Canım beni sayma ben hiiiiç hazır değilim. Doktorlar 1 hafta diyor ben hala dua ediyorum biraz daha dursun diye. Çantam kapı süsüm herbişeyim hazır da noluyor ruh olarak hazır değilimKız hemen doğurmak isteyen canlar nasıl hazırsınız o kadar. Ben mi çok tırsagım
Benimki beklesin daha kapı süsü yapcam kendi çantamı hazırlamam lazım. Kendimi hazır hissetmem lazım falan filan
16 günümüz var daha Melisacım bekle kızım
Ay harika, cok asil olmuş,Rabbim içini doldursun . Güzel günlerde mışıl mışıl uyusun inşallahKızlarr bu da benim oğluşumun yatağıEşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Her konu açana bosan diyorlar evet. Keske bu kadar kolay olsa bu işler. Ortada net bisey olsa ben zaten bunu kabul edemem. Kendime saygım kaybolur o zamanBen anlamıyorum bu müthiş boşan baskısını. Sırf size yapılmıyor. Açılan pek çok konuda boşan baskısı ve zaten boşanmayacaksın kinayesi oluyor. İnsanların bu keskinliklerini anlayamiyorum.
Ben esinizin cozulup size anlatacagini dusundum onun hakkinda yazdiklarinizdan. Zamanlama hem cok kotu hem cok iyi. Yani doguma kadar cozulmesi lazim. Eminim o da yaninizda olmak ister. Aileniz icin hayirlisi olsun.
Belki herşeyim hazır olursa ben de biraz hazır hissederim diyorum. Bakalım CNIM hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım beni sayma ben hiiiiç hazır değilim. Doktorlar 1 hafta diyor ben hala dua ediyorum biraz daha dursun diye. Çantam kapı süsüm herbişeyim hazır da noluyor ruh olarak hazır değilimsanki doğuramıcakmışımm gibi geliyor. Bebişi kucağıma aldığım zamanı hayal ediyorum ama inanamıyorum çok garip
Ayy canım ne güzel yapmışsınızzzKızlarr bu da benim oğluşumun yatağıEşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Canııımmm sağlıklı mutlu güzel günlerde uyusun oğluşun yatağındaKızlarr bu da benim oğluşumun yatağıEşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Ben de gecen gece film izlerken taktim elime eldiveni, esime soylemeden yapmaya basladim. Tabi acidikca huzursuz oldum. Ne yapiyorsun sen dedi dogru duzgun aciklayamadim da. Attim bir video. Baya aciyor. Bir de iki elle anlatiyorlar videoda ama ben tek kolumu ancak uzatabiliyorum iki elle iki buklum olurum.Eşim bir kez yaptı canım.
Acıdı yaparken. Bebek nasıl çıkacak onu düşündük kara kara o anda
Ayy hadi gözünaydınKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ay fena ya temizlik yapacagim diye her yerimi kestim bende yapamayacagim yine galibaAyyy sorma
Canım valla eşime yaptırıcam diye temizlik yaptım o beni o kadar yordu kiayy dedim kendim yapmaya çalışsam daha az yorulurdum o da yapmam demezmi korktu
Bi de onu ikna etmekle uğraştım. Zaten korka korka yaptı acıdı üstünebaslıcam perinesine dedim pes ettim daha da yapmam dizlerimi kırıp yere totomu indiremiyorum
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanınKızlarr bu da benim oğluşumun yatağıEşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Canim cok beğendim cok zevklisiniz.Kızlarr bu da benim oğluşumun yatağıEşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Evet cok zor kendimiz yapmamız anca eş ile olur. O da cok zorBen de gecen gece film izlerken taktim elime eldiveni, esime soylemeden yapmaya basladim. Tabi acidikca huzursuz oldum. Ne yapiyorsun sen dedi dogru duzgun aciklayamadim da. Attim bir video. Baya aciyor. Bir de iki elle anlatiyorlar videoda ama ben tek kolumu ancak uzatabiliyorum iki elle iki buklum olurum.
Gözünüz aydın, rabbimin mucizelerine akil erdirmek çok zorKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Gözün aydın kuzuumm çok çok sevindim inanki sağlıkla büyüt minik kuzunuKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Maaşallah size cnmKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
ben hiç bi zaman hazır olacağımı düşünmüyorum sadece yoruldum nasil doguracagim diye düşünmekten bi anda olsun ve ben daha fazla düşünüp lohusaliktan önce son çıkışta kafayı kirmayayim diye hemen istiyorumKız hemen doğurmak isteyen canlar nasıl hazırsınız o kadar. Ben mi çok tırsagım
Benimki beklesin daha kapı süsü yapcam kendi çantamı hazırlamam lazım. Kendimi hazır hissetmem lazım falan filan
16 günümüz var daha Melisacım bekle kızım
MaşallahÇok heyecanlı yabugün knt vardı 3260 olmuş hersey yolundaydı şükür haftaya knt son sonra kavuştayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?