2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yanlış mi okudum sanki acile geldim yazmışsın baskasiydi karıştırdım demek

Sıkma canını canım, devlette doğursan neden bu hasteneyi değil de şunu seçtin derler, amaçları laf çakmak. Böylelerine yaw he he diyip geçip kendi bildiğini okuyacaksın o zaman deli oluyorlar.

Biz çalışıyoruz biz kazanıyoruz kimse de ağzını bi zahmet açmasın.
Kaynanamdan çok şükür bir iğne ucu daha görmedim haliyle bir şey olunca üste çıkan ben oluyorum olaylara başka şekilde bakınca herşey yolunda gidiyor

İ
Aşırı derecede sulu seffaf kokusuz akintim var fitil verdi ama hala devam ediyor. İltihap gorunmuyor suyun gelmeye baslamis diye acil ankaraya sevk edildim gelen su deil dediler ama ne oldugunuda bilemediler. Burdaki doktorum suyun geliyordu ben eminim dedi. Fitille kurutcam dedi fitili kullanali dahada artti. Anlamsiz bi sekilde bekliyorum. İcimde horon tepen kizimdan ses soluk yok bugun. Cok kustum oda yoruldu halsiz kaldi sanirim açım ve hicbirsey yiyemiyorum
Dayimin gelini 5.500 kilo dogurdu normal dogum. Koyden acile gidene kadar hemen dogumhaneye almislar giresiye dogum olmustu. Oglu simdi 15yasinda ve koca adam gibi 25yasinda gibi iri masaAllah
İkisindede dogumdan sonra hicbirsey olmamis gibi kalktim hemen yurudum. Dikis atarken bile baymadilar. Yirminci gunde kanamam bitti agrim olmamisti. Üşütmemeye calis ayagini hep kalin giy sirtinda hep yelegin olsun. Üsutme agriyi tetikler
Benim ilk gebeligimde gogsumun alt kısımları kararmıştı. Doğumdan bir süre sonra geçti. Şimdi altı üstü sağı solu hep leke oldu. Geçer diye tahmin ediyorum. Yani InsaAllah geçer
İkisindede ne kararma oldu ne leke. Bunda kapkara oldu. Altlarinda lekeler cikti. Kizlar farkli oluyormus demekki insaAllah gecer
Ben de kaç aydır şunu almak istiyorum hep aklımda , daha çok erken deyip duruyorlar , alıcam ama peşindeyim

Eki Görüntüle 2984670
Ben aldim dezenfekte ettim yikadim pakladim yerlestirdim oyuncaklarini bile

İyi bari ya. Dikkat edersem inşallah bir şey olmaz

Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktın. İnşallah ilaçlar ve dinlenme ile açılma engellenir

Erken ama daha fazla buyudugunde poz verdirme olayı zor oluyormus hanı boyle eller cenesınde falan duruyolar ya o pozlar o gunlerde yakalanıyormus bıze oyle demısto
Anladim canim ben pek cesaret edemem kış ayinda gibime geliyor o zamanki psikolojime bagli

Sağol canım

Kızlar e bebekten emzirme sutyeni aldim 100 beden hic iyi olmadi ay hastanede kullanırım en kötü dedim uleyn alarmini cikarmamislar onu ben cikaramaz miyim yolu var mi bilen var mi ay taa oraya gitmek istemiyorum tekrar

Ayyy Allahim ya düşüncesiz bencil insanlar.böylelerine para bizim degilmi canımız böyle harcamak istedi sanane diyesi geliyor insanın da , diyemiyoruz işte..geçen bende biseye sinir oldum,sancim çıktı dr ruh halini düzelt hemen diye kızdı,sonra düşündüm Allah korusun o gün o sancılar dr dediği gibi doğumu başlatsa erken doğsa bisey olsa kim üzülecek yine biz, o yüzden bebeğini düşün canım böyle düşüncesiz boş insanları hiiç tınlama en azından şuan,çünkü gerçekten değmez

Sağolasın canım Allah razı olsun
Sancılarım dün geceden beri vardı. Gündüz efsane kötüydüm. 5 dakika da bir sancı girdi . Akşamı bekliycem dedim gitmedim. Şuan iyiyim şükürler olsun. Çok şaşırtıyor bizi çok farklı ağrılar çektim. Sanırım rahim ağzı açılana kadar böyle çekicem ufak ufak. Şimdi yine başladı biraz umarım bu gece hafif geçer

Yarin bende kızımı göreceğim inşallah,kontrolümüz var, son kontroller daha heyecanlı sanki, her an her şey olabilir gibi geliyor artik inşallah hepimiz sağlıcakla hayırlı sağlıklı kolay doğumlarla kavusuruz yavrularımıza tabi inşallah biz gibi isim bulamayanlarda bian önce buluruz ismi

İnsaAllah agrilarin son bulur. Bugece şööyyle rahat bi uyku cekersin. Dogumundada agri bilmeden ne oldugunu bile anlamadan bi bakmissin yavrun kucağında

Canım hafifleyip şiddetleniyor . Dün gece bugun çok şiddetliydi akşama kadar sürerse akşam gideriz dedim. Hafifleyince gitmedik. Gidişata göre hareket edicem artık. Sancının durmasını beklemekte pek garip geliyor aslında ama hemen hastaneye gitmek istemiyorum

İnsaAllah agrilarin son bulur. Bugece şööyyle rahat bi uyku cekersin. Dogumundada agri bilmeden ne oldugunu bile anlamadan bi bakmissin yavrun kucağında
Amin canımm aminn insallah Hepimiz insallah kolaycana atlatalım şu doğum işini. Valla gecem gündüzüme karıştı. Geceler ağrı zamanı oldu. O kadar yoruluyorum ki ağrı çektiğimde

Osteocare içiyorum ben dediğin özelliklerde bazen 1 içiyorum bazen 2 bacak agrım ya da sancım olursa 2 içiyorum çok farkediyor canım
Yok canım adet agrısı olmuyor
Sana neee diye bagırmak istiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…