2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayirli geceler arkadaşlar ben sayfaya girişte hep sorun yaşıyorum malesef surekli sayfa donuyor..daha once bir kaç sefer yazmıştım 3.gebeliğim 2ssvd deneyeceğim insallah nasip olursa topukta var mi acaba başka ssvd denemesi yapmayı düşünen birde arkadaslar 2 kizimda erken ve dusuk kilolu doğdular ilk kizim 37 haftalik protein kaçağı nedeniyle acil sezeryanla 2100 gr 2.kizim 34 haftalik gelişim geriliği 1900 gr doğdular ıkiside küveze girmedi oyuzden düşük kilolu olmalarını takmayın kafaniza kuvez isi belli olmuyor zamanında iyinkiloda doğan bebeklerde girebiliyor Rabbim.hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimiz hayirlisiyla alalim kucagimiza yavrularımızı.. buarada ssvd deneyeceğim.icin ebe ile anlaştım once evde bir müddet süreci geciricez sonra hastanede de kendisi bana destek olacak Rabbim.hepimize guzel doğumlar nasip etsin

Doğum sancısı yaşamadım daha once bu haftalarda yalanci.kasilmalar.normalmis aldığım eğitimde 3 bardak.su icip.sol.tarafa yatarak geciyor mu geçmiyor mu beklememiz.soylenmisti

Canim cocuk mesela sag tarafta toplandiginda sol tarafini parmaginla kontrol et yumuşaksa o taraf sorun yok dedi doktorum. Sertse orasida sancı olabilir demişti. Totosunu kaldiriyor toplaniyor gibi oluyor bendede.
Yok canım bütün karnim taş gibi oldu Allah'tan yarın sabah erkenden doktor randevum var

Garip bir sekilde hep 05.45 de geliyor ağrılar sonra bir saat donuyorum saga sola tabi esimi hep uyandiriyorum sanki kizim babasina garazli adam bir saat sonra zaten uyanamacak uyutmuyorum onu yolcu ediyorum 7de sonra agrim geciyor uyuyorum 11e kadar ne oluyor anlamiyorum canim.

Kızlar aymeh ’in dediği gibi bebeğin küvöze girmesi kilodan bağımsız bir durum. Şöyle ki 34 sene önce 7 aylık doğmuşum, 1300 gr. Ve hiç küvöze girmemişim, emme refleksim de çok iyiymiş, çok güzel emmişim annemi, hastanede bir gece kalıp, ertesi gün evlerine gitmişler annemle babam. Ciğer geliştirici falan da vurulmamış annem ki belki de o yıllarda öyle bir şey yoktu

Benim her akşam öyle. Gündüz iyi akşam vakti başlıyor. Sen yine de aralıklarında bak canım saat tutup düzenli değilse sorun yok

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin şükür daha iyiler ama hala ara ara çıkıyor ateşleri bende bugün kontrole gittim sancım çoktu nstdede çıktı yine doktor açılma varmi diye baktı yoktu bide serum taktırdım vitamin falan çok şükür rahatladım ama şuan yine bı bitkinlik çöktü birseyler yiyip parol içip uyurum birazdan canim kaç günün yorgunluğu var uzerimde uyku bastırıyor

İyi canım cok sükür doğuma yakın atlattın sorunsuz

Kızlar bir yandan bir an önce doğsun istiyorum , oğlumu bir an önce görmek, öpmek, koklamak, emzirmek…Bir yandan da yenidoğan bir bebekle ilgilenmenin zorluğu…uykusuz geceler…emzirme aralıkları…bebeğin gazını çıkarmak, emzirmek…ve bunları 4,5 yaşında bir çocuğun meraklı bakışları ve onun da ilgi alaka beklentisi altında yapmak var… 2.kez ya da 3.kez anne olacaklar beni en iyi anlar…Allah güç kuvvet versin hepimize….En azından tecrübeli bir anneyim, kendinden emin ve daha soğuk kanlı acil durum ya da krizlerde…

Aradaki yas farki pedogojik acıdan cok guzel iki kızımın arasıda 4 yaş okadar guzel.anlasiyorlarki büyüğüm.hic kiskanmadi kardesini tabiki ilk zamanlar alisma sureci oluyor ama genel anlamda cok.rahat buyuttum elhamdülillah simdi.ikiside heyecanla kardeslerini.bekliyorlar bu sefer en küçüğü ile 7 yas var arada muhtemelen ıkiside bakmak.icin yarisacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…