Bana sonu ben cekecekmisim gibi geliyor,Sen sonu cekeceksin bence canım zaten 1 mart senin oyle boyle gececek oyle hissettim
38+0 da mi canim benim bebegin kafasida hep vucuduna gore 2 hafta önde.Ben de ciktim randevudan kızlar. Karnı iki hafta geri başı iki hafta ileri yine. Kilosu 2550gr 36+0. Haftaya yine çağırdı. Tüp bebek oldugundan 38. Haftada sezaryen için gün veririz istersen diyor
Ay kafam karisti regenesis multi vitamindi galibaCanım benim kullandığım multivitaminin içinde omega 3 var, sen harici mi kullanıyorsun yoksa multivitamin mi seninkisi de?
Senin tarih ne zaman gözükmüyor canim kayit et hesabindan gorelimBana sonu ben cekecekmisim gibi geliyor,
Perşembe kontrolden sonra daha net bir şey söyleyebilirim.
Canim omega 3 mus bunu ictikten sonra duzenli bebisin mide iyi olduCanım benim kullandığım multivitaminin içinde omega 3 var, sen harici mi kullanıyorsun yoksa multivitamin mi seninkisi de?
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnmBen önceki günden beri sancı hissediyorum canım bu sabah azalmıştı bile hatta kesin çıkmaz diyordum şaşırdım nstyi ekledim mesela hemen olur doğum gibi de konusmadi daha çok var ilkine bakarsak dedi gaza geldim activing labor yapacagim cumaya bakalım
Dün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun
Oy kıyamam sana cnm benim ya inşallah en yakın zamanda evine götürürsünDün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun
Canım multivitaminlerin içinde ki omega3 seviyesi çok az. O yüzden doktorum bana ekstra alıp kullanmamı önerdi. Ocean 1200 mg lık balk yağını kullanıyorumCanım benim kullandığım multivitaminin içinde omega 3 var, sen harici mi kullanıyorsun yoksa multivitamin mi seninkisi de?
Canım benimde detaylı ultrasonda genişleme çıkmıştı doktor erkek çocuklarda oluyor bu durum ama doğduktan sonra ilk muayenede doktoruna söylersin bide sünnet yaptırırsan çok çabuk toparlanır dediNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Canım söylemek kolay yaşamak zordur tabii ki ama içini sıkma ferah tut ki sütün de bol bol gelsin. En azından emin ellerde ve beslenmeye de başlamış. Önlem alınması iyidir mutlaka. Arkadaşların dediği gibi evin uzaksa hastanede kalamıyosan bi otel odası ayarlayabilşrsin canım. Tüm dualarımız seninle ve oğlunlaDün gece 03.00 gibi gördüm bir daha göremedim oğlumu. Yarın görebilirsiniz diyorlar. Eve gönderecekler beni ama bebeğim hastanede kalacak nasıl gidicem eve onu bırakıp bilmiyorum. Bugün beslemeye başlamışlar dün midesini aspire etmişler pislik çıkmış dün beslememişler. Dünden beri sürekli süt sağmaya çalışıyorum sabahtan akşama kadar 2-3 şırınga anca çıkıyor sütüm. Doktor endişe edilecek bir durum yok gayet kendinde biz tedbir amaçlı güzelce beslensin diye tutuyoruz diyor ama gönlüme bunu anlatamıyorum. Eve gidince yanımda bebeğim olmadan nasıl katlanırım bilmiyorum. Çok değil bir kaç gün ama gene de bırakmak içimden gelmiyor. Tüm imkanlarımı kullanıp hastanede kalmak için elimden geleni yapacağım dualarınız oğlumla olsun
Kendini yorduysan ondan olabilir bi çikolata ye de sevinsin ben dün yedim gece durmadı yerindeKızlar ya benim bebişin hareketleri azaldı sanki ya hareket ettiğinde hissediyorum ama sizde de öyle bi durum var mı acaba ne yapsam bilemedim
Ya benim bebis 35 lerde olmasi gerekirken 33lerde çıkınca ya nie oyle dedim pozisyonu asagida ondan dedi dert etme sıkıntı yok demisti ama kanalda falan dememistiKızlar şimdi hatırladım doktorum demişti ki bebek kanala ilerledikçe kafa ölçüsü değişecek yani eğer kafa ölçüsü çok önde d değilse aslında doğum yaklaşıyor bebek kanalda ilerliyor demektir diğer haftalardaki ultrason ölçüleriyle kıyaslayın mesela geçen hafta 2 hafta önde gidiyor kafası bu hafta 1 + 3 gün mü önde gidiyor o zaman bebiş kanalda ilerliyor demektir
Bi deneyimKendini yorduysan ondan olabilir bi çikolata ye de sevinsin ben dün yedim gece durmadı yerinde
Bu haftalarda pozisyondan kaynakli hareket azlığı oluyormuş 1 gunde 10 hareket bekleriz dedi doktorum hareketlerini say istersen. Birde muzik acabilirsin yuksek ses.Bi deneyim
Benimki açma germe yapıyor değişik şekillerde sporcu olacağını düşünüyorumKızlar ya benim bebişin hareketleri azaldı sanki ya hareket ettiğinde hissediyorum ama sizde de öyle bi durum var mı acaba ne yapsam bilemedim
Benm bebişinde azaldı. Yemek yiyince harkeetli sonraları hep durgun. Yerleri daraldı normaldir benceKızlar ya benim bebişin hareketleri azaldı sanki ya hareket ettiğinde hissediyorum ama sizde de öyle bi durum var mı acaba ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?