Geriye tek seçenek kalıyor Demek ki doğum kanalına girdiEvet canım,hissediyorum,hatta bazen orda hareket ederken canım aciyor anlık iğne batıyormuş gibi oluyor
Gece sarzim bitince takmaya üşendimBende 40 a kadar yolu var diyorum,doğrusunu bilmiyorum kız kanala girdi diyincede değişik oluyorsun, heyecan endişe bu çocuk orda rahat mi napıyor ne olcak diyosun tabi zamanı geldiyse girsin yine rüyamdada doguruyodum gece
Bende nasıl anlaşıldığını bilmiyorum,yaşayıp görücez
Çok geçmiş olsun canım Allah hepimizi korusun doğal afettenKızlar çok teşekkürler hepinize kimse hissetmemiş allahtan rabbim daha kotusunden korusun
Geçmiş olsun canımEvet canım Akdeniz merkezliymis ama çok uzunnsure ve şiddetli şekilde hissettik 6.3
Gecmis olsun cnm kayinvalidemlerin olduğu ilce merkez görünüyor ama hissetmemisler müstakil evde olduklari icin sanirim.Evet canım Akdeniz merkezliymis ama çok uzunnsure ve şiddetli şekilde hissettik 6.3
Ay çok geçmiş olsun, Allah korusun hepimiziKızlar çok teşekkürler hepinize kimse hissetmemiş allahtan rabbim daha kotusunden korusun
Kanala inince sanırım rahatça bacak bacak üstüne atılmıyor. Ben de atamıyorum rahatça ama benim vajinanın ordaki kemikler aşırı ağrıyo ondan dolayıKızlar ben anlamadım şimdi, bacak bacak üstüne atarak oturuyorum ben hep,bunda bi değişiklik olmadı doğuma az kaldı mı demek? Yoksa daha aşağı inmemiş mi demek?
Ay salaklığıma verin sabah sabah... asla kaliteli uyuyamıyorum her yerim ayrı ağrıyor ama doğum ağrısı değil vücut ağrısı benimki.
Canim bence o çok gerçek mi bilmiyorum ya geçen instada ebenin biri paylaştı ayak ayak üzerine alamazsa dogum yakınmis normalde kadının biri ayak ayak üzerinde atmış doğumda 1 saat önce çekildi bu foto diye yazmış atilirsa daha var atilmazsa doğum yakin demekmis D Denizyildizi21 doktor dun kanala girmiş demiş aksam ben atıyorum ayak ayak üzerine demişti meselaKızlar ben anlamadım şimdi, bacak bacak üstüne atarak oturuyorum ben hep,bunda bi değişiklik olmadı doğuma az kaldı mı demek? Yoksa daha aşağı inmemiş mi demek?
Ay salaklığıma verin sabah sabah... asla kaliteli uyuyamıyorum her yerim ayrı ağrıyor ama doğum ağrısı değil vücut ağrısı benimki.
Kanala inince sanırım rahatça bacak bacak üstüne atılmıyor. Ben de atamıyorum rahatça ama benim vajinanın ordaki kemikler aşırı ağrıyo ondan dolayı
Eğer öyleyse hiç ağrıya siziya takilmayalim kızlar bacak bacak üstüne attığımız sürece sorun yokCanim bence o çok gerçek mi bilmiyorum ya geçen instada ebenin biri paylaştı ayak ayak üzerine alamazsa dogum yakınmis normalde kadının biri ayak ayak üzerinde atmış doğumda 1 saat önce çekildi bu foto diye yazmış atilirsa daha var atilmazsa doğum yakin demekmis D Denizyildizi21 doktor dun kanala girmiş demiş aksam ben atıyorum ayak ayak üzerine demişti meselakafalar karışık
Canım çok geçmiş olsunEvet canım Akdeniz merkezliymis ama çok uzunnsure ve şiddetli şekilde hissettik 6.3
Bende sabah zar zor uyandim yukarda cocuk agliodu nasil psikolojiyse benimki aglio sandim da uyandimEvet canım,hissediyorum,hatta bazen orda hareket ederken canım aciyor anlık iğne batıyormuş gibi oluyor
Gece sarzim bitince takmaya üşendimBende 40 a kadar yolu var diyorum,doğrusunu bilmiyorum kız kanala girdi diyincede değişik oluyorsun, heyecan endişe bu çocuk orda rahat mi napıyor ne olcak diyosun tabi zamanı geldiyse girsin yine rüyamdada doguruyodum gece
Bende nasıl anlaşıldığını bilmiyorum,yaşayıp görücez
Ben bunu da not edeyimBana da ebe o zaman yenecekler arasında ananas ve kiviyide söyledi, gelmesi gecikirse de ahududu yaprağı çayı icilecekmis
Bilmediğimizden kara cahiliz suan ama su da var belki de bizimki kolay olacak neden olmasin pozitif dusun evrene olumlu mesajlar yollaBilmediğimizden mi acaba ya, bende oyleyimdun dr doğum korkun var mi dedi , benim narkoz korkum var sezeryandan korkuyorum dedim
Canim ben kaynar suya kaynarken attim 10 dakika kaynattımCanim bisey sorcam. Ben bu gümüş kapaklari ilkkez takacagim takmadan önce nasil dezenfekte edecegim acaba?
Bana da doktorum önce bir normali denemek istemez misin dedi Ben de dedim normal doğum olmazsa sonum yine sezeryanBilmediğimizden mi acaba ya, bende oyleyimdun dr doğum korkun var mi dedi , benim narkoz korkum var sezeryandan korkuyorum dedim
Aynen canim ama bence yalanci sanci bilmiyorum hep ayni saatlerde geliyorCanım bebisin aşağı geçiyor olabilir ya da enfeksiyon olabilirsin dr la görüş bence
En kötü mesaj aticam canimCanım dün yazacaktım tel elimde uyuyakalmışım. Ben tecrübesizim bu konuda ama çok yakın arkadaşım da kısa süre önce 36. Haftada doğum yaptı ilk başta o da aynıydı ama şimdi emiyomuş. Kısa zamanda emer inşallah sen kendini üzme ki sütün de gitmedin
Canım geçmezse her ihtimale karşı drunla iletişime geç son haftalar ne olur be olmaz.
Çok geçmiş olsun canım.
Bende oyle dinledim kaan kocatpeydi galiba bazi yerlerde de 37+0dio bende anlamadimCanım benim çok kısa zamanda çıkar merak etme
.solunum sıkıntısı yok ya önemli olan bu,sen sürekli emzirmeye gidersin.
36+0 dan sonra prematüre sayılmıyor kuzum normal doğum zamani oluyor.
Ay güvenlik görevlisine ne oluyor
Yanlis anlasilma olmuş cnm sorun kalmadı.
Ah çok geçmiş olsun
Kağan Bey den duydum bende , kayıtlara prematüre olarak geçmez diyordu.Bende oyle dinledim kaan kocatpeydi galiba bazi yerlerde de 37+0dio bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?