Cok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Çok geçmiş olsun kızlar, Allah beterinden korusunAyy evet 4 ten sonra eşim ve bende uyandık baktık sallanıyoruz birde uzun sürdü sonra bende zar zor uyuya geçtim tekrar allah beterinden korusun
İnşaallah canim. Bol bol sütlerimiz olur. Bebislerimizde emer bizi.Emdikçe de çıkar o zaman myceyin kalkanını aldım bende herkes cok beğenmiş bu markayı hem de uygun bende alırım o zaman inşallah güzel emzirebiliriz
İnşallah ya.Bende 25im canım elbet alısıcaz belki ilk banyosu ilk tırnak kesmesini yapamicaz ama elbet alısıcaz sonra kimseye yaptırmak istemicez hep biz yapicaz
Haftaya canım kontrol çok az sürdü ama sancılar bende sıkışma gibi hissediyordum zaten dün akşamdan beri sancim vardi benim böyle karnımda sanki ağırlık var gibi sıkışıyor bi anda nefesimi kesiyor ikinci defa girdiğimde kız baglayamadi bence hiç sancida oynama olmadı çok değişikti hiç öyle çıkmamıştı bak çok kısa sürüyor mesela daha önce böyle en fazla 50 çıkıyorduEe canım 100 e kadar vuran sancılarda ağrın yokmuyduallah allah baya aşağıdaysa kafası her an gelebilirmiymiş. Bidaha ki kontrol ne zaman
Ben dün ilk kez bebeğin bu kadar ağırlık yaptığını hissedip bunaldım. O zaman anladım doğurmak isteyenleriYaa nasıl bu kadar heveslisiniz doğurmaya, ben hala kafası aşağı dönmediği için seviniyorumilk çocuk ya nasıl ne olacağı belirsizliğinin korkusu mudur nedir hiç doğurasım yok valla, durabildiği kadar dursun iyiyiz böyle
Simdi google a yazdım rahmin kasılmasını sağlayarak doğumu kolaylaştırır yazıyorYa ben ilkinde hiç atamiyordum ama çok zor başladı doğum kanalda falanda degildu Buda hala değil kanalda yine atamıyorum ayağımı o benim tombikligimden benceay çörek otu yağını duydum ama nasıl oluyor ki çok merak ettim şimdi ne etkisi var ki
Bnm oğlan da vardi cnm bi sure sonra geçmişti sizinde olur insallahNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Ben önceki günden beri sancı hissediyorum canım bu sabah azalmıştı bile hatta kesin çıkmaz diyordum şaşırdım nstyi ekledim mesela hemen olur doğum gibi de konusmadi daha çok var ilkine bakarsak dedi gaza geldim activing labor yapacagim cumaya bakalımDeğişik bişey bu sancı demek yalancı sanciymis..
Bende de geçen kontrolümde bir önceki gün 77leri gören sancılarım varken o sabah hiçbir şey çıkmadı.Haftaya canım kontrol çok az sürdü ama sancılar bende sıkışma gibi hissediyordum zaten dün akşamdan beri sancim vardi benim böyle karnımda sanki ağırlık var gibi sıkışıyor bi anda nefesimi kesiyor ikinci defa girdiğimde kız baglayamadi bence hiç sancida oynama olmadı çok değişikti hiç öyle çıkmamıştı bak çok kısa sürüyor mesela daha önce böyle en fazla 50 çıkıyordu
Resmen bana elinle tut dedi manyak ya kızı da severim ama obur kız daha iyi bağlıyor bence çıkmadı canım ama nst takip etmek çok hoşuma gidiyor benim hareket ederken kalp atışı hızlanıyor heyecan yaptı diyorum sancı gelirken yükseliyor çok iyi ya eve ultrasindan ziyade nst mi almak lazım kiBende de geçen kontrolümde bir önceki gün 77leri gören sancılarım varken o sabah hiçbir şey çıkmadı.
Doktorum daha sıkı bağlayın dedi hemşirelere.
Sonrasında 50leri falan gördük.
Bir önceki gece de ben kasılmaları hissediyordum ama nst'de bir şey çıkmıyordu
İşi daha iyi bilen birisi geldi o bagladiktan sonra 70leri 50leri sık görmeye başladık.
Bazen gerçekten düzgün baglayamıyorlar
Canım şimdi resme baktım da Banu Çiftçi diye bir kadın doğumcu var o bir videosunda nstde 20 dakikada 3 kez 70 üstüne vuran düzenli sancı varsa biz doğuma yakın diyoruz demiştiHaftaya canım kontrol çok az sürdü ama sancılar bende sıkışma gibi hissediyordum zaten dün akşamdan beri sancim vardi benim böyle karnımda sanki ağırlık var gibi sıkışıyor bi anda nefesimi kesiyor ikinci defa girdiğimde kız baglayamadi bence hiç sancida oynama olmadı çok değişikti hiç öyle çıkmamıştı bak çok kısa sürüyor mesela daha önce böyle en fazla 50 çıkıyordu
Bir seferlik mi gelmiş canım kaç TLydiBim'e bebek bakım örtüsü gelmiş,
bi çok firmaya göre ucuzdu gidip aldım, açtım baktım
evdeki sleepiye yakındı
Bir seferlik mi gelmiş canım kaç TLydi
Hastanede yatarkan bel ağrısından cinnet getirme aşamasındayken bana da tut bastır demişlerdi. Ay bebek sürekli kaçıp duruyor o cihazdan başından beri huyu o. Sevmiyor herhalde. Hatta geçen haftalarda bebek erkek mi onlar çok kaçıyor böyle demişlerdiResmen bana elinle tut dedi manyak ya kızı da severim ama obur kız daha iyi bağlıyor bence çıkmadı canım ama nst takip etmek çok hoşuma gidiyor benim hareket ederken kalp atışı hızlanıyor heyecan yaptı diyorum sancı gelirken yükseliyor çok iyi ya eve ultrasindan ziyade nst mi almak lazım ki
Yani sence benimki nasılCanım şimdi resme baktım da Banu Çiftçi diye bir kadın doğumcu var o bir videosunda nstde 20 dakikada 3 kez 70 üstüne vuran düzenli sancı varsa biz doğuma yakın diyoruz demişti
Ay evet oda çok hoşuma gidiyor benim hoporlere üfler gibiHastanede yatarkan bel ağrısından cinnet getirme aşamasındayken bana da tut bastır demişlerdi. Ay bebek sürekli kaçıp duruyor o cihazdan başından beri huyu o. Sevmiyor herhalde. Hatta geçen haftalarda bebek erkek mi onlar çok kaçıyor böyle demişlerdiZaten o sıra belim agriyor bana sağdan soldan geliyorlardı .
Bazen cihaza bir tane geçiriyor ses çıkıyor falan bende onlara bayılıyorum.
Değişik süreçler ya. Aslında hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyoruz demek ki
Evet evet aynenAy evet oda çok hoşuma gidiyor benim hoporlere üfler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?