- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Benim de kız ama maşallah yüzüm porselen gibi oldu ben de inanmıyorum kız erkek bebek klişelerine. İçtiğimiz vitaminler vücudumuzdaki hormonlar sebep oluyor bunlaraHiç alakasi yok canım benimki kiz annenin guzelligini alır derler normalde ama benim ne sivilcem ne de sisligim hiçbişey olmadi leke falanda hala daha yok çok şükürhatta bi güzellik geldi annem oyle dio
Benimde oyle valla 22 ocakta 09.40 a aldim randevu.bakalim ne olacak ilk defa nst ye sokacak.cati muayenesini doktor mu yapiyor ebe mi ay benim dr da erkek utanırım kesinBana da aynı şeyi söyledi. Risk yok dedi normalde çok pimpiriklidir doktorum.
Gerçekten bu aynı ben. Gece yatmadan yüzümü yıkıyorum temizliyorum gece wcye kalkınca yüzüme bakıp şok geçiriyorum. Resmen yağdan ıslanıyor yani hayatımda böyle bir şey yaşamadım
Bengünde iki kez yıkamaya başladım yüzümü üstüne gül suyu ile siliyorum arada . Bana mısın demiyor hep yağlı. Kocaman sivilceler çıkıyor . Karnımda da ufak ufak var . Sırtım zaten ilk aylarda doldu . Bende gebeliğin en büyük belirtilerinden oldu yani bu kadar ergenlikte çıkmadı sönüyor kendileri ama inşallah geçer
Et benleri gitmez ama zamanla keseledikçe kopar yeniden gelirYağlanma yada sivilcelenme falan hıc olmadı bende ama boynumun yanlarımda küçük küçük et benlerı gıbi seyler cıktı gecer mı bunlar bılmıyorum
Sordum canım, sancın basladığında yakın hastaneye gidip gerçekten doğum baslamısmı ona baktırıcam . Gerçekten basladıysa oraya gidicem. Öyle konustuk. Pat diye doğum olmaz korkma dedi. Ee tamam da ben geçtiğimiz gün sancılıyken wc ye bile gidemedim. Nasıl o kadar yol çekicem o korkuttu beni
Bir de ayrı ayrı yerlerde muayene olmakta yorucu.. bilemiyorum canım oturup düşünüp karar vermeliyim dediğin gibi
Salı gittiydik ama 2 hafta sonra gel dediGecen haftaki salicilar yarin yokmusunuz benim gibi her hafta giden kimse yok mu hala
Ben cok ihtimal vermiyorum bi aksiyon olacağına ama durup dururken neden bugün baba oğul beni arada bırakıp strese sokmaya bayilirlar oglan analarinin kaderi bu galibaAh bi yaramaz dahainşallah durur biraz daha cnm
Aynen canim bencede benim yuzumde sivilce ilaci kullandigim icin temizdir parlaktir daha da bi guzel olduBenim de kız ama maşallah yüzüm porselen gibi oldu ben de inanmıyorum kız erkek bebek klişelerine. İçtiğimiz vitaminler vücudumuzdaki hormonlar sebep oluyor bunlara
Kız o neeeAnneler ben bugun asermenin sınırlarını aşıp hamileligin basından beri her banyoda tadina bakmak istedigim yesil sabunun tadina baktimesim diyor yok artık inanmam dedim inan hamilelik bu yaptırıyor
İnş olmaz cnmBen cok ihtimal vermiyorum bi aksiyon olacağına ama durup dururken neden bugün baba oğul beni arada bırakıp strese sokmaya bayilirlar oglan analarinin kaderi bu galiba
Hadı ya uzuldum minicik minicik hamılelıkte cıktı tuhaf gelıyor şimdiBenim de ya, bu kadar yağ nerden geliyor
Ya 2 ay önce yüzüm pırıl pırıl parlıyordu
Kardeşim ayy yüzün nasıl güzel lekesiz pürüzsüz demişti
Son 10 gündür yağ içindeyim
Et benleri gitmez ama zamanla keseledikçe kopar yeniden gelir
Bak ben onu ilk çocukta yaptım
Devlet hastanesi hemen evimin dibindeydi
Doğum yapacağım yer 35 km uzaktaydı, sancım başladı dedim gidip baktırayım doğum başladıysa diğer yere gideyim, nitekim öyle yaptım
Ama devlette ki doktor doğum başlamış yatış yapılsın dedi bende olmaz özele gideceğim dedim
Beni bi azarlardı, eşek başımıyım dan diye gelip muayene olup gidiyorsun diye bağırdı çağırdı
Hem hak verdim hem vermedim
Kendi özel hastaneme gidip doğurdum
Salı gittiydik ama 2 hafta sonra gel dedi
Halbuki her hafta çağırır artık sanıyordum
