Ahh annelik ahh. Onca igne ilac hep onlar için. Sırf o ac kalmasın diye sabah kalkıp kendime kahvaltı hazırladığımda ve yedigimde hissettim en cok anne olacağımı. Hicbir güç bana o saatte yemek hazirlatip yediremezdi :)
@kahvesizasla canım içini ferah tut bol dua et bizim de dualarımız hep sizinle. İnşallah en kısa zamanda kızın ve oğlunla beraber olacaksın
NedirYani canım çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım, dr lar tedbirini aliyor en azından, öyle düşün, bak kaç haftadır ha geldi ha gelecek derken maşallah duruyor yerinde, vakti saati gelince senin heyecanı aksiyonu seven yavrunla sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
NedirYani canım ne durumdasın?
Sağolun kızlar daha belli değil. Ben iyi hissediyorum ama sabah sonradan nst sancı çıktı yine. Bugünde burdayım herhalde
Sizden ötürü ayCok şaşırdım sen ki aramızda en sakin en dirayetli anneydin cesurdunbizi okuya okuya mi böyle korktun yoksa kim ne yaptı sana
Yatışın yapılırsa da merak etme. Ben iki gece yattım. Kontrol altında olunca daha güvende hissediyor insan kendini. İnşallah ilaçlar etki eder de bekler bebişlerŞimdi geldim nst de sancım çıktı ilaç serum vs ile engellenmeye çalışılacak... Yoksa bugün yatisim yapilacak
Canım benim herşey güzel olacak inşallah. Kolayca kucağına al yavrunuKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
O bende de oluyor 3 4 gundur surekli de yemek yiyorumKızlar ben 2 gündür o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki karnım küçülmüş gibi artık bugün yediğim miktar aynı ama sürekli büyük tuvalet ihtiyacı hissediyorum ishal falanda değilim ama çok rahatsızım bu durumdan karnım ağrıyor çıkmadan önce çıktıktan bi süre sonra sürekli hareket halinde karnimdan sesler geliyor acaba doğum yakin mi o yüzden mi oluyor bu hareketler
Gecmis olsun canimNormalde banada iyi geliyordu ama dün gece ne hikmetse bitmedi mide yanmam bir türlü
Nst'de çıkan sancıyı hissedememe olayı çok sinir bozucu. "Ben nasıl anlayacağım?" diye tedirgin olmuştum bayağı. Takip altında olmak daha iyi oluyor öyle olunca. Bir de bazı sancılar bebeğin hareketlerine bağlı olarak oluşuyormuş. Biz sanırım onları da hissedemiyoruzSağolun kızlar daha belli değil. Ben iyi hissediyorum ama sabah sonradan nst sancı çıktı yine. Bugünde burdayım herhalde
Ya varya surekli ne yesem diye dusunuyorum esim dun aksam disardaydik bisey icin dioki bak bisey istiosan alalim sonra gecenin 11inde tekrar cikmayalim dioCanım geçen bende yazmıştım biri beni durdursun sürekli yiyorum diye, ama bence normal ben o ara kontrolede gittim o hafta bebekte bende kg almamışız,demekki ihtiyacimiz var
Bebek büyüdü ondan demekki zaten doguma son iki hafta üç hafta kala cok yeniyor dikkat et cok kilo alma demisti arkadas demekki normal canımGünaydın valla gece aynı şeyi düşündüm yatarken. Yedim yedim yedim doymadım neden acaba ya
Ben hissettim aslında onları ama başta bir şey yoktu cihaz bağlı kalınca belim çok ağrımaya başladı çok strese girdim tahammül edemedim. Belki de stresten oldu bilmiyorum.Nst'de çıkan sancıyı hissedememe olayı çok sinir bozucu. "Ben nasıl anlayacağım?" diye tedirgin olmuştum bayağı. Takip altında olmak daha iyi oluyor öyle olunca. Bir de bazı sancılar bebeğin hareketlerine bağlı olarak oluşuyormuş. Biz sanırım onları da hissedemiyoruz
Stres de etkiliyor bence. Bir de sabit durmaya çalışınca kasılıyor insanın vücudu. Evet, doktor da öyle söyledi. Uzun süren gaz sancısı gibi sancılarım oluyor, hatta dün gece de oldu epey sürdü. Ara ara kesilip gelmesi lazım dedi doktorBen hissettim aslında onları ama başta bir şey yoktu cihaz bağlı kalınca belim çok ağrımaya başladı çok strese girdim tahammül edemedim. Belki de stresten oldu bilmiyorum.
Doğum sancısı kadar şiddeti olan sancı mutlaka fark edilir
Aralıkları sık ve düzenliyse ordan da anlaşılıyor.
Bende böyle biliyorum ondan rahatlıyorum, benimde ağrılarım var ama kesilip tekrar gelmiyor, uzun sürüyorStres de etkiliyor bence. Bir de sabit durmaya çalışınca kasılıyor insanın vücudu. Evet, doktor da öyle söyledi. Uzun süren gaz sancısı gibi sancılarım oluyor, hatta dün gece de oldu epey sürdü. Ara ara kesilip gelmesi lazım dedi doktor
Canım inşallah herşey yolundadır,dualarımız seninle ve bebeğinle. Hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Benim de iki üç gündür öyle sürekli mutfakta buluyorum kendimi aşırı bir iştahım var Allahtan midem izin vermiyo göğüs ağrım oldu dün öyle bir tatlı yedim kiBebek büyüdü ondan demekki zaten doguma son iki hafta üç hafta kala cok yeniyor dikkat et cok kilo alma demisti arkadas demekki normal canım
Ahh canım inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur yavruna, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Elbette dikkat ediyoruz cnm.hassasiyetin için teşekkürlerDemekki kan hacimleri az olduğundan çok vermedik diye düşünsek de etkileniyor . Yani çalışma yapıldıysa boşuna değildir dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun cnm bir avazda inşlhKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?