- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Hemsireleremi dedin. Sormalisin ama niye yavaslamisYok ben covidle gelmedim. Sancıyla geldim. Bişey sormak mümkün mü acaba
Kasılma olunca yavaşladı. Sonra normale döndüHemsireleremi dedin. Sormalisin ama niye yavaslamis
Haha aynen dışardan ebe geliomus ondan öyleymiş aman ne gerek varAh keşke sadece bize bağlı olsa normal doğumbizim bebiş dönmedi hala mesela böyle giderse mecbur sezeryan olucam ben suda doğum içinde gerçekten o ne öyle
Saglicakla gelecek insaAllah bebisin sakın stres yapma kucagina alıp kokusunu icine cektigini hayal etYok ben covidle gelmedim. Sancıyla geldim. Bişey sormak mümkün mü acaba
Aaa doğmuş bileeKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Devamli takip ederler hastanede olman daha iyi. Evde bilemezsin daha telas yaparsinKasılma olunca yavaşladı. Sonra normale döndü
Teşekkür ederim canım ama çok bilgisizce bekliyoruz o stres yaptırıyor. En azından bir şey söyleseler. Ameliyat için aç bekliyorum ama sonra ne olacak belli değilSaglicakla gelecek insaAllah bebisin sakın stres yapma kucagina alıp kokusunu icine cektigini hayal et
Burda sürekli nst sürekli muayene strse girdi bebekDevamli takip ederler hastanede olman daha iyi. Evde bilemezsin daha telas yaparsin
Sancın nstde mi çıktı canım. Benim de çıktı serumla durduruyorlar. Hangisi doğru bilemedimKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Sen sakinlestir kuzum bebeğini güzel düşün , haftaniz da gayet iyi bol bol dinlen doğumdan önce olumsuzluk düşünme. Bebisin doğarsa bol sütun olsun insallah.Burda sürekli nst sürekli muayene strse girdi bebek
Alla alla valla şaşıyorum3 haftadır yanımda annem, tamam bakıyor Allah razı olsun emeğini ödeyemem o olmasa ne yapardım diyorum. Ama bazen gerçekten çook düşüncesiz zaten sinirli bir insan. Ben de katlanamıyorum bu halimle. Hassas olan benim sonucta. En basiti yemeğin yanına bi salata istediğmde bile surat düşüyor zor geliyor. Dışarı çıkıp alışveriş yapmıyor herseyi eşimden istiyor. Marketler yakın oldugu halde. Ee ben halk ekmeği yiyebiliyorum sadece istanbullular bilir ekmeği farklı fırın ekmeği gibi değil. Evimizin yakınında oldugu halde Hergün çıkıp almıyor. Onunda geçtim haftada 1 bile çıkıp almak zor geliyor kadına. Surat trip beni bezdiriyor artık. Keske diyorum muhtac olmasaydım
Teşekkür ederim canım. İki gündür açım. Uyuyamıyorum hastanede. Artık alsınlarSen sakinlestir kuzum bebeğini güzel düşün , haftaniz da gayet iyi bol bol dinlen doğumdan önce olumsuzluk düşünme. Bebisin doğarsa bol sütun olsun insallah.
Seni su anki durumunu en iyi inan ben anlarim. Bundan iki hafta kadar once senin durumundaydim. Bilmedigim bir ilde bilmedigim bir hastanede apar topar gonderildim. Herkeste bir hava. Neler yasadigimi korkumu bir ben biliyorum. Ama kalbimi hic karartmadim hep dua ettim. Rabbim burnumu bir kanatti hersey geldi gecti.. seninde gececek inan. Sadece stres yapma bebisin için. Hersey cok guzel olacak ve sende buraya yazacaksin kizlarrrr ben bebisimi kucagima aldım darisi sizlereTeşekkür ederim canım ama çok bilgisizce bekliyoruz o stres yaptırıyor. En azından bir şey söyleseler. Ameliyat için aç bekliyorum ama sonra ne olacak belli değil
Tansiyonun kac cikti canim. İlac baslanildimi. İki hafta once benimde tansiyon yuksekliginden hastanede yattim sabaha sezeryana alcaklarken burnum kanadi ve tansiyonum düstü. Bebegi durdurmak icin bir suru igne yapildi. Simdi iyiyim cok sukur. Bekliyoruz bakalim nezaman gelecek.Canım aslında iyi suyuda iyi ama bende tansiyon çıktı riskli bir durum var bebeğin kilosunuda etkiliyor 2 kilo çıkıyor ultrasonda sürekli kontrol halindeyiz bebekte 2 gündür daha az hareket ediyor gibi
17 ocak düşünüyorduk doğum için ama yarın ki nst ölçümünden sonra karar verilecek yarın doğumun gerçekleşmesi ihtimalide var hayırlısı olsun İNŞALLAH.
Ah canım yaaBen bi anlatsam agzi açık kalır inanmazsiniz. O yuzden o konulara hic girmiyorum. Resmen stresten dogurtacak beni annem. Hele bir kayinvalidem var anlatmaya baslasam uçmus bu kız bukadarda imkansiz dersiniz
Kelin ilaci olsa basina surermis. Rabbim hicbir zaman kimseye muhtac etmesin. Kel kör kendi isini kendin gör. Gercekten cok cok cok zor. Rabbim şurda az bir zamanimiz kaldi. Saglicakla alalim kucagimiza eski sagligimiza kavusalim kimseye muhtac olmayalimAh canım yaakayınvalidenin yapması artık normalde kendi annelerimiz neden böyle yaparlar ki anlamıyorum
Öyle düşünme, bize rahat değiller gibi geliyor ama ihtiyaçları olan hersey mevcut orada. En korunaklı yer,zaten rahat olmayı bıraktıktan sonra doguyorlar.Benim bunları izleyince nefesim daralıyor bakamıyorum sanki bebeğim orada sıkışıyor gibi hissediyorum düşünmemeye çalışıyorum hatta özellikle resim istemiyorum son 2 aydır resminde eli yüzü tam insan gibi görünce cocuk havasız gibi hissedeceğim biliyorum normal mi boyle hissetmem bilmiyorum da
Kuzum senin stresin bebegine geçiyordur.Bebeğin kalp atışları yavaşlıyor
Evet cnm bu yüzden ağzımı açmıyorum şuanda.Sen yinede sakin ol canim sakin olmayinca hakliyken bile haksiz konuma düşüyorsun çünkü
Aminnn hepimizin canimZor bir gece geçiriyoruz gerçekten ya.
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?