2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de ciktim randevudan kızlar. Karnı iki hafta geri başı iki hafta ileri yine. Kilosu 2550gr 36+0. Haftaya yine çağırdı. Tüp bebek oldugundan 38. Haftada sezaryen için gün veririz istersen diyor
38+0 da mi canim benim bebegin kafasida hep vucuduna gore 2 hafta önde.

Canım benim kullandığım multivitaminin içinde omega 3 var, sen harici mi kullanıyorsun yoksa multivitamin mi seninkisi de?
Canim omega 3 mus bunu ictikten sonra duzenli bebisin mide iyi oldu

Eklentiler

• Screenshot_20220111-162453_Hepsiburada.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm

Üzülmeyin lütfen , bakın burada kaç anne sizler için dua ediyor Doktorunuz sorun yok demiş , sakin olun

Oy kıyamam sana cnm benim ya inşallah en yakın zamanda evine götürürsün

Canım benim kullandığım multivitaminin içinde omega 3 var, sen harici mi kullanıyorsun yoksa multivitamin mi seninkisi de?
Canım multivitaminlerin içinde ki omega3 seviyesi çok az. O yüzden doktorum bana ekstra alıp kullanmamı önerdi. Ocean 1200 mg lık balk yağını kullanıyorum

Canım benimde detaylı ultrasonda genişleme çıkmıştı doktor erkek çocuklarda oluyor bu durum ama doğduktan sonra ilk muayenede doktoruna söylersin bide sünnet yaptırırsan çok çabuk toparlanır dedi

Canım söylemek kolay yaşamak zordur tabii ki ama içini sıkma ferah tut ki sütün de bol bol gelsin. En azından emin ellerde ve beslenmeye de başlamış. Önlem alınması iyidir mutlaka. Arkadaşların dediği gibi evin uzaksa hastanede kalamıyosan bi otel odası ayarlayabilşrsin canım. Tüm dualarımız seninle ve oğlunla

Kızlar ya benim bebişin hareketleri azaldı sanki ya hareket ettiğinde hissediyorum ama sizde de öyle bi durum var mı acaba ne yapsam bilemedim

Kızlar şimdi hatırladım doktorum demişti ki bebek kanala ilerledikçe kafa ölçüsü değişecek yani eğer kafa ölçüsü çok önde d değilse aslında doğum yaklaşıyor bebek kanalda ilerliyor demektir diğer haftalardaki ultrason ölçüleriyle kıyaslayın mesela geçen hafta 2 hafta önde gidiyor kafası bu hafta 1 + 3 gün mü önde gidiyor o zaman bebiş kanalda ilerliyor demektir

Ya benim bebis 35 lerde olmasi gerekirken 33lerde çıkınca ya nie oyle dedim pozisyonu asagida ondan dedi dert etme sıkıntı yok demisti ama kanalda falan dememisti

Kızlar ya benim bebişin hareketleri azaldı sanki ya hareket ettiğinde hissediyorum ama sizde de öyle bi durum var mı acaba ne yapsam bilemedim
Benimki açma germe yapıyor değişik şekillerde sporcu olacağını düşünüyorum

Benm bebişinde azaldı. Yemek yiyince harkeetli sonraları hep durgun. Yerleri daraldı normaldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…