2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım senin evin uzak hastaneye bence yakinlarda bi otel ayarlayın gitme uzaga hastanede kalamazsan.aklin kalir haklisin Allah yardimcin olsun
Kızım ağlıyor ama öyle de, dün yanımda yattı hastanede. Yemiyor içmiyor konuşmuyor hep ağlamaklı.. burda oğlumu bırakamıyorum orda zar zor az evvel ikna edip gönderdiğim kızım bekliyor Allahım nolur geçsin şu günler çok kötüyüm

Rabbim yardımcın olsun canım benim.
Kısa bir süre sadece geçecek inşallah

Canim o zaman en mantiklisi yakinlarda bi otel odasi kızını da al yanina hastaneye gidince eşin ilgilenir onla ikisini de birakmamis olursun.benimde sen dogurdum diince aklima kızın geldi hastaneye giderken annene birakacaktin gelebildiler yanına dogumda o zaman

Bende OMEGA 3 alayım bugün madem işe yarıyor bir tek onu denemedim

Canim icmiomusun omega ben onu ictikten sonra kızim toparlandi etkisi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ki doktor doguma kadar kullan dedi
Canım benim kullandığım multivitaminin içinde omega 3 var, sen harici mi kullanıyorsun yoksa multivitamin mi seninkisi de?

Kesınlıkle canım yine de masallah iyi durdu azimli bebiş peki ne zamna doktora gidicektin birdaha

Allah yardımcın olsun canım onun iyiliği için . Evin de uzak götürsen aksi bir durumda hastaneye gelmek zor olur toparlanıp çıksın inşallah

Ooo canım kesınlıkle al. Ben önemsemiyordum halbuki evde vardı. Ocean 1200 mg omega 3 olanından. Hergün 1 tane içmeye basladım 2 hafta boyunca masallah 2 haftada büyümüş bebiş. 3 kg çıkmasını beklemiyordum. Tabi ultrason -200 -300 gr oynayabiliyor ama onu önemsememk lazım. Balık yiyemiyorsak omega3 mutlaka almalıyız

Mide yanmasına ne iyi gelir, iki gündür geçmek bilmedi soğuk süt ve ilaç hariç ne iyi gelebilir?
Nane çayı iyi geliyor canım bir de etkileyen şeyleri yapma mesela çikolata kahve acı baharatlı tüketme geç yememeye çalış

Sen böyle yazarken ağladım rabbim tez zamanda kavuştursun bebeğine dua ediyorum canım. Hastanede kalmayı ayarlarsın insallah. Ayarlayamasan bile 2 güncük dayan çok zordur eminim

Canım üzülme bak, sağlıkla geçmiş doğumun. Bebeğinde inşallah bir iki güne toparlanır, kavuşursun. Doktorda endişe edilecek bir durum yok demiş. Ogluşunun yanında olamaması tabiki üzücü, ama sağlığı yerinde çok şükür öyle düşün. Dualarimizdasin ssen ve tüm hamişler anneler

Tabii ki zor ama çok güzel olduğu için zorluklar gözle görülmüyor.
Kuzum baya çıkmış sancilar sanki yavaştan geliyo senin ki .
Ctesi günü nstye girdigimde benim 100 u goren sancilarim cikti doktor önemsemedi bebegin hareketlerine bagli dedi yakinmiki dogum bilemedim. Birde siz bakin kizlar ya. Ona gore hazirliklari hizlandirayim
Evet bak bebek hareket ettikçe olmuş onlar
Benimde oyle oldu en son sancidan saymadilar. 40 lafı buldu ama daha yukselmedi.
Kuzum en mantıklısı otel gibi görünüyor. Hem beslenme saatinde sende gidersin alırlar diye düşünüyorum.
Bide portakal ye,buradan biri yazmıştı. Hakikaten deneyip onayladim. 2 haftada 600 gram aldi kızım gunde 3 .4 portakal yedim

Yaa ikinci diye sanirim benim de ilkinde bu kadar dogsun diye hevesim yok. Simdi biliyorum mis gibi koktugunu, emzirmenin verdiği hazzi ozellikle de yüzünü cok merak ediyorum abisine mi benziyor kime benziyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…