- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Viva check aldım canım ben. Eczane onu önerdi saglıik ocagı da onu kullanıyor diye güvendim ben. Çok geçmiş olsundiyetle benimki düzene girdi gibi çok şükür sadece sabah toklugum biraz yüksek çıkıyor o da uzun süre aç kalmaktan sanırım öğlen ve akşam normale döndü sen de ölçerek diyet yaparak düzene sokarsın canım inşallah.Tekrar şeker yüklemesi yaptırdı devlet hastanesindeki 75 mg olandan onlarda yüksek çıktı dahiliyeye sevk etti bi zahmet artık oda 14 günlük ölçüm yapıp getir sabah aç ve iki saat sonra tokluk dedi ona göre ya insülin başlatacak ya ilaç ama sıkı diyet devam hiç bırakmak yok dedi güneşmişsin egzersiz ve yürüyüş yap dedi iki dk yürüyünce bebek top böceği gibi kasılıyor nasıl yapacaksam , kaldı şurda kaç haftamız hala şekerle uğraşıyorum işte . Hangi marka Şeker ölçüm aleti almalıyız Ya alan arkadaşlar yazabilirse sevinirim , senin varmıydı canım
Ben onu yapiyorum canim hatta e bebege gittigimde falan deren kızım sana şunu alıyoruz bunu alıyoruz falan bile diyorum millete aldirmadanBide konusma canım evde nasılsın bilmiyorum ama treyce adını doğru yazdım inşallah o kadinda da okumuştum büyük insana anlatır gibi her yaptığını anlat evin içinde gerçekten sakinliginde anlayışında inanılmaz etkili oluyor hiç bisey yapamazsan yaptığın yemeği anlat deli saçması her ayrıntı odası varsa odasını gezdir mesela her gün önünden geçerken burası senin odan diye anlatay sadece bakimla bitmiyor valla bu iş Allah yardimcimiz olsun tekrar tekrar
Dedigim gibi benim totemim sevgililer gunu
Super ya oyle bende disarida farketmiyordum herkes değişik değişik bakınca anlıyordum 5 aylık çocuğa iniyoruz biniyoruz diye anlatınca bile değişik bakıyorlarBen onu yapiyorum canim hatta e bebege gittigimde falan deren kızım sana şunu alıyoruz bunu alıyoruz falan bile diyorum millete aldirmadan
Benim eşim de 14 şubat doğumluhava atmak gibi olmasın, ilk oğlum sevgililer gününde doğdu
bende ikinci cocuk için 2 şubat totemi yapmak istiyorum
Aman desinler sanki daha nerde görücezSuper ya oyle bende disarida farketmiyordum herkes değişik değişik bakınca anlıyordum 5 aylık çocuğa iniyoruz biniyoruz diye anlatınca bile değişik bakıyorlar
Aynisini annem anlatiyor ya. Analık cok kutsal gerçekten. İnek sütünü sulandırıp verirlermis annenin sütü olmayınca. Simdi düşünsenize verdiğimizi Allah muhafaza.O zamanlar mama yoktu pirinç unuyla yaparlardı bol bol da şekerli su verirlerdi hurma sürerlerdi ağızlarına . Hele o naylon bezler yıka yıka bitmezdi yazık ya neler çekmişler ama
Yaa ne guzelhava atmak gibi olmasın, ilk oğlum sevgililer gününde doğdu
bende ikinci cocuk için 2 şubat totemi yapmak istiyorum
Benim eşim de 14 şubat doğumluoğlum da inşallah 02.02.2022 de dogucak
Yaa ne guzelInsallah tutar totemlerimiz
Bosan benceAyy bu hikayeyi bdv anlatsam beni boşaltırlar
14 şubat 2016 da oğlumu kucağıma aldım
Kocam doğumdan sonra dedi ki
Ya ben sana çiçek olacaktım ama bugün 14 şubat normalinden pahalıdır o yüzden almadım, başka zaman alırım
aradan koca aylar falan geçti de hatırlatınca almıştı
Kapitalist sistemin kölesi olmak istemiyormuş
Amin inşallah cnmİnşallahsağlıklı sıhhatli doğsunlarda gerisi tecrübeli olduğunuz için haledersiniz
Bugün bende annemle konuşurdum ölümler de çok olurmuş köylerde . Bazen zor yetişirlermiş güzel zamandayız şimdi imkan yakın ama para sıkıntı şimdi de :) her dönemin zorluğu işteAynisini annem anlatiyor ya. Analık cok kutsal gerçekten. İnek sütünü sulandırıp verirlermis annenin sütü olmayınca. Simdi düşünsenize verdiğimizi Allah muhafaza.
Ayy ben olsam böyle bi adamla bi dakika evli kalmam ,senin de boşanmaya niyetin yok bizi oyalamaAyy bu hikayeyi bdv anlatsam beni boşaltırlar
14 şubat 2016 da oğlumu kucağıma aldım
Kocam doğumdan sonra dedi ki
Ya ben sana çiçek olacaktım ama bugün 14 şubat normalinden pahalıdır o yüzden almadım, başka zaman alırım
aradan koca aylar falan geçti de hatırlatınca almıştı
Kapitalist sistemin kölesi olmak istemiyormuş
Bosan bence
Ayy ben olsam böyle bi adamla bi dakika evli kalmam ,senin de boşanmaya niyetin yok bizi oyalama
vardı öyle bi niyetimde, neyse dedim
şimdi diyorum ne olursa olsun şimdiden hazırla hediyeni
çiçekciye şimdiden sipariş mi verirsin
altın bilezik mi atakarsın,
yüksük mü alırsın karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?