2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Aaa doğmuş bilee gözünüz aydın saglıkla büyüsün inşallah minik kuş

Saglicakla gelecek insaAllah bebisin sakın stres yapma kucagina alıp kokusunu icine cektigini hayal et
Teşekkür ederim canım ama çok bilgisizce bekliyoruz o stres yaptırıyor. En azından bir şey söyleseler. Ameliyat için aç bekliyorum ama sonra ne olacak belli değil

Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Sancın nstde mi çıktı canım. Benim de çıktı serumla durduruyorlar. Hangisi doğru bilemedim

Alla alla valla şaşıyorum Allah yardimcin olsun canim bende de tam tersi anneme bagiran cagiran kizan benim ne dersem yapar ama stresimi ondan cikariorum sıkıntı bende biliyorum ama elimde degil.sen takilma dicemde hormanlar daha beter yapiyor insani uzuldum canim ama stres olmamaya çalış

Teşekkür ederim canım ama çok bilgisizce bekliyoruz o stres yaptırıyor. En azından bir şey söyleseler. Ameliyat için aç bekliyorum ama sonra ne olacak belli değil
Seni su anki durumunu en iyi inan ben anlarim. Bundan iki hafta kadar once senin durumundaydim. Bilmedigim bir ilde bilmedigim bir hastanede apar topar gonderildim. Herkeste bir hava. Neler yasadigimi korkumu bir ben biliyorum. Ama kalbimi hic karartmadim hep dua ettim. Rabbim burnumu bir kanatti hersey geldi gecti.. seninde gececek inan. Sadece stres yapma bebisin için. Hersey cok guzel olacak ve sende buraya yazacaksin kizlarrrr ben bebisimi kucagima aldım darisi sizlere bol bol dua et bebeginle konus

Tansiyonun kac cikti canim. İlac baslanildimi. İki hafta once benimde tansiyon yuksekliginden hastanede yattim sabaha sezeryana alcaklarken burnum kanadi ve tansiyonum düstü. Bebegi durdurmak icin bir suru igne yapildi. Simdi iyiyim cok sukur. Bekliyoruz bakalim nezaman gelecek.

Ben bi anlatsam agzi açık kalır inanmazsiniz. O yuzden o konulara hic girmiyorum. Resmen stresten dogurtacak beni annem. Hele bir kayinvalidem var anlatmaya baslasam uçmus bu kız bukadarda imkansiz dersiniz
Ah canım yaa kayınvalidenin yapması artık normalde kendi annelerimiz neden böyle yaparlar ki anlamıyorum

Kızlar son alışverişimi de yaptım pusetini yatağını falan aldım bir de fanlı ısıtıcı aldım ev doğalgaz ama bebeği yıkayacak kadar ısınmıyor odayı ısıtırız dedik . Avent yerine sizin dediğiniz gibi mycey göğüs kalkanı aldım memnuniyet baya fazlaymış ateş ölçer ve tansiyon aleti aldım eve Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize Bir tek çikolatam kaldı hacışeriften isimli önümüzdeki haftalarda söyleyeceğim 🕊

Ah canım yaa kayınvalidenin yapması artık normalde kendi annelerimiz neden böyle yaparlar ki anlamıyorum
Kelin ilaci olsa basina surermis. Rabbim hicbir zaman kimseye muhtac etmesin. Kel kör kendi isini kendin gör. Gercekten cok cok cok zor. Rabbim şurda az bir zamanimiz kaldi. Saglicakla alalim kucagimiza eski sagligimiza kavusalim kimseye muhtac olmayalim iki elim iki ayagim gerisi yalan...

Öyle düşünme, bize rahat değiller gibi geliyor ama ihtiyaçları olan hersey mevcut orada. En korunaklı yer,zaten rahat olmayı bıraktıktan sonra doguyorlar.
Bebeğin kalp atışları yavaşlıyor
Kuzum senin stresin bebegine geçiyordur.
Sen yinede sakin ol canim sakin olmayinca hakliyken bile haksiz konuma düşüyorsun çünkü
Evet cnm bu yüzden ağzımı açmıyorum şuanda.

Benim bugun duygularim tavan ya esime yaziyorum ozledim seni diye, bebisimize ne zaman kavusacaz diyorum kucağımda mis kokusunu ne zaman hissetcem diyorum, surekli bebis videolari izliyorun yeni dogan ay bi duygusala bagladim, dogum yapildikca bende yapmak istiyorum nedense nie boyle oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…