2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doğuma 20 gün kalmış görünüyor hala sanki çok uzak gibi allahim sağlıkla kavuştursun hepimizi kızlar
Amin inşallah şurada 2 şubata ne kaldı bu haftayı saymayayım 2 hafta vs diyorum ama dün geceden beri bebek toplanıp duruyo midem yaniyo. Ayyyy ben bı doguraydimmmmm modundayım yarında 35+0 çok şükür ,

Çok iyi yapmışsın canim bende kayinvalideme yeni doğan bebek ilk 11 gün sarı giydirilmezmis sarı örtü örtülmezmis bak sarılık olup olmadığı anlaşılmıyormus ben beyaz giydiricem ten rengi sarı gözükmesin kıyafetten dolayı bir şey olursa anlayalım dedikce ordan burdan sarı bir şeyler yelekler örtüler bulup getiriyor eve ASLA İKNA OLMADI daha bebek doğmadan başladık bakalım ...

B grubu streptokok sormuştu bir arkadaş bugun doktoum anlattı. Bagırsaklarımızda bulunan bir bakteri imiş. Vajinada bulunması halinde doğumda antibiyotik (penicilin) veriliyormuş. Bebeğin maruz kalması istenmiyormuş. Vajinadan sürüntü ile alınıyormuş.

Şerbet gerçekten süt yapıyor mu ilk hamileliğimde meraktan soruyorum

Şerbet gerçekten süt yapıyor mu ilk hamileliğimde meraktan soruyorum
Sanmıyorum ama canım çekiyor :) Çok şerbet içmemiştim o yüzden onun etkisini hatırlamıyorum.

ilk doğumum hazirandaydı, hava çok sıcaktı, bana en çok süt yapan ve beni en çok mutlu eden içeçek maltana idi. İçindekileri sonradan okudum; glikoz şurubu varmış, 2-3 hafta içip sonra bırakmıştım.

Bu gece de doğurmadım diyerek uyandım
Akıntım aşırı fazlalaştı. Fitil kullanmama rağmen hiç azalmadı. Sanırım bu da doğumun yaklastığına işaret. İstanbulda kar başladı aşşşırı soğuk kızlar. Sibirya gibi mübarek. Eşim dua ediyor kar bitince gelsin diye

Ee ben kitapta okudum kuzum sari ışık sari kiyafet iyi geliyor diye

Bende 2.kizimda ssvd denemek istedim doktor ilkte sancin falan geldimi dedi bende suni canci verdiler o bile etki etmedi dedim ozaman dogum yapazsin dedi riske atamayiz dedi bu hamileliğimde doktor çatın çok dar dogurazsin dedi valla ne yalan söyleyim normal doğum icimde kaldi neyse saglikla alailmda kucagimiza onemli degil dogum şekli
Canim benim sağlıkla yatsin paşa çok güzel olmuş

Ee ben kitapta okudum kuzum sari ışık sari kiyafet iyi geliyor diye
Canım bende kitapta okudum valla sarı giydirince bebişin cildine sarı ışık yansıması yapıyormuş sarılık olup olmadığını anlamak zorlasiyormus diye hatta bazı hastane odalarında bebek beşiğine sarı örtü örtünce hemşireler gelip alıyormuş vs

Ayyy sen yazdıkça kalbim ağzıma geliyor canım

canım bugun kontrolum vardı. çok iyi dedi degerime doktorum. 6 nın altı olmalıymı sanırım. çok şükür ölçümlerim de iyi çıkıyo sen ölçüyo musun şekerini
Tekrar şeker yüklemesi yaptırdı devlet hastanesindeki 75 mg olandan onlarda yüksek çıktı dahiliyeye sevk etti bi zahmet artık oda 14 günlük ölçüm yapıp getir sabah aç ve iki saat sonra tokluk dedi ona göre ya insülin başlatacak ya ilaç ama sıkı diyet devam hiç bırakmak yok dedi güneşmişsin egzersiz ve yürüyüş yap dedi iki dk yürüyünce bebek top böceği gibi kasılıyor nasıl yapacaksam , kaldı şurda kaç haftamız hala şekerle uğraşıyorum işte . Hangi marka Şeker ölçüm aleti almalıyız Ya alan arkadaşlar yazabilirse sevinirim , senin varmıydı canım

Ay canım benim tamda beni. Duygularıma tercüman olmuşsun bu kış nereye ne kadar çıkacak zaten seneye alırız o astronotlardan önümüzde Mayıs Haziran zaten 2 ay için gereksiz kalacak o dediğinde Daha kullanışlı onlardan bakayım kuzum çok saol

Anladım canım , sende de mi şeker çıktı, nasıl bir yol izliyorsunuz şekerle ilgili dahiliyeye göründün mü ,”? Benim 50 mg yapılmıştı 162 çıkmıştı 1 saat sonraki tokluk, doktor tekrarladı 75 mg ile ortada yüksek çıktı dahiliyeye sevk etti oda 14 günlük şeker ölçümü istedi bugün başlayacağım ama şeker aletim yok , kullanan arkadaşlar vardı ama kimdi hatırlamıyorum bunlonuda Marka tavsiyesi vermişlerdi daha önce hatta .

Kuzum sarı giydirsen de bebişte sarılık varsa çok net anlıyorsun yüzü sarı siyah gibi bir renk oluyor kızımda çok yükselmişti fototerapi aldırdık yeğenimde aynı şekilde kıyafete bakmıyor olay yani ve evet büyükleri asla emin olduğun bir konu da ikna edemezsin çok kendini kasma

Hgb çok düşük değil ya , benimde 11,3 dr günde bir ilaçla devam diyor , doktorun ne öneriyorsa aynen uygula bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…