Ee size kim destek olcak ayrı ayrıııEvet3 hafta aramız olacak nasipse
Kitap miii inşallah okumaya fırsat olurYok canım erkek ben ankete oy verdim ilk sayfada görünmüyo onu sandım
Bi iki güne biter inşallahAtarım mutlaka. Valla bunlarla uğraşmasam zaman geçmiyo şimdi de bebek bakım ile ilgili kitap sipariş verdim onları bekliyorum
Bi ksç kitap okudum sma hamilelikle ilgiliydi hep artık fırsat bulursam okurumKitap miii inşallah okumaya fırsat olurben çok okudum dokuz aydır ama en iyi bilgiyi eğitimlere katıldım online ordan alıyorum tavsiye ederim çok İlkadımlarım.com da hep bir seminer, eğitim gibi oluyo canlı da oluyo sonrada video olarak izlenio drlar ,pedagoglar , bebek hemşireleri çok güzel ben çok faydalandım bilgi olarak
Bebek ve Gelişim kitapları iki yaşına kadar anlatıo genelde çoook fırsatın olur aralarda okumayaBi ksç kitap okudum sma hamilelikle ilgiliydi hep artık fırsat bulursam okurumçok teşekkür ederim canım ben de takip edeyim. YouTube da bakıyorum bazı videolara ama eğitimlere de bakayım
Aynı hisleri ben de yaşıyorum canım…Annem olacak bir süre yanımda kalacak zaten aynı şehirdeyiz. İnşallah sorunsuz atlatırız, geçiş süreciniSağlıkla gelsinler de bi şekilde hallederiz bence. Tecrübe de var dediğin gibi. Yanında kimse olacak mı doğumdan sonra. En azından kızınla oyun oynayacak ya da sen kızınla oynarken ev işi yapacak. Ben en çok büyük kızımı düşünüyorum bebek emzir bırak uyusun ama benim kızım da 4 buçuk yaşında onu ihmal etme ya da öyle hissetmesi korkusu var.
Ne güzel canım maşallahAradaki yas farki pedogojik acıdan cok guzel iki kızımın arasıda 4 yaş okadar guzel.anlasiyorlarki büyüğüm.hic kiskanmadi kardesini tabiki ilk zamanlar alisma sureci oluyor ama genel anlamda cok.rahat buyuttum elhamdülillah simdi.ikiside heyecanla kardeslerini.bekliyorlar bu sefer en küçüğü ile 7 yas var arada muhtemelen ıkiside bakmak.icin yarisacaklar
Ben de hep katılıyorum canım, cok bilgilendim gerçektenKızlarr benim gibi tecrübesiz anneler ilkadımlarım.com da çok çok güzel canlı eğitimler oluyo ücretsiz bakmanızı tavsiye ederim hem vakit geçiyo hem de çok şey öğreniliyoBebeklerde İlk yardım özellikle en dikkat ettiğim oldu benim ilginiz olursa bir göz atın derim faydalı oluyo
Ayy hadi hayırlısı bakalım, Allah yardımcın olsun canım, her şey yolunda gitsin inşallahKucugu acile elettik gelirken yolda sancim geldi. Eve geldik banyomu yaptim simdi hastaneye gidecez. Şaka maka derken dogurcammi ne. Sabah ola hayrola bakalim Allah ne gosterecek.
