- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Benim de en son 100 gram almış sadece canım.Teşekkür ederim canım
32. Haftada bende gebelik tansiyonu çıktı bebeğin kilosu özellikle birkaç hafta geride çıkıyor şuan 2 kilo ölçülüyor.
3 günde 1 doktordayım kontrol ediyor.
Nst de sancı çıkmadı aslında kalp atışları çok
sabitti özel durumumda olunca riske atmak istemiyor doktor zaten 37+0 düşünüyor doğum için.
Tansiyondan dolayı da çok kafama takmak üzmek istemiyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah ilaçları kullanırsam duracak gibi hissediyorum.İyi canım çok şükür uzuyormus en azından uzunluk sevindim 2 hafta daha dursun bebiş
Benm de ilacın etkisi azaldğnda hissediyorum hemen sancıları
Aminnn canımm insallah kolayca doğuruveririmAyy hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah
Sağlıkla sıhhatle güle güle büyüsün kuzucuk içinde hep huzur veren bı oda olsun inşallah canımBittiiiiii
Oğlumun odasından küçük bi köşe atayım dedim çekin deterjan kokusunu içinize
Bende bittim ama nalları diktim kalkamıyorum
Siveno roll on kullaniyorum 9 aydir o kadar memnunumki cevremdeki çoğu kisi sayemde kullanir oldu.
İncia markasının deodorantı çok iyi gelmişti canım hiç kaşıntı vs yapmadı biz eşimle birer kutu bitirdik yeniden alacağız
Sağ olun kızlar, ikisinede bakacağımSiveno da çok güzel dedikleri gibi
Yaa rabbim analı babalı büyütsün cnm ne güzel yanındaymış prenses deKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Haftası da kilosu da iyi maşallah her şey yolunda gidecek gör bakKızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz
Yok cnm onu biliyorum fazla yazmayan biriydi@AnnemAnnemm I diyorsan o da durduruldu canım başka kimse yok diye biliyorum
Saglıkla gelsin oğlusun inşallahBittiiiiii
Oğlumun odasından küçük bi köşe atayım dedim çekin deterjan kokusunu içinize
Bende bittim ama nalları diktim kalkamıyorum
Amin canım benim hepsi sağlıkla huzurla büyüsünler inşallahSağlıkla sıhhatle güle güle büyüsün kuzucuk içinde hep huzur veren bı oda olsun inşallah canım
Amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelsinSaglıkla gelsin oğlusun inşallah
İNŞALLAH canım doğduktan sonra alırlar kilo toparlarlar bende ondan çok üzmek istemiyorum kendimi yeterki sağlıklı olsunlar bebişler.Benim de en son 100 gram almış sadece canım.
Doktorum senin bebeğin sonradan kilo alıp toparlayacak. İnce uzun bir bebeğin olacak demişti.
İnşallah her şey yoluna girecek.
Kiloları alırlar Allah'ın izniyle doğunca da. Bebişler bir anda toparlıyor.
Yaaaa doğdu mu erkenci kuşumuz maşallah canımKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
yaaa çok mutlu oldum hayırlı olsun36+3 gunluk 2825 kg dogdu
Aminn canımm hepimiizn bebişi sağlıkla gelsin insllah
Hii olabilir canım onu bilmiyorum. Allah hepimize zamanında doğumlar nasip etsinYok cnm onu biliyorum fazla yazmayan biriydiHicranii ydi sanırım
Aynen öyle güzel günler göreceğizİNŞALLAH canım doğduktan sonra alırlar kilo toparlarlar bende ondan çok üzmek istemiyorum kendimi yeterki sağlıklı olsunlar bebişler.
İnsallah canımcım. Sırada ki benim eminimHaftası da kilosu da iyi maşallah her şey yolunda gidecek gör bak
Sıradaki boncuk seninki olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?