2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tünaydın kızlar Dün saat 5 bucukta uyuyabildm ağrılardan ölüyorum zannettim.
benim göğüs ucum hiç yok üzülüyorum nasıl emzircem diye Rüyamda göğüs ucum işaret parmağım kadar uzuyodu solucan gibi oluyodu bu sefer de uzun diye emziremiyordum eşim de doğurduğumu görmüş sabaha kadar ağrıdan inleyince bizim psikolojiler gitti

Merhaba kızlar. Yine çok aktif olamıyorum. emilyinpariss doğum yapmışsın,gözün aydın canım,hayırlı evlat olsun inşallah. Geçmişi tamamen okuyamadım başka var mı bebişine kavuşan? Bugün fena halde göğüslerim sızlıyor. Cuma günü kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. 25 ocakta tekrar gideceğim ve anestezi uzmanıyla görüşmemiz yapılacak Allah izin verirse. Çok ağırlaştım oturup kalkmak çok sıkıntılı,hele geceleri wc beklemek

Aynen canim ama bence yalanci sanci bilmiyorum hep ayni saatlerde geliyor gecmezse oyle yapicam esimde artik normaldir dio bi de gruptan duyuyon kafanda mi kuruon dio bana
Benimki de yasaklicam sana artık şubat annelerini diyor

Ayrıca depremi hisseden arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.Rabbim afatından saklasın.
Valla ben İstanbulda bi çatırtı duydum baktım avizeler sallanıyor eşime deprem mi oldu dedim yo rüzgardan ses geldi dedi. İnternete baktık bilgi yok sonra Kıbrıs depremi yazmaya başladı. Ben nasıl hissettim bilemiyorum cok korkunc gerçekten yakında olanlara geçmiş olsun

O zaman YouTube den takip etmeye devamke
O zaman ben sınırı geçmişim 36+2 bugün
Evet sen paçayı kurtardın artık, bizde cuma günü kurtariyoruz nasipse
Cnm oğlum 36+4 dogdu prematüre olarak gecmedi kayda doktorum 36+0 dan sonrasi normal demisti . Bende bugun 36+0 im şükür.
Sanırım sorun olmuyor artık 36+0 dan sonra herseyi tamamlanmış oluyor.

Kağan kocatepe de olmasa birşey öğrenemeyeceğiz adam valla çok iyi de stresini alıyor insanın . Açıklıyor güzelce
Ya evet her soruya cevabı var adamın, bide içini rahatlatarak anlatıyor ya bayılıyorum

Kizlar ben kalkinca tuvalete gidiyorum afedersiniz yaparken ve yaptiktan sonra bizim kız coşuyor tepip duruo bana ay
Bende yemek masasına oturup ilk lokmayı ağzıma atınca coşuyor nasıl anlıyor hiç bilmiyorum
Gece de ben yatıyorum 10 -15 dk sonra hareketi kesiliyor oda uyuyor yani. Bu performansı doğum sonrası da bekliyorum kendisinden

Ben Kivi yemeye çalışıyorum dun ahududu çayı da içtim birazdan sonucu etkisi hemencicik oluyormu haber ederim
Bi sure yiyeceksin canım sanırım, hemen değildir, hemen istiyosan çörek otu yağ sur karnına,eltim akşam surdu sabah hastaneye zor yetişti
Bilmediğimizden kara cahiliz suan ama su da var belki de bizimki kolay olacak neden olmasin pozitif dusun evrene olumlu mesajlar yolla
Aynen aynen
Dün sen diyince hatırladım yengeme yapmışlardı o atamadı annemle halam bugün yarın doğurursun dediler gece doğurdu ben az önce yine denedim yine yapıyorum acaba sadece kafasi girdiği için mi, ya da az mi girdiki , benimde kafam karıştı,c.tesi dr a ayrıntılı sprayim..ayy hala terligim yok hemen gidip alayim bari,ne olur olmaz
Suyu hareketi iyiyse döner inşallah canım, donmezsede sağlıklı olsun.İnşallah yolunda olacak her sey

Canım oturup ayağını uzatıp o şekilde mi ayak ayak üstüne attın ? Sen karnınin baya indiğini söylemiştin,demekki bu ayak ayak atma tutmayabiliyor o zaman ya da bebisin aşağıda ama kanalda değil, ayy saglikli olsunlarda biz atalım atmayalım fark etmez

Bence de

Üzülme canım silikon göğüs ucu falan var bi yolu vardır,benimde çok az yok gibi,c.tesi ebeye sorcam unutmazsam inş.sanada yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…