Hayırlısı olsun cnm söyle bi 10 gün daha dursa daha rahat olursun ama yine de haftan çok iyiŞimdi geldim nst de sancım çıktı ilaç serum vs ile engellenmeye çalışılacak... Yoksa bugün yatisim yapilacak
Ayy ikiniz içinde hayırlısı olsun canımŞimdi geldim nst de sancım çıktı ilaç serum vs ile engellenmeye çalışılacak... Yoksa bugün yatisim yapilacak
Tokluk için iki saat diye biliyorum canımŞimdi ben kahvaltıdan sonra ki 1 saatimi baz akacağım
2 saati mi baz alacağım, bilemedim
Artık her şey zorlaştı her şeyyyGünaydın kızlar bende de aşırı huzursuz bacak sendromu var 2 gecedir uyuyamıyorum bacaklarımdan ya
canı makina eskiyse yüksek çıkıyor iki hafta babamın cihazla ölçtüm. depresyona girdim resmen aç kaldım yine de yüksek çıktı. yeni makina aldım kendime geldim boşuna kendimi üzmüşümannemden şeker makinası aldım, ölçüm yaptım şeker yüksek çıktı
yemek yemeyecek kadar sıkı diyet anca kurtarıyor
Ay bu da benHah bu ben. daha kapı süsüm benim çantam hazır değil. Bekle kızım bekle diyip duruyorumhaa bir de haftasonu hamile çekimim var. Yumurtayı kapıya dayandırdım
Ama hic akillanmamisim; ikincide hamile kalmadan karar verdim ismeM
Bence cok daha mantıklı
agzına ilk lokmayı attıktan bir saat sonrası canım toklukŞimdi ben kahvaltıdan sonra ki 1 saatimi baz akacağım
2 saati mi baz alacağım, bilemedim
Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Nasil? Bana ozellikle uzun sureli acliklarin sekeri yukselttigi anlatildi daha once gebelik sekerim ciktiginda. Ideal olarak 3 max 4 saatte bir yemem soylendi. Gece acligi cok uzun olmasin diye yatmasan bir sure once gece ogunu yapmamiz soylendi. Yani ac kalmanin cok karsisinda bir plan anlatildi.annemden şeker makinası aldım, ölçüm yaptım şeker yüksek çıktı
yemek yemeyecek kadar sıkı diyet anca kurtarıyor
Sizin kilonuz nasıldıBenim sancim yok ama doktor kilodan dolayi erken olabilir dedi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahŞimdi geldim nst de sancım çıktı ilaç serum vs ile engellenmeye çalışılacak... Yoksa bugün yatisim yapilacak
Evet canım aslında böyle olması iyi vücut doğuma hazırlanıyor doğal lavman olmuş oluyor bağırsak hareketleri arttığında doğum yaklaşmış oluyorKızlar ben 2 gündür o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki karnım küçülmüş gibi artık bugün yediğim miktar aynı ama sürekli büyük tuvalet ihtiyacı hissediyorum ishal falanda değilim ama çok rahatsızım bu durumdan karnım ağrıyor çıkmadan önce çıktıktan bi süre sonra sürekli hareket halinde karnimdan sesler geliyor acaba doğum yakin mi o yüzden mi oluyor bu hareketler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?