Uzulme canm iyi olup gelicek sanaYoktu işte sorun orada. Geldim kontrole 3 cm açılma var dendi ciğer geliştirici Vurdular daha ilk doz 3 saat sonra doğurdum. O bile etkisini daha gösteremedi yani. Acelesi neydi bir bilsem çok üzülüyorum aldılar yanımdan kuzum yanımda oda ufacık.. ne bileyim ya of inşallah hemen toparlar
Annem ve arkadaslarim düşmüş dediler. Bugun avmye girerken güvenlik gorevlisi kadında doguma ne kdr kaldi karnınız düşmüş dediGöbeğiniz düştü mü kızlar
Benimde ev işlerim temizlik 22 sinde bitmiş oluyor ondan sonra gün seçebilir kendine gelmek için en az 2 hafta daha dursun da zaten daha küçük38+dan sonra artik zamani die duydum yanlis mi biliyorum evrene yanlis mesaj yollamayayim22 ocakta gidicem canim o zaman girmis olur suan girmemis olsada die düşünüyorum yani umarim
Hayırlısı olsun ins canim kendini temizlikle falan yorma bizim bebislerin malum sagi solu belli olmuyor ben gezdim simdi iki gecedir karnim agrio uyumadim halaBenimde ev işlerim temizlik 22 sinde bitmiş oluyor ondan sonra gün seçebilir kendine gelmek için en az 2 hafta daha dursun da zaten daha küçük
Benm baya aşağı indi canım boşaldı mide kısmım tamamen aşağıda kendsiGöbeğiniz düştü mü kızlar
Yok kuzum temizlikçi alacağım inşallah zaten az iş yapıyorum yoruluyorum geçen çok belim kasıklarım ağrıdı korktum hurma yiyordum ara öğünlerde onu da azalttım korkudan erken gelmesinHayırlısı olsun ins canim kendini temizlikle falan yorma bizim bebislerin malum sagi solu belli olmuyor ben gezdim simdi iki gecedir karnim agrio uyumadim hala
İnşallah canım benimEvet masallah iyi. Darisi basiniza canm bnm
Ne rahatlamışsındır ya benim ağzıma çıkacak çocuk . Kalbimin midemin altına girdi sabah da ovalayarak gezerek çıktıBenm baya aşağı indi canım boşaldı mide kısmım tamamen aşağıda kendsi
Canım dayımın kızı tam gününde doğmuştu onda da emme refleksi yoktu uyandıramadılar bi türlü . Küveze girmişti ama maşallah çıktıktan sonra iyi emdi
Bende 38+dan itibaren dr normal doğum derse hurma ve incir yicem bol bolYok kuzum temizlikçi alacağım inşallah zaten az iş yapıyorum yoruluyorum geçen çok belim kasıklarım ağrıdı korktum hurma yiyordum ara öğünlerde onu da azalttım korkudan erken gelmesin
Bebeği emmedigi icin kuveze koymuslar canim ama sağlığı iyiymis bebisinİnşallah canım benimemilyinpariss da bugün erken doğum yaptı senin gibi, bebek 3 kg doğmuş ama neyseki onun da iyi durumu sanırım
Kuzum ama kordon 3 kere boynuna dolanmış dedin, bence doğması daha hayırlı olmuşYoktu işte sorun orada. Geldim kontrole 3 cm açılma var dendi ciğer geliştirici Vurdular daha ilk doz 3 saat sonra doğurdum. O bile etkisini daha gösteremedi yani. Acelesi neydi bir bilsem çok üzülüyorum aldılar yanımdan kuzum yanımda oda ufacık.. ne bileyim ya of inşallah hemen toparlar
Ah bende o günleri iple çekiyorum çok heyecanlı geliyor normal doğum bana . İnşallah iyi tecrübem olurBende 38+dan itibaren dr normal doğum derse hurma ve incir yicem bol bol
Aaa tamam biliyorum o ilacı. Kuzenim kullanmıştı. Her ay kan veriyordu hatta. Baya ağır bir ilacmis. Ben öyle krem tarzı bisey varsa dedim. Çok yoğun bir şekilde yok zaten. Tek tük çıkıyor. Çok olunca krem ise yaramıyor kökten çözmek gerekiyor zaten. Bunun için de böyle kontrol altında ilaçlar kullanmak gerekiyor.Yok kiz aman ben universitede kullandim ruan li bisydi bu 6 ay kullanipda surekli kontrole gidilen ilaçtan bana cok etki etmemisti o sirtimda popomda sivilceler vardi cok da iyi temizledi yuzumdede sadece cenemde vardi gecti gitti hepsi sukur oyle agir bi ilac canim o.
Ağzıma çıksaydı da aşağımda olmasaydı canım. O kadar zor ki. Adım atamıyorum mesanem aşağıdan fırlayacak gibi oluyor idrar deliğime bıçak sokuyorlarNe rahatlamışsındır ya benim ağzıma çıkacak çocuk . Kalbimin midemin altına girdi sabah da ovalayarak gezerek çıktı
Okudum şimdi canım öyleymiş, bence hemen toparlanır bebiş üzülmesine gerek yokBebeği emmedigi icin kuveze koymuslar canim ama sağlığı iyiymis bebisin
Evet canım sana diyeceğim yok zaten riskli gebelik hep zordur sen güzel idare ettin biraz daha sabretAğzıma çıksaydı da aşağımda olmasaydı canım. O kadar zor ki. Adım atamıyorum mesanem aşağıdan fırlayacak gibi oluyor idrar deliğime bıçak sokuyorlaraşağıya yaptığı baskı ve ağrılarımı anlatamam.. düşünsene 5 haftadan fazladır bu şekildeyim ben. Yürümeyi özledim biyerlere tutunup yürüyorum bacaklarımı birleştiriyorum acıdan ayaktayken
Ya bende bekara kari bosamak kolay misali gibi normal dogum diyorum ama ins acı bir tecrübe olmazAh bende o günleri iple çekiyorum çok heyecanlı geliyor normal doğum bana . İnşallah iyi tecrübem olur
Ayy masallah güzel haberler duymak cok guzell..İnşallah canım benimemilyinpariss da bugün erken doğum yaptı senin gibi, bebek 3 kg doğmuş ama neyseki onun da iyi durumu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?