Ne oldu canım deprem mi olduCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Evet canım Akdeniz merkezliymis ama çok uzunnsure ve şiddetli şekilde hissettik 6.3Ne oldu canım deprem mi oldu
Evet canım,hissediyorum,hatta bazen orda hareket ederken canım aciyor anlık iğne batıyormuş gibi oluyorCanım sende bebeğin ellerini hissediyor musun kasıklarında ?
Gece sarzim bitince takmaya üşendim38+dan sonra artik zamani die duydum yanlis mi biliyorum evrene yanlis mesaj yollamayayim22 ocakta gidicem canim o zaman girmis olur suan girmemis olsada die düşünüyorum yani umarim
Bende nasıl anlaşıldığını bilmiyorum,yaşayıp görücezİnan bende onu anlamaya çalışıyorum
Canım çok geçmiş olsun ya bende depremden çok korkarim.burda hissedildi mi bilmiyorum ama gece o kadar çok kopek havladiki dedimki deprem olacak onu hissettiler, eşimin çalıştığı yerde covid ve gripler çok arttı o yüzden oda başka odadaydı hissetmediğim halde bu düşünceyle yatmak bile kötüydü..sabah duydum depremi.Allah bidaha yasatmasinCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Bana da ebe o zaman yenecekler arasında ananas ve kiviyide söyledi, gelmesi gecikirse de ahududu yaprağı çayı icilecekmisBende 38+dan itibaren dr normal doğum derse hurma ve incir yicem bol bol
çok geçmiş olsun canım. deprem korkunç birşey maalesef uzun süre etkisi sürüyor. allah bir daha yaşatmasınEvet canım Akdeniz merkezliymis ama çok uzunnsure ve şiddetli şekilde hissettik 6.3
Bilmediğimizden mi acaba ya, bende oyleyimYa bende bekara kari bosamak kolay misali gibi normal dogum diyorum ama ins acı bir tecrübe olmaz
Canim bisey sorcam. Ben bu gümüş kapaklari ilkkez takacagim takmadan önce nasil dezenfekte edecegim acaba?Ben suan bunu kullanıyorum canim ikinci kez taktim bugun belki kuruluk gider diye suan bir kötülüğünü gormedim ama cok uzun sure takma mantar olur max 2 saat dursun
Canım bence kaynar suda biraz bekletmen yeterli olur....Canim bisey sorcam. Ben bu gümüş kapaklari ilkkez takacagim takmadan önce nasil dezenfekte edecegim acaba?
Canım bebisin aşağı geçiyor olabilir ya da enfeksiyon olabilirsin dr la görüş benceKızlar günaydın. Yine ayni saatlerde sol kasigima gelen agri ara ara yokluyor ve bebisde hareket ediyor o hareket ettikce çişim gelio ama lavaboya gidiyorum bisey yok.acaba dr a mi gitsem ne oldugunu bir turlu anlayamıyorum
Geçmiş olsun cnm rabbim tekrar yaşatmasinCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Teşekkür ederim canımCanım bence kaynar suda biraz bekletmen yeterli olur....
Cok gecmis olsun canım. Rabbim korusun hepimizi.Cok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Canım dün yazacaktım tel elimde uyuyakalmışım. Ben tecrübesizim bu konuda ama çok yakın arkadaşım da kısa süre önce 36. Haftada doğum yaptı ilk başta o da aynıydı ama şimdi emiyomuş. Kısa zamanda emer inşallah sen kendini üzme ki sütün de gitmedin
Canım geçmezse her ihtimale karşı drunla iletişime geç son haftalar ne olur be olmaz.Kızlar günaydın. Yine ayni saatlerde sol kasigima gelen agri ara ara yokluyor ve bebisde hareket ediyor o hareket ettikce çişim gelio ama lavaboya gidiyorum bisey yok.acaba dr a mi gitsem ne oldugunu bir turlu anlayamıyorum
Çok geçmiş olsun canım.Cok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Cok gecmis olsun cokta büyük olmus yaaEvet canım Akdeniz merkezliymis ama çok uzunnsure ve şiddetli şekilde hissettik 6.3
Ben Kivi yemeye çalışıyorum dun ahududu çayı da içtim birazdan sonucu etkisi hemencicik oluyormu haber ederimBana da ebe o zaman yenecekler arasında ananas ve kiviyide söyledi, gelmesi gecikirse de ahududu yaprağı çayı icilecekmis
Canım benim çok kısa zamanda çıkar merak etme
36+0 dan sonra prematüre sayılmıyor kuzum normal doğum zamani oluyor.38+dan sonra artik zamani die duydum yanlis mi biliyorum evrene yanlis mesaj yollamayayim22 ocakta gidicem canim o zaman girmis olur suan girmemis olsada die düşünüyorum yani umarim
Ay güvenlik görevlisine ne oluyorAnnem ve arkadaslarim düşmüş dediler. Bugun avmye girerken güvenlik gorevlisi kadında doguma ne kdr kaldi karnınız düşmüş dedi
Yanlis anlasilma olmuş cnm sorun kalmadı.Ben mevzuyu bilmiyorum sanırım eşinin aldatmasindan şüphelendin canım tabi umarım yanlış anlamışımdir üzme kendini kocan ısrar ediyorsa inan ona hem evden işe diyorsun hesapalr ebirlikte yapılıyor şifre yok diyorsun birşey yoktur allahin izniyle doğum vakti böyle seyelrle canıni sıkma canım rabbim kimseye yaşatmasın öyle feci birşeyi
Ah çok geçmiş olsunCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Ayy evet 4 ten sonra eşim ve bende uyandık baktık sallanıyoruz birde uzun sürdü sonra bende zar zor uyuya geçtim tekrar allah beterinden korusunCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?