2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim de en son 100 gram almış sadece canım.
Doktorum senin bebeğin sonradan kilo alıp toparlayacak. İnce uzun bir bebeğin olacak demişti.
İnşallah her şey yoluna girecek.
Kiloları alırlar Allah'ın izniyle doğunca da. Bebişler bir anda toparlıyor.

İyi canım çok şükür uzuyormus en azından uzunluk sevindim 2 hafta daha dursun bebiş
Benm de ilacın etkisi azaldğnda hissediyorum hemen sancıları
İnşallah ilaçları kullanırsam duracak gibi hissediyorum.
Ah şu günler geçsin ısıracağız onları

Bittiiiiii
Oğlumun odasından küçük bi köşe atayım dedim çekin deterjan kokusunu içinize
Bende bittim ama nalları diktim kalkamıyorum
Sağlıkla sıhhatle güle güle büyüsün kuzucuk içinde hep huzur veren bı oda olsun inşallah canım

Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Yaa rabbim analı babalı büyütsün cnm ne güzel yanındaymış prenses de

Haftası da kilosu da iyi maşallah her şey yolunda gidecek gör bak
Sıradaki boncuk seninki olur belki

Bittiiiiii
Oğlumun odasından küçük bi köşe atayım dedim çekin deterjan kokusunu içinize
Bende bittim ama nalları diktim kalkamıyorum
Saglıkla gelsin oğlusun inşallah

İNŞALLAH canım doğduktan sonra alırlar kilo toparlarlar bende ondan çok üzmek istemiyorum kendimi yeterki sağlıklı olsunlar bebişler.

Kızlar cok moralim bozuk.
Dün kan tahlillerinin hepsi sisteme işlenmemiş bugün bir kez daha hastaneye gitmek zorunda kaldım kan vermek için, dönüşte de kargomuz vardı onu alacaktık. Saat 14.45 te evden çıktık.,16.00 da eşim ise gidecekti. Öğleden sonraya kaldığım için acilden giriş yaptırdık çok kalabalıktı epey oyalandim, dönüşte de trafik yoğundu. Eşim strese girdi ise yetisemezsem diye. Yolda bağırıyor çağırıyor saçma sapan konuşuyor arabayı dikkatsiz kullanıyor filan... Ben sustum cevap vermedim oğlum korktu ağlamaya başladı.
Yolda bi arabaya çarpıyorduk az daha sonra ben sinirlenip inmek istedim izin vermedi. Bu arada ise araba ile de gidebilir servisi kaçırma durumunda böyle bir seçenek var yani.

Neyse eve geldik o direk servis için evden çıktı yetişti yani. Şimdi oturduğum yerde kuruyorum bu sinirle yaptığı şey bugün çok kötü şeylere sebep olabilirdi... bunu nasıl düşünemez diye kendimi yiyip bitiriyorum. Haksız mıyım? Nasıl bi tavir sergilemeliyim bilmiyorum. Normalde sakin biridir ama trafikte çok agresif oluyor bu kaçıncı ben sayamadım artık buna bi dur demek istiyorum.

Bu arada teyzem 9 aylik hamileyken arabanin çukura sert girmesi sebebiyle bebegini karninda kaybetti. Bu ailecek hepimizde bi tramvadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…