2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anladim erken cnm bnmkide 36+3 ama masallah .. bir haftadaha duraymis senin yaramaz bu sıkıntı olmazdi ciğer ignen varmiydi
Yoktu işte sorun orada. Geldim kontrole 3 cm açılma var dendi ciğer geliştirici Vurdular daha ilk doz 3 saat sonra doğurdum. O bile etkisini daha gösteremedi yani. Acelesi neydi bir bilsem çok üzülüyorum aldılar yanımdan kuzum yanımda oda ufacık.. ne bileyim ya of inşallah hemen toparlar

Ya ben kendi derdimden düzenli okuyamadım. Şimdi gördüm :/ Geçmiş olsın ve gözün aydın. Her şey yoluna girer inşallah en kısa zamanda. Allah sağlıkla, huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sabah kontrolüm var canım en kötü annemle giderim kontrole kötü hissedersemde eşim gitmese iyiydi ya aliverirlerse hastaneye 4 5 saatten önce gelemez ay düşünmek istemiyorum tek dogurursam çok kızarım adama
Adama nie kizion işte degil mibizimkide ocak sonu subat basi nobet yazdirmamis kendine 23 ocakta nobeti var ki nobeti birakipta gelemez sabaha kadar o gun icin korkuyorum bende ama yapcak bisey yok taksi çağırıp annemlerle gidicem mecbur

Dun gece zaten değişik rüya gördüm hastanedeyim doktoru bekliyorum kadın sakin yemek yemesin sezeryana alacağım onu diye haber gönderiyor kadına kızıyorum ne sezeryani neden alıyor bebeğe bakmadı bile ben aciktim bisuru kızıyorum ay 50 saat doktor bekledim

Ya daha önce halletmesi lazımdı bu işi aslinda kendi ayarlayabiliyor ama tabi önceden gitmediği için aramış oradaki adam o yüzden gelmem diyemiyor ben ona dedim bak şubat diye rahat davranma ocaktan sonra hazır olacağız diye adamın sülalesi rahat ay bide çok kuruluyum bu ara hafta sonu 2 gün adama maruz kalınca sinir katsayım artıyor kocam olması bile suç şuanda onun için

Anneler ben bugun asermenin sınırlarını aşıp hamileligin basından beri her banyoda tadina bakmak istedigim yesil sabunun tadina baktim esim diyor yok artık inanmam dedim inan hamilelik bu yaptırıyor
Bende gebeliğin basından beri toprak yemek istiyorum. Temiz toprak bulsam yicem. Canım o kadar çekiyor ki. Ama seninki de baya ilginç. Dedigin gibi asermenin sınırlarını aşmışsın
Hiç alakasi yok canım benimki kiz annenin guzelligini alır derler normalde ama benim ne sivilcem ne de sisligim hiçbişey olmadi leke falanda hala daha yok çok şükür hatta bi güzellik geldi annem oyle dio
Evet kız için öyle derler ki ilk kızımda tam olarak öyle olmuştu. Baya cirkinlesmistim. Ama bunda öyle değil. Dedigin gibi güzellik geldiğini söyleyenler var. Gogsumde lekelenme oldu sadece. Olsun artık o kadar da
Benim oglanlarda oldu. Oglan guzellestirir kiz cirkinlestirir derler bende tam tersi oldu
Cinsiyetle alakalı değilmiş demek ki bunu da teyit etmiş olduk
Hangi sivilce ilacını kullanıyorsun canım? Hamilelikte de kullanılıyor mu? Tek tük çıkıyor ara sıra. Güvenilir birşey arıyorum.

Benimkide öyle bir şekillerde
Senle tarihlerimiz cok yakin canım bence benimkide kanala girdi yani ins esime herkes grupta pıtır pıtır doğuruyor dedim akşam yatarken dioki zamanında gelsin gelisimini tamamlasin diodedim 2 hafta sonra artik zamani

Canım alt tarafta doluluk hissediyor musun peki

Aaa o nasıl oluyor nasıl atıcaz kız bizde bilelim düşünce ne oluyor ki
Bulamadim ya bence benimki arada düşüp tekrar çıkıyor çok hareketli olduğum günler asagida oluyor göbeğim sabit degil kanala girmiş diyorlar genelde ona göbek düşünce doğum yakin diye bulamadım ayaklarınızı yere uzatın yere oturun ayaginizi dogerinin üzerine koyun işte kızlar

Aslinda bizimkide rahattir ama ilk cocugu belki ondan bilmiyorum kendi aklina gelmis de ayarlamis surekli soruodu cocuk ne zaman dogacak die megersem bundanmisneyse biz kotuyu cagirmayalim iyisi olsun

Kuvoze mi aldılar canim oğlunu nasılsın iyimisin sen

Yok kiz aman ben universitede kullandim ruan li bisydi bu 6 ay kullanipda surekli kontrole gidilen ilaçtan bana cok etki etmemisti o sirtimda popomda sivilceler vardi cok da iyi temizledi yuzumdede sadece cenemde vardi gecti gitti hepsi sukur oyle agir bi ilac canim o.

Senle tarihlerimiz cok yakin canım bence benimkide kanala girdi yani ins esime herkes grupta pıtır pıtır doğuruyor dedim akşam yatarken dioki zamanında gelsin gelisimini tamamlasin diodedim 2 hafta sonra artik zamani
Olabilir canım kontrole gidince haber ver merak ederim biz de her gün kızımızı tembihliyoruz, seni çok merak ediyoruz heyecanla bekliyoruz ama zamaninda gel, 3 hafta daha dur acele etme diye

Canım sende bebeğin ellerini hissediyor musun kasıklarında ?

Yanımda deyince bizde sevindik canım eminim çok zordur. Böyle konuşmak kolay bize ama küvöze de girse artık yavruna kavuştuğunu düşün sağ salim onlar çok güçlüler birkaç gün içinde kendini toparlar inşallah üzülme

İnşallah canım üzülme sütün etkilenir sende sağ varsa gönder orada verirler ya da isterler . Biraz beslendimi açılır zaten . Şekeri de düşüktür şimdi kuvvetlenir bir iki güne

Olabilir canım kontrole gidince haber ver merak ederim biz de her gün kızımızı tembihliyoruz, seni çok merak ediyoruz heyecanla bekliyoruz ama zamaninda gel, 3 hafta daha dur acele etme diye
38+dan sonra artik zamani die duydum yanlis mi biliyorum evrene yanlis mesaj yollamayayim22 ocakta gidicem canim o zaman girmis olur suan girmemis olsada die düşünüyorum yani umarim

Onu da cok rahat yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…