38 hafta olarak gayet iyi belki de gerçekten o zaman gelirBende nedense 38 de gelsin istiyorum canim ama hayırlısı olsun
Kızım ağlıyor ama öyle de, dün yanımda yattı hastanede. Yemiyor içmiyor konuşmuyor hep ağlamaklı.. burda oğlumu bırakamıyorum orda zar zor az evvel ikna edip gönderdiğim kızım bekliyorCanım senin evin uzak hastaneye bence yakinlarda bi otel ayarlayın gitme uzaga hastanede kalamazsan.aklin kalir haklisin Allah yardimcin olsun
Rabbim yardımcın olsun canım benim.Kızım ağlıyor ama öyle de, dün yanımda yattı hastanede. Yemiyor içmiyor konuşmuyor hep ağlamaklı.. burda oğlumu bırakamıyorum orda zar zor az evvel ikna edip gönderdiğim kızım bekliyorAllahım nolur geçsin şu günler çok kötüyüm
Canim o zaman en mantiklisi yakinlarda bi otel odasi kızını da al yanina hastaneye gidince eşin ilgilenir onla ikisini de birakmamis olursun.benimde sen dogurdum diince aklima kızın geldi hastaneye giderken annene birakacaktin gelebildiler yanına dogumda o zamanKızım ağlıyor ama öyle de, dün yanımda yattı hastanede. Yemiyor içmiyor konuşmuyor hep ağlamaklı.. burda oğlumu bırakamıyorum orda zar zor az evvel ikna edip gönderdiğim kızım bekliyorAllahım nolur geçsin şu günler çok kötüyüm
Sen sonu cekeceksin bence canım zaten 1 mart senin oyle boyle gececek oyle hissettim38 hafta olarak gayet iyi belki de gerçekten o zaman gelirBenimde içimden hep 36 geçiyordu önceden de. 33leri gördük bakalım nolcak
Şok olurumSen sonu cekeceksin bence canım zaten 1 mart senin oyle boyle gececek oyle hissettim
Bende OMEGA 3 alayım bugün madem işe yarıyorCanım benm ki 2 haftada çok gelişmiş. Gerçekten çok yedim erken doğum olcak diye. Omega 3 hergün içtim hiç aksatmadım. Cumartesi günü 2960 gr çıktı. Yanılma payı illa ki oluyor ama 2.200 dü düşün yani. Bence yediklerimiz içtiğimz vitaminler işe yarıyordur.
Canim icmiomusun omega ben onu ictikten sonra kızim toparlandi etkisi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ki doktor doguma kadar kullan dediBende OMEGA 3 alayım bugün madem işe yarıyorbir tek onu denemedim
Canım benim kullandığım multivitaminin içinde omega 3 var, sen harici mi kullanıyorsun yoksa multivitamin mi seninkisi de?Canim icmiomusun omega ben onu ictikten sonra kızim toparlandi etkisi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ki doktor doguma kadar kullan dedi
Kesınlıkle canım yine de masallah iyi durdu azimli bebişYalancı olduğunu zannetmiyorum canım 5 dakikada bire dusuyor direkt çünkü doktora da söylemiştim hatta.
2 adalat ay ne güzel bir rakam ya maşallahben 8 tane nidicard alıyorum ona rağmen bir sonraki doza 1 saat kala yine başlıyor kasılmalar. 3 saate bir alarm kurdum gece de kalkıp içiyorum.
Hatta bu ara içtikten 1 saat sonra başlıyor onu da fark ettim.
Bakalım ya. Herhalde çok zamanı yok bebişin ama yine Allah bilir tabi.
Yine iyi durdu 10 hafta az zaman değil
Allah yardımcın olsun canım onun iyiliği için . Evin de uzak götürsen aksi bir durumda hastaneye gelmek zor olur toparlanıp çıksın inşallahDün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun
Ooo canım kesınlıkle al. Ben önemsemiyordum halbuki evde vardı. Ocean 1200 mg omega 3 olanından. Hergün 1 tane içmeye basladım 2 hafta boyunca masallah 2 haftada büyümüş bebiş. 3 kg çıkmasını beklemiyordum. Tabi ultrason -200 -300 gr oynayabiliyor ama onu önemsememk lazım. Balık yiyemiyorsak omega3 mutlaka almalıyızBende OMEGA 3 alayım bugün madem işe yarıyorbir tek onu denemedim
Nane çayı iyi geliyor canım bir de etkileyen şeyleri yapma mesela çikolata kahve acı baharatlı tüketme geç yememeye çalışMide yanmasına ne iyi gelir, iki gündür geçmek bilmedisoğuk süt ve ilaç hariç ne iyi gelebilir?
Sen böyle yazarken ağladımDün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun
Canım üzülme bak, sağlıkla geçmiş doğumun. Bebeğinde inşallah bir iki güne toparlanır, kavuşursun. Doktorda endişe edilecek bir durum yok demiş. Ogluşunun yanında olamaması tabiki üzücü, ama sağlığı yerinde çok şükür öyle düşün. DualarimizdasinDün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun
Tabii ki zor ama çok güzel olduğu için zorluklar gözle görülmüyor.Bende şuan 25'im Şubat'ta 26 olucam.
Sağlıklı olacağım için bir yandan Allah'ın izniyle bakarım daha güzel olur her şey diyorum.
Diğer yandan da küçücük kucağıma alırken ya canını yakarsam diyorum.
Ya kolik olursa diyorum.
Annelik çok zor bir şey galiba
Kuzum baya çıkmış sancilar sanki yavaştan geliyo senin ki .Haftaya canım kontrol çok az sürdü ama sancılar bende sıkışma gibi hissediyordum zaten dün akşamdan beri sancim vardi benim böyle karnımda sanki ağırlık var gibi sıkışıyor bi anda nefesimi kesiyor ikinci defa girdiğimde kız baglayamadi bence hiç sancida oynama olmadı çok değişikti hiç öyle çıkmamıştı bak çok kısa sürüyor mesela daha önce böyle en fazla 50 çıkıyordu
Evet bak bebek hareket ettikçe olmuş onlarCtesi günü nstye girdigimde benim 100 u goren sancilarim cikti doktor önemsemedi bebegin hareketlerine bagli dediyakinmiki dogum bilemedim. Birde siz bakin kizlar ya. Ona gore hazirliklari hizlandirayim
Kuzum en mantıklısı otel gibi görünüyor. Hem beslenme saatinde sende gidersin alırlar diye düşünüyorum.Dün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun
Bide portakal ye,buradan biri yazmıştı. Hakikaten deneyip onayladim. 2 haftada 600 gram aldi kızım gunde 3 .4 portakal yedimBende OMEGA 3 alayım bugün madem işe yarıyorbir tek onu denemedim
Yaa ikinci diye sanirim benim de ilkinde bu kadar dogsun diye hevesim yok. Simdi biliyorum mis gibi koktugunu, emzirmenin verdiği hazzi ozellikle de yüzünü cok merak ediyorum abisine mi benziyor kime benziyor diye.Yaa nasıl bu kadar heveslisiniz doğurmaya, ben hala kafası aşağı dönmediği için seviniyorumilk çocuk ya nasıl ne olacağı belirsizliğinin korkusu mudur nedir hiç doğurasım yok valla, durabildiği kadar dursun iyiyiz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?