Çook güzel olmuş canım, sağlıklı mutlu güzel günlerde kullansın odasını inşallah kuzucuk
Allah razi olsun canim. Hastaneye gitmedim kapidan döndüm. Banyo yapinca rahatlar gibi oldum. Kucuk oglum atesli esimde hasta hasta sabah erken ise gidiyo uykusuz kalmasin istedim. Kendimi dinliyorum. Ayni sekilde sancim olursa esimi kaldircam öyle gidecem. Bu seferde sanci cikmaz bosa gitmis oluruz dedim. İkisindede sancisiz gittigim icin neyin ne oldugunu bilemiyorum. Ama beni fena bagirtti agladim yani o iki kere gelen sancida. Biri arabada geldi biri evde. Banyo yapinca belime yayildi. Suyum falan gelmedi ondan rahatim birazda ikincide sancisiz suyum nişan gelmisti. Bakalim Rabbim ne gosteriyo. Herseyi hazirladim beklemedeyimAyy hadi hayırlısı bakalım, Allah yardımcın olsun canım, her şey yolunda gitsin inşallah
Benim oğlum surekli kardeşiyle konuşma halinde iyice her şeye dahil ediyor onu ben söylemesem bile ama bazende hırçın davranıyor konusu geçtiği anda neye göre anlayamadım o anda hemen onu sevmeye çalışıyorum konuyu değiştiriyorum veya anlayabilecegi şekilde anlatıyorum bakalım bizi neler bekliyor bende ilginç bi şekilde yenidogan bakımı konusunda çok rahatım inşallah büyük kardesler kolay alısirlarKızlar bir yandan bir an önce doğsun istiyorum , oğlumu bir an önce görmek, öpmek, koklamak, emzirmek…Bir yandan da yenidoğan bir bebekle ilgilenmenin zorluğu…uykusuz geceler…emzirme aralıkları…bebeğin gazını çıkarmak, emzirmek…ve bunları 4,5 yaşında bir çocuğun meraklı bakışları ve onun da ilgi alaka beklentisi altında yapmak var…2.kez ya da 3.kez anne olacaklar beni en iyi anlar…Allah güç kuvvet versin hepimize….En azından tecrübeli bir anneyim, kendinden emin ve daha soğuk kanlı acil durum ya da krizlerde…
Bende bunu hissediyorum tek korkum onu ruhen doyuramamak geri kalan bakımı sanki otomatik yapacakmisim gibi geliyorSağlıkla gelsinler de bi şekilde hallederiz bence. Tecrübe de var dediğin gibi. Yanında kimse olacak mı doğumdan sonra. En azından kızınla oyun oynayacak ya da sen kızınla oynarken ev işi yapacak. Ben en çok büyük kızımı düşünüyorum bebek emzir bırak uyusun ama benim kızım da 4 buçuk yaşında onu ihmal etme ya da öyle hissetmesi korkusu var.
Kesinlikle sırf o yüzden istiyorum okumayı izlemeyi. Biz böyle büyüttük olayına illa ki girer ninelerBebek ve Gelişim kitapları iki yaşına kadar anlatıo genelde çoook fırsatın olur aralarda okumayaBu eğitimlerde emzirme ,uyku düzeni banyo bir sürü şey anlatıp gösterio çok hoşuma gidio benim not defteri aldım kaydettim hep kapsül bilgileri bugün yenidoğan bakımı hkk eski bi video açtım çok iyi geldi bilgilendim gibi hissediorum teori ve pratik başka ama olsun en azından bilerek hareket etmek etraftan gelem cahil eski usülleri püskürtmek için bile önemli okumakta bilgi edinmekte
Canımm çok geçmiş olsun dualarım seninleİyiki gitmemişim kucuk oglum aglayarak uyandi hem ates hem öksüruk burnu yara sildirmiyo burun akintisida çok. Evde goremeyince uyku sersemi hasta hasta akli cikardi Allah korusun korkardi. Cok agladi. Zorla şurup icirip sakinledi biraz. Kendi agrimi unuttum. Biyandanda ne olacak kaygısı var. Sizleride merakta koymamak adina yaziyorum. Sizden aldigim dualarin gucune inaniyorum çunki
Aman onlar izlesende giriyor izlemesende bide o zaman sen internetten mi öğreniyorsun anneliği diye üste çıkıyorlar bazısı doktorun dediğini bile dikkate almıyor değişikler çok cevap verme onlara he de kendi öğrendiğini yap ki kafanı karıştırmaya fırsat olmasın ben onları bisey biliyorlar da söylüyorlar saniyordum en büyük hatam dinliyordum dediklerini cocuk bakımı daha zor oluyordu bide onların bozduğunu düzeltmeye çalışıyordum ah cahillikKesinlikle sırf o yüzden istiyorum okumayı izlemeyi. Biz böyle büyüttük olayına illa ki girer nineler
Canımm çok geçmiş olsun dualarım seninlekendine de çocuklara da dikkat et
Ben bugun dra gittim. Canim doktorum benim son ayimda kendine sonunda bir ultrson cihazi almisDoğuma 20 gün kalmış görünüyor hala sanki çok uzak gibi allahim sağlıkla kavuştursun hepimizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?