Ay büyüdüler artık herşeyi anlıyolar sanki yaaAynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruz
Maşallah canım sen hareketlerini takip etNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Cnm genelikle erkek bebeklerde görülüyormuş böbrekler de genişleme doğumdan sonrada geçiyor diye biliyorumNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Canım ya sen böyle anlatınca hevesleniyorumBen 24 yaşımda Anne oldum,hiç korkmadim ne bileyim aklıma ya bakamazsam diye hiç gelmedi. Oğlum 2 kilo doğdu çok küçüktü, buna rağmen hiç zorlanmadim. Günde kaç kez üstünü değiştirirdim oyuncak bebek gibi onunla uğraşırdim hep. Oda hiç ağlamazdi. Hemen de büyüdü, kimseye güvenip kucağına veremezdim en iyi ben bakardım çünkü.
Yani diyeceğim o ki asıl eğlence, asil güzellikler doğumdan sonrası başlıyor. Hiç korkma.
Ee canım 100 e kadar vuran sancılarda ağrın yokmuyduNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Canim benimde göğüs ucum hic yokTeşekkür ederim kahverengi kısmı komple verin diyolar ama tecrübe ettikçe öğrencez artık. Silikon iyi oluyomuş ben almadım ama duruma göre alırız
Olsun yukarı da çok kullanılmayacak zaten ayağı kalkmaya başladıklarında ara katı çıkaracağız. Güzel günlerde kullansın inşallah.Evet canım beşik çok güzel . Yatak da kalın ama çok hafif ben temizledim şimdi mesela yatağını da sildim onu başka yere alıp. Baya hafif . Hoşuma gitti sadece 10 cm olsaymış 15 cm-20 cm park yataklar için yüksekmiş onu anladık ölçmemiştik
Yalancı sancı mi bu yani?Nst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
İyi düşün iyi olsunCanım ya sen böyle anlatınca hevesleniyorumhep ağlayan bi bebek gözümde canlanıyor nedense. Ondan belkide korkuyorum. İnsallah uysal bi bebeğim olur. O zaman hersey cok kolay ilerler
Benim oğlan anormal valla, açken coşuyor, karnım tokken uyuyorAynen benmkide öyleuyuyorum o da uyuyor uslu yavruşum. Uyanıyorum hala uyumaya devam ediyor kahvaltı sofrasına oturup ilk lokmayı ağzıma atana kadar. Tekmik hemen geliyor insallah doğduktan sonrada böyle olursun annecim diyorum. Ama geceleri saatte bir emzirmek için uyancaz mecbur
Cok gecmis olsun. Gecen sene bizde yasadik. Uzun zaman o psikolojiden kurtulamadim. Rabbim birdaha yasatmasin hicbirimize insaAllahCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Aminnn Rabbim bidaha gostermesin cok gecmis olsun.Ayy evet 4 ten sonra eşim ve bende uyandık baktık sallanıyoruz birde uzun sürdü sonra bende zar zor uyuya geçtim tekrar allah beterinden korusun
İki oglumdada bobreklerde genisleme var dedi. Hangi tarafta genisleme varsa o tarafta agrim ve hassasiyet olurdu. Dogumdan sonra kendiliginden gecti. Dikkat et kendine hareketlerini takip et belliki dogum yakin olabilirNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Ya ben ilkinde hiç atamiyordum ama çok zor başladı doğum kanalda falanda degildu Buda hala değil kanalda yine atamıyorum ayağımı o benim tombikligimden benceBi sure yiyeceksin canım sanırım, hemen değildir, hemen istiyosan çörek otu yağ sur karnına,eltim akşam surdu sabah hastaneye zor yetişti
Aynen aynen
Dün sen diyince hatırladım yengeme yapmışlardı o atamadı annemle halam bugün yarın doğurursun dediler gece doğurduben az önce yine denedim yine yapıyorum acaba sadece kafasi girdiği için mi, ya da az mi girdiki , benimde kafam karıştı,c.tesi dr a ayrıntılı sprayim..ayy hala terligim yok hemen gidip alayim bari,ne olur olmaz
Suyu hareketi iyiyse döner inşallah canım, donmezsede sağlıklı olsun.İnşallah yolunda olacak her sey
Canım erkek çocuk hamileliklerinde çok duydum böbrek genişlemesi. Çok az kaldı kavuşmanıza Allah'ın izniyle. Hiçbir şey olmazNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Bende şuan 25'im Şubat'ta 26 olucam.Ben 24 yaşımda Anne oldum,hiç korkmadim ne bileyim aklıma ya bakamazsam diye hiç gelmedi. Oğlum 2 kilo doğdu çok küçüktü, buna rağmen hiç zorlanmadim. Günde kaç kez üstünü değiştirirdim oyuncak bebek gibi onunla uğraşırdim hep. Oda hiç ağlamazdi. Hemen de büyüdü, kimseye güvenip kucağına veremezdim en iyi ben bakardım çünkü.
Yani diyeceğim o ki asıl eğlence, asil güzellikler doğumdan sonrası başlıyor. Hiç korkma.
Değişik bişey bu sancı demek yalancı sanciymis..Nst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Valla ya dün gece wcye kalkarken bir sancılar vardı hadi suyum gelir belki falan dedim ama yokkkkk. Yarın 35+0 inşallah. 35i bitirince bende ahududu çayı icicemBugunede doğuramadan uyandık
Bende 25im canım elbet alısıcaz belki ilk banyosu ilk tırnak kesmesini yapamicaz ama elbet alısıcaz sonra kimseye yaptırmak istemicez hep biz yapicazBende şuan 25'im Şubat'ta 26 olucam.
Sağlıklı olacağım için bir yandan Allah'ın izniyle bakarım daha güzel olur her şey diyorum.
Diğer yandan da küçücük kucağıma alırken ya canını yakarsam diyorum.
Ya kolik olursa diyorum.
Annelik çok zor bir şey galiba
Ben de her gün böyle uyanıyorum canımBugunede doğuramadan uyandık
Canim benimde göğüs ucum hic yoke bebekten göğüs ucu çıkarıcı pompayla- silikon göğüs ucu aldım. Silikon göğüs ucu 20 tldi uygundu. İnşaallah işe yararlar. Üşüyünce çıkıyor benim göğüs ucum
Bence şu an yemeğin kokusunu mu alıyorlar geçen portakal soymaya başladım kudurdu bi anda hiç hareket etmezkenAynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?