Yanlış mi okudum sanki acile geldim yazmışsın baskasiydi karıştırdım demekBen yatıyorum canım dinleniyorum ağrım sızım var ama sabah ki daha farklıydı. Yalnız bebeğim biraz hareketsiz çok çok zayıf hissediyorum hareket etsede minicik bi kıpırtı gibi varla yok arası. O yüzden biran önce yarın olsun istiyorum
ilk defa buraya böyle yazıyorum ama doldum artık ben mi abartıyorum yemin ederim bıktım bu para muhabbetinden
Evlendiğim günden beri eşimin tarafından olsun kendi tarafımdan olsun bi gram bişey görmedim maddi manevi hep yalnızdık ve yalnız hissettirildik hamileliğim boyuncada böyle oldu nerdeyse doğuracam yarım ağız e ne alalım diye soruyorlar dedim gerek yok
Şimdide eşimin teyzesine gelmiştik yemeğe doğum ücreti konusu açıldı tabi ben biliyorum ne düşündüklerini eşimde saf söylüyor normal 6500 sezeryan 8500 görümcem ordan diyor ki aslında devlete gitseniz daha iyi değil mi bunu diyen insan da daha dün Zara’dan 550 TL ye mont alan bir insan
Diğerleri de diyor ki e sen sezeryan mı olacaksın yok bilmem ne yok özele mi gidiyorsun yok özelde para için sezeryan yaptırıyor daha kolayına geliyor doktorların yemin ederim ter boşalıyor üstümden çığlık atıp kaçmak istiyorum çok meraklıysanız gidin siz devlette doğurun demek istiyorum Hayır yani bu zamana kadar hiç bi ihtiyaç için arayıp dilenmedim sizden bu neyin hesabı tabi oğullarının cebinden çıkacak zannediyorlar halbuki çalıştım da öyle biriktirdim doğum parasını çocuğun çoğu eşyasını da öyle almıştım daha bi çorap bile almadılar yeğenlerine torunlarına lanet olsun vallahi bıktım art niyetli insanlardan
Aşırı derecede sulu seffaf kokusuz akintim var fitil verdi ama hala devam ediyor. İltihap gorunmuyor suyun gelmeye baslamis diye acil ankaraya sevk edildim gelen su deil dediler ama ne oldugunuda bilemediler. Burdaki doktorum suyun geliyordu ben eminim dedi. Fitille kurutcam dedi fitili kullanali dahada artti. Anlamsiz bi sekilde bekliyorum. İcimde horon tepen kizimdan ses soluk yok bugun. Cok kustum oda yoruldu halsiz kaldi sanirim açım ve hicbirsey yiyemiyorumKızlar genel olarak akintiniz devam ediyor mu?
Benim hep şeffaf akıntım olurdu, doktor normal dedi zaten. 2-3 gündür sadece sabahları, ilk kalktigim zaman açık sarı akıntı oluyor bir seferlik. Ağrım fln yok, enfeksiyon olma ihtimali olabilir mi?
Dayimin gelini 5.500 kilo dogurdu normal dogum. Koyden acile gidene kadar hemen dogumhaneye almislar giresiye dogum olmustu. Oglu simdi 15yasinda ve koca adam gibi 25yasinda gibi iri masaAllahGerçekten ben de bunları düşünüyorum.
O hamile halleriyle tarlalarda evde her yerde çalışıyorlarmış gayet de normal hamilelikler yaşıyorlarmış.
Geçen annem söyledi bundan seneler önce bir akrabamiz 7 kilo 300 gram bir bebek dünyaya getirmiş.
Şok oldum.
Aylarca nasıl taşıdı biz burda birkaç kiloluk bebekleri taşırken zorlanıyoruz.
İkisindede dogumdan sonra hicbirsey olmamis gibi kalktim hemen yurudum. Dikis atarken bile baymadilar. Yirminci gunde kanamam bitti agrim olmamisti. Üşütmemeye calis ayagini hep kalin giy sirtinda hep yelegin olsun. Üsutme agriyi tetiklerKızlar aklıma bir şey geldi.
Doğumdan sonra lohusalik süresi boyunca kanama oluyor ya hani. Adet ağrısı gibi ağrımız da oluyor mu acaba?
