- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Aynen hastanede kalman daha mantikli kontrol altinda olman evde bilemezsinŞimdi baktılar. Hafif sancı çıktı yine nst'de ve ben hissetmedim bile. Eve yollamaları ne kadar mantıklı olacak bilmiyorum
Çıkardılar canım bugün öğlen. Hiç rahat değil içim. Sancıyı üç gündür ayırt edemediğim halde evde ayırt edebileceğimi iddia ettiler ve gönderdilerAynen hastanede kalman daha mantikli kontrol altinda olman evde bilemezsin
Ben olduğum zaman karantina 14 gündü yinede geçmemişti canım 20. Güne kadar bende durdum ama kalıcı etki olabiliyor halsizlik ben 3 4 ay boyunca çok halsizlik yaşadım yorgunluk iş falan yapamıyorum tat koku 6 ay boyunca gelmemişti bence bu karantinayi yeni varyanta göre degistirdilerYa aslında bitti evet ama negatifi görmeden nedense içim rahat etmiyo takıntılı mıyım biraz bilmiyorum, bittiği için çıktık aslında eşya bakmaya da yine de çekiniyorum birine bişey bulaştırmaktan 7 gün çok az değil mi ya
Bugün de böyle yine halsizlik olunca dedim ki bitmedi mi acaba hastalık. Ya hastalıktan ya hamilelikten ama kolımu kaldırıcak halim yok
Ay yemin ediyorum dun aksam aynı cinneti geçirdim bide kendim yapayim diyorum hayır hayır yapamazsın diye bana da engel oluyor daha hala bitmedi bir haftadır yalvarıyorum baza altını açacak son bu akşam kaldı yine yapmazsa bi hafta daha fıtık edecek beniBu kocalar ne gıcık yaa, bizim odadan bi iki parça bişey çıkacak beşik kurmak için, ustası siz hazırlayın hemen gelir kurarız dediler, kapıdan geçmediği için odaya kurulması lazım, adam kıçını kaldırıp iki parça şeyi çıkartamadı yaa, bişey olmıycanı bilsem bu sinirle kendim çıkarıcam, hadi tembelliği geçtim insan bi heves eder en çok ona sinir oluyorum, yarın doğursam çocuğun yatağı hazır değil, nerden geliyo bu rahatlık, nerdense bana da gelse
Oluyor canım bu ara benimkide gündüz çok sakin oluyor meyve ye uzan birazKizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep.
Valla resimlerini gösterdi bende inanamamıştımO nasıl hamilelik kız50 kg mu alınır, içinden yetişkin bir kadın çıkarmış
Cingirakli oyuncak çorapları var canım onlardan alabilirsin 2. Ayın sonunda farkediyorlar onu bide çok şirin oluyorEmzirme sutyeni, biberon kendime cekim icin tunik, birde sut koymak icin posetler mi ne varmis onlardan alcam dursun yoksa alana kadar daha cok artar diyebelki emzirme atleti alırım ben normalde atlet giymiyorum ama bakalim alirsamda bir tane gidince bastan baslayip gezicem bakalim eksik var mi ha bi de bebise cingirak istiyorm erken ama olsun heves ediyorum belki cogunu kullanmicam ama dursun elimin altinda
Duştayken özellikle mi oluyor ki ben normal hareketlerinden sanmıştım ama hakkaten benimkide duştayken cok hareketli oluyor hissediyor mu suyuCanım fitil bıraktığımdan beri biraz azaldı ama hala ara ara şeffaf akıntı geliyo. Ebe normal olduğunu söyledi.
Valla benimki keyfine göre hareket ediyor. Eğer etmezse sola yatıp bekliyorum genelde o zaman hemen başlıyo hateketlenmeyeama yemek yerken ve duştayken istisnasız hareketli
Ayy en güzeli gelişine bırakmak galibaben yapamıyorum maalesef o tam mı bu oldu mu derken geçiyo
Anladim canim benim bulundugim yerde ne kadar bi sormak lazim sagolBizim bulundupumuz ilçede iki fotoğrafçı var yenidoğan çekimi yapan, ikisi de ilk 15 günü geçmesin dediler. Bi de bizim hastane pandemi yüzünden doğum ve hastane odası çekimine izin vermiyor o yüzden tek yenidoğan stüdyo çekimine 500tl fiyat verdiler
O çıngırak, oyuncak, peluş, ilk kitaplar falan ayrı bi çılgınlık şu anda, ben de çok istiyorum ama fiyatlar devamlı abartı derecede artıyor, çok gecikmeden onlardan da biraz almak lazım aslında
Benimki de ilginç bir şekilde ayaklarımı oynattigimda hareketleniyor sebebini hiç anlamadım komigime gidiyorDuştayken özellikle mi oluyor ki ben normal hareketlerinden sanmıştım ama hakkaten benimkide duştayken cok hareketli oluyor hissediyor mu suyu
Ona da bakayim netten simdilik iki tane aldim canimCingirakli oyuncak çorapları var canım onlardan alabilirsin 2. Ayın sonunda farkediyorlar onu bide çok şirin oluyor
Meyve yedim , banyo yaptim, tatli yicem simdide akşamüstü bir oynadı yine uyudu sanirim suyum sınır da ya ondan telaşım.Oluyor canım bu ara benimkide gündüz çok sakin oluyor meyve ye uzan biraz
Benimki hafta içi beni hep korkuttu canim gündüzleri bir iki tık 10 hareket saymak lazım ya hiç olmadı 10 bile o derece 2 gün dayandım 3. Gün gece bi uyandırıyor beni hayret ettim içeride nasil bu kadar hareket edilir diye sonra bıraktım peşini uyuyor galiba gündüzleriKac gündür agri icindeydim, bebek asiri hareketliydi bugun ne agrim var nede bebis hareketli karnim aşağı inmiş sanki ay agri olaydi bebek hareket etseydi bu durumda zor
Bide karanlıkta otur karnına fener tut canım onada tepki veriyorlar diye duymuştumKac gündür agri icindeydim, bebek asiri hareketliydi bugun ne agrim var nede bebis hareketli karnim aşağı inmiş sanki ay agri olaydi bebek hareket etseydi bu durumda zor
Sanirim evhamlanma günüm bugun şükür hareket etti rahatladim. Bide dışarı da acaip kar var ve taksi bile bulunmuyor acile gidim desem ondan da strss oldum.Bide karanlıkta otur karnına fener tut canım onada tepki veriyorlar diye duymuştum
Benimde aynisiBenimki hafta içi beni hep korkuttu canim gündüzleri bir iki tık 10 hareket saymak lazım ya hiç olmadı 10 bile o derece 2 gün dayandım 3. Gün gece bi uyandırıyor beni hayret ettim içeride nasil bu kadar hareket edilir diye sonra bıraktım peşini uyuyor galiba gündüzleri
Cnm niye kusuyorsun ki ishal de varmi virus filan mi kaptin?İcim dışıma cikti kusmaktan cocuklari doyurdugumu kar sayiyom. Cocuklari yikadim ama banyoda bayilcaktim zor attim kemdimi odaya.
Bugun cok kustum devamli hareket halindeki bebegimden çıt yok. Bende ayni evhami yasiyorum. Geceleri cosuyor geneldeSanirim evhamlanma günüm bugun şükür hareket etti rahatladim. Bide dışarı da acaip kar var ve taksi bile bulunmuyor acile gidim desem ondan da strss oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?