Teşekkür ederim kahverengi kısmı komple verin diyolar ama tecrübe ettikçe öğrencez artık. Silikon iyi oluyomuş ben almadım ama duruma göre alırızÜzülme canım silikon göğüs ucu falan var bi yolu vardır,benimde çok az yok gibi,c.tesi ebeye sorcam unutmazsam inş.sanada yazarim
Cuma günü kontrolüm var.34+3 bugün. İnşallah bekler vaktini, sağlıkla gelir. Hala biraz miniş. Doktor 38'de de gelebilir ama yarın da gelebilir bilemem dedi. Senin ne zaman kontrol?
Ayrıca senin adını görünce ülker dido kare çikolata düştü aklıma, gidip alayim en iyisi, yıllardır yemem nasıl oldu anlamadimTünaydın kızlar Dün saat 5 bucukta uyuyabildm ağrılardan ölüyorum zannettim.
benim göğüs ucum hiç yok üzülüyorum nasıl emzircem diye Rüyamda göğüs ucum işaret parmağım kadar uzuyodu solucan gibi oluyodu bu sefer de uzun diye emziremiyordum eşim de doğurduğumu görmüş sabaha kadar ağrıdan inleyince bizim psikolojiler gitti
AnaaAyrıca senin adını görünce ülker dido kare çikolata düştü aklıma, gidip alayim en iyisi, yıllardır yemem nasıl oldu anlamadim
Rica ederim canım, bende almadım dahaTeşekkür ederim kahverengi kısmı komple verin diyolar ama tecrübe ettikçe öğrencez artık. Silikon iyi oluyomuş ben almadım ama duruma göre alırız
Erkekler ah erkekler hep aynı düz mantıkBenimki de yasaklicam sana artık şubat annelerini diyor
Dus da sakin hareket etmio bizimki ama tuvalette coşuyorAyy o benim oğlanda da var. Yeri genişliyo herhaldebi de en çok duşta kıpırdak hiç durmuyo
Bu bebisler bir fenaBende yemek masasına oturup ilk lokmayı ağzıma atınca coşuyornasıl anlıyor hiç bilmiyorum
Gece de ben yatıyorum 10 -15 dk sonra hareketi kesiliyor oda uyuyor yani. Bu performansı doğum sonrası da bekliyorum kendisinden
Ben sürekli duşta meme ucu çıkarıyordum canım biri çöküktü şuan ikisi de dışarıda . Yağ sürüp çok ovalamadan şekil vermeye çalışın bence bir süre sonra çıkıyor . Bu benim kendi tecrübem tabii ama ebeler de masaj öneriyorlar meme ucu çıkması için duşta.Üzülme canım silikon göğüs ucu falan var bi yolu vardır,benimde çok az yok gibi,c.tesi ebeye sorcam unutmazsam inş.sanada yazarim
Bence dursunlar daha hiç acele etmesinler ya. Seninki yine erkene girmemiş oluyor da benim daha epey zamanı varCuma günü kontrolüm var.
Doktorlar bu hafta sonuna doğum olur diyor ama önemli değil 37 oluyor artık . Yine de durduğu kadar dursun ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Seninki de insallah durur 36 ya gelsin yeter canm
Elika bebek de çok iyi diyorlarHanımlar , güzel bi bebek uygulaması indirmek istiyorum. Gebelik programı gibi. Bebeğe özel ataklar vs güzel bilgiler veren. Varmı tavsiye edeceğiniz program?
Aynen benmkide öyleBende yemek masasına oturup ilk lokmayı ağzıma atınca coşuyornasıl anlıyor hiç bilmiyorum
Gece de ben yatıyorum 10 -15 dk sonra hareketi kesiliyor oda uyuyor yani. Bu performansı doğum sonrası da bekliyorum kendisinden
Cnm valla ilk doğum senin onun icin normal dogum olmasi icin çabala ben cok istedim ama olmadi hala içimde ukte normal doğum. Hep diyorum sanırım gerekirse egitimini al. guzel kolay bir dogumun olur insalllah.Benim burda 7 subat dio ama benimki 6 subatti galiba o yuzden 36+2kendi kendime one de cekio olabilirim annemle subata kalmasa dioruz
Araştırayım canım olmadı teker teker indirip denemek lazım.Elika bebek de çok iyi diyorlar
Ocağın son haftası olabilir senin için canımBenim burda 7 subat dio ama benimki 6 subatti galiba o yuzden 36+2kendi kendime one de cekio olabilirim annemle subata kalmasa dioruz
Ben suan hicbirini yaşamadığım için canim doktor ne derse onu yapicam hayırlısı olsunCnm valla ilk doğum senin onun icin normal dogum olmasi icin çabala ben cok istedim ama olmadi hala içimde ukte normal doğum. Hep diyorum sanırım gerekirse egitimini al. guzel kolay bir dogumun olur insalllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?