Gerçi sezaryen olacağım için onun ağrısından olsa da belki anlamam bilmiyorum ama aklıma takıldı
İkisindede ne kararma oldu ne leke. Bunda kapkara oldu. Altlarinda lekeler cikti. Kizlar farkli oluyormus demekki insaAllah gecerBenim ilk gebeligimde gogsumun alt kısımları kararmıştı. Doğumdan bir süre sonra geçti. Şimdi altı üstü sağı solu hep leke oldu. Geçer diye tahmin ediyorum. Yani InsaAllah geçer
Ben aldim dezenfekte ettim yikadim pakladim yerlestirdim oyuncaklarini bileBen de kaç aydır şunu almak istiyorum hep aklımda , daha çok erken deyip duruyorlar , alıcam ama peşindeyim
Eki Görüntüle 2984670
Sen ihmal etme Allah elbet yolunu fikrini verir sana.Ya işte bu hastanede çok oldu. Ben bayağı doğum başlıyor sandım ama nst'de o sırada sadece bir tane sancı çıktı ama doktor karnın toplanırsa gel dedi
İyi bari ya. Dikkat edersem inşallah bir şey olmazİkisindede dogumdan sonra hicbirsey olmamis gibi kalktim hemen yurudum. Dikis atarken bile baymadilar. Yirminci gunde kanamam bitti agrim olmamisti. Üşütmemeye calis ayagini hep kalin giy sirtinda hep yelegin olsun. Üsutme agriyi tetikler
Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktın. İnşallah ilaçlar ve dinlenme ile açılma engellenirKızlar beni taburcu ediyorlar. Geldiğimde bir parmak açıklığım varmış. Bunu yeni söylediler. Bana sadece rahim ağzında yumuşama olduğunu söylemişti doktor. Salıya kadar evde yatış, progestan fitil verdiler. Salı kontrol. Ondan önce kanama, sancı, karın sertleşmesi olursa, su gelirse hemen gel dediler. Sancıyı anlasam zaten evde açılmayı beklemeden gelirdim. Bu biraz saçma oldu ama neyse yapacak bir şey yok artık hayırlısı
Bence hic kimseyi dinleme al her sey gitgide artiyorBen de kaç aydır şunu almak istiyorum hep aklımda , daha çok erken deyip duruyorlar , alıcam ama peşindeyim
Eki Görüntüle 2984670
Anladim canim ben pek cesaret edemem kış ayinda gibime geliyor o zamanki psikolojime bagliErken ama daha fazla buyudugunde poz verdirme olayı zor oluyormus hanı boyle eller cenesınde falan duruyolar ya o pozlar o gunlerde yakalanıyormus bıze oyle demısto
Sağol canımEvet canım benim, 10 günü geçirmemenizde fayda var, sonrasında bebek anne karnında ki formu kaybediyor.
Valla çekimim güzel olsun, emeğime değsin diyorsanız en az 1000 TL den başlar
Aman çokta önemli değil çeken çok profesyonel olmasada olur 3-5 poz derseniz 500 den başlar
Her zaman gelinlik giyilip bir çekim yapılabilir ama her doğan bir daha bebek olmayacak, o sebeple yapmışken güzelini tavsiye ederim.
Amin inşallahSen ihmal etme Allah elbet yolunu fikrini verir sana.
