İyi yapmıssın canım. 35 km bişey değil aslında . İstanbul trafiğinde 75 km inan 4 saatten fazla sürüyor. Cesaret edemiyorum o sancıyı yolda çekmeyiBenim de ya, bu kadar yağ nerden geliyor
Ya 2 ay önce yüzüm pırıl pırıl parlıyordu
Kardeşim ayy yüzün nasıl güzel lekesiz pürüzsüz demişti
Son 10 gündür yağ içindeyim
Et benleri gitmez ama zamanla keseledikçe kopar yeniden gelir
Bak ben onu ilk çocukta yaptım
Devlet hastanesi hemen evimin dibindeydi
Doğum yapacağım yer 35 km uzaktaydı, sancım başladı dedim gidip baktırayım doğum başladıysa diğer yere gideyim, nitekim öyle yaptım
Ama devlette ki doktor doğum başlamış yatış yapılsın dedi bende olmaz özele gideceğim dedim
Beni bi azarlardı, eşek başımıyım dan diye gelip muayene olup gidiyorsun diye bağırdı çağırdı
Hem hak verdim hem vermedim
Kendi özel hastaneme gidip doğurdum
Salı gittiydik ama 2 hafta sonra gel dedi
Halbuki her hafta çağırır artık sanıyordum
Ya dün bende gece yaşayınca tam özel bolgemin ust kisminda hareket hissettim simdi ust kisimdada hissediyorum benimkide mi kanala girdiki bi heyecan oldu bende şuanİnşallah herşey yolunda gider canim
Hayır canım hic sancim çıkmadı nst de, ultrasona bakınca dedi başıni kanala sokmuş diye, bide eliyle karnımdan baktı daha vakti var hemen gelecek bir bebek değil dedi, yürüyüş squat yap ama digerlerini haftaya ebe göstercek o zaman baslayacaksin dedi, artik c.tesileri gitmek istediğimizden bu c.tesi yine gitcez. Bebeğin hareketlerinide bikac gündür hem göbeğinden çok yukarda hemde göbeğimin altında hissediyorum
Bilmiyorum canım onu sormadim,şimdiye kadar da hic soylemedi aklıma da gelmedi sormak. Bebekle ilgili herşey sağlıklı ama annemiz çok narin dedi eşime
Sicak su torbasi alayim ben en iyisiBazen oluyor öyle başını hareket edince aşağı baskı yapıyor. Sancı varsa eşin gitmeden bi nst cektir istersen.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah. Doktor yapıyor çatı muayenesini. Ağrıların içinde ayaklarının altına sıcak su torbası yok çok iyi geliyor.
Yok düşmedi henüz
İyi yapmıssın canım. 35 km bişey değil aslında . İstanbul trafiğinde 75 km inan 4 saatten fazla sürüyor. Cesaret edemiyorum o sancıyı yolda çekmeyibakalım nolcak hayırlısı
Bende tatli cok istio şeker yoktu en son yiyorum ama abartmamaya çalışıyorumValla kız ben de en fazla sufle kurabiye falan aşeriyorum onları da şeker var diye yiyemiyorum zaten..
Cok şükür canm benimki girmedi herseyi iyiydi emiyoruz da o yuzden rabbime sukur evinizdeyiz. Ama merak etme seninkide cok durmaz bnm ilk kizimda olmustu bir hafta durdu kuvezde o yuzden hic endise etme zamani gelince cikar. Kac haftalik dogdu ?
