Hih bende bunu sordum A anneolmayoluCanim cocuk mesela sag tarafta toplandiginda sol tarafini parmaginla kontrol et yumuşaksa o taraf sorun yok dedi doktorum. Sertse orasida sancı olabilir demişti. Totosunu kaldiriyor toplaniyor gibi oluyor bendede.
Doğum sancısı yaşamadım daha once bu haftalarda yalanci.kasilmalar.normalmis aldığım eğitimde 3 bardak.su icip.sol.tarafa yatarak geciyor mu geçmiyor mu beklememiz.soylenmistiKızlar bir şey soracağım akşam 8den beri karnım durup durup sertleşiyor bebek bir toplanıyo sonra bırakıyo bir iki dakika geçiyo tekrar toplanıyo karnım taş gibi oldu ama hiç agri vs sancı yok. Sizce bir tehlike mi
Yok canım bütün karnim taş gibi oldu Allah'tan yarın sabah erkenden doktor randevum varCanim cocuk mesela sag tarafta toplandiginda sol tarafini parmaginla kontrol et yumuşaksa o taraf sorun yok dedi doktorum. Sertse orasida sancı olabilir demişti. Totosunu kaldiriyor toplaniyor gibi oluyor bendede.
Garip bir sekilde hep 05.45 de geliyor ağrılar sonra bir saat donuyorum saga sola tabi esimi hep uyandiriyorum sanki kizim babasina garazli adam bir saat sonra zaten uyanamacak uyutmuyorum onu yolcu ediyorum 7de sonra agrim geciyor uyuyorum 11e kadar ne oluyor anlamiyorum canim.Acilma olursa ya sancıyla ya su gelmesi ile belli eder cnm benim suyum geldi ben öyle gittim dedi açılma var onun icin vucudunu dinle sana doğruyu gösterir.
Ağrılar bendede var gecen nstde sanci dümdüzdu cok şaşırdım. Tabi icin rahat edicekse git mutlaka benim cumartesi idi kontrol ben pazartesi gittim mesela.
Evet canım izliyorum ben de. O yüzden sordum. O da doğurdu sıra bizdeEvett haftasonu bebekleri kuvezde kalmış
Benim her akşam öyle. Gündüz iyi akşam vakti başlıyor. Sen yine de aralıklarında bak canım saat tutup düzenli değilse sorun yokKızlar bir şey soracağım akşam 8den beri karnım durup durup sertleşiyor bebek bir toplanıyo sonra bırakıyo bir iki dakika geçiyo tekrar toplanıyo karnım taş gibi oldu ama hiç agri vs sancı yok. Sizce bir tehlike mi
Hiç yazmıyor onlar sır küpü gibilerBizim grupta ikizler hatta üçüzler vardi ya kizlar onlar ne yaptiki
Onlar ikiz grubunda yazışıyolar canım birkaç kez bakmıştım. Bizi terketmişlerBizim grupta ikizler hatta üçüzler vardi ya kizlar onlar ne yaptiki
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin şükür daha iyiler ama hala ara ara çıkıyor ateşleri bende bugün kontrole gittim sancım çoktu nstdede çıktı yine doktor açılma varmi diye baktı yoktu bide serum taktırdım vitamin falan çok şükür rahatladım ama şuan yine bı bitkinlik çöktü birseyler yiyip parol içip uyurum birazdan canim kaç günün yorgunluğu var uzerimde uyku bastırıyor
Oyle bi grupta mi varmisOnlar ikiz grubunda yazışıyolar canım birkaç kez bakmıştım. Bizi terketmişler
İyi canım cok sükür doğuma yakın atlattın sorunsuzKuzum saolasınBebişi geçen hafta gördüm iyiydi sonra karantinaya girdik bir daha haftaya gidicez görmeye 34+6 da ama hareketleri vs iyi sancimda cikmamisti zaten sadece oksururken kasiliyo gibi oldum hep ilik banyo ve masaj rahatlatti bu surecte
Yaaa rengi harikaaaBuda bizim teyzemizden sürpriz, hastanede dağıtmak için kurabiye
Bayıldım harika olmuş canım. İkea’nın şifonyerinden almakla çok iyi yapmışsın, ben de öyle yapmıştım kızımda ilk
Aradaki yas farki pedogojik acıdan cok guzel iki kızımın arasıda 4 yaş okadar guzel.anlasiyorlarki büyüğüm.hic kiskanmadi kardesini tabiki ilk zamanlar alisma sureci oluyor ama genel anlamda cok.rahat buyuttum elhamdülillah simdi.ikiside heyecanla kardeslerini.bekliyorlar bu sefer en küçüğü ile 7 yas var arada muhtemelen ıkiside bakmak.icin yarisacaklarKızlar bir yandan bir an önce doğsun istiyorum , oğlumu bir an önce görmek, öpmek, koklamak, emzirmek…Bir yandan da yenidoğan bir bebekle ilgilenmenin zorluğu…uykusuz geceler…emzirme aralıkları…bebeğin gazını çıkarmak, emzirmek…ve bunları 4,5 yaşında bir çocuğun meraklı bakışları ve onun da ilgi alaka beklentisi altında yapmak var…2.kez ya da 3.kez anne olacaklar beni en iyi anlar…Allah güç kuvvet versin hepimize….En azından tecrübeli bir anneyim, kendinden emin ve daha soğuk kanlı acil durum ya da krizlerde…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?