Sorarsan bana da söyle canım ben de konusucam cumaBende korkuyorum ya doktorumla konusucam bu konuyu
Hahahah canım bunlar hep vitamin eksikliğinden oluyorAnneler ben bugun asermenin sınırlarını aşıp hamileligin basından beri her banyoda tadina bakmak istedigim yesil sabunun tadina baktimesim diyor yok artık inanmam dedim inan hamilelik bu yaptırıyor
Göbeğiniz düştü mü kızlarabim damat oluyoo sıra da bana geliyooo.. modundayız
Evet canım bende aynısını düşünüyorum o zamana kadar derin nefes alsam yeter. YouTube'ta doğum videoları izliyorum bazısı bebek çıkınca mide bulantısı falan yaşıyormuş. İnşallah hepimiz çok rahat doğumlar geçiririzevet bebek çıktıktan sonra sanırım canım o zmaana kadar sabredebilsem yeterli
Benim belirgin bir şekilde alçaldı.Göbeğiniz düştü mü kızlar
Çok kilo verip demir eksikliği yaşadığım bir dönem vardı o zaman bende parktaki kumları yemek istiyordum birde elektrik direklerini yalamak istiyordumHahahah canım bunlar hep vitamin eksikliğinden oluyor
Ben de oğluma hamileyken sıfır daireye taşındım daha duvarları kurumamış allahım bir sıva kokuyor alçı kokuyor duvar yalamak istiyordum ağzıma harç atmışlığım var. Ha bir de ayak değmemiş bir yerden yağmur suyu yalamışlığım
Yok canım benim düşmediGöbeğiniz düştü mü kızlar
Valla kız ben de en fazla sufle kurabiye falan aşeriyorum onları da şeker var diye yiyemiyorum zaten..Kızlar ne çılgınsınız ay onlar ne değişik aş ermelerben cok normal bir hamileyim onu anladım
Bazen oluyor öyle başını hareket edince aşağı baskı yapıyor. Sancı varsa eşin gitmeden bi nst cektir istersen.Kızlar bugün çok değişik benim oğlusun hareketleri yani ta altim hareket ediyor bi yandan sancim geliyor gözümden yaş geldi yine bi kac defa vurdu esimde aksi gibi sabaha karşı yola çıkacak şehir dışına aksama dönecek ama hiç beklenmedik yolculuktu gece ve yarın ne olacak bilmiyorum
Hadi güzel haberlerle gel inşallah. Doktor yapıyor çatı muayenesini. Ağrıların içinde ayaklarının altına sıcak su torbası yok çok iyi geliyor.Benimde oyle valla 22 ocakta 09.40 a aldim randevu.bakalim ne olacak ilk defa nst ye sokacak.cati muayenesini doktor mu yapiyor ebe mi ay benim dr da erkek utanırım kesinbu arada uyumaya çalıştım yatağa yatinca 10 dk sonra benim agrilar baslio nedenini cozemedim usuttum mu bilmiyorum usutunce bu kadad agrim olmamisti hiç bel bacak kasik hepsi agrio degisik bi agri sızı gibi rahatsiz edio ama zorlamio anlamadim gitti
Yok düşmedi henüzGöbeğiniz düştü mü kızlar
İnşallah herşey yolunda gider canimBebeğe ve vücuduna bağlı o. Rahim ağzı yumuşayıp açılman olduğunda ya da suyun geldiğinde başlar doğum. Başlamazsa suni sancıyla başlatabilirler. Ben evde yatıyorum sürekli, takipteyiz. Bir şey olursa hastaneye gideceğiz, her şey yolunda giderse sabah kontrolüm var. Herhalde nst'ye bağlarlar yine
Hayır canım hic sancim çıkmadı nst de, ultrasona bakınca dedi başıni kanala sokmuş diye, bide eliyle karnımdan baktı daha vakti var hemen gelecek bir bebek değil dedi, yürüyüş squat yap ama digerlerini haftaya ebe göstercek o zaman baslayacaksin dedi, artik c.tesileri gitmek istediğimizden bu c.tesi yine gitcez. Bebeğin hareketlerinide bikac gündür hem göbeğinden çok yukarda hemde göbeğimin altında hissediyorumNasil gerçekten mi sancin cikti mi peki bilmiyorum ki fazla durmaz diye biliyorum
Bilmiyorum canım onu sormadim,şimdiye kadar da hic soylemedi aklıma da gelmedi sormak. Bebekle ilgili herşey sağlıklı ama annemiz çok narin dedi eşimeRahim ağzı uzunluğuna baktımı canım kaç cm çıktı?
Benm hafif sancılarım var hala. Dün cok siddetliydi. Beklemedeyiz hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?