2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bayıldım harika olmuş canım. İkea’nın şifonyerinden almakla çok iyi yapmışsın, ben de öyle yapmıştım kızımda ilk çok kullanışlı oluyor Odası sade ve zarif olmuş
Evet canım gardırobunuda ikeadan aldık şifonyer ile takım oldular çok teşekkür ederiz

Kızlar cinsiyeti kaydetmeyen varsa kaydetsin kızla erkek arasinda 6 fark var ay
ben burada yazmıştım galiba ama kayıtlı değil nasıl olcak
Kızlar siz doğum olsun diye ekstra çaba harcadıkça çok özeniyorum.
Siz çıkartmaya çalışıyorsunuz ben de tutmaya
Valla bazen çıksın da anneliğin tadına varayım istiyorum ama bazen de böyle prenses gibiyim evde iyi böyle diyorum
Ay kızlar benimde doğum sonrası korkularım var. Bunlardan biri ve en taktığım kaynanam. Ayy nasıl cekicez birbirimizi hiç bilemiyorum, 10 15 gün kalsan yeter diyorum her firsatta
1 Ay filan kalmaz umarım
Benimki Pazartesi geliyo bakalım ama benim işime yarar yemek falan yapacak o bana yeter. Doğum sonrası zaten eşimin tavrı net 10 bilemedin 15 gün yeterli diyo oğluyla başbaşa kalacakmış beyefendi bence henüz başına gelecekleri tam idrak edemiyo

Ayyy çok tatlı olmuş ama yaa boş iş değil bence valla güzel heyecanlı oluyo. Ben de anahtarlıklarımı bitirdim sayılır derken benim bey lc de Amigurumi kuzu gördü sen daha güzelini yaparsın yapsana dedi onu yapıyorum şimdi uyku arkadaşı olarak
Buda bizim teyzemizden sürpriz, hastanede dağıtmak için kurabiye
Ayyy ayyy çok tatlı olmuş tatlılıkla yensin inşallah
Benim de arada oluyo ama bebeğin toplandığı taraf sadece. Daha önce olmuştu burada demişlerdi vana da deneyimli annelerimiz tamamıysa kasılma olabilir diye.
Allah sağlıkla huzurla mutlulukla kullandırmayı nasip etsin çook güzel olmuş oda

Sağlıkla gelsinler de bi şekilde hallederiz bence. Tecrübe de var dediğin gibi. Yanında kimse olacak mı doğumdan sonra. En azından kızınla oyun oynayacak ya da sen kızınla oynarken ev işi yapacak. Ben en çok büyük kızımı düşünüyorum bebek emzir bırak uyusun ama benim kızım da 4 buçuk yaşında onu ihmal etme ya da öyle hissetmesi korkusu var.

Benimkide 10 gün sonra gelecek, yemek temizlik şimdi bile aşırı zorlanıyorum.
10 15 gün yeter doğum sonrası hakikaten

Çooook güzelllll en sevdiğim kurabiye işiii ama ben yapmicam ayakta durmak süslemek zor oluyo yapanım olsa keşke çok şanslısın
Kardeşimin cuma günü doğumu var , topladı en yakınlarını yaptılar banada yapmışlar sagolsunlar yoksa bana kalsa yapamazdim

Canım kız miydi seninki yukariya cik sayfanin orada cinsiyetler yaziyor oy ver dicen artik cinsiyeti ne ise

Ooo bitince yolla sendee anahtarlıkla uyku arkadaşını görelim

Canım kız miydi seninki yukariya cik sayfanin orada cinsiyetler yaziyor oy ver dicen artik cinsiyeti ne ise
Yok canım erkek ben ankete oy verdim ilk sayfada görünmüyo onu sandım
Ooo bitince yolla sendee anahtarlıkla uyku arkadaşını görelim
Bi iki güne biter inşallah Atarım mutlaka. Valla bunlarla uğraşmasam zaman geçmiyo şimdi de bebek bakım ile ilgili kitap sipariş verdim onları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…