2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

@kahvesizasla canım içini ferah tut bol dua et bizim de dualarımız hep sizinle. İnşallah en kısa zamanda kızın ve oğlunla beraber olacaksın
NedirYani canım çok geçmiş olsun

NedirYani cok gecmis olsun canim. Yarina guzel haberler verirsin insaAllah

NedirYani geçmiş olsun canım haberlerini bekliyoruz
Ballikko sonunda geliyor bebiş sağlıklı sıhhatli kavuşun birbirinize haberlerini bekliyoruz
Sağolun kızlar daha belli değil. Ben iyi hissediyorum ama sabah sonradan nst sancı çıktı yine. Bugünde burdayım herhalde

Şimdi geldim nst de sancım çıktı ilaç serum vs ile engellenmeye çalışılacak... Yoksa bugün yatisim yapilacak
Yatışın yapılırsa da merak etme. Ben iki gece yattım. Kontrol altında olunca daha güvende hissediyor insan kendini. İnşallah ilaçlar etki eder de bekler bebişler

O bende de oluyor 3 4 gundur surekli de yemek yiyorum

Sağolun kızlar daha belli değil. Ben iyi hissediyorum ama sabah sonradan nst sancı çıktı yine. Bugünde burdayım herhalde
Nst'de çıkan sancıyı hissedememe olayı çok sinir bozucu. "Ben nasıl anlayacağım?" diye tedirgin olmuştum bayağı. Takip altında olmak daha iyi oluyor öyle olunca. Bir de bazı sancılar bebeğin hareketlerine bağlı olarak oluşuyormuş. Biz sanırım onları da hissedemiyoruz

Canım geçen bende yazmıştım biri beni durdursun sürekli yiyorum diye, ama bence normal ben o ara kontrolede gittim o hafta bebekte bende kg almamışız,demekki ihtiyacimiz var
Ya varya surekli ne yesem diye dusunuyorum esim dun aksam disardaydik bisey icin dioki bak bisey istiosan alalim sonra gecenin 11inde tekrar cikmayalim dio

deniz_ve_mehtap inşallah durdururlar cnm NedirYani inşallah biraz daha dayanır minik prenses.. Ballikko cok heyecanlandim ya rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin müsait olunca bekliyoruz güzel haberlerini kızlar benimde cok arttı iştahım ya geceleri de yiyorum ya anneme tatlı yaptırdım yemek için o derece sanırım daha cok enerjiye ihtiyacımız var artık

Günaydın valla gece aynı şeyi düşündüm yatarken. Yedim yedim yedim doymadım neden acaba ya
Bebek büyüdü ondan demekki zaten doguma son iki hafta üç hafta kala cok yeniyor dikkat et cok kilo alma demisti arkadas demekki normal canım

Ben hissettim aslında onları ama başta bir şey yoktu cihaz bağlı kalınca belim çok ağrımaya başladı çok strese girdim tahammül edemedim. Belki de stresten oldu bilmiyorum.
Doğum sancısı kadar şiddeti olan sancı mutlaka fark edilir
Aralıkları sık ve düzenliyse ordan da anlaşılıyor.

Stres de etkiliyor bence. Bir de sabit durmaya çalışınca kasılıyor insanın vücudu. Evet, doktor da öyle söyledi. Uzun süren gaz sancısı gibi sancılarım oluyor, hatta dün gece de oldu epey sürdü. Ara ara kesilip gelmesi lazım dedi doktor

Bende böyle biliyorum ondan rahatlıyorum, benimde ağrılarım var ama kesilip tekrar gelmiyor, uzun sürüyor

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canım inşallah herşey yolundadır,dualarımız seninle ve bebeğinle. Hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah

Bebek büyüdü ondan demekki zaten doguma son iki hafta üç hafta kala cok yeniyor dikkat et cok kilo alma demisti arkadas demekki normal canım
Benim de iki üç gündür öyle sürekli mutfakta buluyorum kendimi aşırı bir iştahım var Allahtan midem izin vermiyo göğüs ağrım oldu dün öyle bir tatlı yedim ki

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Ahh canım inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur yavruna, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…