Tamam canım Allah razı olsun şükür büyüğünün ateşi dhaa iyi küçük kötü şimdide bende iyice kötüledim rabbim yardımcısı olsun valla bu hastalığı çeken herkesin çok zormuşBenim buyuk atesli oldugu zaman da devamli uyur kesinlikle kaldiramam. Korkutur beni. Atesini takip et devamli canim. Sirkeli suyla ayak altini koltuk altini alnini sil devamli. Kimisi sirke zarar diyor benim cocuklarima fayda ediyor onla dusuruyorum. Sen cocuklarinin durumuna gore bakarsin. Allahin izniyle tez atlatsinlar insaAllah. En sevdikleri corba hangisiyse onu yap zorla olsun icirmeye calis. Ac karna antibiyotik fayda etmiyor. Allahim insaAllah sabaha kus gibi olurlar gormedige dönerler
Bebek sizi öyle görünce napti acaba içerideEşim bir kez yaptı canım.
Acıdı yaparken. Bebek nasıl çıkacak onu düşündük kara kara o anda
Canim rabbim tez şifa versin insallahTamam canım Allah razı olsun şükür büyüğünün ateşi dhaa iyi küçük kötü şimdide bende iyice kötüledim rabbim yardımcısı olsun valla bu hastalığı çeken herkesin çok zormuş
Ayyy sormaBebek sizi öyle görünce napti acaba içerideya ben hala cesaret edip oturmadım başına bugün deneyeyim uyumadan diyorum da surekli yapmak lazım ama açıp oturmak bile zoruma gidiyor
Canımm çok şükür sağ sağlim almışsın oğlunu kucağına çook sevindim.Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ayy bu aynı benim rahmetli babaannemYok canim malesef. Anam yasli hasta bel fitigi kaymasi seker tansiyon ne ararsan var. Onlara ben bakiyorum. Kayinnam dersen evlerden ırak. Birkere birsey yapsa hergun baknis gibi konusur. Ben ankaradan geldim sancim var ayyy vallahi ben dogurcam bana bakin sancim var karnima agri giriyor diye bagiriyor. Tansiyonum 17 onu birakin bana bakin beynimde birsey var bigun pattan düşüp ölecem goreceksiniz benim tansiyonumda yukseldi diyo. Ölcuyolar normal cikiyor alet bozuk diyor. Kadin hastaligi bile kiskaniyor anlatilmaz yasanir cinsten
Çok güzel cnm sağlıkla içerisinde yatmayida nasip etsin inşallah rabbimKızlarr bu da benim oğluşumun yatağıEşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Ben anlamıyorum bu müthiş boşan baskısını. Sırf size yapılmıyor. Açılan pek çok konuda boşan baskısı ve zaten boşanmayacaksın kinayesi oluyor. İnsanların bu keskinliklerini anlayamiyorum.Sağol canım, oraya konu açmakla büyük hata ettim . Çok acımasız yorumlar yapıldı, en sonunda kapanmasını istedim konunun. Hatta biri demiş zaten bosanmayacaksin , kocanı aklamaya çalışıyorsun yazmış. Aslinda sadece olanı yazdım. Neyseki ben ikna oldum , bundan sonra daha fazla dikkat edecegiz. Dersimizi aldık.
Canım cok gecmis olsunTamam canım Allah razı olsun şükür büyüğünün ateşi dhaa iyi küçük kötü şimdide bende iyice kötüledim rabbim yardımcısı olsun valla bu hastalığı çeken herkesin çok zormuş
Amiin inşallahÇok güzel cnm sağlıkla içerisinde yatmayida nasip etsin inşallah rabbim
Durumun nasıl canım? İnsallah bekler bak banada ha doğurdun doğurucan dediler beklemedeyiz hala . Ki rahim ağzım 1 cm e indiKizlar haftasonu temizliği yaptim, cantami hazirladim kapinin önüne koydum, vucut temizliği yaptim simdide son cüzümu okudum insallah hatim de bitti.oglusum gelirse hazirim bende.
Tabi gönlüm 1 hafta daha beklemesi yönündeki, nst de de hic sanci çıkmadı beklicek sanirim.
Gayet iyiyiz cnm sanirim gününü beklicek 24 ocağı.Durumun nasıl canım? İnsallah bekler bak banada ha doğurdun doğurucan dediler beklemedeyiz hala . Ki rahim ağzım 1 cm e indi
Hayırlı uğurlu olsunnnn maşallahh çok çok iyi kilosuu Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Merak etmee yalnız değilsin Benim 26 şubat son tarih ama 17 şubat sezaryen için doktorla pazarlık yapıyorumŞubat 14 ü beklediğim için Allah'ım bana eşlik edecek birkaç kişi kalsın diye sinsice dua eden ben
İyi canım kilosu masallahGayet iyiyiz cnm sanirim gününü beklicek 24 ocağı.
Bebişim 3 kg olmuş doktor diyor bir hafta onde yine dedim hocam o kadar da olsun artik güldübizim doktor kilolu bebek sevmiyor anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?