2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım cok gecmis olsun ortalık salgın dolu. Hasta olmayan yok tez zamanda geçer insallah
Amin canım Allah razı olsun öyle gerçekten zaten sanırım oğlum okuldan kaptı getirdi bizede ama hamileliğimin son haftalarina denk gelmiş kötü oldu parol icemden duramıyorum ki bide sürekli sancısı olan biriyim korkuyorum keser kötü birşey olur diye

Gecen haftaki salicilar yarin yokmusunuz benim gibi her hafta giden kimse yok mu hala
Bende artık her hafta gidiyorum hastayım bide yarın gideyim diyorum normalde Perşembe gidecektim gidip doktorumdan bir serum rica edeyim rabbim nasip ederse tabi

Aa yaparsa eğer söyler misin ne güzel doktorlar var inşallah yapar tabiki faydası olmaz olur mu
Valla özel muayene herşeyiyle aslında yapsalar iyi olur gebe nasıl ulaşıp etkili masaj yapacak ki zor yani

Çok geçmiş olsun canım kötüyü düşünme iy düşün

Tamam canim zencefil yok evde yarın alıp deneyeyim inşallah şifa olur yoksa halim yaman

Canim doktor dediki istedigin kadar ye yada yeme bebek gelisimi annenin rahmiyle alakalı dedi bana
Küçük bebisler daha hizli büyüyorlar cnm sen tahin pekmez muz süt ye bol bol
Kiz bebisler biraz daha minyon oluyorlar
Ben onları bol bol yemekten 12kg aldım ama benim kızda tık yok kuzum ya ama benim doktorum da aynısını söyledi o yüzden takmıyorum, sağlıklı olsunlar da büyürler elbet

canım benim ilk kızım 40 hafta doğdu emmiyodu küvöze aldılar 2 gün çok üzülmüştüm ama iyi ki diyorum almıslat sonra cok cok allah razı olsun o hemşirelerden eme eme çıktık hastanrden. sabret canım cok zor geliyor biliyorum ama oğlunu hastaneden aldıgında ikiniz de çok daha mutlu ve iyi olacaksınız.

Kızlar günaydın. Yine ayni saatlerde sol kasigima gelen agri ara ara yokluyor ve bebisde hareket ediyor o hareket ettikce çişim gelio ama lavaboya gidiyorum bisey yok.acaba dr a mi gitsem ne oldugunu bir turlu anlayamıyorum

Kızlar günaydın. Yine ayni saatlerde sol kasigima gelen agri ara ara yokluyor ve bebisde hareket ediyor o hareket ettikce çişim gelio ama lavaboya gidiyorum bisey yok.acaba dr a mi gitsem ne oldugunu bir turlu anlayamıyorum
pozisyondan snaırım ya benim de akşam öyleydi istemsiz bagırdım birkaç kez aşagıya bıçak saplandı sanki 5 dkda bir tuvalete gittim şimdi iyi. ama yine de bugun bir idrar testi vericem ben asmde.

pozisyondan snaırım ya benim de akşam öyleydi istemsiz bagırdım birkaç kez aşagıya bıçak saplandı sanki 5 dkda bir tuvalete gittim şimdi iyi. ama yine de bugun bir idrar testi vericem ben asmde.
Burda asm de idrar tahlili yokmus verememistim cok kotu olursam gidicem yatincs geliyor bana da oturunca bisi yok garip cidden

Bebeğin pozisyonda olabilir ara ara bana da oluyor Çığlık atıyorum hatta sancı girince ama sonra geçiyor. Hep altıma yapacakmış modundayım ama gelen giden yok

Bebeğin pozisyonda olabilir ara ara bana da oluyor Çığlık atıyorum hatta sancı girince ama sonra geçiyor. Hep altıma yapacakmış modundayım ama gelen giden yok
Demek ki normal. Yalancı sanci boyle bisey sanırım sol kasigima 3 kere agri geldi suan yok şükür duzensiz.

yakında bir hastane varsa ver canım idrarda enfeksiton olmasın da son haftalarda. varsa da hemen önlemimizi alırız
Randevu bulamam devlette acilden giriş yapmak lazim pandemi de hic devlete gitmek istemiyorum canim.haftaya cumartesi randevum var tahlil yapilacak zaten olmadi onu erkene cekerim esim gelsin die ctsiye almıştım

35+2 de doğdu canım. Ultrasona göre 37 görünüyordu. Kendisi iyi ama emme refleksi göstermemesi beni çok üzdü

Lütfen sıkma canını, yavaş yavaş öğrenecek annesi
O da biraz şaşkın
Bugun annemle teyzem ısrarla düştüğünü söylediler ayak ayak üzerine attirdilar atamadım

İlk çocukta 39+2 cuma günü dr gitmiştim bebek yukarda 1 hafta sonra gel dedi
Pazar sabah 39+4 de sancıyla bebek aşağı inip doğdu

O yüzden çok bakmıyorum aşağıda mı yukarıda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…