2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hanımlar , güzel bi bebek uygulaması indirmek istiyorum. Gebelik programı gibi. Bebeğe özel ataklar vs güzel bilgiler veren. Varmı tavsiye edeceğiniz program?

Ilk6yaş diye bi program vardı, oğlumda onu kullanmıştım, tüm atakları herseyi cok güzel acikliyordu. Onu indiririm yine birde şuanda happy mom kullanıyorum gebelik takibi için,doğumdan sonra da happy Kids deneyeceğim bide.

Ay doğum sonrası inan ki daha kolay, yine uyanıyoruz gece agrilar oluyo rahat yatamıyoruz,endişeler cabasi.
En azından doğum sonrası 2 saatte bir emziririz zaten 20 günlük olunca o süre uzar rahat ederiz. Yeter ki şu hamileliği atlatalım.

Çörek otu yağını karnımıza sürünce doğuruyomuyuz
Çörek otunun kasıcı ittirici özelliği var bu arada doğru olabilir

Bana da 38 den sonra masaj demişti artik deneyim o zaman,sağol canim

Bizim her şey hazır birtek bebişin odasinda perde ve avize yok ama artık o da zamanla olur şuan maddi olarak çöktük
Aman boşver canım benm de eşim laf etti bi sürü pahalı bi perde almadm sadece tül aldım. Güneşliği yok daha zaten yatak odasına alcaz beşiği 2 ay yanımızda yatcak. Hallederiz eksikleri

Biz ince aldık ama çok yumuşak çok güzel. Kalın olan ağır olursa diye düşündüm ben.
Bide markası kraft sanırım park beşiğin. Bende kraft aldım çok hoşuma gitti.

Araştırayım canım sağol. Bana hala yenidoğana bakmak çok çok zor geliyor. Endişeler dolu içim.
Aslında doğduktan sonra anlıyacağım kolay olduğunu ama şuan içim içimi kemiriyor. Aman sancm gelmesin biraz daha dursun diye Bi garibim ya

Aynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruz

Eltimin bitkilerle ilgilenen krem falan yapan bi arkadaşı var o demiş, oda aksam sürmüştü sabah erkenden doğum başladı,bana da der onu sürekli
Bana pek gerek kalmayacakta artık dayanamayıp doğurmak isteyenlere güzel fikir canım

Ben 24 yaşımda Anne oldum,hiç korkmadim ne bileyim aklıma ya bakamazsam diye hiç gelmedi. Oğlum 2 kilo doğdu çok küçüktü, buna rağmen hiç zorlanmadim. Günde kaç kez üstünü değiştirirdim oyuncak bebek gibi onunla uğraşırdim hep. Oda hiç ağlamazdi. Hemen de büyüdü, kimseye güvenip kucağına veremezdim en iyi ben bakardım çünkü.
Yani diyeceğim o ki asıl eğlence, asil güzellikler doğumdan sonrası başlıyor. Hiç korkma.

Benim de yarın akşam randevum 17 gibi. O kadar merak ediyorum ki covidden sonra bebiş ne durumda diye, eşimle iddiaya girdik kilosuna ben 2600 dedim o 2500 peki yenilen yenene ne yapıyor?
Muzlu süt sanki çok zor bişeymiş gibi ceza olarak bunu seçmesi de bir harika oldu

Aynı bizi anlatıyosun sanki. Gece boyu uyuyor anlamadım gitti. Sabah hareket edince kalkıyo tepişiyo çok değişik geliyo bana da. Ve yemekten sonra oynar benim bildiğim. Masaya oturduğum an tepinmeye başlıyoruz
Evet evet yataktan kalkarken tepinmeye başlar. Ay maşallah diyelim ya inşallah doğumdan sonra da bizle beraber uyur bizimle uyanirlar. Yemek yemeyi de sevsinler

Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Biz ince aldık ama çok yumuşak çok güzel. Kalın olan ağır olursa diye düşündüm ben.
Bide markası kraft sanırım park beşiğin. Bende kraft aldım çok hoşuma gitti.
Evet canım beşik çok güzel . Yatak da kalın ama çok hafif ben temizledim şimdi mesela yatağını da sildim onu başka yere alıp. Baya hafif . Hoşuma gitti sadece 10 cm olsaymış 15 cm-20 cm park yataklar için yüksekmiş onu anladık ölçmemiştik

Ya bende muzlu sütler bebe bisküvileri pirinç unlu muhallebiler bakliyatlar her şeyi denedim. Ben kilo aldım bebiş almadı şimdi yarın tekrar gideceğim bakalım almış mı

Evet evet yataktan kalkarken tepinmeye başlar. Ay maşallah diyelim ya inşallah doğumdan sonra da bizle beraber uyur bizimle uyanirlar. Yemek yemeyi de sevsinler
Benimde bugün yan yatarken sanki eliyle rahatsız olup yatağı itti artık hareket edince içim bulanıyormuş gibi hissediyorum böyle nasıl anlatayım içim karışıyor sanki dhdhdhddh

Nst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…