sonra nasıl olur bilmiyorum. Gerçekten çok hassas ve zor dönem olacakAnlamaz kuzum,kendini haklı çıkarır biliyorum.
Ona sorsan ben suçluyum evden hemen çıkmadığım için. Evi toparladim, e bi çocuk var sürekli dağılıyor, bana yardım etse hemen çıkardık ama bunu kabul etmez
Bizimde normal ve sezeryan 4600 epidural olursa 700 eklencek suda dogum 90002 hastane için bilgi verdi biri 6250 diğeri 7500
Rica ederim canımTamam canım bi bakayım teşekkür ederim
Ah ah napalim egiticez bacımBenmkinin de huyu aynı canım. Haksız bile olsa kabul ettirmek çoook zor. O yüzden muhatap olmuyorum tripli geçiyor işte ama çocuktan sonra nasıl olur bilmiyorum. Gerçekten çok hassas ve zor dönem olacak
Anlık sinirlerine yenik düşüyorlar canım. Aynısını annemde yapıyor bakarsan. Beni kaç kere ağlattı hamile halimle. Hassas davranmaları gerekmezmi ama işte sinirli insan bunu düşünemiyorKızlar sizin kocalar oyle yapinca ben de kocama kızıyorum nasil ya falan die elestiriyorum esimde bana kızıo millete bisey yazip gaza getirme bilmem ne die sonra baslioz onla kavgayaay valla Allah tan bugun nöbetçi yok.nasil sizi tehlikeye sokarlar ki anlamam hadi sizi dusunmuolar bebisleri de mi dusunmuolar
Bizde tersi ya sinirli olan benimAnlık sinirlerine yenik düşüyorlar canım. Aynısını annemde yapıyor bakarsan. Beni kaç kere ağlattı hamile halimle. Hassas davranmaları gerekmezmi ama işte sinirli insan bunu düşünemiyor
Ah sorma canım bende bu düşüncesizligi kabul edemiyorum . Ağzını niye yırtmadim acaba diyorum kendi kendimeKızlar sizin kocalar oyle yapinca ben de kocama kızıyorum nasil ya falan die elestiriyorum esimde bana kızıo millete bisey yazip gaza getirme bilmem ne die sonra baslioz onla kavgayaay valla Allah tan bugun nöbetçi yok.nasil sizi tehlikeye sokarlar ki anlamam hadi sizi dusunmuolar bebisleri de mi dusunmuolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?