2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
A
Aynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruz
Ay büyüdüler artık herşeyi anlıyolar sanki yaa bizde de öyle demekki artık bunlar normal. Bide yemek yer yemez hıçkırma olayı var offff ne zaman kavuşucaz ne zamannnnn

Maşallah canım sen hareketlerini takip et inşallah bir sorun çıkmayacak içini ferah tut

Cnm genelikle erkek bebeklerde görülüyormuş böbrekler de genişleme doğumdan sonrada geçiyor diye biliyorum

Canım ya sen böyle anlatınca hevesleniyorum hep ağlayan bi bebek gözümde canlanıyor nedense. Ondan belkide korkuyorum. İnsallah uysal bi bebeğim olur. O zaman hersey cok kolay ilerler

Ee canım 100 e kadar vuran sancılarda ağrın yokmuydu allah allah baya aşağıdaysa kafası her an gelebilirmiymiş. Bidaha ki kontrol ne zaman

Teşekkür ederim kahverengi kısmı komple verin diyolar ama tecrübe ettikçe öğrencez artık. Silikon iyi oluyomuş ben almadım ama duruma göre alırız
Canim benimde göğüs ucum hic yok e bebekten göğüs ucu çıkarıcı pompayla- silikon göğüs ucu aldım. Silikon göğüs ucu 20 tldi uygundu. İnşaallah işe yararlar. Üşüyünce çıkıyor benim göğüs ucum

Olsun yukarı da çok kullanılmayacak zaten ayağı kalkmaya başladıklarında ara katı çıkaracağız. Güzel günlerde kullansın inşallah.
Yalancı sancı mi bu yani?

Canım ya sen böyle anlatınca hevesleniyorum hep ağlayan bi bebek gözümde canlanıyor nedense. Ondan belkide korkuyorum. İnsallah uysal bi bebeğim olur. O zaman hersey cok kolay ilerler
İyi düşün iyi olsun

Benim oğlan anormal valla, açken coşuyor, karnım tokken uyuyor

Cok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Cok gecmis olsun. Gecen sene bizde yasadik. Uzun zaman o psikolojiden kurtulamadim. Rabbim birdaha yasatmasin hicbirimize insaAllah
Ayy evet 4 ten sonra eşim ve bende uyandık baktık sallanıyoruz birde uzun sürdü sonra bende zar zor uyuya geçtim tekrar allah beterinden korusun
Aminnn Rabbim bidaha gostermesin cok gecmis olsun.
İki oglumdada bobreklerde genisleme var dedi. Hangi tarafta genisleme varsa o tarafta agrim ve hassasiyet olurdu. Dogumdan sonra kendiliginden gecti. Dikkat et kendine hareketlerini takip et belliki dogum yakin olabilir

Ya ben ilkinde hiç atamiyordum ama çok zor başladı doğum kanalda falanda degildu Buda hala değil kanalda yine atamıyorum ayağımı o benim tombikligimden bence ay çörek otu yağını duydum ama nasıl oluyor ki çok merak ettim şimdi ne etkisi var ki

Geceden beri 20sayfa olmus uykulu gozlerle üsenmedim okudum valla. E eymenayaz ogluslarin nasil oldu canim sen nasilsin,? Benimde kucuk oglum hastaydi zaten bu gece ateslendi sabah ettim. Yorgunlukta var. Simdi biraz rahatladi gibi uyuyabilirsem uyucam gözlerim gidiyor

Canım erkek çocuk hamileliklerinde çok duydum böbrek genişlemesi. Çok az kaldı kavuşmanıza Allah'ın izniyle. Hiçbir şey olmaz

Bende şuan 25'im Şubat'ta 26 olucam.
Sağlıklı olacağım için bir yandan Allah'ın izniyle bakarım daha güzel olur her şey diyorum.
Diğer yandan da küçücük kucağıma alırken ya canını yakarsam diyorum.
Ya kolik olursa diyorum.
Annelik çok zor bir şey galiba

Değişik bişey bu sancı demek yalancı sanciymis..

Bende 25im canım elbet alısıcaz belki ilk banyosu ilk tırnak kesmesini yapamicaz ama elbet alısıcaz sonra kimseye yaptırmak istemicez hep biz yapicaz

Emdikçe de çıkar o zaman myceyin kalkanını aldım bende herkes cok beğenmiş bu markayı hem de uygun bende alırım o zaman inşallah güzel emzirebiliriz

Aynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruz
Bence şu an yemeğin kokusunu mu alıyorlar geçen portakal soymaya başladım kudurdu bi anda hiç hareket etmezken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…