2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Viva check aldım canım ben. Eczane onu önerdi saglıik ocagı da onu kullanıyor diye güvendim ben. Çok geçmiş olsundiyetle benimki düzene girdi gibi çok şükür sadece sabah toklugum biraz yüksek çıkıyor o da uzun süre aç kalmaktan sanırım öğlen ve akşam normale döndü sen de ölçerek diyet yaparak düzene sokarsın canım inşallah.

Ben onu yapiyorum canim hatta e bebege gittigimde falan deren kızım sana şunu alıyoruz bunu alıyoruz falan bile diyorum millete aldirmadan

Bende bugün temizliğe verdim kendimi bitince dusumu aldım ahududu çayımı yaptim aksam da squatlarimi yapacağım temizlik nasıl rahatlattı ama beni bi utum kaldı yarında omu yaparım daha da isim yok tabi ben dogurana kadar ev bidaha kirlenir o zamana kadar biluyorum

Ben onu yapiyorum canim hatta e bebege gittigimde falan deren kızım sana şunu alıyoruz bunu alıyoruz falan bile diyorum millete aldirmadan
Super ya oyle bende disarida farketmiyordum herkes değişik değişik bakınca anlıyordum 5 aylık çocuğa iniyoruz biniyoruz diye anlatınca bile değişik bakıyorlar

O zamanlar mama yoktu pirinç unuyla yaparlardı bol bol da şekerli su verirlerdi hurma sürerlerdi ağızlarına . Hele o naylon bezler yıka yıka bitmezdi yazık ya neler çekmişler ama
Aynisini annem anlatiyor ya. Analık cok kutsal gerçekten. İnek sütünü sulandırıp verirlermis annenin sütü olmayınca. Simdi düşünsenize verdiğimizi Allah muhafaza.

Ayy bu hikayeyi bdv anlatsam beni boşaltırlar

14 şubat 2016 da oğlumu kucağıma aldım
Kocam doğumdan sonra dedi ki
Ya ben sana çiçek olacaktım ama bugün 14 şubat normalinden pahalıdır o yüzden almadım, başka zaman alırım

aradan koca aylar falan geçti de hatırlatınca almıştı

Kapitalist sistemin kölesi olmak istemiyormuş

Bosan bence

Bisi sorcam. Yeni uyandim, hic guzel uyumadim, cok da huzursuz yattim. Uyandim sol ayak parmaklarimin ucu kasiniyordu. Simdi bir saat gecti sayilir sol el parmaklarimin ikisi kasinmaya basladi. Dun doktordaydim tansiyon ve idrar icin gayet iyi dedi. Dikkate almali miyim bu kasinmalari?

Aynisini annem anlatiyor ya. Analık cok kutsal gerçekten. İnek sütünü sulandırıp verirlermis annenin sütü olmayınca. Simdi düşünsenize verdiğimizi Allah muhafaza.
Bugün bende annemle konuşurdum ölümler de çok olurmuş köylerde . Bazen zor yetişirlermiş güzel zamandayız şimdi imkan yakın ama para sıkıntı şimdi de :) her dönemin zorluğu işte

Ayy ben olsam böyle bi adamla bi dakika evli kalmam ,senin de boşanmaya niyetin yok bizi oyalama

Ayy ben olsam böyle bi adamla bi dakika evli kalmam ,senin de boşanmaya niyetin yok bizi oyalama

vardı öyle bi niyetimde, neyse dedim
şimdi diyorum ne olursa olsun şimdiden hazırla hediyeni
çiçekciye şimdiden sipariş mi verirsin
altın bilezik mi atakarsın,
yüksük mü alırsın karışmam

vardı öyle bi niyetimde, neyse dedim
şimdi diyorum ne olursa olsun şimdiden hazırla hediyeni
çiçekciye şimdiden sipariş mi verirsin
altın bilezik mi atakarsın,
yüksük mü alırsın karışmam
iyi demişsin bizimkilere önceden sipariş vermek lazım benim ki telefon aldı doğum hediyesi , doğum yaptığım gün de orkide al dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…