Geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yasatmasin insaAllahCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Bir ara özel hastanelerin fiyatlarını duyunca Kağan kocatepe'nin doğum fiyatı ne kadar acaba dedim. Sayfasını falan inceledim baktım zaten sadece belirli hastanelere gidiyormuş Amerikan Hastanesi Acıbadem zinciri vesaire sırf hastanelerde zaten 10 bin liradan aşağıya doğum yok artı en az 7-8 bin lira da kendi alsa okey dedim ben dogurmuyorumKağan Bey den duydum bende , kayıtlara prematüre olarak geçmez diyordu.
Ben her gun öyleyimGruba eşimi yolcu ettikten sonra yazmıştım o saatten bu saate kadar uyumuşumdoğum öncesi son enerjilerimi topluyorum galiba. Dün gece wcye kalkmıştım sanki birisi uyku ilacı vermiş öyle bir uykum vardı ki bu saatlerde uyanıp nasıl emziricem ben dedim
O zaman ben sınırı geçmişim 36+2 bugünKağan Bey den duydum bende , kayıtlara prematüre olarak geçmez diyordu.
Şimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalımİnşallah yavaş yavaş gelir
Cnm oğlum 36+4 dogdu prematüre olarak gecmedi kayda doktorum 36+0 dan sonrasi normal demisti . Bende bugun 36+0 im şükür.O zaman ben sınırı geçmişim 36+2 bugün
Çoook geçmiş olsun tatlımCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Bebeğin kafası yukardaysa hala vakit var demek olmuyormu canımŞimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalım
Benim burda 7 subat dio ama benimki 6 subatti galiba o yuzden 36+2Cnm oğlum 36+4 dogdu prematüre olarak gecmedi kayda doktorum 36+0 dan sonrasi normal demisti . Bende bugun 36+0 im şükür.
Benimde pazartesi cnm kontrol, bide benim stres olunca tansiyonum yükseliyor açıkçası ondan da korkuyorum yaSorarsan bana da söyle canım ben de konusucam cuma
Normalde öyle ama benimki cuma yatış yapıldığında totosunu aşağı indirmişti, açılmam vardı. O yüzden tetikte bekliyoruzBebeğin kafası yukardaysa hala vakit var demek olmuyormu canım
Anladım canım kaç haftalık şimdi insallah vakitlice gelir bebişNormalde öyle ama benimki cuma yatış yapıldığında totosunu aşağı indirmişti, açılmam vardı. O yüzden tetikte bekliyoruz
Bacak bacak atmaya takılmayalım bence delinin biri bir kuyuya taş atmış hikayesine dönüyor iyiceKızlar tünaydın, ben bacak bacak üstüne atabiliyorum.karnım bu arada çok küçüldü nedense. Bebek nerde diye düşündürüyo
Arada baya çıkarıyo bacaklarını içeride yeri genişledi galiba aşağı inince
Kağan kocatepe de olmasa birşey öğrenemeyeceğiz adam valla çok iyi de stresini alıyor insanın . Açıklıyor güzelceKağan Bey den duydum bende , kayıtlara prematüre olarak geçmez diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?