Evet masallah iyi. Darisi basiniza canm bnmMaşallah erken doğmasına rağmen kilosu da iyiymiş zaten
Hepimiz için inşallahİnşallah herşey yolunda gider canim
Zaten daha vakti var. Yavaş yavaş devamı gelir bence kanala girdiyse artıkHayır canım hic sancim çıkmadı nst de, ultrasona bakınca dedi başıni kanala sokmuş diye, bide eliyle karnımdan baktı daha vakti var hemen gelecek bir bebek değil dedi, yürüyüş squat yap ama digerlerini haftaya ebe göstercek o zaman baslayacaksin dedi, artik c.tesileri gitmek istediğimizden bu c.tesi yine gitcez. Bebeğin hareketlerinide bikac gündür hem göbeğinden çok yukarda hemde göbeğimin altında hissediyorum
Evet benim oralar çok hareketli bu ara,benim kız maşallah baya sportifte 2 3 gündür oralarda minik biseyler geziyor ama popo hala kaburgada nerdeyse,nasıl durduğunu çözemedimYa dün bende gece yaşayınca tam özel bolgemin ust kisminda hareket hissettim simdi ust kisimdada hissediyorum benimkide mi kanala girdiki bi heyecan oldu bende şuan
İnşallah yavaş yavaş gelirHepimiz için inşallah
Zaten daha vakti var. Yavaş yavaş devamı gelir bence kanala girdiyse artık
Benimki en son dogum pozisyonundaydi sol ustde popo sol altta kafa sag taraftada ayak vardi ay gibi duruomus yani cok değişikEvet benim oralar çok hareketli bu ara,benim kız maşallah baya sportifte 2 3 gündür oralarda minik biseyler geziyor ama popo hala kaburgada nerdeyse,nasıl durduğunu çözemedimkanala girmesiyle alakalimi bilmiyorum ama canim
35+2 de doğdu canım. Ultrasona göre 37 görünüyordu. Kendisi iyi ama emme refleksi göstermemesi beni çok üzdüCok şükür canm benimki girmedi herseyi iyiydi emiyoruz da o yuzden rabbime sukur evinizdeyiz. Ama merak etme seninkide cok durmaz bnm ilk kizimda olmustu bir hafta durdu kuvezde o yuzden hic endise etme zamani gelince cikar. Kac haftalik dogdu ?
Öyle mi oluomus sen bunu yazmadan bacak bacak üstüne atmıştım ve atabiliyorum benimki beni bekletecek kesinBugun annemle teyzem ısrarla düştüğünü söylediler ayak ayak üzerine attirdilar atamadım
Anladim erken cnm bnmkide 36+3 ama masallah .. bir haftadaha duraymis senin yaramaz bu sıkıntı olmazdi ciğer ignen varmiydi35+2 de doğdu canım. Ultrasona göre 37 görünüyordu. Kendisi iyi ama emme refleksi göstermemesi beni çok üzdü
Sabah kontrolüm var canım en kötü annemle giderim kontrole kötü hissedersemde eşim gitmese iyiydi ya aliverirlerse hastaneye 4 5 saatten önce gelemez ay düşünmek istemiyorum tek dogurursam çok kızarım adamaBazen oluyor öyle başını hareket edince aşağı baskı yapıyor. Sancı varsa eşin gitmeden bi nst cektir istersen.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah. Doktor yapıyor çatı muayenesini. Ağrıların içinde ayaklarının altına sıcak su torbası yok çok iyi geliyor.
Yok düşmedi henüz
Ayaklarını uzatıp atman lazım ama bi hareket varya bunu yapabiliyorsan doğum yakın diyorlar nasıl göstersem kiÖyle mi oluomus sen bunu yazmadan bacak bacak üstüne atmıştım ve atabiliyorum benimki beni bekletecek kesin
Canim saglikliysa ins emecektir de hastanede ve guvendesin eminim yaninda olsun emsin istersin cok da haklisin ama iyi tarafindan bak saglikli cok sukur bebisin ins kisa surede emecek dualarimiz seninle
Canım alt tarafta doluluk hissediyor musun pekiBenim belirgin bir şekilde alçaldı.
Aaa o nasıl oluyor nasıl atıcaz kız bizde bilelimBugun annemle teyzem ısrarla düştüğünü söylediler ayak ayak üzerine attirdilar atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?