2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şimdi baktılar. Hafif sancı çıktı yine nst'de ve ben hissetmedim bile. Eve yollamaları ne kadar mantıklı olacak bilmiyorum
Aynen hastanede kalman daha mantikli kontrol altinda olman evde bilemezsin

Ben olduğum zaman karantina 14 gündü yinede geçmemişti canım 20. Güne kadar bende durdum ama kalıcı etki olabiliyor halsizlik ben 3 4 ay boyunca çok halsizlik yaşadım yorgunluk iş falan yapamıyorum tat koku 6 ay boyunca gelmemişti bence bu karantinayi yeni varyanta göre degistirdiler

Ay yemin ediyorum dun aksam aynı cinneti geçirdim bide kendim yapayim diyorum hayır hayır yapamazsın diye bana da engel oluyor daha hala bitmedi bir haftadır yalvarıyorum baza altını açacak son bu akşam kaldı yine yapmazsa bi hafta daha fıtık edecek beni

Cingirakli oyuncak çorapları var canım onlardan alabilirsin 2. Ayın sonunda farkediyorlar onu bide çok şirin oluyor

Duştayken özellikle mi oluyor ki ben normal hareketlerinden sanmıştım ama hakkaten benimkide duştayken cok hareketli oluyor hissediyor mu suyu

Anladim canim benim bulundugim yerde ne kadar bi sormak lazim sagolya tabiki de ben simdi bebise ekstra iki cingirak bi de fisher price oyun halısı aldim onun zamani gelince kesin iki kati olacak valla almak lazim e bebege bir girdim pir çıktım baya oyalanmisim ama avm o kadar kalabaliktiki e bebekten sonra kosar adim çıktık

Duştayken özellikle mi oluyor ki ben normal hareketlerinden sanmıştım ama hakkaten benimkide duştayken cok hareketli oluyor hissediyor mu suyu
Benimki de ilginç bir şekilde ayaklarımı oynattigimda hareketleniyor sebebini hiç anlamadım komigime gidiyor

Kac gündür agri icindeydim, bebek asiri hareketliydi bugun ne agrim var nede bebis hareketli karnim aşağı inmiş sanki ay agri olaydi bebek hareket etseydi bu durumda zor
Benimki hafta içi beni hep korkuttu canim gündüzleri bir iki tık 10 hareket saymak lazım ya hiç olmadı 10 bile o derece 2 gün dayandım 3. Gün gece bi uyandırıyor beni hayret ettim içeride nasil bu kadar hareket edilir diye sonra bıraktım peşini uyuyor galiba gündüzleri

Kac gündür agri icindeydim, bebek asiri hareketliydi bugun ne agrim var nede bebis hareketli karnim aşağı inmiş sanki ay agri olaydi bebek hareket etseydi bu durumda zor
Bide karanlıkta otur karnına fener tut canım onada tepki veriyorlar diye duymuştum

Benimde aynisi

Sanirim evhamlanma günüm bugun şükür hareket etti rahatladim. Bide dışarı da acaip kar var ve taksi bile bulunmuyor acile gidim desem ondan da strss oldum.
Bugun cok kustum devamli hareket halindeki bebegimden çıt yok. Bende ayni evhami yasiyorum. Geceleri cosuyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…