2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
annemden şeker makinası aldım, ölçüm yaptım şeker yüksek çıktı
yemek yemeyecek kadar sıkı diyet anca kurtarıyor
canı makina eskiyse yüksek çıkıyor iki hafta babamın cihazla ölçtüm. depresyona girdim resmen aç kaldım yine de yüksek çıktı. yeni makina aldım kendime geldim boşuna kendimi üzmüşüm

Hah bu ben. daha kapı süsüm benim çantam hazır değil. Bekle kızım bekle diyip duruyorum haa bir de haftasonu hamile çekimim var. Yumurtayı kapıya dayandırdım
Ay bu da ben çantam hazır değil evim temiz ama son büyük temizlik yapılacak. Hamile çekimini geçen cumartesi yaptık ve daha bebeğimin hala yıkanacak şeyleri var ve bugün bir baktım karnım aşağıda. Acaba karın aşağı düşünce ne zaman doğum oluyor ki güya bu benim 2. çocuğum olacak nasipse kızımda hiç karnımın indiğini hatırlamıyorum

Ballikko hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, sağlıklı bir doğum geçirip, sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah belkide kavusmussundur bile beni yine heycan bastı

annemden şeker makinası aldım, ölçüm yaptım şeker yüksek çıktı
yemek yemeyecek kadar sıkı diyet anca kurtarıyor
Nasil? Bana ozellikle uzun sureli acliklarin sekeri yukselttigi anlatildi daha once gebelik sekerim ciktiginda. Ideal olarak 3 max 4 saatte bir yemem soylendi. Gece acligi cok uzun olmasin diye yatmasan bir sure once gece ogunu yapmamiz soylendi. Yani ac kalmanin cok karsisinda bir plan anlatildi.

Bağırsak hareketlerini yanlarimda duyuyorum
Birde çok karnım ağrıyor benim ya parol içiyorum geçiyor. Ay bi dogursaydik

Evet canım aslında böyle olması iyi vücut doğuma hazırlanıyor doğal lavman olmuş oluyor bağırsak hareketleri arttığında doğum yaklaşmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…