2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kitap miii inşallah okumaya fırsat olur ben çok okudum dokuz aydır ama en iyi bilgiyi eğitimlere katıldım online ordan alıyorum tavsiye ederim çok İlkadımlarım.com da hep bir seminer, eğitim gibi oluyo canlı da oluyo sonrada video olarak izlenio drlar ,pedagoglar , bebek hemşireleri çok güzel ben çok faydalandım bilgi olarak

Kızlarr benim gibi tecrübesiz anneler ilkadımlarım.com da çok çok güzel canlı eğitimler oluyo ücretsiz bakmanızı tavsiye ederim hem vakit geçiyo hem de çok şey öğreniliyo Bebeklerde İlk yardım özellikle en dikkat ettiğim oldu benim ilginiz olursa bir göz atın derim faydalı oluyo

Bi ksç kitap okudum sma hamilelikle ilgiliydi hep artık fırsat bulursam okurum çok teşekkür ederim canım ben de takip edeyim. YouTube da bakıyorum bazı videolara ama eğitimlere de bakayım

Bi ksç kitap okudum sma hamilelikle ilgiliydi hep artık fırsat bulursam okurum çok teşekkür ederim canım ben de takip edeyim. YouTube da bakıyorum bazı videolara ama eğitimlere de bakayım
Bebek ve Gelişim kitapları iki yaşına kadar anlatıo genelde çoook fırsatın olur aralarda okumaya Bu eğitimlerde emzirme ,uyku düzeni banyo bir sürü şey anlatıp gösterio çok hoşuma gidio benim not defteri aldım kaydettim hep kapsül bilgileri bugün yenidoğan bakımı hkk eski bi video açtım çok iyi geldi bilgilendim gibi hissediorum teori ve pratik başka ama olsun en azından bilerek hareket etmek etraftan gelem cahil eski usülleri püskürtmek için bile önemli okumakta bilgi edinmekte

Aynı hisleri ben de yaşıyorum canım…Annem olacak bir süre yanımda kalacak zaten aynı şehirdeyiz. İnşallah sorunsuz atlatırız, geçiş sürecini

Ne güzel canım maşallah Benimki de düşkün olacak gibi ama arada ben kardeşimi kız istiyordum, kız tutuyordum diyor Biraz üzülüyorum öyle deyince..Sonra ama benim prensesim bir tane olsun istemiştim, o da sensin diyorum , hoşuna gidiyor bu sefer de. Kardeşin de bizim küçük prensimiz olacak diyorum

Ben de hep katılıyorum canım, cok bilgilendim gerçekten emzirme konusunda olsun, doğum nefes egzersizleri olsun, bu hafta tekrar ilk yardım eğitimi var. Doğurmadan katılayım öğreneyim diyorum

Kucugu acile elettik gelirken yolda sancim geldi. Eve geldik banyomu yaptim simdi hastaneye gidecez. Şaka maka derken dogurcammi ne. Sabah ola hayrola bakalim Allah ne gosterecek.
Ayy hadi hayırlısı bakalım, Allah yardımcın olsun canım, her şey yolunda gitsin inşallah

Ayy hadi hayırlısı bakalım, Allah yardımcın olsun canım, her şey yolunda gitsin inşallah
Allah razi olsun canim. Hastaneye gitmedim kapidan döndüm. Banyo yapinca rahatlar gibi oldum. Kucuk oglum atesli esimde hasta hasta sabah erken ise gidiyo uykusuz kalmasin istedim. Kendimi dinliyorum. Ayni sekilde sancim olursa esimi kaldircam öyle gidecem. Bu seferde sanci cikmaz bosa gitmis oluruz dedim. İkisindede sancisiz gittigim icin neyin ne oldugunu bilemiyorum. Ama beni fena bagirtti agladim yani o iki kere gelen sancida. Biri arabada geldi biri evde. Banyo yapinca belime yayildi. Suyum falan gelmedi ondan rahatim birazda ikincide sancisiz suyum nişan gelmisti. Bakalim Rabbim ne gosteriyo. Herseyi hazirladim beklemedeyim

İyiki gitmemişim kucuk oglum aglayarak uyandi hem ates hem öksüruk burnu yara sildirmiyo burun akintisida çok. Evde goremeyince uyku sersemi hasta hasta akli cikardi Allah korusun korkardi. Cok agladi. Zorla şurup icirip sakinledi biraz. Kendi agrimi unuttum. Biyandanda ne olacak kaygısı var. Sizleride merakta koymamak adina yaziyorum. Sizden aldigim dualarin gucune inaniyorum çunki

Benim oğlum surekli kardeşiyle konuşma halinde iyice her şeye dahil ediyor onu ben söylemesem bile ama bazende hırçın davranıyor konusu geçtiği anda neye göre anlayamadım o anda hemen onu sevmeye çalışıyorum konuyu değiştiriyorum veya anlayabilecegi şekilde anlatıyorum bakalım bizi neler bekliyor bende ilginç bi şekilde yenidogan bakımı konusunda çok rahatım inşallah büyük kardesler kolay alısirlar

Bende bunu hissediyorum tek korkum onu ruhen doyuramamak geri kalan bakımı sanki otomatik yapacakmisim gibi geliyor

Kesinlikle sırf o yüzden istiyorum okumayı izlemeyi. Biz böyle büyüttük olayına illa ki girer nineler
Canımm çok geçmiş olsun dualarım seninle kendine de çocuklara da dikkat et

Kesinlikle sırf o yüzden istiyorum okumayı izlemeyi. Biz böyle büyüttük olayına illa ki girer nineler

Canımm çok geçmiş olsun dualarım seninle kendine de çocuklara da dikkat et
Aman onlar izlesende giriyor izlemesende bide o zaman sen internetten mi öğreniyorsun anneliği diye üste çıkıyorlar bazısı doktorun dediğini bile dikkate almıyor değişikler çok cevap verme onlara he de kendi öğrendiğini yap ki kafanı karıştırmaya fırsat olmasın ben onları bisey biliyorlar da söylüyorlar saniyordum en büyük hatam dinliyordum dediklerini cocuk bakımı daha zor oluyordu bide onların bozduğunu düzeltmeye çalışıyordum ah cahillik

Doğuma 20 gün kalmış görünüyor hala sanki çok uzak gibi allahim sağlıkla kavuştursun hepimizi kızlar
Ben bugun dra gittim. Canim doktorum benim son ayimda kendine sonunda bir ultrson cihazi almis (yuh yani, 3 paralik bir sey almislar, goruntuyu tablete aktariyor, yani bunca saman neden alinmaz! Neyse konumuz bu degil) 1,5 haft sonra terme gidiyorsun artik o zamandan sonra olan dogum zamaninda sayilacak dedi. O zaman dank etti bana iyice sona geldigim.

Bebisin kafasi asagidaymis, sorun degil artik zamani geliyor zaten, dogum pozisyonuna girmis dedi. Benim bir numara da hep dogum pozisyonundaydi, bu da oyle :) ama 1 numara 39+5te dogduydu, bunu da erken beklemiyorum. Dedigim gibi benim totemim sevgililer gunu

bugun minnosuma bir iki parca esya da aldim, cok guzel bir gun gecirdim :) artik yavasca dogum moduna girmis hissediyordum, markete gittikce buzluga atmalik urun aliyorum. Bugun stok yaptim azicik, yarin da pirinc, bakliyat stogu yapacagim :)

5kilo seker aldim. Normalde yilda 2 kilo seker kullanan aileyiz :) gelsin lohusa serbeti dedim, cidden canim cok serbet cekmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…