2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Ayy evet 4 ten sonra eşim ve bende uyandık baktık sallanıyoruz birde uzun sürdü sonra bende zar zor uyuya geçtim tekrar allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun kızlar, Allah beterinden korusun

Bende 25im canım elbet alısıcaz belki ilk banyosu ilk tırnak kesmesini yapamicaz ama elbet alısıcaz sonra kimseye yaptırmak istemicez hep biz yapicaz
İnşallah ya.
İlk zamanlar zaten zorlar biraz ama sonra her şeyine yetisiriz Allah'ın izniyle
Bazen ya bir şey olduğunda fark etmezsem diyorum sonra da muhabbet kuşumun en küçük anormal hareketini bile fark edip önlem aldığım aklıma geliyor bebeğimde mi yapamayacağım diyorum

Ee canım 100 e kadar vuran sancılarda ağrın yokmuydu allah allah baya aşağıdaysa kafası her an gelebilirmiymiş. Bidaha ki kontrol ne zaman
Haftaya canım kontrol çok az sürdü ama sancılar bende sıkışma gibi hissediyordum zaten dün akşamdan beri sancim vardi benim böyle karnımda sanki ağırlık var gibi sıkışıyor bi anda nefesimi kesiyor ikinci defa girdiğimde kız baglayamadi bence hiç sancida oynama olmadı çok değişikti hiç öyle çıkmamıştı bak çok kısa sürüyor mesela daha önce böyle en fazla 50 çıkıyordu

Eklentiler

• 16419017112371458481654107853525.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben dün ilk kez bebeğin bu kadar ağırlık yaptığını hissedip bunaldım. O zaman anladım doğurmak isteyenleri .
Sen de zor geçirmiyorsan öyle hissetmen normal bence

Simdi google a yazdım rahmin kasılmasını sağlayarak doğumu kolaylaştırır yazıyor

Bnm oğlan da vardi cnm bi sure sonra geçmişti sizinde olur insallah

Değişik bişey bu sancı demek yalancı sanciymis..
Ben önceki günden beri sancı hissediyorum canım bu sabah azalmıştı bile hatta kesin çıkmaz diyordum şaşırdım nstyi ekledim mesela hemen olur doğum gibi de konusmadi daha çok var ilkine bakarsak dedi gaza geldim activing labor yapacagim cumaya bakalım

Bende de geçen kontrolümde bir önceki gün 77leri gören sancılarım varken o sabah hiçbir şey çıkmadı.
Doktorum daha sıkı bağlayın dedi hemşirelere.
Sonrasında 50leri falan gördük.
Bir önceki gece de ben kasılmaları hissediyordum ama nst'de bir şey çıkmıyordu
İşi daha iyi bilen birisi geldi o bagladiktan sonra 70leri 50leri sık görmeye başladık.
Bazen gerçekten düzgün baglayamıyorlar

Resmen bana elinle tut dedi manyak ya kızı da severim ama obur kız daha iyi bağlıyor bence çıkmadı canım ama nst takip etmek çok hoşuma gidiyor benim hareket ederken kalp atışı hızlanıyor heyecan yaptı diyorum sancı gelirken yükseliyor çok iyi ya eve ultrasindan ziyade nst mi almak lazım ki

Canım şimdi resme baktım da Banu Çiftçi diye bir kadın doğumcu var o bir videosunda nstde 20 dakikada 3 kez 70 üstüne vuran düzenli sancı varsa biz doğuma yakın diyoruz demişti

Bir seferlik mi gelmiş canım kaç TLydi

bu haftaya özel gelmiş, 10 adet 13 TL
normalde en ucuzu 21 tl den başlıyordu
4 paket aldım. uzun bi süre idare eder,
ilk cocuktan tecrübe ile kullan at yapmayacağım
üzerine çiş kaka gelene kadar devam

Hastanede yatarkan bel ağrısından cinnet getirme aşamasındayken bana da tut bastır demişlerdi. Ay bebek sürekli kaçıp duruyor o cihazdan başından beri huyu o. Sevmiyor herhalde. Hatta geçen haftalarda bebek erkek mi onlar çok kaçıyor böyle demişlerdi Zaten o sıra belim agriyor bana sağdan soldan geliyorlardı .
Bazen cihaza bir tane geçiriyor ses çıkıyor falan bende onlara bayılıyorum .
Değişik süreçler ya. Aslında hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyoruz demek ki

Canım şimdi resme baktım da Banu Çiftçi diye bir kadın doğumcu var o bir videosunda nstde 20 dakikada 3 kez 70 üstüne vuran düzenli sancı varsa biz doğuma yakın diyoruz demişti
Yani sence benimki nasıl yarım saate yakın sürdü bu başı mesela

Ay evet oda çok hoşuma gidiyor benim hoporlere üfler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…