2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tamam canım Allah razı olsun şükür büyüğünün ateşi dhaa iyi küçük kötü şimdide bende iyice kötüledim rabbim yardımcısı olsun valla bu hastalığı çeken herkesin çok zormuş

Eşim bir kez yaptı canım.
Acıdı yaparken. Bebek nasıl çıkacak onu düşündük kara kara o anda
Bebek sizi öyle görünce napti acaba içeride ya ben hala cesaret edip oturmadım başına bugün deneyeyim uyumadan diyorum da surekli yapmak lazım ama açıp oturmak bile zoruma gidiyor

Canim rabbim tez şifa versin insallah

Bebek sizi öyle görünce napti acaba içeride ya ben hala cesaret edip oturmadım başına bugün deneyeyim uyumadan diyorum da surekli yapmak lazım ama açıp oturmak bile zoruma gidiyor
Ayyy sorma
Canım valla eşime yaptırıcam diye temizlik yaptım o beni o kadar yordu ki ayy dedim kendim yapmaya çalışsam daha az yorulurdum o da yapmam demezmi korktu
Bi de onu ikna etmekle uğraştım. Zaten korka korka yaptı acıdı üstüne baslıcam perinesine dedim pes ettim daha da yapmam dizlerimi kırıp yere totomu indiremiyorum

Canımm çok şükür sağ sağlim almışsın oğlunu kucağına çook sevindim. darısı başımıza inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy bu aynı benim rahmetli babaannem ne zaman annem ya da yengem dra gitse beni niye götürmüyosunuz der 2 3 gün hayatı zindan ededi babamlara ve sonunda şekerini fırlatıp hastaneye yatardı. Gece yanında kaldığımda kontrol ettirmediğimiz bi organı kalmamıştı ama yine bişey çıkmayınca dr ile konuştuk boş ilaç vermişti bu kesin iyi gelecek diye ve tak diye geçmişti ağrıları hastalık hastasıydı valla

Ben anlamıyorum bu müthiş boşan baskısını. Sırf size yapılmıyor. Açılan pek çok konuda boşan baskısı ve zaten boşanmayacaksın kinayesi oluyor. İnsanların bu keskinliklerini anlayamiyorum.
Ben esinizin cozulup size anlatacagini dusundum onun hakkinda yazdiklarinizdan. Zamanlama hem cok kotu hem cok iyi. Yani doguma kadar cozulmesi lazim. Eminim o da yaninizda olmak ister. Aileniz icin hayirlisi olsun.

Canım cok gecmis olsun ortalık salgın dolu. Hasta olmayan yok tez zamanda geçer insallah

Durumun nasıl canım? İnsallah bekler bak banada ha doğurdun doğurucan dediler beklemedeyiz hala . Ki rahim ağzım 1 cm e indi

Tecrübeli annişlere bir sorum vaaaar şimdi ben ilk paketi prima premium care aldım. Ama fiyatlar ateş pahası. Sleepy’nin Natural serisine mi geçsem sonrasında diyorum. Fakat sızdırıyo gibi dedikodular var. Kullananlarınız oldu mu? Memnun kaldınız mı?

Durumun nasıl canım? İnsallah bekler bak banada ha doğurdun doğurucan dediler beklemedeyiz hala . Ki rahim ağzım 1 cm e indi
Gayet iyiyiz cnm sanirim gününü beklicek 24 ocağı.
Bebişim 3 kg olmuş doktor diyor bir hafta onde yine dedim hocam o kadar da olsun artik güldü bizim doktor kilolu bebek sevmiyor anlaşılan

Hayırlı uğurlu olsunnnn maşallahh çok çok iyi kilosuu Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnn

Gayet iyiyiz cnm sanirim gününü beklicek 24 ocağı.
Bebişim 3 kg olmuş doktor diyor bir hafta onde yine dedim hocam o kadar da olsun artik güldü bizim doktor kilolu bebek sevmiyor anlaşılan
İyi canım kilosu masallah bekler bence de 24 üne ne kaldı ki şurda. Sağlıkla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…