Fark edersin inşallah
Çok sağ ol. İnşallah. 34+1'di bugünGeçmiş olsun canım. Kaç haftalıktın. İnşallah ilaçlar ve dinlenme ile açılma engellenir
Ayyy Allahim ya düşüncesiz bencil insanlar.böylelerine para bizim degilmi canımız böyle harcamak istedi sanane diyesi geliyor insanın da , diyemiyoruz işte..geçen bende biseye sinir oldum,sancim çıktı dr ruh halini düzelt hemen diye kızdı,sonra düşündüm Allah korusun o gün o sancılar dr dediği gibi doğumu başlatsa erken doğsa bisey olsa kim üzülecek yine biz, o yüzden bebeğini düşün canım böyle düşüncesiz boş insanları hiiç tınlama en azından şuan,çünkü gerçekten değmezilk defa buraya böyle yazıyorum ama doldum artık ben mi abartıyorum yemin ederim bıktım bu para muhabbetinden
Evlendiğim günden beri eşimin tarafından olsun kendi tarafımdan olsun bi gram bişey görmedim maddi manevi hep yalnızdık ve yalnız hissettirildik hamileliğim boyuncada böyle oldu nerdeyse doğuracam yarım ağız e ne alalım diye soruyorlar dedim gerek yok
Şimdide eşimin teyzesine gelmiştik yemeğe doğum ücreti konusu açıldı tabi ben biliyorum ne düşündüklerini eşimde saf söylüyor normal 6500 sezeryan 8500 görümcem ordan diyor ki aslında devlete gitseniz daha iyi değil mi bunu diyen insan da daha dün Zara’dan 550 TL ye mont alan bir insan
Diğerleri de diyor ki e sen sezeryan mı olacaksın yok bilmem ne yok özele mi gidiyorsun yok özelde para için sezeryan yaptırıyor daha kolayına geliyor doktorların yemin ederim ter boşalıyor üstümden çığlık atıp kaçmak istiyorum çok meraklıysanız gidin siz devlette doğurun demek istiyorum Hayır yani bu zamana kadar hiç bi ihtiyaç için arayıp dilenmedim sizden bu neyin hesabı tabi oğullarının cebinden çıkacak zannediyorlar halbuki çalıştım da öyle biriktirdim doğum parasını çocuğun çoğu eşyasını da öyle almıştım daha bi çorap bile almadılar yeğenlerine torunlarına lanet olsun vallahi bıktım art niyetli insanlardan
Olmaz Allahin izniyle. Mesele dogurabilmekte. Hayirlisiyla doguralimda insssaAllahİyi bari ya. Dikkat edersem inşallah bir şey olmaz
Sağolasın canım Allah razı olsunBen hiç okuyamadım yazdıklarını bende acile gittim geldim. Sancıların mı başladı? Nişan gelme su gelme durumu yaşayana kadar korkma canım. Zaten vaktin gelmişti. Son hazırlıklarını yap ılık duşunu al ve doğuma gidecekmişsin gibi hazırlan mutlu mutlu. Ağırlarım dayanamayacak kadar olursa akşama gidersin olmazsa nişan veya su gelene kadar beklemeni öneririm benim suyum geldikten 4 saat sonra kızım doğdu
İnsaAllah agrilarin son bulur. Bugece şööyyle rahat bi uyku cekersin. Dogumundada agri bilmeden ne oldugunu bile anlamadan bi bakmissin yavrun kucağındaSağolasın canım Allah razı olsun
Sancılarım dün geceden beri vardı. Gündüz efsane kötüydüm. 5 dakika da bir sancı girdi . Akşamı bekliycem dedim gitmedim. Şuan iyiyim şükürler olsun. Çok şaşırtıyor bizi çok farklı ağrılar çektim. Sanırım rahim ağzı açılana kadar böyle çekicem ufak ufak. Şimdi yine başladı biraz umarım bu gece hafif geçer
Canım hafifleyip şiddetleniyor . Dün gece bugun çok şiddetliydi akşama kadar sürerse akşam gideriz dedim. Hafifleyince gitmedik. Gidişata göre hareket edicem artık. Sancının durmasını beklemekte pek garip geliyor aslında ama hemen hastaneye gitmek istemiyorum
Amin canımm aminn insallahİnsaAllah agrilarin son bulur. Bugece şööyyle rahat bi uyku cekersin. Dogumundada agri bilmeden ne oldugunu bile anlamadan bi bakmissin yavrun kucağında
Osteocare içiyorum ben dediğin özelliklerde bazen 1 içiyorum bazen 2 bacak agrım ya da sancım olursa 2 içiyorum çok farkediyor canımKızlar ara ara gece sağ bacağım ağrırdı. Dün bi an olsun dinmedi. Sabah olunca hafiflemişti ama hala hassasiyet var. Her akşam magnezyum-kalsiyum-çinko-d vitamini içeren multi hapımı da içiyorum aslınd günde 1 kez. Acaba az mı geliyor? Yaşayan var mı?
Yok canım adet agrısı olmuyorKızlar aklıma bir şey geldi.
Doğumdan sonra lohusalik süresi boyunca kanama oluyor ya hani. Adet ağrısı gibi ağrımız da oluyor mu acaba?
Gerçi sezaryen olacağım için onun ağrısından olsa da belki anlamam bilmiyorum ama aklıma takıldı
Sana neee diye bagırmak istiyo insanilk defa buraya böyle yazıyorum ama doldum artık ben mi abartıyorum yemin ederim bıktım bu para muhabbetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?