2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım beni sayma ben hiiiiç hazır değilim. Doktorlar 1 hafta diyor ben hala dua ediyorum biraz daha dursun diye. Çantam kapı süsüm herbişeyim hazır da noluyor ruh olarak hazır değilim sanki doğuramıcakmışımm gibi geliyor. Bebişi kucağıma aldığım zamanı hayal ediyorum ama inanamıyorum çok garip

Kızlarr bu da benim oğluşumun yatağı Eşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Ay harika, cok asil olmuş,Rabbim içini doldursun . Güzel günlerde mışıl mışıl uyusun inşallah
Her konu açana bosan diyorlar evet. Keske bu kadar kolay olsa bu işler. Ortada net bisey olsa ben zaten bunu kabul edemem. Kendime saygım kaybolur o zaman
E şuanda kendini anlatan bi koca var,bugüne kadar da bir yanlışını görmediğim için inanmayı tercih ettim . Tabi ki zaman neler getirir bilinmez, umarım yanilmiyorumdur.

Belki herşeyim hazır olursa ben de biraz hazır hissederim diyorum. Bakalım CNIM hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Gozun aydin emilyinpariss cok sevindim cok duygulandim. Saglikla, mutlulukla buyutmek nasip olsun insallah

Eşim bir kez yaptı canım.
Acıdı yaparken. Bebek nasıl çıkacak onu düşündük kara kara o anda
Ben de gecen gece film izlerken taktim elime eldiveni, esime soylemeden yapmaya basladim. Tabi acidikca huzursuz oldum. Ne yapiyorsun sen dedi dogru duzgun aciklayamadim da. Attim bir video. Baya aciyor. Bir de iki elle anlatiyorlar videoda ama ben tek kolumu ancak uzatabiliyorum iki elle iki buklum olurum.

Ayy hadi gözünaydın

Ay fena ya temizlik yapacagim diye her yerimi kestim bende yapamayacagim yine galiba

Evet cok zor kendimiz yapmamız anca eş ile olur. O da cok zor

Gözünüz aydın, rabbimin mucizelerine akil erdirmek çok zor Masallah sübhanallah kuzucugada. Benimle ayni hafta ve gundeymissiniz

Gözün aydın kuzuumm çok çok sevindim inanki sağlıkla büyüt minik kuzunu

Maaşallah size cnm sağlıkla büyüt kuzunu bizim içinde mis kokusunu Çek içine

B
ben hiç bi zaman hazır olacağımı düşünmüyorum sadece yoruldum nasil doguracagim diye düşünmekten bi anda olsun ve ben daha fazla düşünüp lohusaliktan önce son çıkışta kafayı kirmayayim diye hemen istiyorum

Çok heyecanlı yabugün knt vardı 3260 olmuş hersey yolundaydı şükür haftaya knt son sonra kavuştayyy
Maşallah paşaya canim sağlıkla gelsin kuzucuk benimde cuma günü kontrol var doktor ne diyecek bakalim ona göre bir yön çizeriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…