Kuzum saolasınCanım çok geçmiş olsun. İyi atlamıssınız bebeğin nasıl peki
Hediyelik harika olmus çok ciciş
Saol kuzumAyy boyle seyler dolsun buralar çok güzel cnmm bebis.hazirligi görmek beni mutlu ediyor.
Ellerine sağlık
Ay kuzum ne biliyim erken doğum riski olan arkadaşlar var falan ayıp olmasın diyeNiye boş iş olsun ki çok tatlı olmuş bayıldım
Arkadaşın açılması varmış 1cm onun icin doğumu hizlandirmasi lazim cnmDaha erken degil mi ay o dediklerini iliski haric 38de baslicam bende insiliski falan hic yapamam biz biraktik o isi aylar önce
Bnm olduğum sehirde cok vaka var ve test yaptırmayan da var arkadas hastaydi omicron gibiydi resmen gidip test yapmadı ha grip ha korona dedi. Maske kuralına da uyulmuyor. Doktorda doktora evden çıkıyoruz sadece insallah bulasmadan dogar bebisler sağlıkla.Vaka sayısı 74 bin küsur kizlar kimseyi eve kabul etmeyin cok dikkat etmek lazim malum deltaya gore omicron yayilma hızı yuzde yüz yirmi beş son zamanlarimizda bizi bulmasin amin
Ben mecbur oturdum. Ayakta durunca da sanki ağırlığı iyice aşağı çekiyor, karnım geriliyor gibi oluyor. Ondan da korktum. Sağ salim vaktini doldurup geleydi şu bebikler daha fazla aklımızı almadan yaBenn de ılık suyla yıkanıyorum. ayakta max 10 dakika sürüyor . Sıcaklaştıramıyorum açılmam olur diye oturmuyorumda.
Açılma olunca oyle bir iki hafta durmaz mi canim ay ne cahilimArkadaşın açılması varmış 1cm onun icin doğumu hizlandirmasi lazim cnm
Hala virus yok diyen insanlar var valla pesBnm olduğum sehirde cok vaka var ve test yaptırmayan da var arkadas hastaydi omicron gibiydi resmen gidip test yapmadı ha grip ha korona dedi. Maske kuralına da uyulmuyor. Doktorda doktora evden çıkıyoruz sadece insallah bulasmadan dogar bebisler sağlıkla.
Valla benim oğlan da durmadı açılma vardi nst sanci yoktu doktor enfeksiyon kapabilir diye doğumu baslatti. Kisinin durumuna göre degisiyor. Arkadasin haftasi gayet iyi bence doğum olabilir.Açılma olunca oyle bir iki hafta durmaz mi canim ay ne cahilim
Ben onlardan biriyim. Modum daha fazla düşmesin diye ben kendim de hazırlık şeylerine bakmaya başladım çikolataydı, hediyelikti. Hiç öyle düşünme. Güle güle kullanın, dağıtınAy kuzum ne biliyim erken doğum riski olan arkadaşlar var falan ayıp olmasın diyeTeşekkür ederiz çoook
Bizim etrafta yok ve çok ilginç harita hala bembeyaz bilemedim valla ama bende artık kimseyle görüşmüyorumBnm olduğum sehirde cok vaka var ve test yaptırmayan da var arkadas hastaydi omicron gibiydi resmen gidip test yapmadı ha grip ha korona dedi. Maske kuralına da uyulmuyor. Doktorda doktora evden çıkıyoruz sadece insallah bulasmadan dogar bebisler sağlıkla.
Düşürme modunu herşey güzel olcak bu yolun sonu mutlulukBen onlardan biriyim. Modum daha fazla düşmesin diye ben kendim de hazırlık şeylerine bakmaya başladım çikolataydı, hediyelikti. Hiç öyle düşünme. Güle güle kullanın, dağıtın
Ya bende panik oluyorum boyle olunca bende haftaya cumartesiyi bekleyemeyebilirim agrilarim oluyor sabahları belki bende bile acilma olabilir bilmemek ne kadar kotu anlayamiyorumValla benim oğlan da durmadı açılma vardi nst sanci yoktu doktor enfeksiyon kapabilir diye doğumu baslatti. Kisinin durumuna göre degisiyor. Arkadasin haftasi gayet iyi bence doğum olabilir.
Ya bende panik oluyorum boyle olunca bende haftaya cumartesiyi bekleyemeyebilirim agrilarim oluyor sabahları belki bende bile acilma olabilir bilmemek ne kadar kotu
Acilma olursa ya sancıyla ya su gelmesi ile belli eder cnm benim suyum geldi ben öyle gittim dedi açılma var onun icin vucudunu dinle sana doğruyu gösterir.Ya bende panik oluyorum boyle olunca bende haftaya cumartesiyi bekleyemeyebilirim agrilarim oluyor sabahları belki bende bile acilma olabilir bilmemek ne kadar kotu anlayamiyorum
Evett haftasonu bebekleri kuvezde kalmışgizemtepe mi
Sağol canım bugün gittim serum da taktırdım çok rahatladım şükürler olsunÇok geçmiş olsun canım kötüyü düşünme iy düşün
Canim cocuk mesela sag tarafta toplandiginda sol tarafini parmaginla kontrol et yumuşaksa o taraf sorun yok dedi doktorum. Sertse orasida sancı olabilir demişti. Totosunu kaldiriyor toplaniyor gibi oluyor bendede.Kızlar bir şey soracağım akşam 8den beri karnım durup durup sertleşiyor bebek bir toplanıyo sonra bırakıyo bir iki dakika geçiyo tekrar toplanıyo karnım taş gibi oldu ama hiç agri vs sancı yok. Sizce bir tehlike mi
Bebek hareketi olabilir mi o sertleşme?Kızlar bir şey soracağım akşam 8den beri karnım durup durup sertleşiyor bebek bir toplanıyo sonra bırakıyo bir iki dakika geçiyo tekrar toplanıyo karnım taş gibi oldu ama hiç agri vs sancı yok. Sizce bir tehlike mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?