2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm senin doğum normal mi olucak ne dedi doktorun bu duruma

Teşekkür ederim canım inşallah hepsi sağlıkla mutlu günler görsünler

Ben de. Defalarca düşündüm durdum bu siniri nereye gider. Ani parlayınca parlıyor işte. Al karsına anlat canım hislerini baska caremiz yok ki

Ben de. Defalarca düşündüm durdum bu siniri nereye gider. Ani parlayınca parlıyor işte. Al karsına anlat canım hislerini baska caremiz yok ki
Anlamaz kuzum,kendini haklı çıkarır biliyorum.
Ona sorsan ben suçluyum evden hemen çıkmadığım için. Evi toparladim, e bi çocuk var sürekli dağılıyor, bana yardım etse hemen çıkardık ama bunu kabul etmez

Cnm senin doğum normal mi olucak ne dedi doktorun bu duruma
Canım iki doktorumda sezaryene olumlu bakıyorlar. Normal dediğim zaman nedense şaşırıyorlar. Tüp bebek oldugu icin.
Ve son ana kadar beklemek istediler. Yani doğumum basladğnda sancım veya nişan geldiğinde gidicem çatı muayenesi olucam, doğurabilirsin çatın müsait derlerse normal doğurucam .
Çünkü istiyorum yani ,zaten bebeğin kafası o kadar aşağıdaki vajinamdan baktı resmen kafasına ultrasonla . Olumsuz baska durum yok ortada. Son ana kadar beklicez insallah istediğim gibi kolay bi doğum olur

Benmkinin de huyu aynı canım. Haksız bile olsa kabul ettirmek çoook zor. O yüzden muhatap olmuyorum tripli geçiyor işte ama çocuktan sonra nasıl olur bilmiyorum. Gerçekten çok hassas ve zor dönem olacak

2 hastane için bilgi verdi biri 6250 diğeri 7500
Bizimde normal ve sezeryan 4600 epidural olursa 700 eklencek suda dogum 9000esimde ciktik diyoki ben sana guveniyirum suda doguma gerek olmaz normal dogurursun dio haha

Kızlar sizin kocalar oyle yapinca ben de kocama kızıyorum nasil ya falan die elestiriyorum esimde bana kızıo millete bisey yazip gaza getirme bilmem ne die sonra baslioz onla kavgaya ay valla Allah tan bugun nöbetçi yok.nasil sizi tehlikeye sokarlar ki anlamam hadi sizi dusunmuolar bebisleri de mi dusunmuolar

Anlık sinirlerine yenik düşüyorlar canım. Aynısını annemde yapıyor bakarsan. Beni kaç kere ağlattı hamile halimle. Hassas davranmaları gerekmezmi ama işte sinirli insan bunu düşünemiyor

Anlık sinirlerine yenik düşüyorlar canım. Aynısını annemde yapıyor bakarsan. Beni kaç kere ağlattı hamile halimle. Hassas davranmaları gerekmezmi ama işte sinirli insan bunu düşünemiyor
Bizde tersi ya sinirli olan benimhemen parliyorum esime bagirinca o da sinirlenio ona bagirmican obur türlü bisey olsa mesela benden dolayi olsun ona kızıyorum hahaho da hem senden oturu yine suclu ben dio

Ah sorma canım bende bu düşüncesizligi kabul edemiyorum . Ağzını niye yırtmadim acaba diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…