- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ben hiç okuyamadım yazdıklarını bende acile gittim geldim. Sancıların mı başladı? Nişan gelme su gelme durumu yaşayana kadar korkma canım. Zaten vaktin gelmişti. Son hazırlıklarını yap ılık duşunu al ve doğuma gidecekmişsin gibi hazırlan mutlu mutlu. Ağırlarım dayanamayacak kadar olursa akşama gidersin olmazsa nişan veya su gelene kadar beklemeni öneririm benim suyum geldikten 4 saat sonra kızım doğduCanım ağrılarım devam etti 5 dk da bir kasılmalarım oldu. Şimdi daha iyiym ama akşam yine baslayacak biliyorum akşam gideceğiz hastaneyeçok farklı kasılmalar yasıyorum dün geceden beri.
Ama yinede takip et canım ben doktora haber verdim o gönderdi önlem amaçlıKizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep.
Ayy canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Ama bu acıya ne kadar katlanırım bilmiyorumCnm lütfen endişe etme bak herşey güzel olucak bebeğinin kilosu da haftası da gayet güzel
Erken ama daha fazla buyudugunde poz verdirme olayı zor oluyormus hanı boyle eller cenesınde falan duruyolar ya o pozlar o gunlerde yakalanıyormus bıze oyle demıstoCok erken degil mi ya
huzurunmeraklisi canim fotogrsfci olan sendin dimi? Bu bebisler dogduktan sonra tatlis tatlis foto cekimi oluyor ya onlar ne zaman yapılıyor ve bu isin piyasasi nasil kac tlye oluyor yani
pek inandırıcı gelmedi sanki kuzum bir yanlışlık olmasınGerçekten ben de bunları düşünüyorum.
O hamile halleriyle tarlalarda evde her yerde çalışıyorlarmış gayet de normal hamilelikler yaşıyorlarmış.
Geçen annem söyledi bundan seneler önce bir akrabamiz 7 kilo 300 gram bir bebek dünyaya getirmiş.
Şok oldum.
Aylarca nasıl taşıdı biz burda birkaç kiloluk bebekleri taşırken zorlanıyoruz.
O nasıl hamilelik kızValla biraz zor verdi 70 lerle takıldı hep ama yiyordu da
Kiz sen doğurdum diyene de inanmicam sanaAyy canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Ama bu acıya ne kadar katlanırım bilmiyorum
Çok farklı bir ağrıymış. İnsallah kolay geçer. Sağolasın canım benim
Rabbim yardımcın olsun canım en hayırlı haberlerle gel inşallahCanım ağrılarım devam etti 5 dk da bir kasılmalarım oldu. Şimdi daha iyiym ama akşam yine baslayacak biliyorum akşam gideceğiz hastaneyeçok farklı kasılmalar yasıyorum dün geceden beri.
Adet ağrısı olmuyor canım ama üşütme ek lazım ayağından patiğinş çorabını eksik etme. Sezeryan ağrısı da bünyen bağlı bende karın kas ağrısı olmuştu hiç hareket ettirwemediğim içimKızlar aklıma bir şey geldi.
Doğumdan sonra lohusalik süresi boyunca kanama oluyor ya hani. Adet ağrısı gibi ağrımız da oluyor mu acaba?
Gerçi sezaryen olacağım için onun ağrısından olsa da belki anlamam bilmiyorum ama aklıma takıldı
Buraya yazmamı bekliyormuş sanki benimki, hadi kalk üşenme odamızı hazırlayalım demez mi bi deFarkı yok canım benm evdeki de aynı. Zorla iş yaptırıyoruz. İte kaka yap yap diyene kadar sinirlerim tavan oluyor. KAç kere onun yüzünden kasılmalarım basladı. Anlamıyorlar ki
Allahın izniyle geçicek cnm Dualarımız seninleAyy canım ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Ama bu acıya ne kadar katlanırım bilmiyorum
Çok farklı bir ağrıymış. İnsallah kolay geçer. Sağolasın canım benim
Bizim bulundupumuz ilçede iki fotoğrafçı var yenidoğan çekimi yapan, ikisi de ilk 15 günü geçmesin dediler. Bi de bizim hastane pandemi yüzünden doğum ve hastane odası çekimine izin vermiyor o yüzden tek yenidoğan stüdyo çekimine 500tl fiyat verdilerCok erken degil mi ya
O çıngırak, oyuncak, peluş, ilk kitaplar falan ayrı bi çılgınlık şu anda, ben de çok istiyorum ama fiyatlar devamlı abartı derecede artıyor, çok gecikmeden onlardan da biraz almak lazım aslındaEmzirme sutyeni, biberon kendime cekim icin tunik, birde sut koymak icin posetler mi ne varmis onlardan alcam dursun yoksa alana kadar daha cok artar diyebelki emzirme atleti alırım ben normalde atlet giymiyorum ama bakalim alirsamda bir tane gidince bastan baslayip gezicem bakalim eksik var mi ha bi de bebise cingirak istiyorm erken ama olsun heves ediyorum belki cogunu kullanmicam ama dursun elimin altinda
Cnm habersiz bırakma bizi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBen hiç okuyamadım yazdıklarını bende acile gittim geldim. Sancıların mı başladı? Nişan gelme su gelme durumu yaşayana kadar korkma canım. Zaten vaktin gelmişti. Son hazırlıklarını yap ılık duşunu al ve doğuma gidecekmişsin gibi hazırlan mutlu mutlu. Ağırlarım dayanamayacak kadar olursa akşama gidersin olmazsa nişan veya su gelene kadar beklemeni öneririm benim suyum geldikten 4 saat sonra kızım doğdu
Gecer geçer korkma canım kardesiminde memeler kararmış komple ama geçiyormuş öyle demişti çok şükür ben yaşamadım öyle şeyler kendim bilmiyorumEvet bazen olabiliyormuş.
Sadece halkası kararsa tamam diyeceğim komple göğsümün rengi değişiyor artık nerde duracak bilmiyorum sonra geçiyor mu acaba yoksa hep böyle mi kalacak
Gerçekten kız. Şok oldum bende duyunca.pek inandırıcı gelmedi sanki kuzum bir yanlışlık olmasın7 kilo 300 gr diyorsun
Ben çok çabuk usuturum çok dikkat edeyim o zaman. Sağol canımAdet ağrısı olmuyor canım ama üşütme ek lazım ayağından patiğinş çorabını eksik etme. Sezeryan ağrısı da bünyen bağlı bende karın kas ağrısı olmuştu hiç hareket ettirwemediğim içim
İnşallah yaGecer geçer korkma canım kardesiminde memeler kararmış komple ama geçiyormuş öyle demişti çok şükür ben yaşamadım öyle şeyler kendim bilmiyorum
Sordugum zaman düşsün muhakkak iceceksin diyor. Ayaga kalkamaz hale geliyorum. Anlamiyor adamCanm bende dün yazınca kafan karıştı sanırımsen yinede doktoruna sor içince çok düşüyor diyorsun belki gerek duymaz.
Benim mesela düşmüyor dengeliyor şuan. İhmal etme sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?