2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kağan Bey den duydum bende , kayıtlara prematüre olarak geçmez diyordu.
Bir ara özel hastanelerin fiyatlarını duyunca Kağan kocatepe'nin doğum fiyatı ne kadar acaba dedim. Sayfasını falan inceledim baktım zaten sadece belirli hastanelere gidiyormuş Amerikan Hastanesi Acıbadem zinciri vesaire sırf hastanelerde zaten 10 bin liradan aşağıya doğum yok artı en az 7-8 bin lira da kendi alsa okey dedim ben dogurmuyorum

Ben her gun öyleyim yalniz değilsin

ayy tv televizyon karşısında çalışayım dedim, sonradan uykum geldi
uzandım arka fonda müge anlı açmışım , ne alakaysa
bi anda derin uykuya daldım
10 dakika geçmeden telefon çaldı açmadım, bi daha aradı acildir diye uyandım

canım hemşirem beni hatırlamış, keyfimi sormak için aramış
walla ilk defa derin uyuyordum ama uykumu bozdun diyesim geldi

İnşallah yavaş yavaş gelir
Şimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalım

Bebeğin kafası yukardaysa hala vakit var demek olmuyormu canım

Cnm oğlum 36+4 dogdu prematüre olarak gecmedi kayda doktorum 36+0 dan sonrasi normal demisti . Bende bugun 36+0 im şükür.
Benim burda 7 subat dio ama benimki 6 subatti galiba o yuzden 36+2 kendi kendime one de cekio olabilirim annemle subata kalmasa dioruz

Kızlar tünaydın, ben bacak bacak üstüne atabiliyorum. karnım bu arada çok küçüldü nedense. Bebek nerde diye düşündürüyo
Arada baya çıkarıyo bacaklarını içeride yeri genişledi galiba aşağı inince

Normalde öyle ama benimki cuma yatış yapıldığında totosunu aşağı indirmişti, açılmam vardı. O yüzden tetikte bekliyoruz
Anladım canım kaç haftalık şimdi insallah vakitlice gelir bebiş

Bacak bacak atmaya takılmayalım bence delinin biri bir kuyuya taş atmış hikayesine dönüyor iyice ben kilolu hamile kaldığımdan zaten atamıyordum bacak bacak üstüne her an doğuracak mıyım yani . Ayrıca gebenin en rahat ettiği posizyon bacakları açmaktır üst üste atmak kimin aklına gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…