2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım çok geçmiş olsun. İyi atlamıssınız bebeğin nasıl peki
Hediyelik harika olmus çok ciciş
Kuzum saolasın Bebişi geçen hafta gördüm iyiydi sonra karantinaya girdik bir daha haftaya gidicez görmeye 34+6 da ama hareketleri vs iyi sancimda cikmamisti zaten sadece oksururken kasiliyo gibi oldum hep ilik banyo ve masaj rahatlatti bu surecte

Ayy boyle seyler dolsun buralar çok güzel cnmm bebis.hazirligi görmek beni mutlu ediyor.
Ellerine sağlık
Saol kuzum Valla beni de bunlar mutlu edio artik sıkıcı şeylerle uğraşmak istemiyorum hayırlısıyla doğuralım kucağımıza alalım da kaka emzirme falan konuşalım

Vaka sayısı 74 bin küsur kizlar kimseyi eve kabul etmeyin cok dikkat etmek lazim malum deltaya gore omicron yayilma hızı yuzde yüz yirmi beş son zamanlarimizda bizi bulmasin amin
Bnm olduğum sehirde cok vaka var ve test yaptırmayan da var arkadas hastaydi omicron gibiydi resmen gidip test yapmadı ha grip ha korona dedi. Maske kuralına da uyulmuyor. Doktorda doktora evden çıkıyoruz sadece insallah bulasmadan dogar bebisler sağlıkla.

Benn de ılık suyla yıkanıyorum. ayakta max 10 dakika sürüyor . Sıcaklaştıramıyorum açılmam olur diye oturmuyorumda.
Ben mecbur oturdum. Ayakta durunca da sanki ağırlığı iyice aşağı çekiyor, karnım geriliyor gibi oluyor. Ondan da korktum. Sağ salim vaktini doldurup geleydi şu bebikler daha fazla aklımızı almadan ya

Hala virus yok diyen insanlar var valla pes aynen oyle canim bizim cok dikkat etmemis lazim son zamanlarimiz hayirlisiyla bebislerimizi sağlıkla bir kucagimiza alsaydik

Açılma olunca oyle bir iki hafta durmaz mi canim ay ne cahilim
Valla benim oğlan da durmadı açılma vardi nst sanci yoktu doktor enfeksiyon kapabilir diye doğumu baslatti. Kisinin durumuna göre degisiyor. Arkadasin haftasi gayet iyi bence doğum olabilir.

Ay kuzum ne biliyim erken doğum riski olan arkadaşlar var falan ayıp olmasın diye Teşekkür ederiz çoook
Ben onlardan biriyim. Modum daha fazla düşmesin diye ben kendim de hazırlık şeylerine bakmaya başladım çikolataydı, hediyelikti. Hiç öyle düşünme. Güle güle kullanın, dağıtın

Bizim etrafta yok ve çok ilginç harita hala bembeyaz bilemedim valla ama bende artık kimseyle görüşmüyorum

Ben onlardan biriyim. Modum daha fazla düşmesin diye ben kendim de hazırlık şeylerine bakmaya başladım çikolataydı, hediyelikti. Hiç öyle düşünme. Güle güle kullanın, dağıtın
Düşürme modunu herşey güzel olcak bu yolun sonu mutluluk çok ama çoook teşekkür ederiz

Valla benim oğlan da durmadı açılma vardi nst sanci yoktu doktor enfeksiyon kapabilir diye doğumu baslatti. Kisinin durumuna göre degisiyor. Arkadasin haftasi gayet iyi bence doğum olabilir.
Ya bende panik oluyorum boyle olunca bende haftaya cumartesiyi bekleyemeyebilirim agrilarim oluyor sabahları belki bende bile acilma olabilir bilmemek ne kadar kotu anlayamiyorum

Ya bende panik oluyorum boyle olunca bende haftaya cumartesiyi bekleyemeyebilirim agrilarim oluyor sabahları belki bende bile acilma olabilir bilmemek ne kadar kotu

Ya bende panik oluyorum boyle olunca bende haftaya cumartesiyi bekleyemeyebilirim agrilarim oluyor sabahları belki bende bile acilma olabilir bilmemek ne kadar kotu anlayamiyorum
Acilma olursa ya sancıyla ya su gelmesi ile belli eder cnm benim suyum geldi ben öyle gittim dedi açılma var onun icin vucudunu dinle sana doğruyu gösterir.
Ağrılar bendede var gecen nstde sanci dümdüzdu cok şaşırdım. Tabi icin rahat edicekse git mutlaka benim cumartesi idi kontrol ben pazartesi gittim mesela.

Kızlar bir şey soracağım akşam 8den beri karnım durup durup sertleşiyor bebek bir toplanıyo sonra bırakıyo bir iki dakika geçiyo tekrar toplanıyo karnım taş gibi oldu ama hiç agri vs sancı yok. Sizce bir tehlike mi

Canim cocuk mesela sag tarafta toplandiginda sol tarafini parmaginla kontrol et yumuşaksa o taraf sorun yok dedi doktorum. Sertse orasida sancı olabilir demişti. Totosunu kaldiriyor toplaniyor gibi oluyor bendede.

Bebek hareketi olabilir mi o sertleşme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…