- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Evet canim karacigeri etkiliyor enzimlerine falan bakiolar. Bende hic tek tuk icin kullanmadim ama bende bile bi tane cikiyor bazen hamilelikte adet zamanlarinda tek tukler normalAaa tamam biliyorum o ilacı. Kuzenim kullanmıştı. Her ay kan veriyordu hatta. Baya ağır bir ilacmis. Ben öyle krem tarzı bisey varsa dedim. Çok yoğun bir şekilde yok zaten. Tek tük çıkıyor. Çok olunca krem ise yaramıyor kökten çözmek gerekiyor zaten. Bunun için de böyle kontrol altında ilaçlar kullanmak gerekiyor.
AynenYa bende bekara kari bosamak kolay misali gibi normal dogum diyorum ama ins acı bir tecrübe olmaz
O kesi olayinin pazarligina bende gircemAynendoktorla çok zorda kalmazsa kesi yapmasın diye pazarlığa gireceğim bir de perine masajı isteyeceğim son haftalar için bakalım tatlı biri samimiyetimize güveniyorum doğal doğum yaşarız inşallah herşeyiyle de sütümüz hepsi bol bol olsun inşallah
Suda doğum çok istiyorum da hastanede yok hiç duymadım soracağım gidince Zamla nerdeyse 9 bin para vereceğiz doğuma . Ama muamele nasıl olacak bakalım . Covid bahanesine zaten süs falan yapmıyorlar bebeğe bir hediyeleri de yok sanırım sırf doktor için vereceğim yani parayıYa bende bekara kari bosamak kolay misali gibi normal dogum diyorum ama ins acı bir tecrübe olmaz
Uyuşturulmasa da hissetmiyormuşsun o gerginlikte hatta rahatlıyormuşsun diye biliyorum . Suni sancı da çok kötü değil bence bazen hızlı ilerletiyor doğumu önemli olan çok uzun saatler almamak o işi zorluyorO kesi olayinin pazarligina bende gircembirde suni sancı gerekirse ameliyat isticem o agriyi cekmek istemiyorum normal sancimin agrisi olmazsa.bi de uyusturmadan falan mi kesiolar ya o cok kotu olur perine masajini esim yapacak yapabilirse ve canim acımazsa biraz zaman gecsin istiyorum
Bizde suda dogum varda ne oluyor normal ve sezeryan 4600 suda dogum 9000 disardan ebe geliomus.normal dogurmayi tercih ediyorum o yuzden suda dogum fiyatini duyunca esim pazarliga girdi benle hemen ki zaten gerekte yok dedimSuda doğum çok istiyorum da hastanede yok hiç duymadım soracağım gidince Zamla nerdeyse 9 bin para vereceğiz doğuma . Ama muamele nasıl olacak bakalım . Covid bahanesine zaten süs falan yapmıyorlar bebeğe bir hediyeleri de yok sanırım sırf doktor için vereceğim yani parayı
Amin canım insallah , her gebelik zorlu geçiyordur mutlaka. Yukarda olmasıda cok kötü kaburgaları acıyor insanın nefes alamıyor o da çok kötü birşeyEvet canım sana diyeceğim yok zaten riskli gebelik hep zordur sen güzel idare ettin biraz daha sabret
Al işte aynı parayı ben normal doğuma ya da sezeryana vermiş olacağım zatenBizde suda dogum varda ne oluyor normal ve sezeryan 4600 suda dogum 9000 disardan ebe geliomus.normal dogurmayi tercih ediyorum o yuzden suda dogum fiyatini duyunca esim pazarliga girdi benle hemen ki zaten gerekte yok dedim
Hmm kim suni sanci aldiysa hic iyi seylerden bahsetmedi ondan tırstım biraz.ins cok rahat dogumlarimiz plurUyuşturulmasa da hissetmiyormuşsun o gerginlikte hatta rahatlıyormuşsun diye biliyorum . Suni sancı da çok kötü değil bence bazen hızlı ilerletiyor doğumu önemli olan çok uzun saatler almamak o işi zorluyor
Normal oyleyse suda dogum iki katidir benceAl işte aynı parayı ben normal doğuma ya da sezeryana vermiş olacağım zaten
İnşallah canım pozitif doğum hikayesi okuyorum bol bol hiç negatifleştirmeyelim kendimizi herkesin bünyesi gebeliği doğumu farklı çünküHmm kim suni sanci aldiysa hic iyi seylerden bahsetmedi ondan tırstım biraz.ins cok rahat dogumlarimiz plur
Ben daha geç başlanıyor diye biliyorum ondan başlamadımAnnişler perine masajına başlamayı düşünüyorsanız benim tavsiyem şimdi tam olması gerektiği kadar yapmasanız bile o bölgeyi yağ ile nemlendirin hafif hafif dışardan masaja başlayın pattadanak yapınca vazgecesi geliyor insanın
Ben zaten hep nedense tiye aliyorum canim dogumu falanİnşallah canım pozitif doğum hikayesi okuyorum bol bol hiç negatifleştirmeyelim kendimizi herkesin bünyesi gebeliği doğumu farklı çünkü
Amin inşallah canım evet bende gece buralardayım 3 yastıkla zor yatıyorum mesela bacak arama da alıyorum yastık. Daralıyorum bu sefer de buralarda oyalanıp bayılıyorum resmenAmin canım insallah , her gebelik zorlu geçiyordur mutlaka. Yukarda olmasıda cok kötü kaburgaları acıyor insanın nefes alamıyor o da çok kötü birşeyrabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsın bizi
Aynen yapman gereken buBen zaten hep nedense tiye aliyorum canim dogumu falanbazen aklima kotu seyler gelio kovaliom onlari
Suda yok zaten hastanede olsa olurdu evetNormal oyleyse suda dogum iki katidir bence
Evet 37. Hafta öneriliyormuş genelde ama ben başladım uzun tutmadan iki dk yapıyorum yine de acıyorBen daha geç başlanıyor diye biliyorum ondan başlamadım
Ben mevzuyu bilmiyorum sanırım eşinin aldatmasindan şüphelendin canım tabi umarım yanlış anlamışımdir üzme kendini kocan ısrar ediyorsa inan ona hem evden işe diyorsun hesapalr ebirlikte yapılıyor şifre yok diyorsun birşey yoktur allahin izniyle doğum vakti böyle seyelrle canıni sıkma canım rabbim kimseye yaşatmasın öyle feci birşeyiBuraya yazacaktım fakat konu dışı olduğu için meşgul etmek sizi de germek istemedim açıkçası.
Bakalım bende doktordan rica edeceğim inşallah yapar iki kez bile yapsa tam olarak baya işe yarar biz evde yarım yamalak yaprız yine deEvet 37. Hafta öneriliyormuş genelde ama ben başladım uzun tutmadan iki dk yapıyorum yine de acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?