Hanımlar , güzel bi bebek uygulaması indirmek istiyorum. Gebelik programı gibi. Bebeğe özel ataklar vs güzel bilgiler veren. Varmı tavsiye edeceğiniz program?
Ilk6yaş diye bi program vardı, oğlumda onu kullanmıştım, tüm atakları herseyi cok güzel acikliyordu. Onu indiririm yine birde şuanda happy mom kullanıyorum gebelik takibi için,doğumdan sonra da happy Kids deneyeceğim bide.Aynen benmkide öyleuyuyorum o da uyuyor uslu yavruşum. Uyanıyorum hala uyumaya devam ediyor kahvaltı sofrasına oturup ilk lokmayı ağzıma atana kadar. Tekmik hemen geliyor insallah doğduktan sonrada böyle olursun annecim diyorum. Ama geceleri saatte bir emzirmek için uyancaz mecbur
Ins canım hayırlısı olsun ama icimden gecen 28-29 yada 30 ocak olmasiOcağın son haftası olabilir senin için canım
Çörek otu yağını karnımıza sürünce doğuruyomuyuzBi sure yiyeceksin canım sanırım, hemen değildir, hemen istiyosan çörek otu yağ sur karnına,eltim akşam surdu sabah hastaneye zor yetişti
Aynen aynen
Dün sen diyince hatırladım yengeme yapmışlardı o atamadı annemle halam bugün yarın doğurursun dediler gece doğurduben az önce yine denedim yine yapıyorum acaba sadece kafasi girdiği için mi, ya da az mi girdiki , benimde kafam karıştı,c.tesi dr a ayrıntılı sprayim..ayy hala terligim yok hemen gidip alayim bari,ne olur olmaz
Suyu hareketi iyiyse döner inşallah canım, donmezsede sağlıklı olsun.İnşallah yolunda olacak her sey
Bana da 38 den sonra masaj demişti artik deneyim o zaman,sağol canimBen sürekli duşta meme ucu çıkarıyordum canım biri çöküktü şuan ikisi de dışarıda . Yağ sürüp çok ovalamadan şekil vermeye çalışın bence bir süre sonra çıkıyor . Bu benim kendi tecrübem tabii ama ebeler de masaj öneriyorlar meme ucu çıkması için duşta.
Aman boşver canımBizim her şey hazır birtek bebişin odasinda perde ve avize yok ama artık o da zamanla olur şuan maddi olarak çöktük
Biz ince aldık ama çok yumuşak çok güzel. Kalın olan ağır olursa diye düşündüm ben.Yatağı kalın almışız dönmeye başlayınca çevresine koruma koyarız dedik ya da alt kata geçeriz . İnce istemedik ortopedik alalım almışken diye . Anne yanı için iyi olacak ilk aylarda ama sonra düşebilir Allah korusun
Eltimin bitkilerle ilgilenen krem falan yapan bi arkadaşı var o demiş, oda aksam sürmüştü sabah erkenden doğum başladı,bana da der onu sürekliÇörek otu yağını karnımıza sürünce doğuruyomuyuz
Çörek otunun kasıcı ittirici özelliği var bu arada doğru olabilir
Araştırayım canım sağol. Bana hala yenidoğana bakmak çok çok zor geliyor. Endişeler dolu içim.Ilk6yaş diye bi program vardı, oğlumda onu kullanmıştım, tüm atakları herseyi cok güzel acikliyordu. Onu indiririm yine birde şuanda happy mom kullanıyorum gebelik takibi için,doğumdan sonra da happy Kids deneyeceğim bide.
Ay doğum sonrası inan ki daha kolay, yine uyanıyoruz gece agrilar oluyo rahat yatamıyoruz,endişeler cabasi.
En azından doğum sonrası 2 saatte bir emziririz zaten 20 günlük olunca o süre uzar rahat ederiz. Yeter ki şu hamileliği atlatalım.
Aynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruzBende yemek masasına oturup ilk lokmayı ağzıma atınca coşuyornasıl anlıyor hiç bilmiyorum
Gece de ben yatıyorum 10 -15 dk sonra hareketi kesiliyor oda uyuyor yani. Bu performansı doğum sonrası da bekliyorum kendisinden
Bana pek gerek kalmayacakta artık dayanamayıp doğurmak isteyenlere güzel fikir canımEltimin bitkilerle ilgilenen krem falan yapan bi arkadaşı var o demiş, oda aksam sürmüştü sabah erkenden doğum başladı,bana da der onu sürekli
Ben 24 yaşımda Anne oldum,hiç korkmadim ne bileyim aklıma ya bakamazsam diye hiç gelmedi. Oğlum 2 kilo doğdu çok küçüktü, buna rağmen hiç zorlanmadim. Günde kaç kez üstünü değiştirirdim oyuncak bebek gibi onunla uğraşırdim hep. Oda hiç ağlamazdi. Hemen de büyüdü, kimseye güvenip kucağına veremezdim en iyi ben bakardım çünkü.Araştırayım canım sağol. Bana hala yenidoğana bakmak çok çok zor geliyor. Endişeler dolu içim.
Aslında doğduktan sonra anlıyacağım kolay olduğunu ama şuan içim içimi kemiriyor. Aman sancm gelmesin biraz daha dursun diyeBi garibim ya
Evet evet yataktan kalkarken tepinmeye başlar. Ay maşallah diyelim ya inşallah doğumdan sonra da bizle beraber uyur bizimle uyanirlar. Yemek yemeyi de sevsinlerAynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruz
Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Evet canım beşik çok güzel . Yatak da kalın ama çok hafif ben temizledim şimdi mesela yatağını da sildim onu başka yere alıp. Baya hafif . Hoşuma gitti sadece 10 cm olsaymış 15 cm-20 cm park yataklar için yüksekmiş onu anladık ölçmemiştikBiz ince aldık ama çok yumuşak çok güzel. Kalın olan ağır olursa diye düşündüm ben.
Bide markası kraft sanırım park beşiğin. Bende kraft aldım çok hoşuma gitti.
Ya bende muzlu sütler bebe bisküvileri pirinç unlu muhallebiler bakliyatlar her şeyi denedim. Ben kilo aldım bebiş almadı şimdi yarın tekrar gideceğim bakalım almış mıBenim de yarın akşam randevum 17 gibi. O kadar merak ediyorum ki covidden sonra bebiş ne durumda diye, eşimle iddiaya girdik kilosuna ben 2600 dedim o 2500 peki yenilen yenene ne yapıyor?
Muzlu sütsanki çok zor bişeymiş gibi ceza olarak bunu seçmesi de bir harika oldu
Benimde bugün yan yatarken sanki eliyle rahatsız olup yatağı ittiEvet evet yataktan kalkarken tepinmeye başlar. Ay maşallah diyelim ya inşallah doğumdan sonra da bizle beraber uyur bizimle uyanirlar. Yemek yemeyi de sevsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?