2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tek başınayken girme. Doktor 5 dk ılık suyla banyo yapmama izin verdi. Ben onda bile eşimi başıma diktim bir şey olursa diye
Benn de ılık suyla yıkanıyorum. ayakta max 10 dakika sürüyor . Sıcaklaştıramıyorum açılmam olur diye oturmuyorumda.

Ay kızlar benimde doğum sonrası korkularım var. Bunlardan biri ve en taktığım kaynanam. Ayy nasıl cekicez birbirimizi hiç bilemiyorum, 10 15 gün kalsan yeter diyorum her firsatta
1 Ay filan kalmaz umarım
Benm ki görmeye bile gelmeyecek sanırım o yüzden şanslıyım Allah kolaylık versin canım

Bende çok şaşırdım heyecanlandım falan her gün yürü, squat yap ada çayı ve hurma ye dedi. Bi de hafta da 3 ilişki önerdi
Canım senin zaten zamanın yokmu ne diye doktorlar böyle öneride bulunuyorlar

Yok canım takmıyorum da ilerisi için problem olacak , torununu görmeye gelmezse ileride de göremez. Net şekilde söyledim eşime. O da yorum yapmıyor . Beni geren şeyler bunlar
Onun için önemli olsa eminim doğumda gelir,büyüklüğünü yapar çünkü sen o hasta olduğunda arayip yapman gerekeni yaptın. Şimdi sora onda eğer yapmazsa hiç hiç üzülme haketmiyor demektir.

Yok canım takmıyorum da ilerisi için problem olacak , torununu görmeye gelmezse ileride de göremez. Net şekilde söyledim eşime. O da yorum yapmıyor . Beni geren şeyler bunlar
İyi demişsin cnm oh ne güzel keyfine göre gelme sonra gel, esin de inşallah anlar seni

Onun için önemli olsa eminim doğumda gelir,büyüklüğünü yapar çünkü sen o hasta olduğunda arayip yapman gerekeni yaptın. Şimdi sora onda eğer yapmazsa hiç hiç üzülme haketmiyor demektir.
İyi demişsin cnm oh ne güzel keyfine göre gelme sonra gel, esin de inşallah anlar seni
Aynen kızlar ben de böyle düşünüyorum. Eşimin mutluluğu için arada kalmasın diye aradım. Artık top kv’de. Daha ben napayım yani. Eşimde umarım anlar mesafesini koyar insallah

Kızlar ben boş şeylerle size yazıyorum ama moralimi bunlar toparlıo bu ara malum covid neyse ki bitti yarın çıkabiliyoruz ama tekrar pozitifiz diye evdeyim ben haftaaonuna kadar kimseyi riske atamam kolonya hediyrliğimiz nasıl olmuş ??

Eklentiler

• 20941FA2-FADC-4CD3-9484-F2E4CE21C072.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 62
Aynen kızlar ben de böyle düşünüyorum. Eşimin mutluluğu için arada kalmasın diye aradım. Artık top kv’de. Daha ben napayım yani. Eşimde umarım anlar mesafesini koyar insallah
Aynen cnm umarım seni anlar eşin.
Su aşamada senin yapacağın hic bisey yok.

Canım çok geçmiş olsun. İyi atlamıssınız bebeğin nasıl peki
Hediyelik harika olmus çok ciciş

Ayy boyle seyler dolsun buralar çok güzel cnmm bebis.hazirligi görmek beni mutlu ediyor.
Ellerine sağlık

Niye boş iş olsun ki çok tatlı olmuş bayıldım

Bende çok şaşırdım heyecanlandım falan her gün yürü, squat yap ada çayı ve hurma ye dedi. Bi de hafta da 3 ilişki önerdi
Daha erken degil mi ay o dediklerini iliski haric 38de baslicam bende ins iliski falan hic yapamam biz biraktik o isi aylar önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…