2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım sende bebeğin ellerini hissediyor musun kasıklarında ?
Evet canım,hissediyorum,hatta bazen orda hareket ederken canım aciyor anlık iğne batıyormuş gibi oluyor
38+dan sonra artik zamani die duydum yanlis mi biliyorum evrene yanlis mesaj yollamayayim22 ocakta gidicem canim o zaman girmis olur suan girmemis olsada die düşünüyorum yani umarim
Gece sarzim bitince takmaya üşendim Bende 40 a kadar yolu var diyorum,doğrusunu bilmiyorum kız kanala girdi diyincede değişik oluyorsun, heyecan endişe bu çocuk orda rahat mi napıyor ne olcak diyosun tabi zamanı geldiyse girsin yine rüyamdada doguruyodum gece
İnan bende onu anlamaya çalışıyorum
Bende nasıl anlaşıldığını bilmiyorum,yaşayıp görücez

Cok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Canım çok geçmiş olsun ya bende depremden çok korkarim.burda hissedildi mi bilmiyorum ama gece o kadar çok kopek havladiki dedimki deprem olacak onu hissettiler, eşimin çalıştığı yerde covid ve gripler çok arttı o yüzden oda başka odadaydı hissetmediğim halde bu düşünceyle yatmak bile kötüydü..sabah duydum depremi.Allah bidaha yasatmasin

Ya bende bekara kari bosamak kolay misali gibi normal dogum diyorum ama ins acı bir tecrübe olmaz
Bilmediğimizden mi acaba ya, bende oyleyim dun dr doğum korkun var mi dedi , benim narkoz korkum var sezeryandan korkuyorum dedim

Ben suan bunu kullanıyorum canim ikinci kez taktim bugun belki kuruluk gider diye suan bir kötülüğünü gormedim ama cok uzun sure takma mantar olur max 2 saat dursun
Canim bisey sorcam. Ben bu gümüş kapaklari ilkkez takacagim takmadan önce nasil dezenfekte edecegim acaba?

Kızlar günaydın. Yine ayni saatlerde sol kasigima gelen agri ara ara yokluyor ve bebisde hareket ediyor o hareket ettikce çişim gelio ama lavaboya gidiyorum bisey yok.acaba dr a mi gitsem ne oldugunu bir turlu anlayamıyorum
Canım bebisin aşağı geçiyor olabilir ya da enfeksiyon olabilirsin dr la görüş bence

Cok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Geçmiş olsun cnm rabbim tekrar yaşatmasin

Canım dün yazacaktım tel elimde uyuyakalmışım. Ben tecrübesizim bu konuda ama çok yakın arkadaşım da kısa süre önce 36. Haftada doğum yaptı ilk başta o da aynıydı ama şimdi emiyomuş. Kısa zamanda emer inşallah sen kendini üzme ki sütün de gitmedin
Kızlar günaydın. Yine ayni saatlerde sol kasigima gelen agri ara ara yokluyor ve bebisde hareket ediyor o hareket ettikce çişim gelio ama lavaboya gidiyorum bisey yok.acaba dr a mi gitsem ne oldugunu bir turlu anlayamıyorum
Canım geçmezse her ihtimale karşı drunla iletişime geç son haftalar ne olur be olmaz.
Çok geçmiş olsun canım.

Bana da ebe o zaman yenecekler arasında ananas ve kiviyide söyledi, gelmesi gecikirse de ahududu yaprağı çayı icilecekmis
Ben Kivi yemeye çalışıyorum dun ahududu çayı da içtim birazdan sonucu etkisi hemencicik oluyormu haber ederim

Canım benim çok kısa zamanda çıkar merak etme
.solunum sıkıntısı yok ya önemli olan bu,sen sürekli emzirmeye gidersin.

38+dan sonra artik zamani die duydum yanlis mi biliyorum evrene yanlis mesaj yollamayayim22 ocakta gidicem canim o zaman girmis olur suan girmemis olsada die düşünüyorum yani umarim
36+0 dan sonra prematüre sayılmıyor kuzum normal doğum zamani oluyor.
Annem ve arkadaslarim düşmüş dediler. Bugun avmye girerken güvenlik gorevlisi kadında doguma ne kdr kaldi karnınız düşmüş dedi
Ay güvenlik görevlisine ne oluyor
Yanlis anlasilma olmuş cnm sorun kalmadı.
Ah çok geçmiş olsun

Ayy evet 4 ten sonra eşim ve bende uyandık baktık sallanıyoruz birde uzun sürdü sonra bende zar zor uyuya geçtim tekrar allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…