2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Uzulme canm iyi olup gelicek sana

38+dan sonra artik zamani die duydum yanlis mi biliyorum evrene yanlis mesaj yollamayayim22 ocakta gidicem canim o zaman girmis olur suan girmemis olsada die düşünüyorum yani umarim
Benimde ev işlerim temizlik 22 sinde bitmiş oluyor ondan sonra gün seçebilir kendine gelmek için en az 2 hafta daha dursun da zaten daha küçük

Benimde ev işlerim temizlik 22 sinde bitmiş oluyor ondan sonra gün seçebilir kendine gelmek için en az 2 hafta daha dursun da zaten daha küçük
Hayırlısı olsun ins canim kendini temizlikle falan yorma bizim bebislerin malum sagi solu belli olmuyor ben gezdim simdi iki gecedir karnim agrio uyumadim hala

Hayırlısı olsun ins canim kendini temizlikle falan yorma bizim bebislerin malum sagi solu belli olmuyor ben gezdim simdi iki gecedir karnim agrio uyumadim hala
Yok kuzum temizlikçi alacağım inşallah zaten az iş yapıyorum yoruluyorum geçen çok belim kasıklarım ağrıdı korktum hurma yiyordum ara öğünlerde onu da azalttım korkudan erken gelmesin

Canım dayımın kızı tam gününde doğmuştu onda da emme refleksi yoktu uyandıramadılar bi türlü . Küveze girmişti ama maşallah çıktıktan sonra iyi emdi üzülme sütünde etkilenmesin. İnsallah tez zamanda çıkar orada da keyfi yerindedir

Yok kuzum temizlikçi alacağım inşallah zaten az iş yapıyorum yoruluyorum geçen çok belim kasıklarım ağrıdı korktum hurma yiyordum ara öğünlerde onu da azalttım korkudan erken gelmesin
Bende 38+dan itibaren dr normal doğum derse hurma ve incir yicem bol bol

Kuzum ama kordon 3 kere boynuna dolanmış dedin, bence doğması daha hayırlı olmuş üzülme, farzet ki meme ucu yaran var mola verdin emzirmeye, eminim 4-5 güne emme refleksi gelir

Aaa tamam biliyorum o ilacı. Kuzenim kullanmıştı. Her ay kan veriyordu hatta. Baya ağır bir ilacmis. Ben öyle krem tarzı bisey varsa dedim. Çok yoğun bir şekilde yok zaten. Tek tük çıkıyor. Çok olunca krem ise yaramıyor kökten çözmek gerekiyor zaten. Bunun için de böyle kontrol altında ilaçlar kullanmak gerekiyor.

Ne rahatlamışsındır ya benim ağzıma çıkacak çocuk . Kalbimin midemin altına girdi sabah da ovalayarak gezerek çıktı
Ağzıma çıksaydı da aşağımda olmasaydı canım. O kadar zor ki. Adım atamıyorum mesanem aşağıdan fırlayacak gibi oluyor idrar deliğime bıçak sokuyorlar aşağıya yaptığı baskı ve ağrılarımı anlatamam.. düşünsene 5 haftadan fazladır bu şekildeyim ben. Yürümeyi özledim biyerlere tutunup yürüyorum bacaklarımı birleştiriyorum acıdan ayaktayken

Evet canım sana diyeceğim yok zaten riskli gebelik hep zordur sen güzel idare ettin biraz daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…