2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anladım canım. Rahim ağzı uzunluğun ne kadara düşmüş? Sen bu arada ahududu çayı neden içiyorsun ki daha erken değilmi

Birde kızlar benim oğlan bu hafta yine serpilmiş yediklerimden o kadar etkileniyor ki bu çocuk yemediğim hafta zayıf yediğim hafta gürbüz çıkıyor bu alet bu kadar doğru ölcebilir mi bilemedim su an tam haftasında çıktı ama dikkat ettim özellikle kilo aldıracak şeyler yedim 51 cm dedi boyuna şok oldum biraz ona bakalim 3 kilo dedi muhtemelen doğana kadar 3 kiloya ancak gelir oğlum doğmadan 2 hafta öncede 3 kilo çıkıyordu

Benim şuanda da kasılmalar var mesela.
İlacımı içtim inşallah durur.
İlaca rağmen devam ederse gel demişti doktorum. Dayanamayacak seviyeye gelirsem giderim mecbur napim
Canım ben de günde 2 adalat kullanıyorum. İkinci dozunun saati gelene kadar kasılmalarım baslıyor benmde. Bi kere unuttum içmeyi direk basladı sancılarım. Bu kasılmalar yalancı olabilirmi? Dakika tut mutlaka

Canım benm ki 2 haftada çok gelişmiş. Gerçekten çok yedim erken doğum olcak diye. Omega 3 hergün içtim hiç aksatmadım. Cumartesi günü 2960 gr çıktı. Yanılma payı illa ki oluyor ama 2.200 dü düşün yani. Bence yediklerimiz içtiğimz vitaminler işe yarıyordur.

Anladım canım. Rahim ağzı uzunluğun ne kadara düşmüş? Sen bu arada ahududu çayı neden içiyorsun ki daha erken değilmi
Yok canım içebilirsin dedi doktor zaten doğumu başlatma değil doğum anında hizlanmasina kolay olmasına sebep oluyormuş bide dün içmiştim sadece artık her gün içeceğim su an 37 +0 tam rahim ağzını da ölcmedi ya unuttuk oda unuttu alttan bakacakti

Canım şimdi resme baktım da Banu Çiftçi diye bir kadın doğumcu var o bir videosunda nstde 20 dakikada 3 kez 70 üstüne vuran düzenli sancı varsa biz doğuma yakın diyoruz demişti
Ctesi günü nstye girdigimde benim 100 u goren sancilarim cikti doktor önemsemedi bebegin hareketlerine bagli dedi yakinmiki dogum bilemedim. Birde siz bakin kizlar ya. Ona gore hazirliklari hizlandirayim

Eklentiler

• 5E99619A-AD84-4FFC-BDA8-1A32E63CA4C6.webp
    62 KB · Görüntüleme: 44
Aynen canım 37 oldun sen artık rahat olabilirsin. Ahududu böğürtlen kökü çayı falan hızlı açılmasını sağlıyor dye biliyordum .

Canim bazen doktorlari hemsireleri ebeleri anlamak cok zor gercekren şaşırıyorlar ya.

emilyinpariss canım ne yaptın bilmiyorum ama kaan kocatepenin kitabını okurken bu bölüme denk geldim. Bu durum normal kabul ediliyomuş. İnşallah senin bebişin de en kısa zamanda başlar emmeye
Dün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun

Canım ben de günde 2 adalat kullanıyorum. İkinci dozunun saati gelene kadar kasılmalarım baslıyor benmde. Bi kere unuttum içmeyi direk basladı sancılarım. Bu kasılmalar yalancı olabilirmi? Dakika tut mutlaka
Yalancı olduğunu zannetmiyorum canım 5 dakikada bire dusuyor direkt çünkü doktora da söylemiştim hatta.

2 adalat ay ne güzel bir rakam ya maşallah ben 8 tane nidicard alıyorum ona rağmen bir sonraki doza 1 saat kala yine başlıyor kasılmalar. 3 saate bir alarm kurdum gece de kalkıp içiyorum.
Hatta bu ara içtikten 1 saat sonra başlıyor onu da fark ettim.
Bakalım ya. Herhalde çok zamanı yok bebişin ama yine Allah bilir tabi.
Yine iyi durdu 10 hafta az zaman değil

Canim bazen doktorlari hemsireleri ebeleri anlamak cok zor gercekren şaşırıyorlar ya.
Doktordan çok bizim hastanenin hemşireleri çok garip sürekli Trip atıyorlar ben hep nazik davranmaya çalışırım her gittiğim yere halbuki neden öyle hepsi anlamsdim

Canım senin evin uzak hastaneye bence yakinlarda bi otel ayarlayın gitme uzaga hastanede kalamazsan.aklin kalir haklisin Allah yardimcin olsun

Anne bebek uyum odası varsa kalsan çok iyi olur aslında canım evin uzakti diye hatırlıyorum ama korkma sarılikta olmaz müdahale ettikleri için inşallah çabucak toparlayacak

Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan.
Haftalardır hep endişem o yöndeydi.
Rabbim süresini kısa tutsun da hemencecik kollarına gelsin

Bebegin oyuncakları gelince onlara sardim haha cok hosuma gittiler P Poouh tam sesin çıkmıyor ne yaptin die sorcaktim yazmissin inş sıkıntı olmaz canim içini ferah tut. Senin sesin çıkmayınca acaba dogum falan mi dedim senin 1 subat ondan olabilir benden oncesin

Valla stres yaptıkça herhalde vucudum da tepki veriyor her yerim ağrıyor benim
Stres bence gerçekten etkiliyor.
Geçen burda birisinin imzasinda denk geldim.
Bebeklerin %88'i doğum tarihinden 2 hafta önce dogarmis.
Çok şaşırdım okuyunca az bir oran değil çünkü

Stres bence gerçekten etkiliyor.
Geçen burda birisinin imzasinda denk geldim.
Bebeklerin %88'i doğum tarihinden 2 hafta önce dogarmis.
Çok şaşırdım okuyunca az bir oran değil çünkü
Bende nedense 38 de gelsin istiyorum canim ama hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…