2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım ağrılarım devam etti 5 dk da bir kasılmalarım oldu. Şimdi daha iyiym ama akşam yine baslayacak biliyorum akşam gideceğiz hastaneye çok farklı kasılmalar yasıyorum dün geceden beri.
Ben hiç okuyamadım yazdıklarını bende acile gittim geldim. Sancıların mı başladı? Nişan gelme su gelme durumu yaşayana kadar korkma canım. Zaten vaktin gelmişti. Son hazırlıklarını yap ılık duşunu al ve doğuma gidecekmişsin gibi hazırlan mutlu mutlu. Ağırlarım dayanamayacak kadar olursa akşama gidersin olmazsa nişan veya su gelene kadar beklemeni öneririm benim suyum geldikten 4 saat sonra kızım doğdu

Cnm lütfen endişe etme bak herşey güzel olucak bebeğinin kilosu da haftası da gayet güzel
Ayy canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Ama bu acıya ne kadar katlanırım bilmiyorum
Çok farklı bir ağrıymış. İnsallah kolay geçer. Sağolasın canım benim

huzurunmeraklisi canim fotogrsfci olan sendin dimi? Bu bebisler dogduktan sonra tatlis tatlis foto cekimi oluyor ya onlar ne zaman yapılıyor ve bu isin piyasasi nasil kac tlye oluyor yani

Evet canım benim, 10 günü geçirmemenizde fayda var, sonrasında bebek anne karnında ki formu kaybediyor.

Valla çekimim güzel olsun, emeğime değsin diyorsanız en az 1000 TL den başlar

Aman çokta önemli değil çeken çok profesyonel olmasada olur 3-5 poz derseniz 500 den başlar

Her zaman gelinlik giyilip bir çekim yapılabilir ama her doğan bir daha bebek olmayacak, o sebeple yapmışken güzelini tavsiye ederim.

pek inandırıcı gelmedi sanki kuzum bir yanlışlık olmasın 7 kilo 300 gr diyorsun

Kızlar 36+4 den herkese merhabalar :)) Nasılsınız kaçıncı haftadasınız?Ben 2.sezeryanımı olacağım 39.haftada gireceğim bir terslik olmazsa kendim evim çantam bile hazır değil daha Bebeğin çantası çoktan hazır kendime çantayı şimdi hazırlıyorum.Evim temizlenecek kendim yapabildiğiklerimi yaptım daha fazla yapamıyorum süpürme silme bile artık çok zorlamaya başladı beni Sizler ne durumdasınız

Adet ağrısı olmuyor canım ama üşütme ek lazım ayağından patiğinş çorabını eksik etme. Sezeryan ağrısı da bünyen bağlı bende karın kas ağrısı olmuştu hiç hareket ettirwemediğim içim

Farkı yok canım benm evdeki de aynı. Zorla iş yaptırıyoruz. İte kaka yap yap diyene kadar sinirlerim tavan oluyor. KAç kere onun yüzünden kasılmalarım basladı. Anlamıyorlar ki
Buraya yazmamı bekliyormuş sanki benimki, hadi kalk üşenme odamızı hazırlayalım demez mi bi de ben de hiç sinir trip mrip yapmadım, hazırladık güzelce her şeyi, pamuk gibi oldum bizi mutlu etmek aslında o kadar kolay ki...

Ayy canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Ama bu acıya ne kadar katlanırım bilmiyorum
Çok farklı bir ağrıymış. İnsallah kolay geçer. Sağolasın canım benim
Allahın izniyle geçicek cnm Dualarımız seninle

Cok erken degil mi ya
Bizim bulundupumuz ilçede iki fotoğrafçı var yenidoğan çekimi yapan, ikisi de ilk 15 günü geçmesin dediler. Bi de bizim hastane pandemi yüzünden doğum ve hastane odası çekimine izin vermiyor o yüzden tek yenidoğan stüdyo çekimine 500tl fiyat verdiler
O çıngırak, oyuncak, peluş, ilk kitaplar falan ayrı bi çılgınlık şu anda, ben de çok istiyorum ama fiyatlar devamlı abartı derecede artıyor, çok gecikmeden onlardan da biraz almak lazım aslında

Cnm habersiz bırakma bizi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Evet bazen olabiliyormuş.
Sadece halkası kararsa tamam diyeceğim komple göğsümün rengi değişiyor artık nerde duracak bilmiyorum sonra geçiyor mu acaba yoksa hep böyle mi kalacak
Gecer geçer korkma canım kardesiminde memeler kararmış komple ama geçiyormuş öyle demişti çok şükür ben yaşamadım öyle şeyler kendim bilmiyorum

Ben çok çabuk usuturum çok dikkat edeyim o zaman. Sağol canım
Gecer geçer korkma canım kardesiminde memeler kararmış komple ama geçiyormuş öyle demişti çok şükür ben yaşamadım öyle şeyler kendim bilmiyorum
İnşallah ya

Canm bende dün yazınca kafan karıştı sanırım sen yinede doktoruna sor içince çok düşüyor diyorsun belki gerek duymaz.
Benim mesela düşmüyor dengeliyor şuan. İhmal etme sormayı
Sordugum zaman düşsün muhakkak iceceksin diyor. Ayaga kalkamaz hale geliyorum. Anlamiyor adam kendimi kendim idare edecem. 4e kadar duserde nasil önemsiz olur düsuk tansiyon onemli degil yatip kalkmicaksin cikarsa kötü diyor. Ama atmadan 11 12lerde. Gecen yukseldi yine ozaman hemen attim yarim saatte 6a düsürdü anlamadim gitti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…