Cok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun inşallahEvet canım Akdeniz merkezliymis ama çok uzunnsure ve şiddetli şekilde hissettik 6.3
Cok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun inşallahAyy evet 4 ten sonra eşim ve bende uyandık baktık sallanıyoruz birde uzun sürdü sonra bende zar zor uyuya geçtim tekrar allah beterinden korusun
Benimki de yasaklicam sana artık şubat annelerini diyorAynen canim ama bence yalanci sanci bilmiyorum hep ayni saatlerde geliyorgecmezse oyle yapicam esimde artik normaldir dio bi de gruptan duyuyon kafanda mi kuruon dio bana
Valla ben İstanbulda bi çatırtı duydum baktım avizeler sallanıyor eşime deprem mi oldu dedim yo rüzgardan ses geldi dedi. İnternete baktık bilgi yok sonra Kıbrıs depremi yazmaya başladı. Ben nasıl hissettim bilemiyorum cok korkunc gerçekten yakında olanlara geçmiş olsunAyrıca depremi hisseden arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.Rabbim afatından saklasın.
Tmm canim teşekkür ederim bende oyle yapacagimCanim ben kaynar suya kaynarken attim 10 dakika kaynattım
O zaman YouTube den takip etmeye devamkeBir ara özel hastanelerin fiyatlarını duyunca Kağan kocatepe'nin doğum fiyatı ne kadar acaba dedim. Sayfasını falan inceledim baktım zaten sadece belirli hastanelere gidiyormuş Amerikan Hastanesi Acıbadem zinciri vesaire sırf hastanelerde zaten 10 bin liradan aşağıya doğum yok artı en az 7-8 bin lira da kendi alsa okey dedim ben dogurmuyorum
Evet sen paçayı kurtardın artık, bizde cuma günü kurtariyoruz nasipseO zaman ben sınırı geçmişim 36+2 bugün
Sanırım sorun olmuyor artık 36+0 dan sonra herseyi tamamlanmış oluyor.Cnm oğlum 36+4 dogdu prematüre olarak gecmedi kayda doktorum 36+0 dan sonrasi normal demisti . Bende bugun 36+0 im şükür.
Ya evet her soruya cevabı var adamın, bide içini rahatlatarak anlatıyor ya bayılıyorumKağan kocatepe de olmasa birşey öğrenemeyeceğiz adam valla çok iyi de stresini alıyor insanın . Açıklıyor güzelce
34+3 bugün. İnşallah bekler vaktini, sağlıkla gelir. Hala biraz miniş. Doktor 38'de de gelebilir ama yarın da gelebilir bilemem dedi. Senin ne zaman kontrol?Anladım canım kaç haftalık şimdi insallah vakitlice gelir bebiş
Ayy o benim oğlanda da var. Yeri genişliyo herhaldeKizlar ben kalkinca tuvalete gidiyorum afedersiniz yaparken ve yaptiktan sonra bizim kız coşuyor tepip duruo bana ay
Bende yemek masasına oturup ilk lokmayı ağzıma atınca coşuyorKizlar ben kalkinca tuvalete gidiyorum afedersiniz yaparken ve yaptiktan sonra bizim kız coşuyor tepip duruo bana ay
Bi sure yiyeceksin canım sanırım, hemen değildir, hemen istiyosan çörek otu yağ sur karnına,eltim akşam surdu sabah hastaneye zor yetiştiBen Kivi yemeye çalışıyorum dun ahududu çayı da içtim birazdan sonucu etkisi hemencicik oluyormu haber ederim
Aynen aynenBilmediğimizden kara cahiliz suan ama su da var belki de bizimki kolay olacak neden olmasin pozitif dusun evrene olumlu mesajlar yolla
Dün sen diyince hatırladım yengeme yapmışlardı o atamadı annemle halam bugün yarın doğurursun dediler gece doğurduCanim bence o çok gerçek mi bilmiyorum ya geçen instada ebenin biri paylaştı ayak ayak üzerine alamazsa dogum yakınmis normalde kadının biri ayak ayak üzerinde atmış doğumda 1 saat önce çekildi bu foto diye yazmış atilirsa daha var atilmazsa doğum yakin demekmis D Denizyildizi21 doktor dun kanala girmiş demiş aksam ben atıyorum ayak ayak üzerine demişti meselakafalar karışık
Suyu hareketi iyiyse döner inşallah canım, donmezsede sağlıklı olsun.İnşallah yolunda olacak her seyŞimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalım
Canım oturup ayağını uzatıp o şekilde mi ayak ayak üstüne attın ? Sen karnınin baya indiğini söylemiştin,demekki bu ayak ayak atma tutmayabiliyor o zamanKızlar tünaydın, ben bacak bacak üstüne atabiliyorum.karnım bu arada çok küçüldü nedense. Bebek nerde diye düşündürüyo
Arada baya çıkarıyo bacaklarını içeride yeri genişledi galiba aşağı inince
Amin cnmCok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun inşallah
Benimkide ayni canımKizlar ben kalkinca tuvalete gidiyorum afedersiniz yaparken ve yaptiktan sonra bizim kız coşuyor tepip duruo bana ay
Güzel haberlerle gel canimBugün yatağı ve puseti gelecek inşallah kızlar son eksikler tamamlanıyor gibibakalım doktor ne diyecek cumartesi bizim de .
Bence deBacak bacak atmaya takılmayalım bence delinin biri bir kuyuya taş atmış hikayesine dönüyor iyiceben kilolu hamile kaldığımdan zaten atamıyordum bacak bacak üstüne her an doğuracak mıyım yani . Ayrıca gebenin en rahat ettiği posizyon bacakları açmaktır üst üste atmak kimin aklına gelecek
Üzülme canım silikon göğüs ucu falan var bi yolu vardır,benimde çok az yok gibi,c.tesi ebeye sorcam unutmazsam inş.sanada yazarimTünaydın kızlar Dün saat 5 bucukta uyuyabildm ağrılardan ölüyorum zannettim.
benim göğüs ucum hiç yok üzülüyorum nasıl emzircem diye Rüyamda göğüs ucum işaret parmağım kadar uzuyodu solucan gibi oluyodu bu sefer de uzun diye emziremiyordum eşim de doğurduğumu görmüş sabaha kadar ağrıdan inleyince bizim psikolojiler gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?